Smart Loan (Satisfaction 100% Guarantee) Eksklusif untuk Kakitangan Swasta dan Kerajaan Bagaimana Anda Boleh Buat Pinjaman Peribadi Tanpa Perlu Bayar Balik Ansuran Bulanan Dengan Gaji Anda Sendiri. (Pinjaman Bank atau Kopersi dan Sah di Sisi Udang-Undang)
Sf Niaga @ Sfniaga
Fri 9/Dec/2011 2:36pm [Last Comment]
Jika anda ada masalah berikut:

1. Hutang yang ada sangat membebankan
2. Nak pinjam duit tapi takut tak boleh bayar balik pinjaman
3. Nak buat belanja persekolahn anak-anak tapi gaji cukup-cukup makan sahaja
4. Anda tersenarai BLACKLIST
5. Nak jadikan pinjaman bank anda menjadi pendapatan bulanan anda
6. Tidak mahu pikir masalah ansuran bulanan pinjaman anda
7. Pernah buat pinjaman bank tetapi tidak berjaya
8. Nak selesaikan masalah hutang anda
9.
PIHAK KAMI SEDIA MEMBANTU ANDA
Kepakaran kami ialah dalam membantu anda dalam:
? MENGURUSKAN pinjaman peribadi anda dengan BANK dan KOPERASI
secara PERCUMA
? MENSTRUKTUR pinjaman yang telah lulus supaya anda TIDAK PERLU MEMBUAT BAYARAN ANSURAN BULANAN GUNA DUIT ANDA SENDIRI

FAEDAH YANG ANDA AKAN DAPAT
? Bagi kakitangan KERAJAAN, kami akan aturkan pinjaman anda ke bank atau koperasi yang boleh bagi pinjaman. Potongan sedia ada 60% juga boleh memohon.
? Bagi kakitangan SWASTA, kami boleh aturkan pinjaman anda daripada pelbagai bank sedia ada.
? Anda tidak perlu membayar balik ansuran bulanan and dengan duit anda sendiri. Jika gaji anda di potong, anda boleh dapat balik jumlah yang dipotong dengan TEKNIK RAHSIA PENGSTRUKTURAN PINJAMAN PERIBADI yang kami uruskan untuk anda.
? Anda boleh menambah pendapatan anda dengan ?SISTEM REFERRAL? atau menjadi ejen kami samada secara sepenuh masa atau separuh masa tanpa mengeluarkan apa-apa modal. Hanya perkenalkan rakan anda yang nak buat pinjaman dan tak nak guna duit sendiri untuk bayar balik ansuran pinjaman dan anda akan menerima pendapatan tambahan daripada kami.

BERIKUT TESTIMONIAL YANG PERNAH MEMBUAT SMARTLOAN DENGAN KAMI
1. Nama : Encik. Othman Bin Saji
Tel. No: 019 ? 3958875
2. Nama : Cikgu Mohamad Zainuddin
3. Tel. No: 012 ? 3585088

