Ingin Berniaga Dengan Bajet 20k
Rizal 85 - Mon 29/Jun/2015 11:17am [Last Comment]
Assalamualaikum..minta pandangan ahli2 majalah.com bisnes apa yang ble d buat dgn modal 20k..minta pandangan dan cadangan..bisnes apa yg dpt bnyk permintaan skrg ni? Area-sabah..tq.. :)

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Dinar 9 - Mon 29/Jun/2015, 11:25am
Saudara ada modal modal saudara x akan luak ,

Nak Pecah Lubang Jangan Marah Yer Peraih-Peraih yang Lain, Rahsia Peraih Emas Membuat Untung 5k Sebulan

KERJA SEJAM ATAU DUA JAM DAPAT INCOME RM 200 HINGGA RM 500 SEHARI, INILAH RAHSIA PERAIH EMAS MEMBELI EMAS TERPAKAI.

Salam dan Selamat pagi Warga Majalah
yang ingin Berniaga atau Tukar Perniagaan yang lain.

Pada waktu dhuha yang penuh dengan rezeki kerana bertebarnya malaikat-malaikat allah mencapakkan REZEKI kepada mereka yang layak.

Inilah rahsia yang telah lama disimpan rapi oleh saya dan ilmu peraih emas yang lain, Di simpan sebagai proses untuk memiliki kesenangan dan kekayaan mendapat hasil yang ranggi.
saya rasa tiba masanya saya nak PECAH LOBANG kiranya saya kongsikan rezeki ini bersama-sama dengan semua yang ingin memiliki dengan sedikit usaha untuk mendapatkan tips-tips membeli emas terpakai.

Allahandullilah Syurkur saya telah berhasil menyiapkan ebook PECAH LOBANG yang sangat berfeadah untuk anada belajar sesuatu buat duit.

Dalam perniagaan Emas siapa yang paling untung.

1. TOKEY KEDAI EMAS - untung on the spot
2.PERAIH EMAS - untung on the spot
3.PELABUR EMAS yang tak tahu apa-apa tentang emas, simpan kat ar-rahnu tunggu harga emas naik upah simpan kena bayar harga emas pulak turun , lambat sangat tunggu harga emas naik ,lambat untung berjangut tunggu.

_Ebook yang akan menjadikan anda seorang BOSS kepada perniagaan sedara sendiri yang untung bersih rm 200, RM 300 Sehari malah RM 500 sehari hanya berurusan dengan pelanggan yang ingin menjual emas terpaki kepada anda hanya berurusandengan pelanggan anda hanya 1 jam sahaja.

Dan saya akan beri BONUS EXLUSIVE setiap pembelian ebook ini. MEMANG PECAH LOBANG.

Saya akan dedahkan LOKASI dan beri kepada anda ALAMAT di mana peraih emas emas seperti kami gelarkan kilang emas untuk menjual kembali emas terpakai untuk membuat kleuntungan yang MAXIMUM.

Dengan ebook ini anda tidak akan rugi lagi sehingga 28% hingga 35% susut nilai apabila jual emas anda balik di kedai-kedai konvensional atau kedai pajak gadai.

Saya menjual ebook ini dengan PECAH LOBANG BONUS EXCLUSIVE lokasi rahsia menjual emas terpakai dengan harga RM 30

BERMINAT untuk berubah menjadi senang untuk keluarga

sila WHATSAPP untuk mendapat ebook ini 0193989552.  
2. Marbawi 2 - Mon 29/Jun/2015, 4:26pm
melabur je...tiap2 bulan kutip untung je...tak perlu pening kepala...0175513324  
3. Eita 9 - Tue 30/Jun/2015, 9:15am
As salam, saya mencari pelabur untuk bisnes kedai makan di Tapah yang baru beroperasi 2 bulan. Pembayaran akan dibuat pada setiap bulan.

