Kami Pemborong Baju Korean & Taiwan - Termurah Dalam Pasaran & Kualiti Terjamin - Pemborong & Dropship Dialu-Alukan!
Wholesale Clothes @ Green Fashion Trading - Mon 6/Mar/2017 6:21pm [Last Comment]
Kami adalah pembekal bag dan pakaian MUSLIMAH yang terbesar di Malaysia.Kami adalah pakar dalam pembekalan baju fesyen terbaru yang diimport dari Taiwan , Thailand & Korea seperti pakaian MUSLIMAH ,pakaian labuh (maxi dress) , skirt labuh, blouse, jaket/cardigan,seluar palazzo dan sebagainya. Lebih daripada 1000+ koleksi untuk dipilih.

Anda boleh memborong 10pcs pda harga termurah dalam pasaran.

Dropship turut ditawarkan dengan minimum 1pc sahaja.Semestinya peluang anda untuk membina kerjaya !

Sesiapa yang berminat boleh mendapatkan maklumat lanjut daripada kami

Sila emel kepada info@bajuborong.com

Anda juga boleh melihat koleksi kami di sini http://www.bajuborong.com/

Terima kasih ;)

Niche: Program Dropship | Pemborong Beg Tangan | Pemborong Pakaian Wanita
     
  1. Miea 3 - Fri 17/Feb/2012, 4:42pm
    sy berminat jd agent dr0pship..bieda_mia@yahoo.com  
  2. Wholesale Clothes - Sat 18/Feb/2012, 12:16pm
    Miea 3 sila email kami ye, terima kasih  
  3. Allbestbuy - Tue 28/Feb/2012, 2:37pm
    pm detail please for dropship mrkefly@yahoo.com  
  4. Farazila Bt Jaafar - Wed 7/Mar/2012, 9:07pm
    Sy berminat untuk membeli secara borong, bole e Mail harga bagi dress, cardigan, pants n palazzo ..farazie77@yahoo.co.uk  
  5. Nnonie - Wed 7/Mar/2012, 9:09pm
    email saya plzz pasal drop ship nnonieputeri@gmail.com  
  6. Miera Xoxo - Thu 8/Mar/2012, 12:56am
    saya bermiant utk dropship
    baby_sweety11@yahoo.com  
  7. Fini 3 - Thu 8/Mar/2012, 8:32am
    email saya plzz pasal drop ship n borong love_piniey@yahoo.com  
  8. Rositah - Thu 8/Mar/2012, 9:18am
    email saya katalog rositah_dl@yahoo.com  
  9. Mits - Thu 8/Mar/2012, 9:40am
    bj perempuan jer ker?  
  10. Nur Suria Abd Rashid - Thu 8/Mar/2012, 9:55am
    tolong email detail nursuriaabdrashid@gmail.com  
  11. Snar 2307 - Thu 8/Mar/2012, 11:51am
    berminat nk jd ejen dropship....email snar_2307@yahoo.com.my  
  12. Alina 6 - Thu 8/Mar/2012, 12:28pm
    berminat nk jd ejen dropship....email aslinarazis@yahoo.com  
  13. Miea 3 - Thu 8/Mar/2012, 12:44pm
    berminat jd agent dropship.. bieda_mia@yahoo.com  
  14. Nora5 10 - Thu 8/Mar/2012, 12:58pm
    please email me further details to be your dropship agent! :) thank u! mimiko_rainbow@yahoo.com  
  15. Lila Md Yusof - Thu 8/Mar/2012, 1:44pm
    boleh email catalog. dressdiary@yahoo.com.my  
  16. Mohd Shafiq 2 - Thu 8/Mar/2012, 3:25pm
    boleh email katalog dan harga ke shafeeq_172@yahoo.com  
  17. Cik Nani - Fri 9/Mar/2012, 9:22am
    salam, tumpang iklan.. saya menjual slimming bamboo rm25/pcs (min 6 pcs) dan arm shape rm12/pcs (min 6 pcs)..sesiapa yg berminat utk jadi agen dropship saya boleh sms 012-9750857..  
  18. Nor Azian - Fri 9/Mar/2012, 12:08pm
    blh email detail barangan
    yann_raul@yahoo.com  
  19. Fida 37 - Fri 9/Mar/2012, 4:19pm
    boleh email katalog dan harga ke twingirl_2001@yahoo.com  
  20. Basharah - Sat 10/Mar/2012, 12:46am
    saya berminat untuk jadi agen dropship untuk semua jenis produk.. plz.. sent me details sha_asha86@yahoo.com  
  21. Wholesale Clothes - Sat 10/Mar/2012, 4:01pm
    Sesiapa yang betul2 berminat sila emelkan kepda info@handbagwholesale.my untuk mendapatkan maklumat lanjut.
    Kami hanya akan memberi maklumat kpd org yg betul2 berminat dan emel kpd kami shj....jadi jgn tinggalkan emel anda di sini.

