Youtube Channel Majalah.com

Krew MajalahCom akan melawat tempat-tempat menarik di Malaysia untuk membuat tinjauan perniagaan. Liputan akan menyentuh idea-idea perniagaan yang telah berjaya diusahakan di pelbagai tempat.
Krew akan meletakkan lokasi (Google Map) destinasi yang telah dikunjungi. Jika anda ingin berniaga dan tercari-cari apakah produk atau servis yang ingin diniagakan untuk jangka panjang, lihat video-video ini dan kami galakkan anda melawat sendiri lokasi tersebut untuk melihat dengan lebih dekat dan merasai sendiri pengalamannya.
Episod akan datang: Nasi Kandar Kudu dan Nasi Kandar Yaseem di KL - Terletak berdekatan antara satu sama lain tetapi kedua-duanya sama maju. Mari kita melihat bagaimana 'signature dish' dapat mengekalkan identiti sesebuah restoran dan menjadi daya tarikan unik.
Episod akan datang: Nasi Kukus Sotong Besar di Klang - Konsep mudah nasi kukus bukan sahaja untuk ayam goreng! Krew mendapati hidangan ini dan juga Nasi Kukus Kambing Bakar amat popular di restoran ini. Fikirkan nasi kukus apakah yang anda boleh hasilkan selain ayam goreng dan bakal meletop di tempat anda!
Youtube Channel Majalah.com
https://www.youtube.com/channel/UCauqIZkp83chKOrcQqQFR-A
Klik untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Mengapa Warung Bunian di Putrajaya Sentiasa Penuh Dengan Pelanggan?
Kalau melihat dari segi lokasi, bukan mudah untuk sampai kesini dan dari segi menu pun tak ada banyak pilihan. Tetapi yang pasti ada faktor-faktor lain yang menyebabkan pelanggan sentiasa penuh di warung ini!
Kerepek Banting
Krew meninjau Perusahaan Kerepek di Banting. Benarkah berniaga kerepek boleh menjadi kaya raya? Adakah anda mempunyai tanah di kampung? Apakah yang menghalang anda dari membuka perusahaan kerepek seperti ini?
Nasi Lemak Sotong Banting
Krew mencuba 3 warung nasi lemak sotong di Banting yang terletak sebelah menyebelah. Lihat bagaimana kumpulan produk yang mempunyai tema yang sama (sotong) boleh menarik lebih ramai pelanggan secara keseluruhan!
Virtual Office Cyberjaya
Bilik pejabat dan virtual office untuk disewa di Cyberjaya
KLIA: Parking ERL Salak Tinggi
Episod Pertama Krew MajalahCom - Kos untuk parkir bermalam di KLIA dan klia2 adalah amat tinggi. Kini terdapat alternatif yang lebih murah iaitu dengan menggunakan Parkir di ERL Salak Tinggi. Krew meninjau harga parkir bermalam di ketiga-tiga lokasi ini.