Kami Pemborong Pakaian Lelaki Berjenama (T-Shirt (Berkolar/Raund Neck), Kemeja, Hackett)
Fiftytwoenterprise @ Fifty Two Enterprise - Mon 18/Jul/2011 12:04pm [Last Comment]
52 Collections (52C) adalah hak milik FIFTY TWO ENTERPRISE (002011744-x) Syarikat 100% Bumiputra. Syarikat kami menyediakan peluang perniagaan terbuka kepada rakyat Malaysia yang ingin menceburi bidang perniagaan secara kecil-kecilan dengan kadar keuntungan yang lumayan. Peluang perniagaan ini terbuka kepada peniaga Online, Dropshipping, Congsigment, Uptown, Pasar Malam, Part Time dll.

Produk yang kami tawarkan adalah yang berkualiti tinggi dan di import sepenuhnya dari pembekal di China. Kami juga menawarkan pekej-pakej belian barangan secara borong dengan kuantiti yang minima. Oleh yang demikian, peniaga juga dapat mengurangkan modal dan menjana keuntungan dengan mudah, cepat dan selamat.

Pada 1 April 2011, dengan secara rasminya kedai kami mula beroperasi sepenuhnya setelah setahun berniaga secara online dan di bazar-bazar. Di harap para peniaga dapat mengunjungi kedai kami untuk mengetahui pakej-pakej yang disediakan serta melihat sendiri produk-produk yang ditawarkan.

Sila Layari Blog Kami:
http://52collections.blogspot.com/
Email Pertanyaan di:
fiftytwoenterprise@gmail.com

Niche: Pemborong Pakaian Lelaki | Pemborong Tshirt Dan Uniform | Program Dropship | Program Consignment
     
  1. Masniza Binti Masran - Mon 18/Jul/2011, 2:13pm
    boleh beri katalog & harga.. coz berminat dropship..mmsaom@yahoo.com.my tq  
  2. Afey - Mon 18/Jul/2011, 4:26pm
    sy pn sma...afifzulkefly@gmail.com...  
  3. Fiftytwoenterprise - Tue 19/Jul/2011, 10:17am
    masniza & afey, sila cek email.  
  4. Amani 5 - Tue 19/Jul/2011, 2:31pm
    saya pun brminat
    amani.amran7@gmail.com  
  5. Ej Technologies - Tue 19/Jul/2011, 3:23pm
    saya pun berminat untuk menjadi dropship dan ambil consignment..

    emailkan pada saya katalog dan harga..

    e.eenterprise@yahoo.com.my

    Terima kasih.  
  6. Syukri 9 - Tue 19/Jul/2011, 4:23pm
    boleh beri katalog & harga.. coz berminat dropship..xelloz_90@yahoo.com.my ....tq  
  7. Matlija - Tue 19/Jul/2011, 9:13pm
    bole bg katalog n harga ?
    berminat nk jd agen dropship dan ambil consignment..
    wancollection79@gmail.com  
  8. Fiftytwoenterprise - Wed 20/Jul/2011, 10:03am
    amani5, ej technologies, syukri9, matlija....sila cek email.  
  9. Ida85 - Wed 20/Jul/2011, 2:09pm
    salam..saya juga berminat utk jd agen dropship&consignment......

    chicboqcollections@yahoo.com  
  10. Adam 74 - Wed 20/Jul/2011, 8:43pm
    sy berminat..boleh x email ke a_dam74@yahoo.com,tq  
  11. Maidora - Wed 20/Jul/2011, 10:29pm
    email ples.. aidora83@yahoo.com  
  12. Mat 17 - Thu 21/Jul/2011, 5:26am
    salam..saya juga berminat utk jd agen dropship dan ambil consignment mohdfikri2010@gmail.com  
  13. Fiftytwoenterprise - Thu 21/Jul/2011, 12:17pm
    ida85, adam74, maidora, mat17...saya dah email.  
  14. Azey 2 - Thu 21/Jul/2011, 4:02pm
    saya baru nak belajar meniaga pasar malam, boleh hantar katalog?  
  15. Rohaizad 5 - Fri 22/Jul/2011, 12:31am
    email katalog please 1bumihijau@gmail.com  
  16. Zubaida - Fri 22/Jul/2011, 1:11pm
    Sy berminat utk je dropship&consignment pls send details:
    Zubaida.baharuddin@gmail.com

