Pajakkan Kereta Anda Untuk Dijadikan Kereta Sewa
Abangkereta - Wed 2/Jan/2013 1:52pm [Last Comment]
Salam,

Saya mencari mana2 individu yang mempunyai lebihan kereta atau TAK MAMPU membayar installment bulanan kereta,bolehlah memajakkan kereta anda untuk dijadikan kereta sewa.Kontrak 12 bulan disediakan.Selepas 12 bulan,kami akan pulangkan semula kereta anda.

Kami beroperasi di Penang,sudah setahun beroperasi.Pasaran sangat bagus melibatkan orang awam,pelanggan hotel dan student.Kami akan ketempat anda untuk ambil sendiri kereta.

Kami akan tanggung :
1) Kos maintanance/servis
2) Kos kerosakan
3) Saman
*Tidak termasuk roadtax dan insurans

Senarai harga :
Kancil = RM450-RM600
Viva = RM500-RM650
Myvi = RM550-RM700
Saga = RM550-RM700
Persona/Gen2 = RM600-RM750
Perdana/Inspira = RM700-RM850
*kereta Auto sahaja diutamakan.Kecuali kancil.
*Kereta2 lain boleh email pada saya untuk sebut harga.

Sebarang pertanyaan boleh emailkan pada :
encikdownloader@gmail.com

Jika tidak berminat,boleh abaikan iklan ini.Cuma berniat ingin membantu.'Win Win Situation'.Terima kasih. =)

Niche: Kereta Terpakai | Sewa Kereta Teksi Limo
     
  1. Ezah83 - Fri 4/Jan/2013, 12:28pm
    bley tak sms sy.sy ade keta kancil.012-3347025.sy xley nk emel awk,emel problem.  
  2. Nazqee - Fri 4/Jan/2013, 12:36pm
    Salam,
    Harga yang tertera tu untuk sebulan ke setahun..

    Proton Wira Sedan 2002 good condition boleh terima tak..Berapa boleh dapat

    Terima Kasih
    nazqee@gmail.com  
  3. Abangkereta - Fri 4/Jan/2013, 4:16pm
    Ezah : saya dah SMS.Harap dapat bekerjasama. =)  
  4. Abangkereta - Fri 4/Jan/2013, 4:17pm
    Nazqee : Saya dah respon soalan anda melalui email.Sila check. =)  
  5. Ciku - Mon 7/Jan/2013, 10:52am
    Saya ada nazaria. Boleh join jg ke? azizanismail@yahoo.com  
  6. Shamsulwgt - Mon 7/Jan/2013, 6:18pm
    hati2..saya ada pajakkan kereta viva auto kat kl.bisnes baik tp kena kencing! agrimen sampai 5tahun.janji bayar RM700 tiap bulan, tp yang dibayar bulan pertama jer..skrg dh 3bulan x byr.bila call nk ambil balik kereta dia kata kena ikut agrimen.tp tny bab bayaran tak pula ikut agrimen.nk pakai kereta free.bank asyik kol kita mitak duit..cibai!!!  
  7. Abangkereta - Tue 15/Jan/2013, 2:35am
    Shamsul : InsyaAllah perkara itu tak terjadi dalam usahasama bersama kami.Sebarang masalah akan diberitahu awal kepada pemajak.Masing2 nak rezeki yang halal.Terima kasih atas komen. =)  
  8. Yasak - Thu 31/Jan/2013, 11:24am
    Boleh bagi alamat dan no telefon. email ke zaysah@gmail.com  
  9. Nazri 196 - Thu 31/Jan/2013, 6:17pm
    detail email arynazri@yahoo.com.my  
  10. Snagroup - Mon 11/Feb/2013, 3:22pm
    utk area JB.
    berminat nk jadikan kereta anda sbg kereta sewa? sy perlukan kancil/viva auto. disewakan kpd student UTM shj. berminat, mohon email snagroups@gmail.com.
    tq  
  11. Yuzrey - Wed 13/Feb/2013, 4:35pm
    salam boss, saya ada email detail kereta saya..kalau berpuashati, kita bole bincang dengan lebih lanjut..terima kasih  
Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.