Surat perjanjian akan disediakan. Jika berminat boleh email ke crstall_templerpark@yahoo.com.my atau whatsapp saya di 0163636654. Terima kasih.  
4. Yat 14 - Tue 30/Jun/2015, 12:33pm
As salam, boleh hubungi saya utk berkongsi ilmu. Biz Kangen Water sangat menguntungkan.
call/whatsapp 0199097474 / suriyati_mohdashari@yahoo.com.sg  
5. Shazzy 9 - Tue 30/Jun/2015, 1:14pm
BOLEH HUBUNGI/WASSAP SAYA KE 0183604149. BIZ DOBI LAYAN DIRI,RENDAH RISIKO DAN ADA PAKEJ MENARIK YANG INGIN SAYA KONGSIKAN DENGAN ANDA.  
6. Hafazd Legacy - Tue 30/Jun/2015, 3:35pm
As salam whatsapp abg ada bizniz ,yg belum wat kat sabah 0126660782  
7. Neeyalatib 2 - Tue 30/Jun/2015, 7:57pm
Realiti Kehidupan 90% masyarakat Malaysia....
Gaji bulan pertama : - RM3,000 (habis bayar hutang).
Gaji bulan kedua :- RM3,000 (habis bayar hutang).
.
.
.
Gaji bulan kedua belas :- RM2,000 (tetap habis bayar hutang).
.
Bagaimana jika anda punyai pendapatan sampingan/part-time dan menjadi gaji kedua?
Jom wassup saya 018-2957387...kita set jumpa dan saya ajar buat bisnes tanpa keluar modal sendiri...AMACAM???  
8. Asrul Hafiz - Wed 1/Jul/2015, 3:29pm
jd stokis produk kesihatan dr air sarang burung walet/ginseng/stevia dgn modal rm3080 akan dibekalkan dengan 24set produk,,,,,jaminan pulangan modal 100%,,,
call/wa 012 3713730  
9. Norhayati Bte Arsah - Thu 2/Jul/2015, 9:44am
As salam...saya ada Bisnes tudung design sendiri...jika En berminat jadi funder dan ingin tahu lebih lanjut..blh whatsapp 0128037074...  
10. Berjaya 3 - Thu 2/Jul/2015, 11:11am
Kami sedang mencari 5 Eksekutif bekerja dengan kami.
Zrii adalah satu jenama isi rumah & membantu 1 Juta orang di seluruh dunia yang lebih baik kesihatan, kekayaan, dan mempunyai kebebasan masa lebih

Unique Product Kami Mewakili Amerika $ 2 Trilion Market,industri Produts Kesihatan dengan hanya di Zrii

Produk kami: Pemulihan, kehilangan berat badan, Detox membersih, pemulihan sel, Pemakanan pada tahap sel, meningkatkan Tenaga, Fat Burn

Dengan bahan-bahan utama yang dibuktikan oleh banyak kajian yang benar-benar berkesan dan juga berdasarkan pengetahuan Ayurveda yang telah digunakan untuk beribu tahun dalam perubatan India

Kami Membantu anda dengan Kempen Pemasaran
bekalan Pemasaran Stategy
melatih dan membantu membangunkan pangkalan Pelanggan

Zrii Produk
https://www.youtube.com/watch?v=a2Bgm-P7b7Q

pendaftaran di sini
http://Go4Diamond.myzriipro.com

Selamat Mendatar Sebagai Ahli Zrii Malaysia

Felix
Zrii Laman Web Korporat
http://Go4Diamond.myzriipro.com

Facebook Add-In
www.facebook.com/ZriiGo4Diamond

email:Zrii8833@gmail.com  
11. Peharta - Thu 2/Jul/2015, 3:12pm
Hi anda boleh mencuba bisnes simcard, orang reload dimana-mana kau dpt komisen dimana-mana sj, modal hanya RM90 sahaja dengan RM30 credit dalam card itu

Boleh whatapps saya untuk info banyak lagi
0128018788  
12. Online M L M Networker - Fri 3/Jul/2015, 12:44am
tawaran business yg boleh dibuat dari mana2 sahaja.
Dengan menggunakan internet marketing tools, kita boleh dapatkan prospek secara atas talian. kalau terer, boleh closing on the phone jer.
Boleh buka peluang perniagaan kepada yg berminat, nak jual product saja pun boleh. Senang. Sebab product yg berqualiti tinggi, harga berpatutan & halal. Syarikat ini diiktiraf sah oleh Bank Negara Malaysia & halal oleh JAKIM.