    Sekian,terima kasih.  
  22. Nadia Jhr - Tue 13/Mar/2012, 5:04pm
    bleh email kat sini?
    wannurnadia@ymail.com  
  23. Ameen 7 - Tue 13/Mar/2012, 10:50pm
    berminat
    ameen123789@gmail.com  
  24. Nana87 3 - Wed 14/Mar/2012, 8:58pm
    berminat...so mcm mane?
    plugin_baby7@yahoo.com  
  25. Ahmad Redzuan Bin Abdullah - Thu 15/Mar/2012, 9:10am
    Sy berminat untuk membeli secara borong, boleh email katalog ataupun list harga untuk handbag ke syaqill3107@gmail.com  
  26. Sasa 4 - Sat 17/Mar/2012, 12:54am
    minat
    emel scrafcraze@gmail.com
    tq  
  27. Asyikinrahim - Sun 18/Mar/2012, 7:09pm
    saya jugak berminat utk jadik agent dropship..
    email saya di kakishoping2012@gmail.com  
  28. Muslim Ibrahim 2 - Sun 18/Mar/2012, 10:09pm
    email ke ryanaqasyah@gmail.com  
  29. Maroon - Mon 19/Mar/2012, 9:38am
    boleh email detail ke saya ghombau73@gmail.com  
  30. Nana 23 - Mon 19/Mar/2012, 5:32pm
    macamane nk jadi agent dropship?emailkan sy hynarazak@gmail.com  
  31. Eyla 15 - Mon 19/Mar/2012, 5:33pm
    sy berminat bole email detail...tq
    eila.gurlzz@gmail.com  
  32. Manaf23 - Tue 20/Mar/2012, 8:38am
    saya berminat jugak. Dalam sebulan secara kasar berapa boleh buat?  
  33. Emafly - Tue 20/Mar/2012, 5:20pm
    hi berminat nak jadi dropship.
    pls email me details

    emafly@gmail.com
    0192006259  
  34. Syahira 4 - Wed 21/Mar/2012, 4:16pm
    Tumpang iklan..
    Berminat nk jadi agent dropship perfume ?
    sila email sy aliyaroses@rocketmail.com  
  35. Wholesale Clothes - Wed 21/Mar/2012, 4:50pm
    i dah emel, sila check email skalian :)  
  36. Dian 8 - Thu 22/Mar/2012, 2:23pm
    boleh emailkan kat saye dian.ratnasari@gmail.com  
  37. Norizan Yaacob - Thu 22/Mar/2012, 8:49pm
    Pls email to mamatok@yahoo.com  
  38. Hagu - Sat 24/Mar/2012, 12:04pm
    Berminat.email me the details to still.hagu@gmail.com pls. TQ  
  39. Hamizan 4 - Sun 25/Mar/2012, 1:31am
    boleh email katalog dan harga ke hamizanritz@gmail.com  
  40. Sir Malek - Sun 25/Mar/2012, 2:27am
    sye berminat untuk jadi ejen dropship tpi sye nak buat guna website base zentcart punya e-commerce so i read your website say zen... **** scam what it mean...??please reply to my email sampankertasa4@gmail.com  
  41. Aqi - Sun 25/Mar/2012, 5:11pm
    pls email to hellastfq@gmail.com  
  42. Sya 64 - Mon 26/Mar/2012, 1:35pm
    please email to sya_84mei@yahoo.com.my  
  43. Wawa 103 - Tue 27/Mar/2012, 2:20pm
    saya berminat jadi agent dropship.

    email: danhawaujang2707@yahoo.com  
  44. Nur Hazierah - Tue 27/Mar/2012, 4:48pm
    saya berminat jadi agent dropship sila email saya di ziera93_riani@yahoo.com  
  45. Saudagar Fx - Fri 30/Mar/2012, 9:29pm
    solleh_fx@yahoo.com  
  46. Mazo - Sat 31/Mar/2012, 2:36am
    email saya laugh_miss@yahoo.com  
  47. Azrena - Sat 31/Mar/2012, 9:30am
    sy berminat untuk jd agen dropship
    renaomar@yahoo.com  
  48. Nurul 241 - Wed 4/Apr/2012, 1:49am
    boleh tak supply sy baju korea utk lelaki...man jacket.ssh la nk cr skg ni...
    nurul_whiterose@yahoo.com  
  49. Fieyzilah - Sun 8/Apr/2012, 7:38pm
    Berminat nak jadi dropship... blh email sy x.. fieyzilah89@yahoo.com :):)  
  50. Elinsuhana - Fri 13/Apr/2012, 1:27pm
    minat bleh emailkan ke elinsuhana@hotmail.com  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 1210 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.