Ada Sesiapa Boleh Tolong Beri Maklumat Tak?
Azeme - Thu 12/Sep/2013 2:57pm [Last Comment]
Bukan apa, sejak kenaikkan harga minyak ni, barang pun melambung, maka secara tidak langsung kos sara hidup pun semakin meningkat. Jadi kpd sesiapa warga majalah.com yang ada projek baik punya yakni modal yang kecil tapi effect untung yg besar, tolong la hebahkan pada saya. Emailkan ke handsetman@gmail.com. Terima kasih.

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Pakar Pemasaran Fb 3 - Thu 12/Sep/2013, 2:59pm
Salam, kalau berminat nak belajar cara bisnes di facebook, boleh refer thread saya:

http://www.majalah.com/?classified:kelas-ledakan-jualan-di-facebook-testimoni-di-dalam:9LLX71WZCT

Dropship juga diberikan jika tiada produk. (Tak perlu modal or ambil stok)  
2. Mohamed Sharif - Thu 12/Sep/2013, 3:07pm
Salam,warga MC saya ada projek baik,baik untuk penguna baik untu kerajaan, tetapi kekurangan modal, telah mendapat sokongan dari kpdnkk, jika ada usahawan yang mempunyai modal boleh hubungi saya 0196600012 SMS 0126900004  
3. Aziruwaidi 2 - Thu 12/Sep/2013, 3:11pm
http://www.TalkTalkBIZ.com/razitheorange

Perniagaan ini sungguh MUDAH. Cuma SMS dan EMAIL laman web anda kepada kawan2. Selainnya, kami buatkan untuk anda.  
4. Leeza Razali - Thu 12/Sep/2013, 5:40pm
Salam...

Nak x dpt duit cepat & mudah...
Free jer....register jer da bole start
Nak tau...try click link nie

http://MegaStoon.Com/?share=37012
Dah ramai org join coz its real Not Fake  
5. Rich Men Resources - Thu 12/Sep/2013, 8:22pm
Bisnis tak keluar modal.

Dengan usaha, InsyaAllah boleh buat duit.

Klik http://bit.ly/15UTZoO  
6. Noreenbaharin - Thu 12/Sep/2013, 9:08pm
add saya di fb. kenalkan diri so saya boleh add to group. noreen baharin  
7. Wan 84 5 - Thu 12/Sep/2013, 9:57pm
Join saya di Future Barrel (Pelaburan Komoditi Minyak)..pulangan dapat dalam 15hari bekerja..Modal RM1200 Untung RM1500..boleh buat secara pasif income..nour_eiman85@yahoo.com  
8. Zielan - Thu 12/Sep/2013, 10:38pm
http://goo.gl/lwBjru
cbe ni..mne tahu blh ringankn bebanan  
9. Mistery - Thu 12/Sep/2013, 10:53pm
saya ada satu peluang yang mungkin boleh membntu anda...PROGRAM USAHAWAN AUTOMOTIF 2013..
dengan program ini bukan sahaja anda dapat memiliki kereta idaman malah anda mampu memperolehi pendapatan bulanan diluar jangkaan...
berminat sila emel ke:yusrie21@hotmail.com atau terus layari http://www.rajakereta.biz/yusri  
10. Matt Don - Thu 12/Sep/2013, 10:54pm
Anda inginkan pendapatan yg mudah? Layari laman ni -http://bit.ly/14uYCLu

Daftar hari ini dan dapatkan RM5.00. Lepas tu share dgn kawan2 di laman sosial FB, twitter dan google. Orang2 like je anda akan dibayar. Bila jumlah setiap kali sampai RM50, anda akan terus dibayar cash ke akaun anda. Tugas sebagai member, cuma share benda sebegini supaya orang klik like. Itu aje.Pendaftaran adalah percuma.

Jangan lepaskan peluang.Siapa nak bagi wang semudah ini. Saya hanya berkongsi.  
11. Awie 30 - Thu 12/Sep/2013, 11:36pm
Salam tuan tanah dan sesape yang berminat untuk buat pendapatan tanpa meninggal kerjaya asal, murah dan mudah untuk disertai. Dapatkan ebook percuma yang akan menerangkan step by step bagaimana kita boleh jana income sehingga RM40K dalam masa satu tahun.

Tanpa perlu menjual dan menaja, anda akan menerima insentif berdasarkan sewa tapak pengiklanan syarikat, sila download ebook "Modul Modal Bisnes" sekarang melalui link dibawah:

http://www.iklan2u.biz/?buka=iklanvip&id=one2nine

Sekian.