Klik link ini lebih info. Ada 2 video di sana, jangan tak tengok lak.

http://bitly.com/walletpenuh  
13. Mnazrin01 - Fri 3/Jul/2015, 9:31am
boleh lawat mesinlayandiri.blogspot.com  
14. Along Tg - Fri 3/Jul/2015, 10:41am
Ingin berniaga dgn rm20k tanpa risiko??
Join usahasama niaga bersama kami...
Apa yang anda dapat dgn modal 20k?
>hibah/income bulanan rm1100 selama 12 bulan(kontrak 1tahun)
>selepas 1tahun jika anda tidak mahu menyambung kontrak lg,anda akan terima smula modal anda rm20k
>jumlah terkumpul 1tahun=rm33200
***ada agreement yang sah(stamping di LHDN)
***SAH disisi undang2 malaysia.
***tiada unsur RIBA kerana kami mempunyai panel syariah

Berminat
Call/sms/WhatsApp:0172247449 wafi  
15. Nurul Fazatul Ain - Fri 3/Jul/2015, 11:53am
Boleh cuba bisness vendour boutique cafe.
Modal rm18,500.00. boleh nego lagi,kalau serius

sudah mempunyai vendor,pelanggan tetap.teruskan berniaga sahaja.Lokasi strategik di Uda Business Centre.

hubungi:019-7147685, johor  
16. Dyana 11 - Fri 3/Jul/2015, 5:22pm
Sesiapa yang ada kelapangan utk mengetahui tentang suatu Projek Mega :

-mudah (1 kali kerja)
-selamat
-modal rendah
-jangka masa panjang
-pendapatan boleh diwariskan
-berpeluang untuk berkongsi keuntungan dengan pelbagai premis perniagaan di seluruh Malaysia
-pasaran Asia

*khas utk warga Lembah Klang

Sila hubungi saya secepat mungkin. Saya akan cuba arrange masa sebaik mungkin utk anda.. dyana 01129046424  
17. Khai512 - Fri 3/Jul/2015, 7:25pm
Jom biz topup global...
Pasaran dah msuk Indonesia & Thailand...
Semua talian ada termasuk pembayaran bil2 tempatan..

Mudah ajer....
Klu modal 21k (pakej vip tu), keuntungan rm63,200 dlm masa x sampai 2 thn...
Biz topup, sykt yg jln kan ...x perlu risau....untung dia bg kita...

Blh hubungi sy...017-2756543  
18. Hasan 2 - Sat 4/Jul/2015, 1:55am
Beli freezer jom kita niaga frozen foods
Info lanjut wasup sahaja 01128397160  
19. Futuresmarket1 - Sun 5/Jul/2015, 10:27am
Boleh bisnes di futures market


Software usd 3500
Modal budget usd 2000

In ringgit lebih kurang rm 23 ke 25k

Futures market modal
Usd 2k x 83% x 3 bulan = 4980 x rate malaysia 3.8 = RM 18,924

Ader money back guarantee kepada pembeli software

Berminat whattapss 011 122 889 12  
20. Shahril 144 - Tue 7/Jul/2015, 12:38am
berminat untuk jadi stokis produk baru kami sila pm 0136548177  
21. Ainistarrich - Tue 7/Jul/2015, 1:46pm
Berminat jadi LEADER???

Peluang membuat INCOME masyukkk hari2...

ANDA buat anda DAPAT
ANDA X buat pun ANDA DAPAT

-X cari org
-X jual brg
-X maintain produk

Di STARRICH Academy kami akan membuat INCOME anda 1 bulan 5 ANGKA!!!

ANDA hanya perlu FOLLOW kami rapat2..

WA/ call

AINI STARRICH
0166118646  
22. Akmal 210 - Wed 8/Jul/2015, 2:22pm
JADI FUNDER TIAP 2 BULAN DAPAT DUIT  
23. Zaidil 2 - Sat 11/Jul/2015, 1:17pm
sebenarnya cuma perlukan RM10000 sahaja. saya mempunyai sesuatu yang tidak ada satu pun di atas. sesuatu yang boleh dilakukan sendiri dirumah. income terpulang kepada diri sendiri. berminat boleh email saya di kedaizaidil@gmail.com  
24. Zaidil 2 - Sat 11/Jul/2015, 1:58pm
sesuatu yang tiada siapa yang mampu menolaknya. bagi yang berminat, saya boleh ajar melalui whatsapp. income pertama selepas 24jam.  
25. Hidayah 166 - Mon 13/Jul/2015, 12:13pm
A. Duit raya RM50

