Pelabur di Turkey (Istanbul)
Muhamad Amir Sajari 3 - Thu 20/Apr/2017 3:09pm
Masa yang tepat untuk melabur di sebuah negara Islam yang sedang berkembang pesat ekonominya (hub Europe).
Kami MAAZ OVERSEAS yang berpengkalan di Istanbul menyediakan pelbagai peluang pelaburan kepada anda yang ingin mengembangkan perniagaan di luar negara khususnya di Turkey dan Eropah.
Peluang yang terbuka luas untuk anda:

1). Pehotelan
3). Hartanah
4). Perladangan
5). Perternakan
6). Pemakanan
7). Automobil
dan Banyak lagi, dengan jumlah penduduk yang hampir 80juta pasti banyak peluang yang boleh di dapati bagi yang berani.

sila hubungi(whatapp) Amir 019 3537234 untuk maklumat lanjut

Niche: Mencari Pelabur
Discussion Live Whatsapp Group - Majalah.com ShopCart
Anda seorang Peniaga/Usahawan Online/Agen/Supplier Dropship?
Sertai WhatsApp group kami yg aktif.
Pelancaran Shopping Cart pada 5 Julai 2017.
     
  1. Arif 290 - Fri 21/Apr/2017, 2:16pm
    Amir berapa lama you tinggal di istanbul?

    You bagi tahu saya area mana yang tidak ada control dengan government atau mafia?

    Suami saya orang Turkey dan dia bisnes di Istanbul 15thn. Jangan bagi org Malaysia salah infomasi.  
  2. Wawa 430 - Fri 21/Apr/2017, 3:35pm
    Mencari syarikat pemfaktoran dengan kadar interest paling rendah?
    Selalu tak boleh nak rolling modal sebab still menunggu payment lame yang lambat?
    Tercari-cari projek goverment tapi kedudukan kewangan tak cukup kukuh? Kami boleh bantu.


    Whatsapp 0196986889 / Call 01137481310 untuk arrange appointment.  
  3. Ma Gemilang - Wed 26/Apr/2017, 9:51am
    muhamad amir sajari ni nak mengencing duit orang la ni..tgk gaya pun tau..sekarang ni macam-macam cara nak dapat duit  
  4. Muhamad Amir Sajari 3 - Mon 8/May/2017, 10:09am
    Maaf ma gemilang, sape kencing sape ni, jangan samakan 15tahun lps dengan sekarang, zaman berubah, saya dah ada 4 biji hotel di istanbul, sbb tu saya berani mempelawa para pelabur?, maaf saya x nak duit tuan2 ye. orang2 malaysia memangla suka bab kencing mengencing ni, terutama MA GEMILANG.  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.