Mencari Kerja Part Time
Azil 3 - Mon 3/May/2021 10:43am [Last Comment]
Haiii salam warga majalah...

Sy memerlukan kerja part time/full time for key in data or any job yang memerlukan saya untuk memasukkkan data-data gaji hari or bulan dan membolehkan saya membuat kerja dari rumah (work from home) sy xkisah as long as ada income saya.., mohon info saya ya.. terima kasih..

Sekiranya ada mohon untuk whatapps saya ya. ------>>>> https://wa.me/01117046093

Saya area selangor
(sg buloh/rawang/puncak alam)

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
  1. Nur Perodua Malaysia - Tue 11/May/2021, 1:14pm
    hai moga dimurahkan rezki..apa kata Join VMC Business Bersistem yg tgh hangat skrg ni.. buat online dirumah aja semua ada apps ..sgtla mudah



    dengan zaman online je ni.. * REFER & EARN * pada kawan2, FB, Instagram & lain2 untuk join jadi Membership Medisavers VMC itu sahaja 😊😊

    bole wsp yang berminat tu..akak explain..

    0166371460 tq  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..