Norazura 14

Profile
NameNorazura
Forum NickNorazura 14
Handphone60125314459
RegisteredThu 5/Dec/2013, 2:38pm
Comments by Norazura
1Jom Dapatkan 100 Koleksi E-Book Bernilai RMxxxx Pada Harga RM30 Sahaja! Jana Pendapatan Ribuan Ringgit Sehari! - Sat 15/Feb/2014 11:48pm
email detail norazura1911@yahoo.com
2Nak Pelawa Anda Berniaga: Kipas Penyedut Haba Panas Kereta Kuasa Solar. - Sat 15/Feb/2014 5:56am
Cuba teka??...Agak2 la kan...berapa agaknya modal yg kena ada utk buka kedai serbaneka yg lengkap spt watson dan guardian...dengan langsung tak perlu fikir risiko...stok di sediakan setiap bulan,pendapatan dan keuntungan jangan citer laa..boleh diwariskan pada anak2 pulak tu.Mana nak dapat peluang macam nie????Sekarang saya cuba nak kongsi dgn anda tentang peluang keemasan ini...Ingattt!! Siapa lambat bertindak dia memang rugi....Pm saya laju2 utk mendapatkan penerangan jelas tentang cara2 nak memiliki ''A Free Store Concept''.....hubungi /whatshapp : 012-5314459
3(Wakil Diperlukan) Terminal 1 Malaysia, Fax Mudah Alih, Telefon Ofis Bergerak, Mesin Kad Kredit Bergerak. Pertama di Malaysia & Asia - Sat 15/Feb/2014 5:30am
Ingin memiliki perniagaan kedai serbaneka dengan modal yang rendah? Inginkan pendapatan pasif? Tapi tiada pengalaman untuk berniaga? Jom sertai kami..kami akan bantu anda sehingga berjaya. call/sms/whatsapp 012-5314459
4Termurah!! Baju Wanita Serendah RM6. Utk Harga Borong! - Sat 15/Feb/2014 5:05am
Ingin memiliki perniagaan sendiri? Anda kekurangan modal? Anda mahu perniagaan tanpa risiko? Call/whatsapp : 012-5314459 untuk maklumat lanjut.
5Ini Baru Betul - Peluang Biznes yang Sah dan Berpotensi Besar! - Mon 10/Feb/2014 10:11pm
Modal RM2,700.00 dan anda berpeluang utk miliki kedai serbaneka 3 dalam 1. Kepakaran kami dalam training, bimbingan dan plan perniagaan yang mudah. Hubungi saya di 012-5314459. TAKLIMAT PERCUMA JUGA AKAN DIADAKAN JOHOR BAHRU. Hubungi saya utk maklumat lanjut.
6Tawaran Hebat! Mencari Agen Dropship & Borong Jubah, Kaftan, Dll Dari Negeri Teluk - Sun 9/Feb/2014 6:39pm
JOM!! Rebut peluang menjadi yang TERAWAL dan boleh terus langkau ke pangkat HERO iaitu level ke 7 atau yang ke 4 tertinggi dalam EPIC, boleh MENDAFTAR segera dengan menyertai kami, sementara peluang masih dibuka?PELUANG INI AMAT TERHAD!! Limpahan epic akn dibyar setiap minggu dalam USD!!!! Boleh beli asset cash money tanpa berhutang dengan bank. Hidup lebih tenang tanpa hutang. Pelajar2 IPT, suri rumah dan pekerja2 lain pun boleh sertai. Rebut peluang yang ada dengan menghubungi 012-5314459 Kami amat mengalukan bakal ushawan sama mencipta kejayaan bersama kami..
