Ingin Bertanya Cara untuk Menambahkan Income Menjelang Hari Lebaran
Azeme - Mon 13/Jun/2016 2:58pm [Last Comment]
Salam Ramadhan buat semua pembaca majalah.com yg budiman. Di sini ingin saya menanya kepada semua bagaimanakah cara untuk menambahkan pendapatan menjelang hari lebaran. Maklumlah dengan keadaan ekonomi yang meleset ketika ini. Diharap kalian dapat memberi informasi di sini atau menghantar ke email saya dihandsetman@gmail.com. Sekian terima kasih.

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Azeme - Mon 13/Jun/2016, 3:00pm
emai saya di handsetman@gmail.com  
2. Azri Ulkifli - Tue 14/Jun/2016, 10:26am
azrizulkili@gmail.com  
3. Azri Ulkifli - Tue 14/Jun/2016, 10:27am
whatsapp 0133272927  
4. Tim Bodycare 2 - Tue 14/Jun/2016, 12:40pm
email saya mrsunilkhan@gmail.com  
5. Azri Ulkifli - Tue 14/Jun/2016, 6:24pm
jadi ejen saya menjual krim ajaib sgt bagus utk lelaki dan wanita memberi tenaga dan mengatasi masaalah tenaga batin, saya akan beri komisyen rm40 sebotol bagi setiap botol yg anda jual. harga jualan sebotol hanya rm190  
6. Ezri 4 - Wed 15/Jun/2016, 11:58pm
INCOME PASIF *_[Shopping Online]_*
_*(Need Registed Of Company)*_

_*Assalamualaikum...*_

*Happy CashFlow??* Saya mewakili syarikat saya *TC ENT* merupakan Vendor kepada Syarikat *I Synergy Holdings Berhad* yang berstatus _*(MSC)*_ sedang berkolobrasi dengan _*AIR ASIA, ALIBABA, LAZADA, ZALORA, AGODA, GROUPON & 70 Merchant*_ dalam platform Online. Program kami baru dilancarkan di *Malaysia* pada 7 Mei 2016 di _*PICC Putrajaya*_ & juga akan menembusi pasaran ASEAN. Oleh demikian, kami memerlukan _*Agent Online dengan kadar segera??*_. Sekiranya tuan/puan mempunyai Kenalan, Kawan-kawan & Saudara Mara yang berminat menjadi Agent kami sila pm di talian: 0103665687(EZRI)

www.smartsaver.my

_*(Aktif Sekali Income Berkali-Kali)*_
*First Leading Affiliate Malaysia*  
7. Nazman 7 - Fri 17/Jun/2016, 9:35pm
income pasif setiap 15% dari modal selama 10 kali modal minima rm100 wsp jika minat 0189115358  
8. Chris Seow - Sat 18/Jun/2016, 8:30pm
boleh cuba dalam bidang menjual kereta, saya ada jalannya, kalau berminat sila hubungi saya

012-920 9862 Kris
chrisdefurcar@gmail.com  
9. Imran 27 - Sun 19/Jun/2016, 1:08am
Chris seow wassap sy 0175382408  
10. Lyca - Sun 19/Jun/2016, 9:52am
Salam. Mirica Holdings Sdn Bhd akan mengadakan Mirica Business Preview, sebuah program keusahawanan bersempena bulan Ramadhan al-Mubarak yg mulia ini.
Nama Program: Mirica Business Preview
Tarikh: 19/06/2016
Masa: 12PM-Berbuka puasa
Lokasi: Pacific Regency Hotel
Bayaran: RM20 seorang (akan dipulangkan pada hari tersebut sesudah pendaftaran).
Makan untuk berbuka puasa disediakan (Buffet). Terima kasih.

