Jom Niaga di Tapak Konvokesyen USM 27 Oktober 2017
Firmcastcreativedesign @ Firmcast Creative Design - Thu 12/Oct/2017 3:20pm
*Update terbaru :* *Diatas permintaan*
.
šŸ†™ Beberapa rakan-rakan niaga berkenaan tapak konvokesyen Universiti sains malaysia ke-55, Ada yang tak dapat tapak sebab tapak yang dah penuh, jadi saya berusaha untuk dapatkan beberapa tapak lagi bagi memberi peluang kepada rakan-rakan niaga sekalian, jadi rakan-rakan yg pernah b'tanya tetapi dah penuh sebelum ni boleh update balik dengan saya, Harga tetap sama seperti sebelum-sebelum ni.
.
.
*Saya senaraikan kenapa Tapak konvokesyen USM sangat Hot dan panas sampai peniaga-peniaga sangat susah nak dapat tapak tambah-tambah lagi pada konvokesyen kali ini :*
.
šŸ”¹Jangkaan pengunjung, pelawat, pelajar sedia ada, pelajar bergraduate di keluarkan oleh USM sebanyak 50 ribu.
.
šŸ”¹Berlangsungnya Ekspo Pendidikan dan Kerjaya (EKSPENS) yg bakal menarik lebih ramai lagi pengunjung
.
šŸ”¹Persembahan artis-artis terkenal tempatan
.
šŸ”¹Kedudukan Dewan Konvokesyen hanya bersebelahan dengan tapak Expo Konvokesyen yg membuatkan tapak expo akan menjadi tumpuan besar ibu bapa dan pengunjung.
.
šŸ”¹Julung-julung kalinya USM mengumpulkan semua graduan penerima ijazah untuk konvokesyen 1 kali dalam setahun yg mana kebiasaannya Konvokesyen diadakan 2 kali setahun sebelum ini. so ape maksudnya kat sini? sangat bertuah sebab konvokesyen akan berlangsung terus menerus selama 6 hari.
.
Saya buka tawaran ni sehingga 15.10.2017, first come first serve. Lepas tu saya tak dapat nak bantu dah jika tapak dah full booking. Boleh *Whatsapp saya 0134509080 untuk lebih detail dan tempahan.*

Hanya untuk peniaga : pakaian/tudung/bundle/blouse SAHAJA . Harap maklum.

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
     
  1. Ejay Faidzal - Mon 16/Oct/2017, 12:12pm
    makanan tk boleh ke tuan...  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment:
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.


Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.