Terima kasih tuan tanah..  
12. Mohd Khairi 17 - Fri 13/Sep/2013, 1:51am
YA!! Ini adalah REALITI dan BENAR !
Dengan HANYA RM100 anda mampu menjana pendapatan lebih RM500000 SEBULAN!
Dengan HANYA RM100 anda mampu memiliki kereta idaman anda kerana QMG akan menghadiahkan anda KERETA idaman sekiranya anda layak Dengan HANYA RM100 anda MAMPU mengubah status kewangan anda HANYA RM100.

TETAPI sekiranya anda tidak berbuat apa-apa dengan RM100 yang anda ada atau join program yang tidak memberikan pendapatan yang hebat seperti QMG, JANGAN BERANGAN UNTUK HIDUP SENANG.
Anda tidak perlu keluarkan MODAL beribu-ribu ringgit untuk mencapai IMPIAN ANDA, tetapi HANYA RM100 bersama QMG anda mampu mencapai IMPIAN ANDA!

Sekali lagi saya katakan, HANYA RM100!!
Info:zapit.nu/Khairulanbia  
13. Cikgu Cah - Fri 13/Sep/2013, 10:53am
Tak da yg mudah dlm dunia ni.jom biz ice blended ,waffle, jagung manis, modal tak mahal sangat.sya dah bimbing seorg kakitangan krj kat tok bali kelantan .alhamdulilah dah nak kawin.sbb dah ada badjet, ahad ni
15hb,
bantu bukak kan kiosk kat perak pulak
.pun nak tambah pendapatan sbb nak
kawin.sbb sekarang ni semua
mahal.cuma nak bagi ingatan,tak
semua yg senang buat tu betul.jadi kita
tetap kena kerja.boleh cal saya di 0193951644  
14. Mohd Norsyahrin Bin Ishak 2 - Fri 13/Sep/2013, 11:13pm
http://bit.ly/1eCfNwi free forever n ever,click and earn money quickly  
15. Mohdfaidzul 3 - Sat 14/Sep/2013, 2:13pm
Jadi agent unifi/streamyx di kawasan anda.komisen tinggi.x perlu keluar modal. SMS/WhatsApp 0176993595 - Zul
Tq  
16. Samzul - Mon 16/Sep/2013, 8:58am
Saya tak mau anda buat bisnes yang saya buat hinggalah anda puashati dengan potensi bisnes yang saya buat..Mula mula buat bisnes ni ianya tak bersifat PENCEN..tapi sekarang ni ianya dah bersifat PENCEN pada saya..Saya dah tak usahakannya pun tapi INCOME tetap masuk aje...Apa bisnesnya ye? Nak tau bisnesnya ?ianya ada dalam STATEMENT INCOME saya ni http://sky2.ws/bln.jpg  
17. Aleq - Mon 16/Sep/2013, 7:52pm
jimat petrol 50% dan jana pendapatan lumayan.. http://www.SaudagarMinyak.net/ale-Q  
18. Hazim 5 - Tue 17/Sep/2013, 12:00am
Get paid by reading emails... http://www.emailcashpro.com/?r=tonychopper  
19. Asma 9 - Tue 17/Sep/2013, 11:03am
berminat dengan perniagaan kedai serbaneka & farmasi spt watsons, guardian??
sila ke http://www.facebook.com/jutawan.muda.9678
atau usahawan farmasi.  
20. Azuan 7 - Wed 18/Sep/2013, 3:17pm
pantang ade iklan camni, ade je iklan wat dwit ganda la, klik dpt dwit la, MLM la..hahaha puii  
21. Irene 7 - Wed 18/Sep/2013, 9:16pm
Kursus Percuma : belajar buat wangian tanpa alkohol, sabun, produk rambut, produk kecantikan, produk kulit dll!

http://irene.bf1.us  
22. Rizqiterkini123 - Thu 19/Sep/2013, 3:23pm
Modal kecil dan untungnya boleh Tahan? Dapatkan segera EBOOK "15 Perniagaan Menguntungkan modal bawah RM5K" Dipaparkan perniagaan sedia ada dengan modal minima. Maklumat tidak terdapat di kedai buku! http://wp.me/p2aRzg-3 (Copy dan Paste link ini)  
23. Roslan 45 - Thu 19/Sep/2013, 9:57pm
Saya ada solusinya .. perniagaan yg genuine, ada produk yg berkualiti dan formula yg telah terbukti serta support sistem yg mantap telah melahirkan ramai yg berjaya meraih hasil 5 angka sebulan.. sistem mudah. Anda keluar modal sbgai pembelian produk keperluan anda sebyk rm185 sebulan,selama 6 bln beroleh pendapatan rm10k.. berminat boleh hubungi saya utk sharing.. 0142400442  
24. Nur Fadzilah 2 - Fri 20/Sep/2013, 2:35pm
boleh jana pendapatan sampingan disini..
http://Fun4Days.Com/?share=71591  

Page 1   (Total 24 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..