7Facebook Ads Software yang Tolong Saya Menjana RM30k Sebulan, Hanya Jual RM30 Sahaja Sekarang! - Sat 8/Feb/2014 4:08pm
Lifetime Limited Special Offer! --------------------------------------------------------------- EPIC PRIVILEGES SPECIAL!!! - MENTOR - Potensi Income RM16,000 seminggu! - AMBASSADOR - Potensi Income RM32,000 seminggu! - HERO - Potensi Income RM48,000 seminggu! --------------------------------------------------------------- Berakhir pada 16 FEBUARI 2014! --------------------------------------------------------------- Daftar sekarang! PM / call / sms / whatsapp : 012 3720124 / 017 7807804 --------------------------------------------------------------- Tiada Tawaran Sehebat Ini Dalam Dunia! --------------------------------------------------------------- Daftar Sekarang! Siapa cepat dia dapat! Untuk keterangan lanjut Call/sms/whatsapp 012-5314459
8Jana Pendapatan Dari Setiap Perbelanjaan Guna Mykad - Sat 8/Feb/2014 2:54pm
Anda usahawan berminat memiliki Kedai Serbaneka 3 dalam 1?? Anda mahu kedai yang tidak perlu bayar sewa kedai? Call/Whatsapp :012-5314459 (Azura)
9Jom Berniaga Bersama Secara Sambilan! Jomlah - Sat 8/Feb/2014 2:49pm
Peluang terbuka untuk usahawan yang mempunyai modal rendah. Nak kedai serbaneka? Konsep 3 dalam 1 ala ala watson/guardian. Call/sms/whatsapp saya di 012-5314459 untuk keterangan lanjut.
10Loan Offer @ 3% Rate Apply Now - (Spam Alert) - Fri 7/Feb/2014 6:14am
Kami membantu usahawan Bumiputera merealisasikan impian. Dinaungi oleh syarikat konglomerat yang berjaya, bisnes ini boleh diwarisi oleh anak2, adik beradik even keluarga terdekat. Dengan modal yang rendah RM 2+++ anda boleh memiliki perniagaan yang mana hampir 95% kos lain ditanggung syarikat. Saya akan bantu jika anda benar2 ingin memiliki kedai seperti ini. yang penting usaha, komitmen dan minat. Bimbingan dan latihan disediakan. 012-5314459-Azura
11Income Sampingan Dengan Modal RM100 Shja. - Fri 7/Feb/2014 5:50am
Ingin memiliki perniagaan sendiri dengan modal yang rendah? Ingin mendapatkan income aktif dan pasif? Ingin pencen awal? Inginkan perniagaan yang boleh diwariskan? Inginkan kedai yang berkonsepkan percuma..sewa kedai, bil api air percuma, sistem keselamatan percuma, stok barangan percuma, renovation kedai percuma... Jom cepat2 call/sms/whatsapp sy untuk keterangan lanjut 012-5314459
12(Wakil Diperlukan) Terminal 1 Malaysia, Fax Mudah Alih, Telefon Ofis Bergerak, Mesin Kad Kredit Bergerak. Pertama di Malaysia & Asia - Fri 7/Feb/2014 5:30am
Berminat untuk memiliki perniagaan kedai serbaneka 3 in 1 seperti watson dan guardian?? Kami memberi peluang kepada anda untuk memiliki kedai serbaneka 3 in 1 ini dengan modal yang rendah RM 2+++.Hampir 95% kos lain ditanggung syrikat. Jika berminat boleh sms/whatsapp sy 012-5314459.
13(Wakil Diperlukan) Terminal 1 Malaysia, Fax Mudah Alih, Telefon Ofis Bergerak, Mesin Kad Kredit Bergerak. Pertama di Malaysia & Asia - Fri 7/Feb/2014 5:23am
Hanya dengan modal RM 2+++ PENIAGAAN FREESTORE!!! Kini, anda boleh memohon sebuah perniagaan FREESTORE yg 95% kos awal dan kos operasi dibiayai syarikat. Pakej bersama profit 5 angka sebulan, masa yg flexiBLE, jenama, promosi dan jaringan pelanggan sedia ada. Anda dpt sale kedai, cawangan, lambakan profit melimpah ruah, malah tamadun perniagaan anak2 cucu cicit anda. Anda juga dapat menghadapi kenaikan kos hidup. ......Selamat menuju ke Terminal Bisnes, hasil usaha kita sendiri. Untuk keterangan lanjut sms/whatsapp sy 012-5314459