...............................HUBUNGI KAMI SEGERA : AZHARI @ 017 6180 565

Niche: Pinjaman Peribadi
 
1. Sf Niaga - Fri 9/Dec/2011, 2:41pm
KHAS UNTUK KAKITANGAN SWASTA DAN KERAJAAN...SMAADA MEMPUNYAI MAJIKAN ATAU BEKERJA SENDIRI.....MEMEPUNYAI TANGGUNGAN PINJAMAN LAIN PON BOLEH APPLY  
2. Sf Niaga - Fri 9/Dec/2011, 2:44pm
BERBALOI-BALOI.....pinjaman yg sangat MENGUNTUNGKAN DIRI ANDA  
3. Zarina 42 - Fri 9/Dec/2011, 2:55pm
blh trangkn dgn lbh detail.awekelate03@gmail.com  
4. Azie80 - Fri 9/Dec/2011, 3:03pm
tlg email detail
azie80@gmail.com  
5. Zarina 11 - Fri 9/Dec/2011, 3:03pm
blh emailkan detail ke zash74@gmail.com  
6. Julea Ahmad - Fri 9/Dec/2011, 3:06pm
detail anggunadrea@ymail.com  
7. Rulz 2 - Fri 9/Dec/2011, 3:14pm
email mycutesha@yahoo.com  
8. Masniza Binti Masran - Fri 9/Dec/2011, 3:23pm
salam..email detail pls...mmsaom@yahoo.com.my tq  
9. Shahrul Hafiz 2 - Fri 9/Dec/2011, 3:23pm
tlg email detail
shahrul_feez@yahoo.com  
10. Azli8153 - Fri 9/Dec/2011, 3:29pm
saya juga
azli_zan@yahoo.com  
11. El Tigre - Fri 9/Dec/2011, 3:35pm
email ker saya jugak bleh eltigre.macho@yahoo.com  
12. Hasrol - Fri 9/Dec/2011, 3:58pm
sy juga berminat, tlg email detail... hasrol05@gmail.com  
13. Mohamad 63 - Fri 9/Dec/2011, 3:59pm
email detail humairah_qalisha@yahoo.com  
14. Erzeugenly - Fri 9/Dec/2011, 4:07pm
saya juga berminat...emel erzeugenly@yahoo.com  
15. Hasnul 3 - Fri 9/Dec/2011, 4:36pm
emailkan sy hasnul.82@gmail.com  
16. Ann 42 2 - Fri 9/Dec/2011, 5:36pm
Berminat... emailkan details kat ann_4211@yahoo.com..tq...  
17. Dani 3 - Fri 9/Dec/2011, 5:41pm
berminat. boleh email kpd mr.lollipop95@yahoo.com. Saya bekerja sendiri.

TQ  
18. Mohd Faiz 4 - Fri 9/Dec/2011, 5:46pm
Nak Detail Lagi... fareast.trump@gmail.com  
19. Zamsha - Fri 9/Dec/2011, 5:56pm
camne tu bleh email.
boy1xes@gmail.com  
20. Unikrones78 - Fri 9/Dec/2011, 6:01pm
salam.....saya memerlukan pinjaman sebanyak RM10K.secepat yang mungkin.ini kerana tuan rumah yang saya duduki sekarang inginkan duitnya yang telah tertunggak selama 2 bulan.gaji saya hanya mampu membayar utiliti bill sahaja setakat ini.pada 25hb mac 2012 saya akan menerima wang tuntutan sebanyak RM25K.jadi bila wang tu akan saya dapat bolehlah saya membayar pinjaman pada sesiapa yang sudi meminjamkan pada saya pada waktu yang terdekat ini........saya memerlukan bantuan ini dengan secepat mungkin.tolonglah.......terima kasih.  
21. Unikrones78 - Fri 9/Dec/2011, 6:04pm
bersertakan dengan ini saya sertakan no hp saya dan email saya tolong hubungi saya secepat mungkin.terima kasih.
unikrones78@yahoo.com
019-4350255-saiful  
22. Afid5 - Fri 9/Dec/2011, 6:41pm
Salam blh sy tau secara detail bgaimana sy nk buat pinjaman tu..?? Berapa maximum yg blh sy pinjam?? Sy memerlukan modal utk buka bisnes sndiri. Blh encik,emailkn sy.. Ni email sy- biz_afid@yahoo.com.  
23. Sf Niaga - Fri 9/Dec/2011, 6:49pm
kepada semua yang sila check inbox email anda detailnya telah saya emailkan...dan kepada yang lain sekiranya anda berminat sila tinggalkan email anda di sini......insya'allah secepat yang mungkin saya akan emailkan detailnya...tq warga majalah.com...semoga kita semua berjaya dan dimurahkan rezeki...  
24. Hany 6 - Fri 9/Dec/2011, 6:51pm
boleh e-mail detail : aznyhany@yahoo.com  
25. Sf Niaga - Fri 9/Dec/2011, 6:52pm
kepada Afid5 boleh tak awak check balik email awak sebab saya dah try email tapi x boleh send....tak pon awak tinggalkan no.tel nanti saya conctact awak...  
26. Sf Niaga - Fri 9/Dec/2011, 6:55pm
salam cik Hany 6 sila check inbox awak...saya dah emailkan detailnya...tq  
27. Mdridzuan - Fri 9/Dec/2011, 7:03pm
Emailkan.kat mdridzuan78@gmail.com  
28. Sf Niaga - Fri 9/Dec/2011, 7:16pm
kepada Mdridzuan sila check inbox awak saya dah emailkan detailnya...tq  
29. Sf Niaga - Fri 9/Dec/2011, 7:29pm
kepada Afid5 sila check inbox awak sy dah boleh emailkan tadi...mintak maaf Afid5 kerana intenet ada sedikit gangguan...tq  
30. 1kl4n - Fri 9/Dec/2011, 7:34pm
nk tau details 1kl4n3k4@gmail.com  
31. Azman 168 - Fri 9/Dec/2011, 7:37pm
Boleh email ke: azmankarim_law77@yahoo.com  
32. Ymes Enterprise - Fri 9/Dec/2011, 7:38pm
salam.. blh sy tau secara detail bgaimana sy nk buat pinjaman tu..?? Berapa maximum yg blh sy pinjam?? Sy bekerja di pejabat kerajaan secara kontrak,bermula tahun 2008. Blh encik,emailkn sy..  
33. Ymes Enterprise - Fri 9/Dec/2011, 7:39pm
ni emil saya ymes.enterprise@gmail.com  
34. Fauzi 36 - Fri 9/Dec/2011, 7:50pm
nk detail jugak:

