Joe 58

Profile
NameJoe
Forum NickJoe 58
Handphone0195496655
CompanyAbs Kaya
WebsiteBeli Emas Fizikal Dapat Duit setiap bulan Tanpa Henti
URLtbexgold.webs.com
RegisteredMon 16/May/2011, 11:26pm
Comments by Joe
1Usahasama Perniagaan Satay untuk Warga Manjung (Perak) dan Kawasan Berhampiran. - Sat 21/Apr/2012 1:08pm
sedap woo.... blum try blum tau.....
2Bina Banglo, Renovation dan Landskap - Sat 21/Apr/2012 1:02pm
berminat. call me at 019-549 6655. perak area
3Beli Emas Fizikal Dapat Duit Setiap Bulan Tanpa Henti! - Sat 21/Apr/2012 12:58pm
sila semak,sy da email pd tuan/puan/cik. thank you
4Beli Emas Fizikal Dapat Duit Setiap Bulan Tanpa Henti! - Tue 27/Mar/2012 5:22pm
sila semak,sy da email pd tuan/puan/cik. thank you
5Beli Emas Fizikal Dapat Duit Setiap Bulan Tanpa Henti! - Tue 20/Mar/2012 1:35pm
sila semak,sy da email pd tuan/puan/cik. thank you
6Beli Emas Fizikal Dapat Duit Setiap Bulan Tanpa Henti! - Sun 18/Mar/2012 12:54pm
sila semak,sy da email pd tuan/puan/cik. thank you
7Beli Emas Fizikal Dapat Duit Setiap Bulan Tanpa Henti! - Thu 8/Mar/2012 11:31pm
sila semak,sy da email pd tuan/puan/cik
8Beli Emas Fizikal Dapat Duit Setiap Bulan Tanpa Henti! - Tue 6/Mar/2012 6:03pm
sy da email puan/cik
9Pelaburan VGMC - Lombong Emas Virgin Gold Mining Corp. Ada Sesiapa Join? - Tue 6/Mar/2012 5:06pm
saya dah join,sejak last year. setakat hari ni,dividen dibayar tanpa gagal. banyak hutang piutang yang da selesai. semalam da masuk bonus pairing. alhamdulillah.ramai yang da join.belum ada yang gagal. kalo nak tengok dulu,bole reg.free di website http://vgmc.com. ref id- 155659504437 .sebarang keraguan bole halo/sms sy pun bole, 019-549 6655
10Beli Emas Fizikal Dapat Duit Setiap Bulan Tanpa Henti! - Mon 5/Mar/2012 9:55pm
saya da email pd semua.minta semak. ada sebarang keraguan,bole sms/halo saya terus.BUKAN JANJI TAPI PASTI. INSYAALLAH.TQ
11Emas - Pelaburan Masa Hadapan. Keuntungan 10% - 20% Dari Nilai Pelaburan Anda Setiap Bulan. - Mon 5/Mar/2012 4:06pm
rgcx ke boss
12Beli Emas Fizikal Dapat Duit Setiap Bulan Tanpa Henti! - Sun 4/Mar/2012 7:55pm
haleem- sy da call,tp x jawab.... call sy semula.tq
13Buat Income Pantas Dengan Monavie - Thu 19/Jan/2012 5:56pm
wow!!! panjang berjela.... good info!!!
14Tawaran Terhad Emas Termurah Dipasaran Hanya RM50/Gram - Wed 18/Jan/2012 4:27pm
mana ke haji ni....x call2 pun....
15Pelaburan Emas Dengan Dividen RM500 - RM600 Setiap Bulan - Wed 18/Jan/2012 4:24pm
then kalo takut sgt,itu scam,ini scam,sume scam,vgmc pun scam...(pasal bg duit cuma dpt sijil emas je) anda bole join pelaburan emas pg,bg duit DAN dpt fizikal gold,100g,pamp suisse beserta cert. rebet@diskaun 2.5% dibayar setiap bulan.(mcm vgmc gak).tc apply. gold anda pegang,jgn hilangkn atau jual shj....more info,call me atau email pun bole.
