Kami Pemborong Baju Korean & Taiwan - Termurah Dalam Pasaran & Kualiti Terjamin - Pemborong & Dropship Dialu-Alukan!
Wholesale Clothes @ Green Fashion Trading - Mon 6/Mar/2017 6:21pm [Last Comment]
Kami adalah pembekal bag dan pakaian MUSLIMAH yang terbesar di Malaysia.Kami adalah pakar dalam pembekalan baju fesyen terbaru yang diimport dari Taiwan , Thailand & Korea seperti pakaian MUSLIMAH ,pakaian labuh (maxi dress) , skirt labuh, blouse, jaket/cardigan,seluar palazzo dan sebagainya. Lebih daripada 1000+ koleksi untuk dipilih.

Anda boleh memborong 10pcs pda harga termurah dalam pasaran.

Dropship turut ditawarkan dengan minimum 1pc sahaja.Semestinya peluang anda untuk membina kerjaya !

Sesiapa yang berminat boleh mendapatkan maklumat lanjut daripada kami

Sila emel kepada info@bajuborong.com

Anda juga boleh melihat koleksi kami di sini http://www.bajuborong.com/

Terima kasih ;)

Niche: Program Dropship | Pemborong Beg Tangan | Pemborong Pakaian Wanita
 
1. Miea 3 - Fri 17/Feb/2012, 4:42pm
sy berminat jd agent dr0pship..bieda_mia@yahoo.com  
2. Wholesale Clothes - Sat 18/Feb/2012, 12:16pm
Miea 3 sila email kami ye, terima kasih  
3. Allbestbuy - Tue 28/Feb/2012, 2:37pm
pm detail please for dropship mrkefly@yahoo.com  
4. Farazila Bt Jaafar - Wed 7/Mar/2012, 9:07pm
Sy berminat untuk membeli secara borong, bole e Mail harga bagi dress, cardigan, pants n palazzo ..farazie77@yahoo.co.uk  
5. Nnonie - Wed 7/Mar/2012, 9:09pm
email saya plzz pasal drop ship nnonieputeri@gmail.com  
6. Miera Xoxo - Thu 8/Mar/2012, 12:56am
saya bermiant utk dropship
baby_sweety11@yahoo.com  
7. Fini 3 - Thu 8/Mar/2012, 8:32am
email saya plzz pasal drop ship n borong love_piniey@yahoo.com  
8. Rositah - Thu 8/Mar/2012, 9:18am
email saya katalog rositah_dl@yahoo.com  
9. Mits - Thu 8/Mar/2012, 9:40am
bj perempuan jer ker?  
10. Nur Suria Abd Rashid - Thu 8/Mar/2012, 9:55am
tolong email detail nursuriaabdrashid@gmail.com  
11. Snar 2307 - Thu 8/Mar/2012, 11:51am
berminat nk jd ejen dropship....email snar_2307@yahoo.com.my  
12. Alina 6 - Thu 8/Mar/2012, 12:28pm
berminat nk jd ejen dropship....email aslinarazis@yahoo.com  
13. Miea 3 - Thu 8/Mar/2012, 12:44pm
berminat jd agent dropship.. bieda_mia@yahoo.com  
14. Nora5 10 - Thu 8/Mar/2012, 12:58pm
please email me further details to be your dropship agent! :) thank u! mimiko_rainbow@yahoo.com  
15. Lila Md Yusof - Thu 8/Mar/2012, 1:44pm
boleh email catalog. dressdiary@yahoo.com.my  
16. Mohd Shafiq 2 - Thu 8/Mar/2012, 3:25pm
boleh email katalog dan harga ke shafeeq_172@yahoo.com  
17. Cik Nani - Fri 9/Mar/2012, 9:22am
salam, tumpang iklan.. saya menjual slimming bamboo rm25/pcs (min 6 pcs) dan arm shape rm12/pcs (min 6 pcs)..sesiapa yg berminat utk jadi agen dropship saya boleh sms 012-9750857..  
18. Nor Azian - Fri 9/Mar/2012, 12:08pm
blh email detail barangan
yann_raul@yahoo.com  
19. Fida 37 - Fri 9/Mar/2012, 4:19pm
boleh email katalog dan harga ke twingirl_2001@yahoo.com  
20. Basharah - Sat 10/Mar/2012, 12:46am
saya berminat untuk jadi agen dropship untuk semua jenis produk.. plz.. sent me details sha_asha86@yahoo.com  
21. Wholesale Clothes - Sat 10/Mar/2012, 4:01pm
Sesiapa yang betul2 berminat sila emelkan kepda info@handbagwholesale.my untuk mendapatkan maklumat lanjut.
Kami hanya akan memberi maklumat kpd org yg betul2 berminat dan emel kpd kami shj....jadi jgn tinggalkan emel anda di sini.