platformniaga@gmail.com

TQ  
35. Roodey - Fri 9/Dec/2011, 7:56pm
berminat.. nitto2denko@hotmail.com  
36. Keownchang - Fri 9/Dec/2011, 7:59pm
sy berminat, email detail keownchang@yahoo.com  
37. Asrie - Fri 9/Dec/2011, 8:21pm
tlg emailkn detail ttg pinjaman tersebut kpd asrie1978@yahoo.com.ada upfront money tak utk proses..TQ  
38. Tasnim 2 - Fri 9/Dec/2011, 8:37pm
tlg email saya, ummi.tasnim@yahoo.com  
39. Sf Niaga - Fri 9/Dec/2011, 8:41pm
Terima kasih kerana respon anda semua..
sila check inbox email masing-masing..saya dah emailkan detail2 nya...
tq semua.  
40. Bazar Ismerra - Fri 9/Dec/2011, 8:52pm
Emel kepada saya:

halieza8333@gmail.com  
41. Aque76 - Fri 9/Dec/2011, 8:52pm
Email detail kat saya..
aqm76@yahoo.com  
42. Wawa 67 - Fri 9/Dec/2011, 8:54pm
email detal pls..

wawalicious.mayamall@gmail.com  
43. Mohd Helmi B Mohd Radzali - Fri 9/Dec/2011, 8:56pm
emailkan detail
helmiradzali@yahoo.com  
44. Ardi - Fri 9/Dec/2011, 9:12pm
tolong email ke sy juga ardinunukan@yahoo.com  
45. Jeffry 7 - Fri 9/Dec/2011, 9:16pm
email jugak ke jakethitamkl@gmail.com. terima kasih  
46. Prima - Fri 9/Dec/2011, 9:19pm
email ke saya juga : kampage3@yahoo.com, tq  
47. S Noor Hamidah Bt Mukhlas - Fri 9/Dec/2011, 10:02pm
emailkam saya snoor@gmail.com  
48. Delaila 3 - Fri 9/Dec/2011, 10:42pm
salam... emailkan saya.
delaila_bangi@yahoo.com  
49. Serambi Mekah - Fri 9/Dec/2011, 11:08pm
tlg emailkan detail info ke nuri6338@yahoo.com  
50. Siti 352 - Fri 9/Dec/2011, 11:38pm
sf niaga, blh email kn kpd sy bagaimana cara nak apply? mardhiah.rahman@gmail.com  

Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 253 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..