Mencari Pendapatan Sampingan
Yana 46 - Sat 19/Feb/2011 10:08pm [Last Comment]
sy student ipta.. sy ingin mencari pendapatan sampingan untuk menampung kos sy belajar..
harap anda dpt bantu sy..
sekiranya ada kerja2 untuk tambahkan pendapatan saya...
part time..

tq :)

Niche: Kerja Sambilan | Jobs & Vacancies in Malaysia
     
  1. Adi Wira Dewata - Sat 19/Feb/2011, 10:13pm
    check it out..www.gempar196.weebly.com  
  2. Ajoy 2 - Sat 19/Feb/2011, 10:27pm
    Hi, sila lawati lama kami di http://www.theperfectcanvas.blogspot.com/

    Atau boleh lawati Facebook kami iaitu The Perfect Canvas. TQ!  
  3. Faz Jr1 - Sat 19/Feb/2011, 10:31pm
    student mana?  
  4. Mat Suhairi Darin - Sat 19/Feb/2011, 10:33pm
    Peluang pernigaan bersama Monavie
    Visit website:
    www.dtaks.com/monavie
    Produk halal dan pulangan hasil jualan sangat tinggi  
  5. Jihad - Sat 19/Feb/2011, 10:39pm
    call saya 0162301644.  
  6. Yana 46 - Sat 19/Feb/2011, 10:42pm
    faz : student shh alam  
  7. Yan Abu Bakar - Sat 19/Feb/2011, 10:50pm
    yana,nk mniage?..brg akn d hntar pd awk. tgalkn nama & fon numb kt email sy kaeyirian@yahoo.com.sg  
  8. Yana 46 - Sat 19/Feb/2011, 10:52pm
    yan : meniaga ap 2??  
  9. Puteraindera - Sat 19/Feb/2011, 10:56pm
    email pada saya di mrzack_mrszack0304@yahoo.com
    pendapatan lumayan.bukan mlm or bnde kuar modal.just cari customer sahaja.  
  10. Hazman 3 - Sat 19/Feb/2011, 10:58pm
    emel sy cpt!
    ahmadhazman@rocketmail.com

    sy student gak!
    ada idea yg menarik untuk anda.  
  11. Yan Abu Bakar - Sat 19/Feb/2011, 10:58pm
    aksesori wanita, kerongsang, tudung..pkaian knak2.  
  12. Power Impian - Sat 19/Feb/2011, 11:15pm
    berminat nak jual perfume??..
    perfume jenama antarabangsa gred AAA..
    berminat sila emil zam_skin89@yahoo.com  
  13. Mohd Ghazali 2 - Sat 19/Feb/2011, 11:29pm
    modal kecik tu pun klu minat meniaga..
    lihat link ini http://tanahmerah.olx.com.my/mahkota-jembal-bio-oil-power-dan-one-drop-perfumes-pendapatan-sampingan-iid-168117012  
  14. Zeera - Sat 19/Feb/2011, 11:55pm
    contact saya
    0137011607
    fairazira@gmail.com

    saya ada tawaran utk dpt pendpatan sambilan..  
  15. Suhana 3 - Sun 20/Feb/2011, 12:08am
    agen produk wajah area shah alam sila hubungi 0126510704 pendapatan sehingga 30%  
  16. Jhazfazniel Sr Jf - Sun 20/Feb/2011, 12:15am
    Jana Pendapatan Sampingan dengan Menjual Topup Easy Reload.
    www.Jf-EasyReload.webs.com

    www.facebook.com/JFEASYRELOAd  
  17. Tunetalk - Sun 20/Feb/2011, 12:16am
    Klu nak income sampingan yg lumayan boleh sertai program bisnes Telco TuneTalk.TuneTalk ni produk Air Asia.Tiada modal diperlukan.Pendapatan lumayan sehingga 5 angka. Bisnes ni amat sesuai utk semua org.Market amat luas.Untuk lebih lanjut, layari laman web di bawah :

    http://www.bisnesprepaid.com/jimmie

    Anda juga boleh email saya utk pertanyaan di:
    bincang.idea@gmail.com

    Untuk mendapatkan maklumat kursus spt. seminar hartanah dll serta nak berkongsi pengalaman bisnes layari blog di bawah:
    http://bincangidea.blogspot.com

    tq  
  18. Mohd Suhaimi - Sun 20/Feb/2011, 12:22am
    jadi agen EPP kad kredit.. boleh buat kerja online sahaja.. pendapatan hingga rm1000 +++

    minat boleh email saya
    rmsave@gmail.com  
  19. Beso - Sun 20/Feb/2011, 12:34am
    jom jadi dropship untuk cenderhati majlis ... berminat sila email nama.alamat.no.tel ke mysks@ymail.com

    boleh lihat produk di http://giftdoorkek.blogspot.com  
  20. Borongpadherba - Sun 20/Feb/2011, 2:00am
    jual pad herba di kolej.. setiap jualan ada komisen.
    layari
    https://sites.google.com/site/borongpadherba/

    atau email borongpadherba@gmail.com  
  21. Faiz 36 - Sun 20/Feb/2011, 3:02am
    ingin iklankan perniagaan anda

    secara percuma

    Layari website kami

    http://www.nasibujang.com/p/perhatian.html  
  22. Firanis - Sun 20/Feb/2011, 3:16am
    BISNESS BARU YANG BAKAL GEGARKAN POKET ANDA!!!

