Mencari Sesiapa yang Mahu Booking di Afamosa Resort Melaka Dengan Harga yang Murah
Syaza Bt Zainal Abidin - Tue 16/May/2017 11:01am
Assalamualaikum,
saya ada satu apartment dah terbooking dan sudah pun bayar di Afamosa Resort Melaka pada 20-21 may ini. Saya pulak dah terbooking di booking.com dan tak dapat pergi pada tarikh itu.
jika ada siapa berminat atau tahu siapa yang ingin menggantikan boleh hubungi saya 0145315225- syaza
Saya tak boleh nak cancel booking kerana non refundable booking disebabkan harga bilik yang sangat murah.
2 bilik tidur(dua2 bilik katil queen size) Shower • Bathtub • Air conditioning • Iron • Kitchenette • Balcony • Ironing facilities • Sitting area • Fan • Toilet • Bathroom • Satellite channels • Sofa • Tile/Marble floor • View • Dining area
RM 520 dah termasuk tax and service charge.
sila pm saya untuk gambar and other information

Niche: Hotel Resort Homestay
Lawati Youtube Channel Krew Majalah.com. Fokus saluran video ini adalah untuk memaparkan idea-idea perniagaan jangka panjang yang boleh anda mulakan!

Terbaru 22 Mac 2018: Perbezaan Video iPhone 8 Plus - Menggunakan Gimbal (Penstabil Imej) dan Tanpa Gimbal untuk Channel Youtube.
     
  1. Azmanthor - Tue 8/Aug/2017, 9:14pm
    Murah apa nya rm 520 mahal tu utk satu mlm , org kaya berduit kata murah lah  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.