Alif 19

Profile
NameAlif
Forum NickAlif 19
RegisteredTue 19/Jul/2011, 1:12pm
Topics by Alif
Comments by Alif
1Cepat. Pembekal Handphone Jenama DP Singapore. RM 300. - Fri 16/Sep/2011 6:10am
Email detail kat saye d petronas911@gmail.com terima kasih
2Ruang Ofis untuk Disewa - Gombak - Fri 16/Sep/2011 5:58am
Boleh bg detail pasal perkara ni at petronas911@gmail.com
3Perniagaan Apa yg Paling Cepat Dapat Pulangan yg Tentu Pasti Dapat Sekiranya Kita Ada Modal? - Fri 16/Sep/2011 5:17am
Saye 3 tahun dgn internet, 5 tahun dalam marketing, 21 tahun dalam pelbagai jenis perniagaan. Ade mase, leh email saya kat petronas911@gmail.com
4Mencari Billboard Sedia Ada utk Dijual - Fri 16/Sep/2011 4:39am
Boleh sms no. Awak kat saye tak dgn tajuk billboard. Senang skit nak bincang ni no. Saye 0102356829
5Program Kerjasama JPN & MDEC - Fri 16/Sep/2011 4:29am
Boleh email detail kat saye at petronas911@gmail.com. Terima kasih
6Tshirt Printing RM1.50! - Fri 16/Sep/2011 4:26am
Bg pricelist print baju kat saya plz at petronas911@gmail.com
7Menjual Jersi Kosong Adidas & Nike - Fri 16/Sep/2011 4:23am
Tolong email detail kat petronas911@gmail.com
8Perkhidmatan yang Disediakan. - Fri 16/Sep/2011 4:13am
Hantar katalog to me to at petronas911@gmail.com
9Hot: Pinjaman Kewangan Peribadi Tanpa Faedah - Fri 16/Sep/2011 4:07am
Leh email detail kat saye kat petronas911@gmail.com. Terima kasih
10Salam. Tanah untuk Dijual 3 Ekar - Pulau Gadong Melaka - Thu 15/Sep/2011 10:12pm
Mencari broker yg boleh mendovelop tanah2 sekitar kuala selangor. Komisyen boleh runding. Sila contact saye segera d 0126730149
11Ada Perkara Penting nak Dikongsi Bersama. (Email Proposal Perniagaan Diterima Dari Luar Negeri) - Wed 14/Sep/2011 11:37pm
Aku pun pernah dapat email camni gak, so korang tau ape yang aku buat aku mintak company profile dia. Sampai sekarang tak reply2. Satu lagi kes orang middle east diorang punye kes penipu nak buat money laundring je, kalau money laundring tak pe jugak dapat jugak aku merase, ini ckp kat kite dia nak masukkan duit ntah berape juta dah, lepas ending of email kite lak kene bagi duit kat dia. Dgn diorang ni korang kene professional. Diorang ingat orang malaysia ni tak professional dan bertaraf antarabangsa ke.
12Pertanyaan: Email Berantai - Duit Berganda Automatik - Wed 14/Sep/2011 11:01pm
Bro cube bukak website ni, just10bucks.blogspot.com, kau compare ngan sume program2 buat duit yg jenis camne, lepas tu kau nilai la sendiri. Ni kira aku nak komen pun ye jugak, nak share pun ye jugak kot. Pandai2 la ko
13Mencari Funder utk Projek Timber Latex Clone - Wed 14/Sep/2011 10:46pm
Mencari funder untuk bisnes printing. Kami mempunyai pengetahuan yang luas didalam bidang perniagaan dan pelan perniagaan yang kukuh serta meyakinkan. Sila layari website utama kami di backoffice4outofboxidea.jimdo.com. Tak nak pinjam bank. Bank penyangak time tengah takde duit bukan main susah nak pinjam, nak itu la nak ini la. Time dah berjaya baru nak bagi pinjam. Kalau kantoi bayar habis semua aset kite dia amik, kan jahat tu. Dia tak tau kalau kite susah dia pun susah. Hidup satu bumi. Kubur lain2. 2 pasal Allah orang luar melabur kat malaysia ni. Kalau kerajaan tak pandai stabilize management hancur la negara Lagi2 sistem liberal perosak umat. Ish geramnye aku. Leh contact aku kat website kat atas
14Mencari Funder utk Projek Timber Latex Clone - Wed 14/Sep/2011 10:32pm
Mencari funder untuk bisnes printing. Kami mempunyai pengetahuan yang luas didalam bidang perniagaan dan pelan perniagaan yang kukuh serta meyakinkan. Sila layari website utama kami di backoffice4outofboxidea.jimdo.com. Tak nak pinjam bank. Bank penyangak time tengah takde duit bukan main susah nak pinjam, nak itu la nak ini la. Time dah berjaya baru terhegeh2 nak offer itu la ini la
