Jana Pendapatan
She86 - Fri 5/Jan/2018 11:21am [Last Comment]
Boleh bagi cadangan, apa yang boleh buat di rumah, menggunakan komputer? Sebab tak boleh kerja diluar. Nak jana pendapatan tanpa keluar rumah. Bantu saya, trima kasih.

Niche: Ingin Berniaga
     
  1. Ashrin Food - Fri 5/Jan/2018, 11:54am
    Jom jadi agent kami. Sapa-sapa area kl nak sandwich, anda dapt komisen!

    www.ashrinfood.com
    Fb/Instagram: Ashrin Food
    wasap 0124746867  
  2. Inderanik9 - Sun 7/Jan/2018, 1:10am
    Pasif income dari rumah. Berminat sila whatsapp 0179413274  
  3. Noniamira - Sun 7/Jan/2018, 3:05pm
    Hi. Jom join dropship agent sya. ?ada telegram?tanpa yuran?tanpa modal?tiada target sales?Profit tinggi?Tak perlu pek dan pos?200++ produk viral?Promosi/freegift/tips2 wa sya 0173103210  
  4. Dib 8 - Mon 8/Jan/2018, 9:52am
    Whatsapp saya,jual brg china 0134458442  
  5. Twist Merit Beauty Concept 2 - Wed 10/Jan/2018, 12:24am
    whatsapp saya 0164164959  
  6. Nazzatulhamidon - Wed 10/Jan/2018, 1:13pm
    As salam ,
    Tengah cari part time?

    Hanya buat DUIT GUNA FB , buat income GELI-GELI ????
    keuntungan yang bakal anda terima ialah dari RM 3,000k sehingga rm10,000k SETIAP BULAN.

    Berminat?
    PM 0162895055  
  7. Abusalamah - Thu 11/Jan/2018, 9:07am
    sy sedang mencari dropship untuk menjual quran rumi dari indonesia. berminat boleh hubungi kami di 0193727419 (ALABRAR MAJU ENTERPRISE)  
  8. Nazzatulhamidon - Thu 11/Jan/2018, 11:09am
    As salam ,
    Tengah cari part time?

    Hanya buat DUIT GUNA FB , buat income GELI-GELI ????
    keuntungan yang bakal anda terima ialah dari RM 3,000k sehingga rm10,000k SETIAP BULAN.

    Berminat?WHATSAPP ''NAK JADI AGEN''
    016 289 5055
    016 289 5055
    016 289 5055  
  9. Assistme 2 - Sun 14/Jan/2018, 5:18pm
    Jika berminat bisnes perfume,pm saya di talian 019 262 0483  
  10. Hisham Daud - Mon 15/Jan/2018, 4:00am
    Jual la T shirt murah secara online. Stok T shirt boleh ambil dgn saya. WhatsApp saya 010-3887388  
  11. Arie Saad - Tue 16/Jan/2018, 4:13pm
    berminat mnjadi patner sy?hnya mnjual produk kecantikan dan kesihatan sahaja..anda akan dapat 5 bonus yang menarik..0122829487  
  12. Cik Liyana 4 - Wed 17/Jan/2018, 8:52am
    Assalammualaikum.. boleh whatssap Saya 0192319917 sekiranya sis berminat mulakan perniagaan secara PERCUMA . Tiada pembayaran dikenakan.

    Boleh berniaga dari rumah..

    NAK TAKNAK AJE..

    Bukan MLM/SCAM/FOREX/BITCOIN  
  13. Qieshahaniff - Mon 22/Jan/2018, 11:33pm
    Agent saya minimum bawah RM300 je.
    In sha Allah , macam2 kami bg manfaat. Yang penting minat dan usaha.

    Roger saya 01162143226. bukan PELABURAN, bukan MLM ye. HALAL dan MUDAH JUAL.  
  14. Anna Kay 3 - Sat 27/Jan/2018, 12:47am
    Assalamualaikum & Salam sejahtera.

    Peluang bisnes online dan jana pendapatan LUMAYAN !!

    Tak perlu simpan stok yang banyak.
    Tak perlu loan bank untuk bermula.
    Tak perlu keluar rumah atau ganggu kerja hakiki anda.
    Peluang sangat sesuai untuk suri rumah,lepasan IPT, pesara, yang diberhentikan
    kerja,yang ingin tambah duit belanja dan perlukan extra income untuk cover
    duit gaji..

    Boleh lakukan 100% online,,atau ikut keperluan masa anda.
    Sangat mudah dan berkesan jika ikut step yang ditunjukkan.
    Setelah anda berada bersama team biznes kami,kami akan sediakan bahan untuk
    anda.
    Kita akan lakukan secara berjamaah untuk sukses !

