Smart Loan (Satisfaction 100% Guarantee) Eksklusif untuk Kakitangan Swasta dan Kerajaan Bagaimana Anda Boleh Buat Pinjaman Peribadi Tanpa Perlu Bayar Balik Ansuran Bulanan Dengan Gaji Anda Sendiri. (Pinjaman Bank atau Kopersi dan Sah di Sisi Udang-Undang)
Sf Niaga @ Sfniaga - Fri 9/Dec/2011 2:36pm [Last Comment]
Jika anda ada masalah berikut:

1. Hutang yang ada sangat membebankan
2. Nak pinjam duit tapi takut tak boleh bayar balik pinjaman
3. Nak buat belanja persekolahn anak-anak tapi gaji cukup-cukup makan sahaja
4. Anda tersenarai BLACKLIST
5. Nak jadikan pinjaman bank anda menjadi pendapatan bulanan anda
6. Tidak mahu pikir masalah ansuran bulanan pinjaman anda
7. Pernah buat pinjaman bank tetapi tidak berjaya
8. Nak selesaikan masalah hutang anda
9.
PIHAK KAMI SEDIA MEMBANTU ANDA
Kepakaran kami ialah dalam membantu anda dalam:
? MENGURUSKAN pinjaman peribadi anda dengan BANK dan KOPERASI
secara PERCUMA
? MENSTRUKTUR pinjaman yang telah lulus supaya anda TIDAK PERLU MEMBUAT BAYARAN ANSURAN BULANAN GUNA DUIT ANDA SENDIRI

FAEDAH YANG ANDA AKAN DAPAT
? Bagi kakitangan KERAJAAN, kami akan aturkan pinjaman anda ke bank atau koperasi yang boleh bagi pinjaman. Potongan sedia ada 60% juga boleh memohon.
? Bagi kakitangan SWASTA, kami boleh aturkan pinjaman anda daripada pelbagai bank sedia ada.
? Anda tidak perlu membayar balik ansuran bulanan and dengan duit anda sendiri. Jika gaji anda di potong, anda boleh dapat balik jumlah yang dipotong dengan TEKNIK RAHSIA PENGSTRUKTURAN PINJAMAN PERIBADI yang kami uruskan untuk anda.
? Anda boleh menambah pendapatan anda dengan ?SISTEM REFERRAL? atau menjadi ejen kami samada secara sepenuh masa atau separuh masa tanpa mengeluarkan apa-apa modal. Hanya perkenalkan rakan anda yang nak buat pinjaman dan tak nak guna duit sendiri untuk bayar balik ansuran pinjaman dan anda akan menerima pendapatan tambahan daripada kami.

BERIKUT TESTIMONIAL YANG PERNAH MEMBUAT SMARTLOAN DENGAN KAMI
1. Nama : Encik. Othman Bin Saji
Tel. No: 019 ? 3958875
2. Nama : Cikgu Mohamad Zainuddin
3. Tel. No: 012 ? 3585088