    INCOME MASUK DARI KIRI,KANAN,DEPAN,BELAKANG,ATAS & BAWAH..TAK ADA HAD...
    TUGAS ANDA: ONLINE 2-3 JAM SEHARI..

    MEMPERKENALKAN...

    PELUANG TERBAIK UNTUK YANG DAH MEMPUNYAI BISNESS ATAU BARU NAK MULA BERBISNESS..TAK TAU BERBISNESS TAK APA..KAMI AJAR..GUIDE PERCUMA...

    BKN MLM/SKIM CEPAT KAYA-

    PLATFORM BIZ ONLINE DISEDIAKAN

    CALL@SMS: 017-5910130  
  23. Asmadi 3 - Sun 20/Feb/2011, 8:23am
    yana nak niaga ice blended tak..kalau nak email saya..studioasmadi@gmail.com  
  24. Faz Jr1 - Sun 20/Feb/2011, 12:44pm
    ok...kalau awak serius dan agresif berniaga dan betul-betul nak cari duit lebih...e-mail saya di fazrain_jr1@yahoo.co.uk...ini bkn MLM tp penjualan produk untuk student...  
  25. Puteraindera - Sun 20/Feb/2011, 3:10pm
    jadi agen saya.
    jual laptop sony vaio dgn apple macbook dgn harga paling murah.ori japan
    0133729563
    mrzack_mrszack0304@yahoo.com  
  26. Nazz 8 - Sun 20/Feb/2011, 6:00pm
    Dik...our company tengah cari org untuk jadi agen dari IPT2 seluruh malaysia...bg menjual brg2 perhiasan dan kraftangan (keychain,kerongsang,hp case) daripada kain felt...setiap tempahan,kita akan bg komsyn ,kalau berminat...contact akak...Kak Nazz:0192341756  
  27. Yana 46 - Sun 20/Feb/2011, 9:59pm
    ingin menjual nasi lemak..
    sesiapa ley membekal nasi lemak..
    rasa mesti sedap n murah...
    hehe...

    tq..
    ley email ke
    yanayanur@yahoo.com  
  28. Rafizah Bt Abdul Razak - Mon 21/Feb/2011, 10:20am
    BOLEH JADI AGENT JUAL KELAMBU KHEMAH, TUNGKU ELEKTRIK, ALAS SETERIKA AJAIB, FOOT DETOX,TEPUNG KEK KUKUS DAN PRODUK PATI SARANG BURUNG WALIT...KELURAN CITRA ANGGUN...
    BERMINAT HUB:019-6027697/PUTRAJAYA  
  29. Eshop4online - Mon 21/Feb/2011, 11:24am
    kalau student lagi mudah nak jual coklat kismis doa.... kalau berminat email ke eshop4online@gmail.com  
  30. Ryzyl - Mon 21/Feb/2011, 3:09pm
    part time sebagai agen prepaid kad alliance bank You:nique

    tugasnya hanya cari kawan2 yg utk apply perpaid kad ni..apply free sahaja tanpa perlu bayar apa2

    jika berminat boleh email kepada saya

    restuceria@gmail.com atau 019 4315402  
  31. Wan 150 - Mon 21/Feb/2011, 9:02pm
    try klik n join nie...ley dpt pendapatan sampingan smbil2 onl9...

    http://says.my/golden_chance/invite  
  32. Wan 150 - Mon 21/Feb/2011, 9:11pm
    nak jual hot perfume??.. sy bg komisen...
    email sy..
    punk_piranhas17@yahoo.com  
  33. Eshop4online - Tue 22/Feb/2011, 10:48am
    paling senang...semua org tak kira tua muda...boleh makan... jual coklat kismis doa....makluamat lanjut email ke eshop4online@gmail.com  
  34. Merahred 2 - Tue 22/Feb/2011, 7:05pm
    as salam. jual cheese tart saya. saya bg komisyenrm1/rm2 setiap kotak terjual. x payah modal. bole jual kalo ada kelapangan. 017-3748135  
  35. Eya - Wed 23/Feb/2011, 12:27am
    yan abu bakar...
    sy berminat...  
  36. Nurhafizah 5 - Wed 23/Feb/2011, 2:59am
    nk x jual pelbagai koleksi pin2 corak??

    sy penah jual mse stdy U dlu...
    Alhamdulillah... sambutan menggalakkan...
    modal ikut kemampuan...

    tgk koleksi2 sy d facebook:

    http://www.facebook.com/KoleksiPilihanNur

    ni emel sy..

    koleksipilihan_nur@hotmail.com

    cube la try... insyaAllah...