    Sila layari web kami dan daftar di sini.. SEGERA !

    http://susupower.com/c2joyonline

    Dan capai impian anda untuk kebebasan kewangan.

    Terima kasih.  
  15. Hanif Toksyed - Sat 27/Jan/2018, 11:02am
    hi She86. Saya hanif dari Tok Syed Distribution Sdn Bhd.Kami menjual produk balm bayi dan losyen bayi Tok Syed.

    Kami mencari 5 orang yang terawal untuk menjadi agen kami.Apa kelebihan untuk 5 agen terawal yang kami nak offer ni?

    -Harga agen walaupun anda tak perlu pegang stok
    -untung jual balm bayi rm25/unit, losyen bayi pula Rm18/unit
    -mendapat satu sample losyen bayi dan balm bayi PERCUMA.nak promot kena la cuba dulu kan.
    -elaun Rm100 untuk agen yang aktif menjual dan mencapai target yang ditetapkan oleh HQ.
    -Bahan marketing seperti gambar kami sediakan untuk anda promosikan.
    .
    boleh refer page kami untuk info
    Facebook page: Tok Syed dan Tok Syed Baby Balm Shah Alam
    instagram: toksyedori
    .
    boleh whatsapp ''Agen Tok Syed'' ke 018-2369974 SEKARANG!

    tapi tawaran ini untuk 5 orang yang terawal je tau.Dah habis kami minta maaf ya.:)  
  16. Sport Locker - Fri 16/Feb/2018, 12:04am
    salam. hubungi saya Luqman-0132670995.
    saya akan bantu Tuan menjana pendapatan secara online.
    perniagaan dengan memiliki lebih daripada 8 Juta produk tanpa mengeluarkan modal.
    harga terus daripada kilang di seluruh Asia  
  17. Shikin 251 - Mon 5/Mar/2018, 12:15pm
    Jom jadi agen pati lanchar. Margin keuntungan bermula RM67-RM80 seunit.
    Whatsapp 'agen' ke 0174559109. TQ  
  18. Mohd Farid 8 - Wed 14/Mar/2018, 2:55pm
    tak perlu nak keluar rumah, duk je depan komputer 25 jam sehari, 8 hari seminggu 366 hari setahun

    tak perlu lagi nak simpan stok bawah katil, ada order submit melalui minisite percuma (atas nama kita tau).

    tak perlu lagi nak poskan. semua kami uruskan

    tak perlu lagi nak keluar modal beriban.

    eh, klik jela https://terusjoin.com/TJ136/ejen  
  19. Dayang Mash - Fri 16/Mar/2018, 7:15pm
    Assalamualaikum
    Saya mencari seorang kawan biz utk join Project STg,yuran sbnyak RM50 sahaja dikenakn.Bonus tetap akan dimasukan ke bank akaun anda pada 10hb setiap bulan, Biz online dan offline dibuat bila2 masa dan dimana. 0- resiko..blh wasap Kak Mash utk nk tahu lagi lanjut.
    017-2915204  
  20. Hisuimakamoto - Thu 5/Apr/2018, 10:09pm
    Kalau jenis tak nak jual kat orang tapi nak dapat duit.. Klik sini - - > http://bit.ly/2EmHnyt

    Hari-hari update cara terbaru nak dapat duit dengan guna henfon sahaja. Jangan lupe follow  
  21. Mohd Fadhley Bin Yahya - Sun 8/Apr/2018, 12:08pm
    Hi She, keje jawab phone je dibayar komisen untuk setiap paggilan yang diterima
    -X perlu iklankan produk kami
    -X perlu pikir pasal sales
    -Semua sales kami yang buat
    -Awk hanya perlu jawab phone dan layan pelanggan apa apa pertanyaan pasal program syarikat.
    -Program syarikat akan diajar oleh kami, bisnes kami cari student untuk masuk kolej
    -Setiap Panggilan yang diterima oleh receptionist syarikat, akan ditransfer kan ke no talifon awk.

    jika berminat email resume ke: oshpracsolution@gmail.com  
  22. Leen4u2c - Thu 19/Apr/2018, 12:33am
    Join ahli rm290 (freegift bernilai rm120) @ stokis rm3500 (freegift bernilai rm1500)

    Jadi tauke emas & produk.. potential income shingga rm450 (ahli) & rm2100 (stokis)

    Katalog emas
    http://view.orodesign.biz

    Dpt harga borong direct kilang di bawah rm170/g

    Hannah Gold
    0105477470  
  23. Myrtlevillosa - Mon 7/May/2018, 10:28am
    http://edamoney.site/7974747081322/ TRY THIS  
  24. Adam 589 - Sat 19/May/2018, 2:06pm
    Whatsapp saya 0149816745 saya akan bantu  
Page 1   (Total 24 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.