    Thanks  
  17. Fahmi 7 - Fri 22/Jul/2011, 7:52pm
    email katalog pada saya fahmi_biz@yahoo.com  
  18. Hairi 58 - Fri 22/Jul/2011, 11:02pm
    emailkan katalog pd hairi9581@yahoo.com  
  19. Amry - Sat 23/Jul/2011, 11:32pm
    katalog dan harga plis - amizul.amry@gmail.com  
  20. Eija 12 - Sun 24/Jul/2011, 12:37pm
    bleh sy ambk secara cnsgnment?kedai di pokok sena,kedah,email siti_ijah86@yahoo.com  
  21. Irawati - Mon 25/Jul/2011, 3:00pm
    berminat..
    email detail..
    afira_7076@yahoo.com  
  22. Alif 15 - Tue 26/Jul/2011, 1:15am
    berminat nak jadi agent dropship di sabah.. bagi katalog & detail.. mr_alipan@yahoo.com  
  23. Fiftytwoenterprise - Tue 26/Jul/2011, 11:39am
    azey2,rohaizad5,zubaida,fahmi7,hairi58,amry,eija12,irawati & alif15....
    sila cek email..........  
  24. Darkriez - Tue 26/Jul/2011, 1:23pm
    saya nak tahu...barangan yang diimport dr china ni mmg terjamin ke kualitinya???
    kemudian kalau kita jual secara terbuka mggunakan jenama asal..tak kantoi ke???takut gak kalau kantoi...boleh detailkan pada saya
    darkriez.arena@gmail.com  
  25. Faizul 5 - Wed 27/Jul/2011, 4:18pm
    email sy faizulct@streamyx.com. Saya buat warehouse sale di negeri2 utara. Kebanyakan produk2 yg saya jual adalah cosignment dari kilang2 dan pembekal. Klu nak letak barang di warehouse sale sy kita blh bincang. Klu nak tengok gambar warehouse sale search facebook sy- faizul hafiz saadudin.  
  26. Ezadiyana - Sun 31/Jul/2011, 5:03pm
    sya berminat nak buat dropship. bleh email sya di ezadiyana@yahoo.com
    tq  
  27. Sam 14 - Mon 1/Aug/2011, 5:30am
    Mintaemail kataloq ke syaam_ins@yahoo.com tk  
  28. Fiftytwoenterprise - Tue 2/Aug/2011, 10:02am
    faizul5,ezadiyana,sam14...sila cek email  
  29. Mohd Noor 11 - Wed 3/Aug/2011, 2:17pm
    mnta emailkn katalog.. cahayayangterpuji@yahoo.com  
  30. Harni 2 - Wed 3/Aug/2011, 11:53pm
    email harniawit@hotmail.com  
  31. Fiftytwoenterprise - Fri 5/Aug/2011, 10:07am
    mohd noor11, harni2....sila cek email. tq  
  32. Fiftytwoenterprise - Fri 5/Aug/2011, 10:27am
    MINTA PERHATIAN !!!

    BELIAN BORONG UNTUK JUALAN HARI RAYA TELAH HABIS!!

    KAMI AKAN MENERIMA TEMPAHAN BELIAN BORONG KEMBALI BERMULA SEPTEMBER 2011.

    SEKIAN.  
  33. Nawai - Sat 6/Aug/2011, 3:12pm
    email katalog baju n prize pada saya
    thanks

    nawaai@yahoo.com  
  34. Mohd Faizal 25 - Mon 8/Aug/2011, 11:49pm
    assalam

    saya pun berminat sila
    hantar kepada klgoldmineshop@gmail.com  
  35. Fawwaz - Tue 9/Aug/2011, 11:19pm
    saya berminat sila emailkan ke
    fawwaziswise@yahoo.com  
  36. Darkriez - Sun 14/Aug/2011, 10:23pm
    boleh beri saya katalog dan senarai harga borong....darkriez.arena@gmail.com  
  37. Fiftytwoenterprise - Mon 15/Aug/2011, 12:11pm
    nawai, mohd faizal25,fawwaz,darkriez..
    sila cek email.  
  38. Mencari Rezeki 3 - Wed 17/Aug/2011, 11:59am
    emel me.. dr.business89@gmail.com  
  39. Hairy 7 - Thu 18/Aug/2011, 2:42pm
    saya juga berminat, sila email saya di metaforav@gmail.com  
  40. Aleef - Fri 19/Aug/2011, 2:01am
    salam
    nk jdi dropship
    email sya detail
    aleefsuhana@yahoo.com  
  41. Fiftytwoenterprise - Mon 22/Aug/2011, 10:49am
    dh email...mencari rezeki3,hairy7,aleef
    sila cek..  
  42. Rosnie 2 - Mon 22/Aug/2011, 1:51pm
    salam..blh email katalog.. roseknee77@yahoo.com tq  
  43. Musa 3 - Tue 23/Aug/2011, 7:25am
    sangat berminat.... emel kpd sy: musasb74@gmail.com

    T kasih  
  44. Fiftytwoenterprise - Wed 24/Aug/2011, 9:56am
    sila cek email...rosnie2,musa3...terima kasih  
  45. Raffizan - Sat 27/Aug/2011, 6:56am
    Salam...
    saya pun berminat...
    tlg emailkan katalog kat saya
    --> raffizanmj@yahoo.com  
  46. Alif 19 - Sat 10/Sep/2011, 8:15pm
    saya berminat untuk buat online ngan consigment. boleh email detail kat saya tak @ petronas911@gmail.com. atau boleh layari website saya di backofice4outofboxidea.jimdo.com  
  47. Faiz 98 - Wed 21/Sep/2011, 10:42am
    emailkan catalog to faiz.emech@gmail.com plez...  
  48. Fiftytwoenterprise - Thu 22/Sep/2011, 10:24am
    alif 19...maaf kami tiada buat online consigment..  
  49. Shafie 15 - Tue 27/Sep/2011, 11:45am
    sya berminat....email:
    shafie_wahab@yahoo.com  
  50. Fiftytwoenterprise - Wed 12/Oct/2011, 12:03pm
    shafie15 boleh lihat catalog di:
    http://52collections.blogspot.com  
Start | Page 1 | Next >                     (Total 67 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)