15Saya Berminat utk Buat Kerja Sampingan yang Menggunakan Modal Kecil. Sebagai Business Partner Pon Boleh.. - Wed 14/Sep/2011 10:14pm
Leh email resume kat saya. Tulis ape2 yang berkenaan dgn diri awak. Kalau pandai bisnes tulis pandai bisnes. Email kat saye at petronas911@gmail.com
16Drop Ship Agents Needed Without Any Fee! (^_^) - Wed 14/Sep/2011 9:52pm
I interested too. petronas911@gmail.com
17Seminar Bisnes Internet Untuk Semua di Johor Bahru - 8 Okt 2011 - Wed 14/Sep/2011 9:45pm
Tumpang lalu: sekiranya anda betul2 baru didalam perniagaan internet sila layari just10bucks.blogspot.com
18G-Shock Original Harga Terendah. Nego Nego - Wed 14/Sep/2011 9:30pm
Boleh bagi detail kat saya tak @ petronas911@gmail.com
19Nak Buat Pelaburan - Sun 11/Sep/2011 10:38pm
a'kum, boleh tau berape besar pelaburan yg en.arif peruntukan. sebab syarikat saya (OUT OF BOX IDEA ENTERPRISE) menyediakan khidmat perundingan perniagaan. boleh hubungi saya d backoffice4outofboxidea@gmail.com
20Kerja Ape yg Pakai Modal Kecil? - Sun 11/Sep/2011 10:14pm
nak kate kerja pun boleh nak kate niaga pun boleh. jawatan kosong untuk back office. hanya perlu h/p shj untuk bekerja dan kadang2 update email je. komisyen 50%. kalau berminat email kami d petronas911@gmail.com dgn tajuk "komisyen 50%"
21Minta Tolong Sikit. Jam Ni. - Sun 11/Sep/2011 9:41pm
a'kum, ady saye mungkin tak dapat tolong awak ngan bagi cash kat awak. mintak maaf dulu mungkin cara ni nampak macam mengambil kesempatan keatas ady itu terpulang kpd ady mcm mane nak menilai saya. mungkin cara ni dapat menolong ady. sila layari backoffice4outofboxidea.jimdo.com. pergi ke halaman programme.kalau nak lebih lanjut sms saye di 0102356829.
22Mencari Pembekal Komputer Secara Konsigment - Sun 11/Sep/2011 8:59pm
ntah bro bg la dia peluang. dia belum menipu pun kita dah ckp bukan2. dulu mase kite naik pun org bg peluang gak kat kite. renung2kan la-orang biasa
23Jalankan Bisness Batik Tanpa Modal untuk Hari Raya 2011 - Sat 10/Sep/2011 8:50pm
boleh tak emailkan detail pasal Bisness Tanpa Modal ni @ petronas911@gmail.com
24Sya Ingin Minta Kain Pasang Borong Scara Cosigment. Dan Mesin Jahit Sewa Ader Tak? Dan Mncri Tukang Jahit D Area Cheras. Balakong - Sat 10/Sep/2011 8:43pm
saya ader mesin yang nak disewakan tapi tak tahu sesuai ke tak sesuai dengan kegunaan cik. saya ade dalam tiga buah mesin yang tak pakai. asalnya mesin ni mesin jahit kupiah. kalau ader info contact saya kat petronas911@gmail.com
25Consignnee Dan Consignor - Sat 10/Sep/2011 8:31pm
saya ada produk nak bagi consignment. sila ke newkanokasorganicfertilizer.webs.com. atau leh call saya direct di talian 012-6730149(en. Idros)/ email kat petronas911@gmail.com
26Kerepek untuk Peniaga (Consigment) - Sat 10/Sep/2011 8:19pm
saya dari kl keramat, saya berminat, tapi boleh subscribe tak ape name, harga, dan berape percent yang saya terima sebagai penjual. email saya di petronas911@gmail.com, terima kasih
27Kami Pemborong Pakaian Lelaki Berjenama (T-Shirt (Berkolar/Raund Neck), Kemeja, Hackett) - Sat 10/Sep/2011 8:15pm
saya berminat untuk buat online ngan consigment. boleh email detail kat saya tak @ petronas911@gmail.com. atau boleh layari website saya di backofice4outofboxidea.jimdo.com
28Percuma. Menjual Kerepek Secara Consigment (Letak Dahulu Bayar Kemudian) - Sat 10/Sep/2011 7:48pm
a'kum bro nak tanye sikit. offer ni open lagi ker. saya di keramat pape leh email saya kat petronas911@gmail.com
29Kerepek Murah & Sedap utk Consignment - Sat 10/Sep/2011 7:12pm
boleh email kat saya nama ngan harga produk yang ader yang nak diconsignment tak. ni email saya backoffice4outofboxidea@gmail.com
30Anda Ingin Terus Berurusan Dengan Cosigment Baju Kurung Sampai Bila2 - Sat 10/Sep/2011 6:20pm
tolong email(backoffice4outofboxidea@gmail.com) detail kat saya ngan gambar skali. AU3 Keramat.