16Pengedar Emas dan Perak Dengan Modal RM500shj - Wed 18/Jan/2012 4:15pm
email me bro... abskaya@live.com.my
17Pelaburan Emas Dengan Dividen RM500 - RM600 Setiap Bulan - Wed 18/Jan/2012 4:12pm
Rohaimi 3,Genkai-setuju,semuanya bergantung pd rezki,yg paling penting brani tanggung risiko dan....kalo ada credit nak jual bole halo sy :) (sempat lg tu...hehehe).....memang x kan ada "jembalang" JIKA yg nak join bermula dgn 1lot dulu,then kena ada serba sikit ilmu emas dan jgn malu bertanya kalo x reti.....yg jadi masalahnye....dah le x reti,buat2 reti pulak.....alhamdulillah,setakat saat ni,dividen di bayar tanpa GAGAL......
18Looking for Vimax Dealer! - Tue 17/Jan/2012 6:11pm
please kindly drop me some information to abskaya@yahoo.com
19Pelaburan Emas Dengan Dividen RM500 - RM600 Setiap Bulan - Tue 17/Jan/2012 5:42pm
semua pandangan sy setuju,sharing is caring?.kalu kita yang secara kecil-kecilan utk belajar melabur, sering kali di gembar gembur dgn pelbagai hal??.tak daftar di Malaysia la dan lain-lain. Kalau org besar-besar/vip buat pelaburan dgn syarikat luar yg langsung tak daftar di Malaysia tak jadi apa-apa masalah. Rakyat biasa yg mula nak mencari wang lebih/celik mata??.cuba di halang. Blacklist syarikat yg sekaligus meranapkan orang biasa yg rata-rata Melayu yg cuba nak bangun dari kongkongan ekonomi. Tak faham dgn sistem yg ada.tp apesal x block2 pun vgmc tu..... berita semasa tu pun bertarikh 06 MAY 2010....skang da 2012.... nasib aku da terjoin last year...hehehe....jd sape2 nak join bole register free kat website vgmc.com...Referrer ID-155659504437. pinjaman juga bole diruskan kpd yg tiada modal. pinjaman tersebut bole beli fizikal gold juga,dan terima rebet setiap bulan (yg layak shj). abskaya@live.com.my (0195496655) http://tbexgold.webs.com
20Tawaran Terhad Emas Termurah Dipasaran Hanya RM50/Gram - Tue 17/Jan/2012 5:17pm
0194790655
21Urgent. Pengedar Emas dan Perak di Kehendaki. - Tue 17/Jan/2012 5:04pm
en.ozil faiz,sy sangat berminat- call byk kali da,x jawab2 pun......... abskaya@live.com.my
22Mencari Pelabur yang Berminat Dlm Pasaran Kewangan Emas - Tue 17/Jan/2012 4:47pm
tq.mat jaafar,atas peringatan anda..... amin
23Saya nak Buat Bisnes Top Up. - Tue 17/Jan/2012 4:43pm
email sy.maxis komisen menarik..... abskaya@live.com.my
24Agen Pemasaran Rokok Resdung, RM1.50/Each Diperlukan. - Tue 17/Jan/2012 4:37pm
salam.da send.sila semak email tuan2 dan puan2.tq
25Kepada Agent2 Loan Mohon Bantu - Sun 15/Jan/2012 2:45pm
email sy utk penerangan terma dan syarat,insyaallah sy bole bantu- amanria@live.com.my
26Menjual Minyak CP8 dan CP10 - Sun 15/Jan/2012 12:58pm
email harga ,tuan. prideoil@hotmail.com
27Pendapatan Sampingan Anda Pasti Tersenyum. - Sun 15/Jan/2012 12:42pm
company ni set up kat malaysia ke??
28Senarai Rumah untuk Dijual Dengan Harga Terendah - Selangor - Sun 18/Sep/2011 1:35pm
cemara ada bro???
29Senarai Tanah untuk Dijual (Murah & Berpotensi) - Negeri Perak, Kedah dan Selangor. - Sun 18/Sep/2011 1:28pm
salam en.meor. di perak tu,di kawasan mana???usia kelapa sawit brape tahun?? kalo ada hubungi saya di 019-4790655
30Agen Produk Kecantikan Diperlukan (Seluruh Malaysia). Tanpa Modal! - Sun 4/Sep/2011 8:46pm
salam.perlukn corong resdung berastrak serai wangi (homemade),hubungi sy. minimum order 100 pcs. abskaya@live.com.my 019-4790655 (joe)
31Nikmati Dividen Emas Setiap Bulan RM500 - RM550 Ikut Harga Emas Dunia - Sun 4/Sep/2011 3:11pm
vgmc ke??