PS: Sesiapa yg nak join event nie sila PM segera 01123870750..ada 3 lagi seat kosong..sesuai sgt utk org yang nak buat bisnes tapi tak tahu nak buat bisnes apa..  
11. Ziendegi Perfume - Sun 19/Jun/2016, 5:55pm
Jual perfume modal rm3.whatsapp 0192023934  
12. Qjunaidy - Mon 20/Jun/2016, 12:06pm
Jom Jana pendapatan dengan menjual Susu kambing Wildan.. Untuk keterangan lanjut boleh emel sy di

junaijunaidy.aa@gmail.com
Raya nak dekat da ni.. Jgn lepaskan peluang keemasan ini kerana harga kami amatlah berpatutan...  
13. Nazman 7 - Thu 23/Jun/2016, 3:35pm
1global4all.com/nazt baru lancar 15 jun 2016  
14. Rizlan Dani - Fri 24/Jun/2016, 8:33am
ASSALAM...TT

PLIS WASAP KE 0169713924(EN ROSLAN)  
15. Fxsolution 2 - Mon 27/Jun/2016, 9:41am
SIAPA yang sedang mencari sumber income selepas raya ???

???? ???????????? sama2 kita jadi FOREX TRADER dgn menggunakan EA/Robot . Sistem auto trading yang ternyata amat mudah digunakan tanpa mengganggu masa kita.. Tiada pengetahuan tiada masalah kerasa saya akan guide anda sepenuhnya..

Masalah utama trader Forex...?????
???? Bosan dgn trading manual anda?
???? Penyakit gatal tangan sering melanda?
???? Tiada masa nak ngadap PC/Laptop?
???? Malas nk buat analisis?
???? Susah nk kawal emosi?

EA/Robot lah jawapannya... ?????
???? Dia tidak pernah bosan...
???? Dia tidak ada penyakit gatal tangan...
???? Dia boleh trade 24jam x 5 hari...
???? Dia mmg telah diaturcara kan...
???? Dia tiada emosi....

????????????...Bonus percuma diberikan...????????????
? - EA currency strenght for GBPUSD & EURUSD
? - Superb hedging strategy - manual strategy
? - Superb daily range strategy - manual strategy
? - MBFX V3 Signal Systems
? - Ebook Panduan Basic tentang Forex.

Kepada yang berminat untuk mencuba boleh PM atau Whatapp saya segera untuk info pembayaran sebelum harga dinaikkan.... Hanya RM99 sahaja buat masa skrg... Kepada yang masih baru dalam forex panduan setting ada disertakan...????????????
-------------------------------------------------------------------------
???? Hanya RM99 sahaja - PM / Whatapp - 0122264102
???? Hanya RM99 sahaja - PM / Whatapp - 0122264102
???? Hanya RM99 sahaja - PM / Whatapp - 0122264102
--------------------------------------------------------------------------
FXrobolution
012-2264102
http://bit.ly/1LOWLkO  
16. Rasidi Said 2 - Mon 27/Jun/2016, 6:38pm
http://www.DanaNiaga2u.com/sidi187
Joint dananiaga modal cuma rm 10saja
Tk rugi untuk kumpul duit raya cepat bertindak
Watssup/mesej 016 2841962  
17. Ujang 15 - Tue 28/Jun/2016, 2:09pm
Saya ada menjual sambal tumis yg dibotolkan.
Harga rm7 sebotol. Saya tinggal berdekatan
Tasik Biru, Kundang. Kami akan hantar terus ke
lokasi anda untuk area Kundang, Kundang Jaya,
Kuang, Sg Buloh, Tasik Puteri, Batu Arang,
Country Home, Emerald, Rawang, Selayang.
Untuk pesanan boleh hubungi saya samada
melalui WhatsApp/SMS/Call di nombor 013-9353287.

Saya juga sedang mencari agen, sekiranya anda
berminat untuk beli secara borong untuk dijual
di lokasi anda, sila hubungi saya (WhatsApp/SMS/Call)
di nombor 013-9353287.

Untuk belian borong, kami sediakan penghantaran
percuma untuk area sekitar KL, Selangor, Putrajaya.

Untuk maklumat lanjut berkenaan sambal tumis ini
sila layari http://sambalummirose.blogspot.my  
18. Ashmanzax - Tue 28/Jun/2016, 3:02pm
Sy ingin mengajak anda terokai platform Monspace yg juga terbaik masa ini di Malaysia. Syarikat berdaftar dan ada pejabat urusan di Msia. Akan listed di bursa Nasdaq Amerika tidak lama lagi. Dan di Amerika diketuai mantan Ketua Polis Negara, Tan Sri Musa Hassan. Untuk info lanjut sila ke website sy.
RM500 DAPAT RM30,000. SIT & RELAX SAHAJA!