14Pengedar Kek Moist Murah Diperlukan - Wed 5/Feb/2014 12:01am
Berminat mempunyai kedai sendiri? Anda layak sebagai pemilik kedai serbaneka 3 dalam 1. Modal tersangat rendah. Tak perlu tanggung kos sewa kedai. Call/Whatsapp: 012-5314459
15Peluang Jana Pendapatan - Tue 4/Feb/2014 11:51pm
# Syarikat mutlimillionaire dan subsidiari utama menawarkan perniagaan hebat ?FREE STORE? atau KEDAI SERBANEKA beroperasi di 900 buah kedai seluruh Malaysia dan 2000 buah kedai bertapak seluruh dunia. # Menawarkan perniagaan hebat ?FREE STORE? yang terbaru untuk penduduk Asia dan Eropah. # Modal yang minimum # Risiko yang rendah # Free Reno, Sewa, Stok, Utilities, Security, Peralatan, Promosi & Latihan # Tiada persaingan # 90% kos overhead ditanggung oleh syarikat # Boleh Diwarisi # Nak tambah income, Nak lebatkan poket, Kaya Bergaya 2014 # Untuk Business Sharing Opportunity (OPP) pm whatsapp 012 5314459
16Kontraktor Bumiputera untuk Ubahsuai/Membina Rumah - Tue 4/Feb/2014 11:46pm
Anda berminat untuk memiliki perniagaan sendiri???peluang untuk memiliki Bizz yg 95% tiada risiko boleh diwarisi oleh anak cucu,pencen awal dan bebas hutang..bizz bertaraf 5 bintang dan hanya bermodalkan 1 bintang dan komitment tinggi untuk berjaya..Anda sedang mengganggur di alu2 kan.Hubungi/whatsapp ke no 0125314459
17Perkhidmatan Penubuhan Syarikat Sdn Bhd - Tue 4/Feb/2014 11:42pm
Anda ingin memiliki kedai serbaneka dengan modal yang rendah? Anda sebagai business owner.. Asset yg boleh diwarisi hingga anak cucu cicit.. Bertaraf 5 bintang!!!!! Free store concept. Rebut peluang ini segera.....hubungi saya .....012-5314459
18Pendapatan Pasif - Thu 23/Jan/2014 12:19am
Saya mencari rakan niaga yang komited untuk memiliki perniagaan sendiri tetapi mempunyai modal yang sedikit.Hubungi saya untuk keterangan lanjut call/sms/whatsapp 012-5314459
19Perniagaan untuk di Jual - Cafe Makanan Jenis Moden di Kelana Jaya - Wed 22/Jan/2014 12:54pm
Salam. Berminat untuk memiliki kedai serbaneka dengan modal yang sangat rendah? Hampir 90% kos lain ditanggung syarikat. Jika berminat boleh hubungi saya call/sms/whatsapp 012-5314459.Terima kasih.
20Dana Pembiayaan Usahawan - Tue 21/Jan/2014 1:29pm
ingin menjadi pengguna bijak?? 1)Anda membeli barang-5-15% untung anda dapat.. 2)Orang membeli barang melalui anda-5-15% untung pun anda dapat.. 3)dapat peluang memiliki perniagaan sendiri. Jom sertai saya.Saya akan ceritakan bagaimana cara2nya anda mendapatkan income yang berganda-ganda ini. call/sms/whatsapp sy 012-5314459 segera.. peluang hanya datang sekali.fast action fast result.
21Buat Bisnes Dengan Modal yang Kecil. - Tue 21/Jan/2014 1:25pm
Ingin memiliki perniagaan sendiri setanding Watson dan Guardian. Hubungi saya 012-5314459 saya akan ceritakan bagaimana memulakan bisnes francais dengan modal yang sangat rendah tetapi income berganda-ganda.
22Peluang Bisnes Dengan Syarikat Antarabangsa yang Kukuh & Bertahan untuk Jangka Masa Panjang (Long Term) - Tue 21/Jan/2014 1:21pm
Kami mencari individu yang mempunyai minat dalam bisnes.Pernah terlibat dengan jualan produk-produk kesihatan dan ingin mengembangkan perniagan dengan memiliki kedai sendiri. Hubungi saya segera kerana saya akan membimbing anda untuk mendapatkan kedai milik anda dengan hanya memerlukan modal permulaan yang rendah. Bimbingan dan latihan akan diberikan sehingga anda berjaya..Anda buat anda dapat. Sekiranya berminat sila hubungi saya segera.. Kuota adalah terhad call/sms/whatsapp 012-5314459.