    TQ =D  
  37. Agent 2 - Wed 23/Feb/2011, 11:45pm
    jadi ejent topup.
    www.beagenttopup.blogspot.com  
  38. Sueweal - Thu 24/Feb/2011, 1:52pm
    Dalam masa ENAM BULAN atau lebih cepat anda meraih RM10K atau lebih dan dapat hadiah kereta vios/altis dengan jualan Tupperware. Insyaallah.

    Untuk jd agen RM60 (Siap Starter Kit n CD dan Percuma Barangan Tupperware lg. Yang Penting Jaminan Produk Sepanjang Hayat
    Email pd sy
    aku_slumber84@yahoo.com  
  39. Iekin - Thu 24/Feb/2011, 3:01pm
    Sahabat saya, Mohd Nizam akan mendedahkan beberapa teknik
    dan strategi kekayaan yang belum pernah didedahkan, antaranya:

    [X] Bagaimana beliau menjana RM35,956.40 dalam 30 hari!

    [X] Rahsia beliau membina 65,000 list prospek dalam
    masa singkat!

    [X] Bagaimana beliau menukarkan RM100 kepada RM500
    dengan teknik rahsia Ini!

    [X] Strategi yang beliau gunakan untuk menjana
    RM435,200 dalam masa 7 bulan!

    [X] Rahsia seorang surirumah menjana pendapatan
    RM35,000 sambil menjaga 3 orang anak dirumah!

    Anda boleh membaca laporan rahsia ini secara PERCUMA
    dengan melawat ke sini:


    --> http://formulaluarbiasa.com/recommends/iekin  
  40. Aiza 5 - Thu 24/Feb/2011, 4:02pm
    yana,
    adik saya pun student uitm shah alam. Dia buat keje agen unit trust secara partime. Dia student electric. Kalau nak join dia boleh bgtau, saya forward contact number dia. Ada gak member2 dia yang sama2 buat.  
  41. Yana 46 - Fri 25/Feb/2011, 2:49pm
    agen unit trust 2 mcm mn??  
  42. Mamat 13 - Fri 25/Feb/2011, 10:26pm
    kerja part time tanpa resiko.. 100% tanpa modal.. hanya download ebook free anda di bayar rm0.50.. layari
    http://www.duit-internet.net/?ref=jalal4u  
  43. Syazlan89 - Sat 26/Feb/2011, 2:48am
    yana, sy pon student, meniaga lens.... wt maase ni , sy nye blnje dgn duet niaga lens tu la, klu awk mint, blh ctct
    0196329664  
  44. Yana 46 - Sat 26/Feb/2011, 10:39am
    mamat 13 : mcm mn nak join...
    affiliate nyer sudah dittp pendftran..

    syazlan: lens yg mcm mn 2???  
  45. Syazlan89 - Sun 27/Feb/2011, 11:36pm
    saya berniaga contact lens, awk blh menjadi ejen bg pihak sy , sy akan bg awk harga ejen , and awk blh mark up harga x kesah brp byk sekalipon, cth nye , satu contact lens harganya rm35, tp sy tolak awk rm30 , so awk blh jual ngan customer x kesah brp byk skalipon , awk blh just order je kt sy , x perlu amek brg or ape, so , kiranya , x yah guna modal la....cuma byr yuran je...harga yg sy bg mmg harga standard.... :) and satu lg, klu btol2 x leyh , awk still lg blh nego harga dgn sy ... :)  
  46. Aiza 5 - Mon 28/Feb/2011, 10:34am
    Yana, email saya: aizafini@gmail.com
    Bagi contact number awk nanti saya suh adik jumpa awak kat uitm. Senang dia leh citer details. Btw amik course aper ni?  
  47. Siti 151 - Fri 4/Mar/2011, 7:41pm
    hi saya merupakan pembekal footpatch terutama pd student2 ipta krn jualan di ipta sangat laris. Harga pasaran sekarang sekitar RM1.50/kpg. Saya ingin membuat clearance stoock terakhir saya, 1000 keping pada hrga termurah anda blh dapat, hanya 40 sen sekeping. Sekirangya berminat, sila email saya di cancer_aishah@yahoo.com dengan kadar segera.TQ  
  48. Dr Handphone - Mon 14/Mar/2011, 10:26am
    hubungi sy Baha 0179379437...keje personal assistant,gaji dibayar ikut hari  
  49. Rose 49 - Thu 17/Mar/2011, 12:58am
    sy rose, sy bminat nk share ape yg sy bt skang.. sy hanye partime as a beauty consultant... krn sy adlah penjawat awam.. bkn MLM.. sy harap kte blh jupe n cite lbh lanjut.. lgpon sy suke ade kwn br.. 0179082580  
  50. Solah 2 - Sat 23/Apr/2011, 8:33am
    saya nk pknalkan bisnes terbaru 2011.. modal rm100..xpyh cari downline..tgu 30 hari pulangan akan bawa 55% keuntungan..contoh modal rm100 tgu 30 hari akan dapt rm155...untung rm55..terus masuk bank anda automatik..itu modal rm100, kalo rm200, rm300??
    kalo minat emel saya: solahhhsolahhh@gmail.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 58 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.