Urgent! Mencari Pasir Sungai Kotor yg Banyak utk Project Kami di Sg Besi, KL
Lily 257 - Mon 30/Oct/2017 6:56am [Last Comment]
Kami sedang mencari pembekal pasir sg kotor, site kami di Sg Besi, KL.
Ia amat urgent.

CRITERIA:
Keperluan harian 3000-5000 mt
Pengantarsn ke Sg Besi
Jumlah kuantiti 1 000 000 (1 juta) mt atau lebih
Bajet RM21~RM22 ( termnasuk pengantaran)
Cara bayaran COD/ pre bayar (top up sistem) pon boleh.

Dengan criteria di atas, jika tuan dapat membekal pasir tersebut,
Sila hubungi 012 2320 820 (wasap / sms sahaja)

[Kontraktor Pasir]

Niche: Kontraktor Pasir
 
1. Yusree 7 - Tue 31/Oct/2017, 3:32pm
Tawaran Pasir Laut CIF Singapore SGD 13.50/M3..nett.
Contact: 01111418286  
2. Rafiq 33 - Wed 8/Nov/2017, 12:56pm
Harga itu tidak berbaloi tuan. Average market price utk dumping sand bukan itu rate nya.  
3. R Kamarulzaidi - Tue 12/Dec/2017, 2:18am
termasuk penghantaran? tuan ni broker jgak ke? ayah saya pengusaha pasir di puchong..dan kami ada site sndri yg diberi oleh kerajaan negeri..rate harga tuan terlalu rendah..xdpt den nak nolong..hahaha  
4. Muhammad Nur Aiman - Tue 12/Dec/2017, 10:05pm
yang ini comfirm broker kalau lingkugan 15km boleh lah bagi  
5. Sham 572 - Mon 25/Dec/2017, 4:47pm
kami mempunyai
1.Pasir cuci halus
2.Pasir kasar
3.Pasir kotor
untuk di jual dengan harga yg berpatutan, docket sekitar selangor/kl. Lokasi kami di Rawang Selangor, pengankutan boleh bincang.

untuk maklumat lanjut sila hubungi sy di
0163396658
altimat3star@gmail.com  
6. Zed Herman Bin Zainal Abidin - Mon 25/Dec/2017, 8:07pm
Harga terlampau rendah tuan sbb sekali ngn transport. Kami boleh supply lebih dari tu tapi tuan kene revised balik harga. Sila ikut harga average pasaran. Boleh contact saya di 012-3685681 atau email semua details projek ke zed.wkp@gmail.com  
7. Zinjabu - Wed 27/Dec/2017, 11:46pm
Operator pasir di perlukan di sungai linggi n9.
Owner permit sedia kan kawasan sungai 2km sahaja
.segala peralatan minyak dan pekerja operator yang kena bawak sendiri.
Tolong bgtau berapa charge sedut keluar pasir kotor pa ton.
Watsup 0133339055. Syed.  
8. Azrin Ahmad 2 - Tue 6/Mar/2018, 8:29pm
Sya ada suply tanah merah di lembah klang berminat boleh cal or wasap ... Azrin 0193361530  
9. Rizal Irwandy B Ayub 2 - Tue 17/Jul/2018, 9:14am
Kami pembekal pasir kotor di Negeri Sembilan.
Wasap 017-7195437  
10. Huzer - Thu 16/Aug/2018, 6:26am
Berapa rate pasaran pasir kotor di area kl/sungai besi?  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..