23Tambah Pendapatan Anda Dengan Mudah. - Tue 21/Jan/2014 1:16pm
Kami mencari individu yang benar-benar minat bisnes dan ingin memiliki kedai serbaneka sendiri. Dengan modal perniagaan yang rendah, anda bakal memiliki kedai serbaneka sendiri yang hampir 90% kos lain ditanggung syarikat. bimbingan dan latihan akan disediakan sehingga anda berjaya. Anda buat anda dapat. Sekiranya berminat, sila hubungi saya dan sertakan detail berikut : NAMALOKASIPEKERJAAN dan hantar ke 012-5314459 (sms/call/wassap diterima)
24Mencari Kerja Part Time - Sekitar Johor Bahru - Thu 16/Jan/2014 12:03am
Salam saudari Lily, Saudari tinggal di Johor Bahru area mana? Berminat tak nak join bisnes farmasi dan kedai serbaneka 3 in 1. Dengan modal yang rendah, ada akan dapat memiliki kedai farmasi dan serbaneka 3 in 1.. Hampir 90% perbelanjaan lain ditanggung syarikat.. ahli farmasi yang mereka cari untuk bisnes ini.. sekiranya berminat boleh sms/whatsapp sy 012-5314459 (Azura). Boleh set masa untuk kita jumpa..
25Kerja Dari Rumah yang Masyuk! - Wed 15/Jan/2014 11:36pm
Anda minat berniaga?? Nak x bukak bisnes sendiri dgn memiliki kedai serbaneka 3 in 1 dgn modal yg rendah. Disini sy just nak share dgn anda semua.. 1- Modah rendah, untung tinggi. 2- Dapat jana income walaupun belum dapat kedai. 3- Dual income (aktif & pasif - unlimited). 4- Income boleh diwarisi (pasif - cawangan). 5- Boleh pencen awal. 6- Kebebasan masa (flexi time - andalah boss). 7- 95% risiko ditanggung syarikat (semua kos operasi ditanggung). ADAKAH ANDA: 1. Sudah bersara dan bosan duduk saja @ ingin bersara awal 2. Surirumah tapi ingin menambah pendapatan keluarga 3. Lepasan IPT tapi masih blm mempunyai pekerjaan 4. Minat berniaga tapi masih memikirkan bentuk perniagaan apa 5. Ingin memiliki SEBUAH KEDAI NYATA sendiri 6. Ingin menyediakan pelan kewangan yg stabil untuk masa depan yang tersayang 7. Ingin mempunyai kebebasan waktu bersama tersayang dan meluangkan banyak masa mendidik yang tersayang Jom miliki Bisnes Mini Mart yang sudah punya pelanggan sendiri dengan modal rendah. RM0 pinjaman. malah bimbingan dan latihan akan diberikan secara percuma sehingga kita berjaya memiliki kedai.. Whatsapp/sms/call Azura 0125314459 untuk keterangan lanjut.. TQ.
26Mencari Kerja Kosong Part Time Area Ayer Keroh Melaka (Sabtu & Ahad Shj) - Tue 14/Jan/2014 1:48pm
Ingin membuat bisnes dropship??dengan modal yang sgt rendah..tp dpt keuntungan yg tinggi.. Hubungi 012-5314459 untuk keterangan lanjut.
27Dropship Bersama ^Dropship Fafbiznet^ - Tue 14/Jan/2014 1:39pm
Ingin memiliki perniagaan sendiri?? Tapi modal x berapa besar?? Dengan modal yang rendah bawah RM 3k anda boleh memiliki perniagaan kedai serbaneka berkonsepkan freestore..tanpa risiko. Malah boleh diwariskan kepada sesiapa sahaja. Jom cepat sertai kami.. Untuk keterangan lanjut sila hubungi 012-5314459.