...............................HUBUNGI KAMI SEGERA : AZHARI @ 017 6180 565

Niche: Pinjaman Peribadi
     
  1. Sf Niaga - Fri 9/Dec/2011, 2:41pm
    KHAS UNTUK KAKITANGAN SWASTA DAN KERAJAAN...SMAADA MEMPUNYAI MAJIKAN ATAU BEKERJA SENDIRI.....MEMEPUNYAI TANGGUNGAN PINJAMAN LAIN PON BOLEH APPLY  
  2. Sf Niaga - Fri 9/Dec/2011, 2:44pm
    BERBALOI-BALOI.....pinjaman yg sangat MENGUNTUNGKAN DIRI ANDA  
  3. Zarina 42 - Fri 9/Dec/2011, 2:55pm
    blh trangkn dgn lbh detail.awekelate03@gmail.com  
  4. Azie80 - Fri 9/Dec/2011, 3:03pm
    tlg email detail
    azie80@gmail.com  
  5. Zarina 11 - Fri 9/Dec/2011, 3:03pm
    blh emailkan detail ke zash74@gmail.com  
  6. Julea Ahmad - Fri 9/Dec/2011, 3:06pm
    detail anggunadrea@ymail.com  
  7. Rulz 2 - Fri 9/Dec/2011, 3:14pm
    email mycutesha@yahoo.com  
  8. Masniza Binti Masran - Fri 9/Dec/2011, 3:23pm
    salam..email detail pls...mmsaom@yahoo.com.my tq  
  9. Shahrul Hafiz 2 - Fri 9/Dec/2011, 3:23pm
    tlg email detail
    shahrul_feez@yahoo.com  
  10. Azli8153 - Fri 9/Dec/2011, 3:29pm
    saya juga
    azli_zan@yahoo.com  
  11. El Tigre - Fri 9/Dec/2011, 3:35pm
    email ker saya jugak bleh eltigre.macho@yahoo.com  
  12. Hasrol - Fri 9/Dec/2011, 3:58pm
    sy juga berminat, tlg email detail... hasrol05@gmail.com  
  13. Mohamad 63 - Fri 9/Dec/2011, 3:59pm
    email detail humairah_qalisha@yahoo.com  
  14. Erzeugenly - Fri 9/Dec/2011, 4:07pm
    saya juga berminat...emel erzeugenly@yahoo.com  
  15. Hasnul 3 - Fri 9/Dec/2011, 4:36pm
    emailkan sy hasnul.82@gmail.com  
  16. Ann 42 2 - Fri 9/Dec/2011, 5:36pm
    Berminat... emailkan details kat ann_4211@yahoo.com..tq...  
  17. Dani 3 - Fri 9/Dec/2011, 5:41pm
    berminat. boleh email kpd mr.lollipop95@yahoo.com. Saya bekerja sendiri.

    TQ  
  18. Mohd Faiz 4 - Fri 9/Dec/2011, 5:46pm
    Nak Detail Lagi... fareast.trump@gmail.com  
  19. Zamsha - Fri 9/Dec/2011, 5:56pm
    camne tu bleh email.
    boy1xes@gmail.com  
  20. Unikrones78 - Fri 9/Dec/2011, 6:01pm
    salam.....saya memerlukan pinjaman sebanyak RM10K.secepat yang mungkin.ini kerana tuan rumah yang saya duduki sekarang inginkan duitnya yang telah tertunggak selama 2 bulan.gaji saya hanya mampu membayar utiliti bill sahaja setakat ini.pada 25hb mac 2012 saya akan menerima wang tuntutan sebanyak RM25K.jadi bila wang tu akan saya dapat bolehlah saya membayar pinjaman pada sesiapa yang sudi meminjamkan pada saya pada waktu yang terdekat ini........saya memerlukan bantuan ini dengan secepat mungkin.tolonglah.......terima kasih.  
  21. Unikrones78 - Fri 9/Dec/2011, 6:04pm
    bersertakan dengan ini saya sertakan no hp saya dan email saya tolong hubungi saya secepat mungkin.terima kasih.
    unikrones78@yahoo.com
    019-4350255-saiful  
  22. Afid5 - Fri 9/Dec/2011, 6:41pm
    Salam blh sy tau secara detail bgaimana sy nk buat pinjaman tu..?? Berapa maximum yg blh sy pinjam?? Sy memerlukan modal utk buka bisnes sndiri. Blh encik,emailkn sy.. Ni email sy- biz_afid@yahoo.com.  
  23. Sf Niaga - Fri 9/Dec/2011, 6:49pm
    kepada semua yang sila check inbox email anda detailnya telah saya emailkan...dan kepada yang lain sekiranya anda berminat sila tinggalkan email anda di sini......insya'allah secepat yang mungkin saya akan emailkan detailnya...tq warga majalah.com...semoga kita semua berjaya dan dimurahkan rezeki...  
  24. Hany 6 - Fri 9/Dec/2011, 6:51pm
    boleh e-mail detail : aznyhany@yahoo.com  
  25. Sf Niaga - Fri 9/Dec/2011, 6:52pm
    kepada Afid5 boleh tak awak check balik email awak sebab saya dah try email tapi x boleh send....tak pon awak tinggalkan no.tel nanti saya conctact awak...  
  26. Sf Niaga - Fri 9/Dec/2011, 6:55pm
    salam cik Hany 6 sila check inbox awak...saya dah emailkan detailnya...tq  
  27. Mdridzuan - Fri 9/Dec/2011, 7:03pm
    Emailkan.kat mdridzuan78@gmail.com  
  28. Sf Niaga - Fri 9/Dec/2011, 7:16pm
    kepada Mdridzuan sila check inbox awak saya dah emailkan detailnya...tq  
  29. Sf Niaga - Fri 9/Dec/2011, 7:29pm
    kepada Afid5 sila check inbox awak sy dah boleh emailkan tadi...mintak maaf Afid5 kerana intenet ada sedikit gangguan...tq  
  30. 1kl4n - Fri 9/Dec/2011, 7:34pm
    nk tau details 1kl4n3k4@gmail.com  
  31. Azman 168 - Fri 9/Dec/2011, 7:37pm
    Boleh email ke: azmankarim_law77@yahoo.com  
  32. Ymes Enterprise - Fri 9/Dec/2011, 7:38pm
    salam.. blh sy tau secara detail bgaimana sy nk buat pinjaman tu..?? Berapa maximum yg blh sy pinjam?? Sy bekerja di pejabat kerajaan secara kontrak,bermula tahun 2008. Blh encik,emailkn sy..  
  33. Ymes Enterprise - Fri 9/Dec/2011, 7:39pm
    ni emil saya ymes.enterprise@gmail.com  
  34. Fauzi 36 - Fri 9/Dec/2011, 7:50pm
    nk detail jugak:

    platformniaga@gmail.com

    TQ  
  35. Roodey - Fri 9/Dec/2011, 7:56pm
    berminat.. nitto2denko@hotmail.com  
  36. Keownchang - Fri 9/Dec/2011, 7:59pm
    sy berminat, email detail keownchang@yahoo.com  
  37. Asrie - Fri 9/Dec/2011, 8:21pm
    tlg emailkn detail ttg pinjaman tersebut kpd asrie1978@yahoo.com.ada upfront money tak utk proses..TQ  
  38. Tasnim 2 - Fri 9/Dec/2011, 8:37pm
    tlg email saya, ummi.tasnim@yahoo.com  
  39. Sf Niaga - Fri 9/Dec/2011, 8:41pm
    Terima kasih kerana respon anda semua..
    sila check inbox email masing-masing..saya dah emailkan detail2 nya...
    tq semua.  
  40. Bazar Ismerra - Fri 9/Dec/2011, 8:52pm
    Emel kepada saya:

    halieza8333@gmail.com  
  41. Aque76 - Fri 9/Dec/2011, 8:52pm
    Email detail kat saya..
    aqm76@yahoo.com  
  42. Wawa 67 - Fri 9/Dec/2011, 8:54pm
    email detal pls..

    wawalicious.mayamall@gmail.com  
  43. Mohd Helmi B Mohd Radzali - Fri 9/Dec/2011, 8:56pm
    emailkan detail
    helmiradzali@yahoo.com  
  44. Ardi - Fri 9/Dec/2011, 9:12pm
    tolong email ke sy juga ardinunukan@yahoo.com  
  45. Jeffry 7 - Fri 9/Dec/2011, 9:16pm
    email jugak ke jakethitamkl@gmail.com. terima kasih  
  46. Prima - Fri 9/Dec/2011, 9:19pm
    email ke saya juga : kampage3@yahoo.com, tq  
  47. S Noor Hamidah Bt Mukhlas - Fri 9/Dec/2011, 10:02pm
    emailkam saya snoor@gmail.com  
  48. Delaila 3 - Fri 9/Dec/2011, 10:42pm
    salam... emailkan saya.
    delaila_bangi@yahoo.com  
  49. Serambi Mekah - Fri 9/Dec/2011, 11:08pm
    tlg emailkan detail info ke nuri6338@yahoo.com  
  50. Siti 352 - Fri 9/Dec/2011, 11:38pm
    sf niaga, blh email kn kpd sy bagaimana cara nak apply? mardhiah.rahman@gmail.com  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 253 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.