B. Duit raya RM250

Pilih dan Komen A atau B dan terus wassap 0123560064 (wassap sahaja) saya akn PM seterusnya..  
26. Vemma - Thu 16/Jul/2015, 10:57am
Peluang Menjana 5 angka sebulan,
Stokist/Agent Di Kehendaki di seluruh Malaysia.Arabian Rise Anti-Oksidant Coffee,malaki Juice dll

Zrii Momentum Make Millionaire 5 Executive Wanted http://getfree.li/u/066ott  
27. Jeppery - Sat 18/Jul/2015, 6:59pm
boleh melabur dengan saya..bulan bulan dapat rm1000.kontrak 1 tahun..kalau tak mahu sambung kontrak akan dapat rm20 semula..surat perjanjian dan stamping akan dibuat.sah di sisi undang undang. berminat 0173170120.  
28. Wiz 2 - Sun 19/Jul/2015, 3:06am
Salam warga majalah. Berminat untuk memulakan perniagaan? Kami ada Bisnes Italian Food yang berkonsep kiosk dan boleh di buka dimana2 restoran/cafe/tapak yang encik berminat.

Menu kami ada lebih dari 20 jenis makanan dan latihan memasak akan di sediakan kepada encik/pekerja. Kalau anda tak bercadang untuk kerja memasak, kita boleh sama2 tolong cari pekerja untuk memasak.

Kalau and berminat dan nak tahu info lebih detail, boleh call/sms/whatsapp di nombor 017-6712622  
29. Muslimah 11 - Wed 22/Jul/2015, 5:43am
Berminat melabur dlm bisness 'barbershop' lokasi dh ada cuma perlukn Dana utk set up dan beli peralatan berminat pm saya di talian
010-7742029  
30. Zalie Hasjadi - Mon 27/Jul/2015, 9:33pm
0122746036 proper business bukan Kong Kali Kong business  
31. Stanza - Wed 29/Jul/2015, 6:34am
Buka vape store... whatsapp sy +60163218550...  
32. Mohd Hanizar - Sat 22/Aug/2015, 4:55pm
Menerbit & edar buku sekolah & pstakaan seluruh negara. Nizar 012-2418082  
33. Hazim 31 - Mon 7/Sep/2015, 3:56pm
Salam bos,sy sabah juga ni..ble cuba buka kedai dobi/frozen food shop,kereta sewa..sy pun mau cuba berniaga juga ni tapi modl blum cukup.Kalau mau share2 pndpt msg sy la dlu d 0135423723,whatsapp ja atau msg.  
34. Ahmad 990 - Mon 7/Sep/2015, 3:57pm
rumh tersumbat area shah alam....
0149259976....
RM200 shj...bergantung jenis tersumbat...  
35. Muhammad Zaki Bin Elham - Mon 14/Sep/2015, 3:52pm
SALAM SMUA..BERMINAT BIZ VENDING CAN MACHINE(AIR TIN)?? WHTSUPP SY 0142631657 EN ZAKI.. MODAL RM 8 K SJE..TQ  
36. Melinda 3 - Fri 25/Sep/2015, 6:59am
Peluang memiliki perniagaan sendiri.

Saya sedang mencari dealer untuk menggerakkan program mega di Sabah. Sangat2 urgent.

Yang serius sahaja.

PM saya call/whatsapp : +0138886618  
37. Koyuki - Fri 25/Sep/2015, 9:11am
Hi.. saya mencari ''sleeping partner'' utk buka kedai tayar di kota kinabalu dan satu lagi kawasan yg blum ditentukn kawasannya..

Agreement disediakn dan pulangan yg lumayan!

Sesiapa yg berminat, sila hntrkn email ke flexi.obs@gmail.com  
38. Nizam 712 - Wed 30/Sep/2015, 10:21am
Saya ada peluang perniagaan boleh jana income sehingga RM 7 k Sebulan. Modal serendah RM5k.

Kalau rajin dan usaha lebih, boleh jana RM20K dalam masa 2 minggu.

Boleh Whatapps 017 - 7535129  
39. Afezzo - Mon 5/Oct/2015, 5:02pm
Wasup sy.. Insyaallah sy dpt Bantu tuan.. 0127280991  

Page 1   (Total 39 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..