Ini peluang anda jadi JUTAWAN dalam masa kurang 2 tahun!

Berminat boleh hubungi sy 0123501620  
19. Mohd Firdaus 100 - Thu 30/Jun/2016, 2:29am
alam semua, sy ingin membuat offer bg yg brminat untuk buat duit dari rumah 100%, modal 0.
Teknik dh lama sy praktikkan sgt berkesan dan sy sendiri mempunyai
rekod transaction utk dijadikan bhn bukti sekiranya berminat.
Rahsia ni dh lama sy simpan dan hari ni sy ingin berkongsi kepada yg berminat.
Belajar terus coaching one to one, yuran personal coaching hanya one time.
Income bergantung seminggu dlm 300 ke 400, kalo lebih rajin mungkin lebih.
100% dri rumah.
Boleh wasap sy dahulu 01123376141 unuk appointment,
sy tunjukkn dahulu maybank2u dan cimn agree boleh proceed.
ukan mlm bukan skim2.. 100% biz jual beli..rahsia membuat jualan juga sy dedahkan.
Contohnya brg2 ape yg mempunyai permintaan. Terima kasih.
Untuk yg serius sahja nk tanye2 nk main2 tlg jgn wasap sy..tq
Keuntungan mingguan RM200 ke 300 hanya dari rumah.
Kalo dah lama mngkin mencecah RM 1000 mingguan.
Sekali lagi sy tekankan 100% jual beli, bukan forex, bukan saham bukan mlm.  
20. Ikhtiarjaya 5 - Fri 1/Jul/2016, 8:44am
tumpang lalu ya tuan tanah,
rasidi said2, saya nak daftar, masih ada ka?  
21. Azam 245 - Sun 3/Jul/2016, 1:12pm
Slm,

Perkenalkan jana duit hari-hari. Mudah dan selamat.

www.bitstrategy.net/?ref=SYAHBITCOIN

www.coince.com/?u=C9503536

UTK Pertolongan WA: 0172474622. Sedia membantu sebaik mungkin. Tkasih  
22. Melipat Risalah - Tue 5/Jul/2016, 11:39am
wslm..kpd sesiapa yg berminat menceburi kerja 4time kat rumah sendiri menguruskan risalah dgn gaji rm 1200 serta bahan diposkan ke rumah sendiri,sila lihat mklmt lanjut di http://lipatrisalah.page.tl >> rebutlah peluang anda sekarang!!!  
23. Razali Kiki 2 - Sat 9/Jul/2016, 1:00am
ingin kedua dua rezeki ini milik kita:
EMAS dan DUIT

Conform milik kita jika kita percaya pada pelaburan Zenithgold ..jom bersama saya dlm group WhatSapp..0165097687  
24. Adi 347 - Sun 10/Jul/2016, 4:07pm
Dengan modal rm100 anda boleh jana lebih. sebagai contoh, jualan tiket AirAsia murah, redeem hotel murah dan banyak lagi. Boleh whatsapp ke 01115438272..  
25. Nurul Anati - Mon 18/Jul/2016, 2:30am
Salam.Tumpang iklan.sesiapa yang nk tambah income 2k - 5k..jom jd agent stokis sy..
Hanya jual biskut kapit melting..Modal serendah RM360 SHJ. Rugi xjoin sbb 10org terawal sy tgung kos penghantaran..Biskut nie xikut musim.sentiase dpt perhatian penggemar biskut..
Wsap sy 0139298287,  
26. The Legends Trading - Mon 18/Jul/2016, 4:14pm
Salam.. Peluang dropship atau borong tasbih digital. Cuma rm1.20/pcs. Tiada moq.
Jika berminat boleh wasap 013 30 252 10

www.thelegendstrading.blogspot.com  

Page 1   (Total 26 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..