Syarikat Anda Tengah Mencari Pekerja Kontrak yang Murah untuk Cleaning, Sanitizing atau Cuci Bangunan?
Hanif 227 - Mon 25/Jan/2021 2:22pm [Last Comment]
Kami ada menyediakan servis cleaning office secara kontrak, servis sanitizing/disinfek utk covid-19 dan juga cuci bangunan.

Berikut adalah info servis kami.

CLEANING (KONTRAK)
- Bersihkan ofis secara harian iaitu 5 hari seminggu atau 6 hari seminggu.
- Bersihkan surau/masjid secara harian iaitu 5 hari seminggu atau 6 hari seminggu.
- Kontrak selama setahun

SANITIZE OFIS
- Sekarang kes covid makin meningkat, semalam sahaja lebih 2000 kes di selangor.
- Jika anda risau syarikat anda bakal ditutup sementara disebabkan covid, kami juga boleh datang untuk sanitize ofis anda.

KAWASAN YANG KAMI COVER ADALAH

Cleaning
- Area lembah klang sahaja.
- Jika luar kawasan minimum MOQ pekerja kontrak adalah 3 orang.

SANITIZING
- Area lembah klang dan juga luar lembah klang.

Kami adalah syarikat berpengalaman lebih dari 15 tahun iaitu sejak dari 17 feb 2000.
Dan antara pelanggan kami adalah

1) CIMB BANK
2) UNIVERSITI MALAYA
3) UITM
4) NSG GROUP
5) JABATAN AGAMA NEGERI SELANGOR
6) TNB
7) MAYBANK
8) JKR

Jika syarikat anda perlukan servis kami,
Boleh click link kami di bawah utk kami dapatkan details untuk buatkan sebutharga
Untuk anda.
https://cucicuciservice.wasap.my (HANIF)
https://cucicuciservice.wasap.my (HANIF)
https://cucicuciservice.wasap.my (HANIF)

Niche: Servis Pembersihan | Covid 19
 
1. Aslam 14 - Mon 1/Feb/2021, 7:59am
salam sejahtera semua warga fb...

risau dengan kes covid19 yang semakin merebak dan tinggi setiap hari???

jom ambil langkah berjaga2 dengan disinfection rumah anda dengan harga yang sangat berpatutan...

PROMOSI SEMPERNA PKP 2.0!!!

harga yang sangat berptutan...

cepat2 booking slot kerana promosi sangat terhad.

Virus dan bakteria dapat mencemari udara dan kekal di permukaan selama berhari-hari - pembasmi kuman biasa hanya akan memberikan perlindungan segera dan sementara.

Kami menawarkan Perkhidmatan Pembasmian Kuman Profesional kami, Pembersih Pembasmi kuman berasaskan bahan-bahan yang di jamin selamat dan boleh membunuh kuman yang ada - dengan perlindungan untuk perlindungan jangka panjang.

Penyelesaian kami tidak beracun dan selamat untuk persekitaran dengan bayi dan haiwan peliharaan.

Teknologi pembasmian kuman profesional kami boleh digunakan di bangunan kediaman dan komersial, taman permainan, kemudahan penjagaan warga tua, sekolah, ruang komuniti dan banyak lagi.

Kami juga menyediakan perkhidmatan membersihkan luar dan dalam kawasan perumahan termasuk potong rumput, membersihkan persekitaran luar rumah dan membasmi kuman.

Harga sangat berpatutan.

Service tip top dan mesra pelanggan.

Pelanggan puas hati kami senang hati

Area kl, selangor dan seremban (negeri sembilan.) negeri berkaitan blh tanya dulu jika ada kekosongan dan blh untuk kt buat akan d pertimbangkan.

Hubungi Kami Sekarang UntUK booking dan pertanyaan lanjut
En mohamad
http://wa.me/0123460748

#covid19
#cleaningseremban
#cleaningserviceskl
#disinfectionservices
#sanitasirumah
#cleaningampang
#cleaningmurah
#cleaningservicesselangor
#disinfectionservices
#sanitasimalaysia
#cleaningklselangor
#cleaninglembahklang....  
2. Giget Store - Thu 11/Mar/2021, 5:10pm
Saya ada membekal pelbagai jenis bahan pencuci (detergent)
http://wa.me/0125685145  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..