28Dropship Bersama ^Dropship Fafbiznet^ - Tue 14/Jan/2014 1:35pm
Ingin memiliki perniagaan sendiri?? Tapi modal x berapa besar?? Dengan modal yang rendah
29Baru Dilancarkan 10 Januari 2014 - Peluang Jana Pendapatan Sehingga RM250 Sehari - Sun 12/Jan/2014 2:23pm
Ingin sama-sama sertai saya dalam perniagaan kedai serbaneka 3 in 1. Dengan modal yang rendah, segala latihan dan bimbingan akan diberikan sehingga anda berjaya memiliki kedai anda sendiri.. Jom serati kami. Segala keterangan lanjut sila hubungi saya 012-5314459 (Azura)
30Jana Pendapatan Daftar Je Dah Dapat Us 25 - Sun 12/Jan/2014 1:10pm
ingin memiliki perniagaan sendiri yang boleh diwariskan kepada anak-anak? Inginkan kebebasan masa dan kewangan? ingin pencen awal? Jom rebut peluang memiliki kedai serbaneka yang berkonsepkan freestore yang hanya memerlukan modal yang rendah untuk memilikinya.. Segala perbelanjaan lain akan ditanggung syarikat..Bimbingan dan latihan percuma akan diberikan sehingga anda berjaya. peluang terhad..siapa yang cepat dia yang dapat.. Kearah merealisasikan kebebasan masa dan kewangan keluarga anda.. Jom sama-sama kami memilikinya.. Untuk keterangan lanjut sila hubungi saya 012-5314459.
31Jana Pendapatan Mudah Dengan Modal Rendah! - Sun 12/Jan/2014 12:00pm
Salam dan selamat sejahtera, Anda ingin memulakan perniagaan tapi tiada modal yang besar?? Jom sertai kami... Hanya dengan modal yang rendah anda boleh memiliki perniagaan yang boleh diwarisi kepada anak-anak.. Dengan risiko yang rendah dan hampir 90% perbelanjaan operasi ditanggung syarikat. Jadilah orang terawal...kerana kuota terhad.. Jom kita sama-sama menjadi usahawan yang berjaya dan menuju matlamat kebebasan kewangan.. Untuk keterangan lanjut sila hubungi saya 012-5314459 (Azura)
32Peluang Baru Tambah Pendapatan Luar Biasa Tahun 2014 - Thu 9/Jan/2014 10:39pm
Fonemena epic akan melanda malaysia tak lama lagi..jom jadikan diri anda sebagai pioneer(org terawal)..Income akan diberikan setiap minggu dlm USD..Untuk maklumat lanjut sms/whatsapp sy 012-5314459..sy akan bantu anda menjadi pioneer..
33Perniaga Online Wajib Baca - Diskaun 75% Dengan Software Menakjubkan Ini - Tue 7/Jan/2014 1:00am
Berita baik untuk sesiapa yang berminat dengan bisnes farmasi dan kedai serbaneka seperti watson dan guardian. bermula tahun 2014 ini, modal bisnes ni telah dikurangkan separuh harga. SANGAT RENDAH!! Jom sama2 buka kedai farmasi. Kebebasan masa dan income menanti anda. insyaAllah. Untuk pertanyaan lanjut PM atau whatsapp sy 012-5314459 segera!!!
34Separuh Kedai untuk Disewa di Shah Alam - Tue 7/Jan/2014 12:25am
Mengapa anda perlu rebut peluang memiliki kedai farmasi serbaneka ini? ? Renovation/ubah suai kedai yg melibatkan kos RM200,000 ? Sewa bulanan kedai ? ditanggung sepenuhnya oleh syarikat ? Penyelenggaraan ? spt membaiki kerosakan dsb percuma... ? Fasiliti ? cctv, perabot dan kelengkapan kedai percuma ? Stok dan restock produk ? RM800,000 hingga RM1.5juta ? Alat tulis RM50 Sebulan - percuma ? Bil elektrik, telefon/internet ? ditanggung syarikat ? Insuran kedai tahun pertama percuma ? Boleh diwarisi ? Pendapatan aktif dan pasif 5 hingga 6 angka sebulan Anda tak perlu keluar modal besar! Tanpa risiko! WhatsApp ke 012-5314459
35Konsep Perkongsian Keuntungan. Agen Tanpa Modal Diperlukan - Mon 6/Jan/2014 10:54pm
Saya mencari leader2 MLM yang ingin menjadi pioneer..Bakal dirasmikan pertengahan january ini..Jom cepat hhubungi saya 012-5314459..Income mingguan dan Bulanan dalam USD menanti anda..cepat!!!Jadikan diri anda sebagai PIONEER!!!
