Pilih Prudential BSN. Anda Seorang yg Bijak.
Norshahanum Khalid - Wed 25/May/2011 1:00pm
Dulu sy client.. setelah 4 thn .. baru sy jd agen.. knp?? sebab sy yakin produk ini adalah yg terbaik.. kerana :

* sy ada medical card ( sy tahu sy tak byk saving, dan sy fikir, 1 ari sy akan sakit, sy seorang yg sntiasa memandu, dan malang tu tak berbau, sekurang-kurangnya card tu lah yg membantu sy bila terjadi sesuatu.. betul tak? hehehe)

* sy ada pendapatan - duduk hsptl swasta mmg sgt-sgt better dari hsptl gomen.. dah la selesa.. di bayar plak elaun smlm.. pergh.. sape nak bg tu btul tak? sekurang2nya dpt la wat blanje nnt...

* sy ada saving - ini bkn target utama sy.. tp sedat tak sedar.. duit yg sy byr setiap bln tersbut... jd saving bila tmt tmpoh matang nye.. alhamdulillah.. rupe2nya menyimpan dlm diam ni... hehe... bgus anak pak khalid ni..

* sy ada bonus - bonus tak claim alhamdulillah bleh dpt 300 sethn.. untung nyer rasa.. bkn keje je ada bonus.. amik insurans pn bleh dpt bonus beb...

Jadi, jgn tunggu lagi.. sy hnya menyampaikan... ttp anda yg bijak lah membuat pilihan.. sharing is caring... sygi ms dpn anda, dpt perlindungan segera.. so.. ape lg.. roger-roger lah sy ok..

017-5887087 (norshahanum) utk kita set ms 'dating' okeh..

Niche: Insurans Dan Takaful
     
  1. Joe 58 - Sun 26/Jun/2011, 2:00pm
    salam.
    ape beza dengan i-great damai dari great eastern.....?? explain sikit.tq.  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Utara Popular di Bandar Baru Bangi dan Laksa Kelantan
Apa beza Laksa Utara dan Laksa Kelantan? Ada berapa jenis laksa di Malaysia? Kami ke Gerai Ridup Rimba di Bandar Baru Bangi untuk menikmati laksa utara yang sedap dengan cendol yg ohsem. Gabungan 2 menu ini sangat sesuai dijadikan pakej bisnes makanan. Kami juga senaraikan 5 lagi laksa di Malaysia untuk video seterusnya nanti.
Makan Lemang To'ki dan Bakar Lemak di Kolam Air Panas Bentong
Mari kita belajar dari Lemang To'ki di Bentong cara beliau berniaga. Bisnes ini sesuai untuk sesiapa yang mempunyai tanah di kampung yang dekat dengan jalan besar. Di Bentong juga terdapat Kolam Air Panas popular dengan 3 peringkat kepanasan. Berendam dalam kolam ini dipercayai boleh menyihatkan kulit dan badan. Juga boleh membakar lemak lemang yg baru dimakan tadi :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)