Sekian,terima kasih.  
22. Nadia Jhr - Tue 13/Mar/2012, 5:04pm
bleh email kat sini?
wannurnadia@ymail.com  
23. Ameen 7 - Tue 13/Mar/2012, 10:50pm
berminat
ameen123789@gmail.com  
24. Nana87 3 - Wed 14/Mar/2012, 8:58pm
berminat...so mcm mane?
plugin_baby7@yahoo.com  
25. Ahmad Redzuan Bin Abdullah - Thu 15/Mar/2012, 9:10am
Sy berminat untuk membeli secara borong, boleh email katalog ataupun list harga untuk handbag ke syaqill3107@gmail.com  
26. Sasa 4 - Sat 17/Mar/2012, 12:54am
minat
emel scrafcraze@gmail.com
tq  
27. Asyikinrahim - Sun 18/Mar/2012, 7:09pm
saya jugak berminat utk jadik agent dropship..
email saya di kakishoping2012@gmail.com  
28. Muslim Ibrahim 2 - Sun 18/Mar/2012, 10:09pm
email ke ryanaqasyah@gmail.com  
29. Maroon - Mon 19/Mar/2012, 9:38am
boleh email detail ke saya ghombau73@gmail.com  
30. Nana 23 - Mon 19/Mar/2012, 5:32pm
macamane nk jadi agent dropship?emailkan sy hynarazak@gmail.com  
31. Eyla 15 - Mon 19/Mar/2012, 5:33pm
sy berminat bole email detail...tq
eila.gurlzz@gmail.com  
32. Manaf23 - Tue 20/Mar/2012, 8:38am
saya berminat jugak. Dalam sebulan secara kasar berapa boleh buat?  
33. Emafly - Tue 20/Mar/2012, 5:20pm
hi berminat nak jadi dropship.
pls email me details

emafly@gmail.com
0192006259  
34. Syahira 4 - Wed 21/Mar/2012, 4:16pm
Tumpang iklan..
Berminat nk jadi agent dropship perfume ?
sila email sy aliyaroses@rocketmail.com  
35. Wholesale Clothes - Wed 21/Mar/2012, 4:50pm
i dah emel, sila check email skalian :)  
36. Dian 8 - Thu 22/Mar/2012, 2:23pm
boleh emailkan kat saye dian.ratnasari@gmail.com  
37. Norizan Yaacob - Thu 22/Mar/2012, 8:49pm
Pls email to mamatok@yahoo.com  
38. Hagu - Sat 24/Mar/2012, 12:04pm
Berminat.email me the details to still.hagu@gmail.com pls. TQ  
39. Hamizan 4 - Sun 25/Mar/2012, 1:31am
boleh email katalog dan harga ke hamizanritz@gmail.com  
40. Sir Malek - Sun 25/Mar/2012, 2:27am
sye berminat untuk jadi ejen dropship tpi sye nak buat guna website base zentcart punya e-commerce so i read your website say zen... **** scam what it mean...??please reply to my email sampankertasa4@gmail.com  
41. Aqi - Sun 25/Mar/2012, 5:11pm
pls email to hellastfq@gmail.com  
42. Sya 64 - Mon 26/Mar/2012, 1:35pm
please email to sya_84mei@yahoo.com.my  
43. Wawa 103 - Tue 27/Mar/2012, 2:20pm
saya berminat jadi agent dropship.

email: danhawaujang2707@yahoo.com  
44. Nur Hazierah - Tue 27/Mar/2012, 4:48pm
saya berminat jadi agent dropship sila email saya di ziera93_riani@yahoo.com  
45. Saudagar Fx - Fri 30/Mar/2012, 9:29pm
solleh_fx@yahoo.com  
46. Mazo - Sat 31/Mar/2012, 2:36am
email saya laugh_miss@yahoo.com  
47. Azrena - Sat 31/Mar/2012, 9:30am
sy berminat untuk jd agen dropship
renaomar@yahoo.com  
48. Nurul 241 - Wed 4/Apr/2012, 1:49am
boleh tak supply sy baju korea utk lelaki...man jacket.ssh la nk cr skg ni...
nurul_whiterose@yahoo.com  
49. Fieyzilah - Sun 8/Apr/2012, 7:38pm
Berminat nak jadi dropship... blh email sy x.. fieyzilah89@yahoo.com :):)  
50. Elinsuhana - Fri 13/Apr/2012, 1:27pm
minat bleh emailkan ke elinsuhana@hotmail.com  

Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 1210 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..