36Rakan Niaga Diperlukan (Keutamaan Kepada Surirumah dan Pelajar IPT) - Sun 5/Jan/2014 2:08pm
Saya mencari mereka yg berminat buat dropship dn ingin menambah pendapatan secara part time.. Anda layak utk income mingguan dn bulanan.. Sms/wasap.. mereka yg betul2 berminat shj ke 0125314459
37Pilihan Tepat Bagi Menjana Pendapatan Setiap Hari - Sun 5/Jan/2014 2:06pm
Anda ingin memiliki perniagaan sendiri?? Ingin bebas daripada hutang?? Jom sertai kami..dengan modal yang sangat rendah anda boleh memiliki perniagaan kedai serbaneka berkonsepkan 3 in 1. Tak perlu risau kerana hampir 90% akan ditanggung syarikat..seperti sewa kedai, utiliti, stok barangan dan lain-lain anda hanya perlu menaggung gaji pekerja sahaja sekiranya anda menggajikan pekerja... Sila sms/whatsapp saya untuk keterangan lanjut.012-5314459
38Siapa nak Income RM10k Sebulan Dengan Bisnes yang Paling Cantik di Dunia? - Fri 3/Jan/2014 11:32pm
ingin memiliki perniagaan sendiri dengan modal yang rendah??? Inginkan hidup yang lebih sihat dan dalam masa yang sama dpt menjana pendapatan?? Inginkan kebebasan masa dan kewangan?? Jom sertai saya dengan memiliki farmasi ecosway anda berhak untuk mendapatkan itu semua.. Dengan hanya modal permulaan yang rendah bisnes ini boleh menjadi milik anda dan boleh diwarisi kepada anak-anak.. Ingin keterangan lanjut..sila hubungi 012-5314459.
39Pinjaman Melalui Bank untuk Tahun Baru 2014! Penyelesaian Hutang Anda! Semuaboleh Settle. Kawtim! - Thu 2/Jan/2014 12:01pm
Inginkah anda memiliki 5-6 angka sebulan? Inginkah anda bersara lebih awal? Hidup bebas drpd hutang dan inginkan financial freedom? Bagaimanakah caranya?? Dengan hanya bermodalkan RM 3900 anda layak untuk mendapatkan semua ini.. Jom sertai kami anda layak untuk memiliki kedai farmasi dan serbaneka ecosway.Bimbingan dan latihan akan diberikan sehingga anda berjaya..anda sendiri yang menetukan sama ada cepat atau lambat untuk mendapatkannya.. Keuntungan akan diperoleh mingguan dan bulanan..jom cepat sebelum 15 Januari ini kerana ledakan EPIC akan melanda dunia MLM tidak lama lagi.. Hubungi saya 012-5314459 untuk keterangan lanjut.
40Nak Belajar Main Saham? Belajar Dari Guru yang Betul Kalau nak Berjaya. (Komen Sekarang! Tawaran Dibuka untuk 50 yg Terawal Sahaja. Anda Dapat Diskaun 50%) - Mon 30/Dec/2013 1:36am
MOBILE STOCKIEST / AGENT JUALAN diperlukan segera Bermula dengan MODAL RENDAH TANPA LOAN Bisnes Online Produk Kesihatan dan Kecantikan berkonsepkan DROPSHIP INCOME BULANAN yang AWESOME Syarikat established yang telah menapak di Malaysia sejak 1979 Jangan bertangguh lagi, kuota pendaftaran bermula pd 1.1.2014 Hubungi saya 0125314459
41Peluang Dapatkan Barang Dengan Harga Borong untuk Peniaga/Pembeli - Mon 30/Dec/2013 1:33am
Sebuah Perniagaan Runcit Global Yang Sebenar TANPA RISIKO & PELABURAN!!! Sebuah kedai menjual produk serbaneka, kesihatan & farmasi lengkap dgn segala keperluan berniaga seperti:- >Sistem Keselamatan CCTV, TV, Komputer ... >Perabot & Rak Kabinet >Penghawa Dingin >Internet/Telefon >Mesin Cashier/Mesin Kad Kredit >Kaunter Juruwang / Kaunter Jurufarmasi >Ruang Stor/Ruang Pejabat >Tandas / Signage >Keluasan Kedai 1300kps Modal??? amat-amat rendah..Berminat pm saya segera....0125314459
42Peluang Tambah Pendapatan Sampingan Sehingga RM10000 Sebulan! - Mon 30/Dec/2013 12:45am
Ingin memiliki perniagaan kedai farmasi dan serbaneka sendiri??? dengan modal yang rendah anda boleh memiliki kedai farmasi dan serbaneka yang berharga 1.2 juta.. Hubungi saya segera 0125314459 kerana kuota adalah terhad. Perniagaan yang boleh diwarisi ini bakal menjadi milik anda..