32Agent Mye-Reload Diperlukan - Wed 24/Aug/2011 8:27pm
salam.tumpang lalu..... sesape nak bisnes topup maxis.....sy bg 3.5%.... celcom,digi dan tunetalk masih dlm perbincangan...... tiada yuran dikenakan.....bayo duit simkad shj,rm50 (refundable).TIADA MODAL MINIMA YG DIPERLUKAN.tq. abskaya@live.com.my
33Sale! Sale! Kain Baju Kebaya Sulam Indon Murah! - Wed 24/Aug/2011 8:07pm
abskaya@live.com.my
34Pelaburan Emas Antarabangsa Dengan Modal Minimum - Wed 24/Aug/2011 8:05pm
terbaek....master lan.... sy pun da merasa,lpas blanja raya...hihihihi.... tp blum balik modal lg....modal tu just anggap cm ASB@FD je...:)
35Projek Memasang Papan Tanda Kempen (Kontraktor) - Wed 24/Aug/2011 6:39pm
laa....ada lg projek cm ni.... cik/puan sara ni broker projek ke???
36Kereta Recon Dengan Harga 50% Dari Pasaran - Tue 26/Jul/2011 12:39am
emailkat kita gak.... amanria@live.com.my
37Saya Berminat Menjadi Agent/Dealer Produk Anda (Tanpa Modal) - Sun 10/Jul/2011 2:17pm
salam. kalo produk spa,minat tak??? corong resdung handymade.....tq
38Mykamus - Pengedar Dikehendaki - Sun 10/Jul/2011 2:15pm
sy berminat
39Anda Ingin Menjual atau Membeli PKK Pelbagai Kelas? - Mon 4/Jul/2011 7:17pm
saya berminat dgn pkk kelas F,area selangor.... (target district blum ditentukan lg) abskaya@live.com.my
40Banyak Kelebihannya! Kad Kredit - BSN - Sun 3/Jul/2011 9:35pm
ieda 15>>brp komisennye?? abskaya@live.com.my
41Sleeping Partner utk Perniagaan Coolblog (Tapak di UITM Shah Alam) - Sun 3/Jul/2011 9:08pm
email me details.... abskaya@live.com.my
42Pendapatan Lumayan Dari Rumah Bagi yang Berminat nak Cari Duit Samping - Sun 3/Jul/2011 6:46pm
feeraa82>> cm ne dgn agen rokok resdung....ok x,dgn pakej yg sy bagi hari tu.... abskaya@live.com.my
43Ejen Dicari. Bagi Pendaftar dan Pemutihan PATI Dikehendaki untuk Setiap Daerah Bagi Negeri Selangor. - Sun 3/Jul/2011 5:48pm
email details kat sy. abskaya@live.com.my
44Nak Jual Website Nih. Ada Sesiapa Berminat? - Sun 3/Jul/2011 5:42pm
napa nak jual lak.....
45Ubah Gaya Hidup Anda Dengan Tunetalk. - Sat 2/Jul/2011 6:58pm
salam.no yg sedia ada bole guna tune talk x???
46Ingin Jadi Ejen Hartanah? - Sun 26/Jun/2011 11:10pm
sy pun berminat..... sy di perak. nak join kat co.mana ye??? hubungi sy di 019-549 6655.... kalo ada rezki,insyaallah...........tq
47E-books Teknik-teknik Dan Petua Jutawan - Sun 26/Jun/2011 11:07pm
berminat. email sy amanria@live.com.my
48Returns 30-35% Setahun Tanpa Modal Tunai - Sun 26/Jun/2011 10:44pm
salam. unit trust ke bang.
49Pilih Prudential BSN. Anda Seorang yg Bijak. - Sun 26/Jun/2011 2:00pm
salam. ape beza dengan i-great damai dari great eastern.....?? explain sikit.tq.
50Rumah Lelong, Kaw Lembah Klang - Bulanan Serendah RM150, Pulangan Sewa RM500 Sebulan. Jika Beli dan Jual Keuntungan Bersih RM30k - RM40k. Khidmat Urusan Pinjaman Kpd yg Bermasalah Juga Diterima - Sun 26/Jun/2011 1:46pm
email pd saya.berminat di kawasan pantai permai,pantai dalam dll kaw.tq. amanria@live.com.my