31Consignment. Consignment. Consignment - Membekal Pakaian Wanita (Muslimah) - Sat 10/Sep/2011 6:11pm
a'kum saya berminat dengan tawaran cik. tapi boleh emailkan detail produk kat saya tak(kalau boleh siapkan gambar produk nak dijualkan tu skali) terima kasih
32Nak Jual Mesin Photostate Aficio Ricoh 2022 - Urgent - Fri 2/Sep/2011 11:25am
boleh bagi detail ngan status mesin. email saya di petronas911@@gmail.com
33Jemputan Menjadi Panel Designer - Fri 2/Sep/2011 11:22am
tolong emailkan saya detail di petronas911@gmail.com.
34Nak Cari Supplier Mesin Potong Kertas A4 Dan Pembekal Kertas Yang Murah - Fri 2/Sep/2011 11:01am
boleh email saya detail semua produk mesin potong kertas awak kat petronas911@gmail.com. terima kasih
35Funding Perniagaan/Projek/Tender/SME dan Sebagainya - Tue 23/Aug/2011 6:42pm
saya perlukan bantuan backoffice4outofboxidea@gmail.com contact no.0102356829
36Handphones And Tab Super Crazy Price! - Sat 20/Aug/2011 1:08am
salam Saya berminat. Boleh emailkan katalog dengan sebut harga. Serta cara order dan bayaran. kalau boleh pakai credit card ok gak. Saya di keramat
37Land for Sale (Many Locations) - Sun 14/Aug/2011 6:19pm
a'kum, sayer ader baja organik gred AAA sesuai untuk tanaman ladang(kelapa sawit).Untuk keterangan lanjut sila layari newkanokasorganicfertilizer.webs.com
38Mencari Pinjaman Dalam Bisnes Ladang Getah di Negeri Sembilan - Sun 14/Aug/2011 6:09pm
salam, saya ader baja organik gred AAA sesuai untuk kelapa sawit. contact me at newkanokasorganicfertilizer.webs.com
39Urgent, Memerlukan Dropship utk Iphone4, Blackberry! - Sun 14/Aug/2011 5:59pm
saya berminat tolong email detail kat petronas91@gmail.com
40Blackberry & Iphone Murah. Belian Retail. Quantity Limited - Sun 14/Aug/2011 5:51pm
boleh tak beli iphone pakai credit card? petronas911@gmail.com
41Memory Card Micro Sd 4g - RM20 - Sun 14/Aug/2011 5:47pm
boleh bagi sya detail. petronas911@gmail.com
42Ladang Kelapa Sawit 26000 Ekar di Mukah, Sarawak utk Jual - Sun 14/Aug/2011 4:53pm
saya ader baja organik sesuai untuk sawit. untuk keterangan lanjut sila layari newkanokasorganicfertilizer.webs.com atau contact kami di petronas911@gmail.com
43Kabar Gembira Buat yg Ingin Consiqment. - Sun 14/Aug/2011 3:57pm
saya ader baja organik gred AAA. Cognsigment diberikan sila forwardkan email anda dengan tajuk Cognsigment ke petronas911@gmail.com
44Menjual HP Pelbagai Jenis Original (Blackberry, Sony Ericson, Motorolla, Nokia, Samsung, Lg, Iphone) - Sun 7/Aug/2011 11:26am
iphone 4 berape harga? boleh bayar pakai kredit kad?
45Samsung Galasy Tab And Iphone 4 - 24 & 36 Installment Plan (No Contract)! - Sun 7/Aug/2011 11:00am
boleh email lebih lanjut tentang plan ni? email saya kat backoffice4outofboxidea@gmail.com.
46Harga Handphone Daripada Saya - Sun 7/Aug/2011 10:46am
boleh jadi reseller?
47Travel Agency for Sale - Pandan Indah - Thu 21/Jul/2011 5:27am
saya nak sewa lesen travel, saya ada rancangan dan travel program nak anjurkan...tour guide dah ade..rancangan dah ade program dah ade lesen je takde..boleh bincang harga..sila email saya kat backoffice4outofboxidea@gmail.com
48Membuka Agensi/Syarikat Pelancongan - Thu 21/Jul/2011 5:12am
saya mencari lesen pelancongan untuk disewa...sila email saya di backoffice4outofboxidea@gmail.com
49We Are Looking for Business Partner or Investor (Food & Travel Biz) - Thu 21/Jul/2011 5:08am
what kind of business partner you want? give me detail @ backoffice4outofboxidea@gmail.com
50Mahu Jadi Agen Pelancongan Kami? - Thu 21/Jul/2011 5:01am
saya berminat untuk menjadi agen saudara.. saya ingin mengetahu lebih lanjut...email ke petronas911@gmail.com