43Jom Buat Duit Dollar. - Thu 26/Dec/2013 10:39pm
BISNES KIAN MELETOP-LETOP!!! Kini, anda boleh memohon sebuah perniagaan mini mart yg 95% kos awal dan kos operasi dibiayai syarikat. Pakej bersama profit 5 angka sebulan, masa yg flexi, jenama, promosi, jaringan pelanggan sedia ada serta 2000 jenis produk berkualiti. FOCUS -BUAT-DAPAT Focus aliran pergerakan beberapa leader dalam group anda. Anda dpt sale kedai, cawangan, lambakan profit terpaksa kaya, malah tamadun perniagaan anak2 cucu cicit anda. Anda juga dapat persediaan skill dan harta pada zaman HARGA BARANG DAN MINYAK yg bakal dtg bila2 masa. Yang betul-betul serius dan berminat dalam bisnes cepat-cepat call saya 0125314459
44Peluang Tambah Pendapatan Lumayan Sehingga 5 Angka Sebulan! - Thu 26/Dec/2013 10:28pm
MOBILE STOCKIEST / AGENT JUALAN diperlukan segera Bermula dengan MODAL RENDAH TANPA LOAN Bisnes Online Produk Kesihatan dan Kecantikan berkonsepkan DROPSHIP INCOME BULANAN yang AWESOME Syarikat established yang telah menapak di Malaysia sejak 1979 Jangan bertangguh lagi, kuota pendaftaran bermula pd 1.1.2014 Hubungi saya 0125314459
45Jana Pendapatan Dengan Sistem Canggih dan Mudah - Sun 22/Dec/2013 12:43pm
Ingin memiliki perniagaan kedai serbaneka dengan hanya bermodalkan rm5300. Segala perbelanjaan lain ditanggung syarikat.Anda hanya menguruskannya. Untuk pencerahan sila hubungi 0125314459.
46Pinjaman Peribadi Menjamin Pendapatan Pasif Selama 13 Bulan - Sun 22/Dec/2013 11:54am
Tukarkan wang anda kepada emas dan perak. Public Gold adalah satu-satunya pengeluar emas dengan harga kilang. Beli emas dapat emas..bukan beli emas dapat kertas. untuk pencerahan sila hubungi saya 0125314459. https://publicgold.com.my/referral/PG028757/300281
47Peluang Tambah Pendapatan Lumayan Sehingga 5 Angka Sebulan! - Sun 22/Dec/2013 10:46am
Iklan: Kami ingin mencari bisnes partner yang ingin memiliki kedai serbaneka.Keuntungan mencecah hampir 5 angka. Untuk keterangan lanjut sila hubungi 012-5314459
48Ali^s Fried Chicken JB: Promosi Akhir Tahun di Lanjutkan. Kami Mencari Sesiapa yang Berminat untuk Berniaga Dengan Modal Terendah - Thu 19/Dec/2013 1:15am
Email details ke norazuranen1911@gmail.com. Saya nak tahu lebih lanjut tentang bisnes ni.TQ
49Nak Jual Bisnes - Sat 14/Dec/2013 1:04am
Salam, ingin memiliki kedai serbaneka berkonsepkan francais sendiri dengan modal yang rendah dan boleh diwarisi.Hubungi saya 012-5314459. cepat2 kuota sangat terhad.peluang kepada bumiputera.
50Jom Berniaga Bersama Secara Sambilan! Jomlah - Sat 7/Dec/2013 9:40pm
please email details norazura1911@yahoo.com