Zaidil 2

Profile
NameZaidil
Forum NickZaidil 2
Handphone0182313210
RegisteredTue 18/Sep/2012, 9:37pm
Topics by Zaidil
1Pelbagai Jenis Karipap dan Kuih Muih (1) - Wed 3/Sep/2014 9:04am
Comments by Zaidil
1Mencari Part Time Sempena CNY - Wed 17/Feb/2016 3:52am
Kerja part time (percuma) Latihan akan diberikan. Cuma perlu ada smartphone and internet yang baik. Berminat, boleh daftar di: https://cldmine.com/?ref=15484
2Ingin Start Business Dengan Modal Kecil - Sat 11/Jul/2015 2:14pm
Ajim 20, saya mempunyai sesuatu yang belum ada di majalah.com. ianya mudah. berminat, boleh email ke kedaizaidil@gmail.com . saya boleh ajar melalui whatsapp. anda sendiri yg akan tentukan pendapatan anda.
3Buat Perniagaan Dengan Modal RM2000 - Sat 11/Jul/2015 2:07pm
saya mempunyai sesuatu yang belum ada dimajalah.com . sesuatu yang sesiapa pun tidak jangka. mudah. berminat, saya boleh ajar melalui whatsapp. income pertama selepas 24jam. dan seterusnya. boleh email di kedaizaidil@gmail.com anda sendiri yang tentukan, berapa yang anda mahu.
4Ingin Berniaga Dengan Bajet 20k - Sat 11/Jul/2015 1:58pm
sesuatu yang tiada siapa yang mampu menolaknya. bagi yang berminat, saya boleh ajar melalui whatsapp. income pertama selepas 24jam.
5Ingin Berniaga Dengan Bajet 20k - Sat 11/Jul/2015 1:17pm
sebenarnya cuma perlukan RM10000 sahaja. saya mempunyai sesuatu yang tidak ada satu pun di atas. sesuatu yang boleh dilakukan sendiri dirumah. income terpulang kepada diri sendiri. berminat boleh email saya di kedaizaidil@gmail.com
6Bermodalkan RM20,000 - Fri 6/Feb/2015 4:35pm
Assalamualaikum. Nak income RM1000 sehari, hubungi saya atau whatsapp do 0176758922. Sesuatu yang belum pernah ada di majalah.com
7Mencari Sleeping Partner untuk Buka Perniagaan Butik Pengantin - Butterworth - Fri 6/Feb/2015 3:52pm
Assalamualaikum. Bagi saya awak tak perlukan sleeping partner. Apa yg perlu, cuma perlukan RM850 Untuk meneruskan hasrat tersebut.
8Kite nak Berniaga Ni. Tulung2 - Sun 11/Jan/2015 4:59pm
assalamualaikum kak. saya di kuching, saya ada sesuatu yang kak dan sesiapa pun tak akan menolaknya. boleh hubungi saya di 0176758922
9Nak Mula Perniagaan Area Penang - Sun 11/Jan/2015 4:57pm
assalamualaikum, saya ada sesuatu yang belum ada disiarkan di dalam majalah.com lebih bernilai dari wang ringgit bukan mlm, mana2 skim, dropship dan lain2 lagi. secara ringkas saya katakan, ibarat anda mempunyai mesin atm anda sendiri. berminat, boleh hubungi saya di 0176758922
10Mencari Peluang Pelaburan dan Perniagaan Serta Khidmat Nasihat Berkenaan Kolam Pancing - Sat 10/Jan/2015 3:10pm
ingin tahu lebih lanjut boleh whatsapp di 0176758922
11Mencari Peluang Pelaburan dan Perniagaan Serta Khidmat Nasihat Berkenaan Kolam Pancing - Sat 10/Jan/2015 3:08pm
yang terbaik bagi saya adalah dalam computer program, networking dan hardware. kerana mempunyai potensi yang sangat tinggi, risiko yang rendah serta pulangan yang sangat lumayan. modal yang digunakan tidak sampai RM5000.
12Saya Kontrak Swasta Memerlukan Loan dari Bank or Koperasi - Sat 10/Jan/2015 2:38pm
ada yg lebih menarik dari buat loan. tujuan untuk buat loan? lokasi? boleh whatsapp saya di 0176758922
13Memerlukan Pinjaman Segera (Area Srwk) - Sat 10/Jan/2015 2:24pm
khas untuk warga kuching sahaja. bagi yang ingin menjana pendapatan secara percuma atau yang ada modal kecil boleh whatsapp saya di 0176758922 . saya akan cuba membantu mengikut kemampuan saya.
14Modal Minima RM85 Dpt RM300. - Wed 7/Jan/2015 9:39am
Salam sejahtera. Bagi yang ingin menambah pendapatan. 'Mining contract' dibuka selama 10hari. Keuntungan sebanyak 35%. Terdapat 3 pakej pilihan iaitu RM50 , RM100 , RM200. Berminat boleh whatsapp Zaidil do 0176758922.
15Mencari Bisnes Partner Area KL - Tanpa Memerlukan Modal - Wed 7/Jan/2015 9:18am
Mcmana tu?
16Mencari Kerja Sambilan di Rumah Dengan Upah yg Berbaloi - Johor - Sat 6/Sep/2014 1:11pm
yang berminat kerja part time masa sendiri.. Sila ke link ini.. http:// www.earnparttimejobs.com/ index.php? id=5184102 Tiada modal diperlukan ( dah nama pun kerja part time). Selebihnya, terpulang kepada anda sendiri.
17Mencari Job Part Time - Sat 6/Sep/2014 12:57pm
jika ingin buat part time masa sendiri, boleh cuba ke link ini.. http:// www.earnparttimejobs.com/ index.php? id=5184102 Selebihnya, terpulang kepada anda.. Income tak seberapa. sekurang2nya boleh menambah pendapatan..
18Mencari Kerja Kosong Area Melaka - Sat 6/Sep/2014 12:48pm
berminat buat part time masa sendiri, sila ke link tersebut.. http:// www.earnparttimejobs.com/index.php? id=5184102 Pendapatan bergantung kepada individu.. Rajin, lebih la dapat..
19Pelbagai Jenis Karipap dan Kuih Muih - Sat 6/Sep/2014 12:37pm
untuk yang ingin buat income secara sambilan masa sendiri.. Sila ke link tersebut.. http:// www.earnparttimejobs.com/index.php? id=5184102 Selebihnya terpulang kepada anda..
20Mencari Part Time di Seberang Prai Pulau Pinang - Wed 3/Sep/2014 9:09am
kalau parttime berniaga mau tak? Lebih flexsibel dan income yang boleh dikawal oleh kita sendiri..
21Pembantu Resort di Pulau Perhentian Diperlukan - Mon 25/Aug/2014 12:58am
salam sejahtera, Boleh saya tahu skop kerja atau apa jenis kerja yang dilakukan? adakah kerja untuk 2 atau 3 bulan sahaja?
22Memerlu Pekerja Bidang Perhotelan - Melaka - Mon 25/Aug/2014 12:41am
salam sejahtera, Ada lagi tak kekosongan untuk jawatan tersebut? tetapi saya berada di utara semenanjung.
23Work! - Tue 25/Dec/2012 12:10am
assalamualaikum... awak nak tak berniaga tanpa modal... nak tau lebih lanjut, reply balik di kedaizaidil@gmail.com . kawasan gelugor
24Buah Kelapa Dari Aceh - Indonesia, Harga Berpatutan - Tue 18/Sep/2012 9:47pm
salam berapa harga untuk sebiji kelapa? berapa tempahan yang minimum? wasalam