Mencari Kerja Kosong/Sementara di Sekitar Senawang dan Seremban
Amna 3 - Wed 25/May/2011 11:20am [Last Comment]
Saya Nur Amna lepasan UKM.saya pernah bekerja sebagai pembantu klinik, pengasuh, ajar kanak-kanak mengaji dan KAFA, dan kerja pejabat sekiranya ada kerja kosong untuk saya bolehlah contact email saya Syira_ira87@yahoo.com. xnak kerja MLM

Niche: Kerja Kosong | Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
Shopping di Majalah.com!
Portal jualan 'Dari Peniaga Malaysia untuk Rakyat Malaysia'

(Percuma) Kursus Bina Website
17 Oktober 2017 - DPMM Putrajaya
     
  1. Abdul Muaiz - Wed 25/May/2011, 12:30pm
    salam,

    tak berminat berniaga secara online? tak perlu keluar modal, hanya listkan gambar yang anda nak jual contohnya beg tangan lepas tu kalau ada orang beli dan bayar barulah anda beli barang yang anda nak jual tu..

    sangat mudah seperti 1,2,3... bisnes online itu adalah di eBay... banyak student buat benda ni..

    hanya listkan gambar, past tu kalau ada orang beli dan bayar, baru kita beli barang yang kita list tu... tak perlu keluar modal..

    berminat nak belajar bisnes online di ebay? kalau minat saya akan emailkan detail dia..

    sila hubungi:
    muaiz: 010-2002468
    fariz: 012-4291003

    email:
    abdmuaizs@gmail.com
    training4ebay@gmail.com  
  2. Amna 3 - Wed 25/May/2011, 12:36pm
    emailkan detailnya  
  3. Abdul Muaiz - Wed 25/May/2011, 12:50pm
    salam.. saya dah email.. sebarang pertanyaan bolehlah menghubungi kami.. terima kasih..  
  4. Azizi Shah - Wed 25/May/2011, 2:00pm
    salam..jom sertai kami dan berpeluang untuk jana pendapatan yg amat lumayan!!!layari wangmasyukonline.webs.com  
  5. Taska As Sakinah - Thu 26/May/2011, 7:31pm
    Pengasuh diperlukan.Berminat kol no sy 0134651310...tempat rawang, selangor.Tempat tinggal disediakan.  
  6. Ifa 3 - Wed 1/Jun/2011, 2:56pm
    amna.nak keje pembantu rumah harian tak..? kwsn senawang/sbn.cal akak 013-6010826  
  7. Norhanim - Tue 13/Sep/2011, 2:46pm
    salam. ada keje kosong, partime pun bole. butik d hans senawang n.s. hubungi nhanim296@yahoo.com  
  8. Wani 43 - Wed 14/Sep/2011, 2:39pm
    saya perlukan part timer utk event di putrajaya 20-26 sept 2011 ni.
    student dialu-alukan.elaun + komisen.
    berminat hubungi 0194004953 wani.  
  9. Norhayati 61 - Fri 14/Jun/2013, 7:10pm
    Saya baru lepas graduate pada bulan April yang lepas dalam diploma teknologi makmal perubatan dari KLMU. sedang menganggur dan mencari kerja sebagai pembantu makmal,kerani,admin. saya mementingkan pengalaman.
    jika ada sebarang kekosongan di area seremban / senawang . email saya di puteriliyana92@yahoo.com  
Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Shopping with Majalah.com Merchants

Produk Digital : Jombiz! Mail Marketing + Autoresponder
Price: RM 150.00
Pondok Mini Dari Kayu Meranti Seperti Didalam Gambar.
Price: RM 1200.00
Set Gelora Asmara
Price: RM 120.00
SUSU KAMBING OAT ASLI TOK' ALI 550G
Price: RM 40.00
Caliph Kids Expert
Price: RM 60.00
BB Plus
Price: RM 216.00
Aloe Ever Shield Deodorant Stick
Price: RM 40.00
Imaan Jardin Foundation
Price: RM 79.90
Thelly's Tulip Cotton - Cream
Price: RM 150.00
Kryolan Supra Foundation Kod 2W
Price: RM 13.90
Day Cream - OEM
Price: RM 25.00
MagicBlu Ironing Pad
Price: RM 39.00
Design Logo Berkualiti Khusus untuk Perniagaan (Branding)
Price: RM 500.00
3-Seater Link Chair
Price: RM 1100.00
Template Rancangan Perniagaan
Price: RM 30.00