Firma Kreatif

Profile
NameFirma Kreatif Sdn Bhd
Forum NickFirma Kreatif
Handphone013 - 745 5332 / 019 - 388 5332
CompanyFirma Kreatif Sdn Bhd
URLfirmakreatif.blogspot.com
RegisteredSun 29/Aug/2010, 4:58pm
Topics by Firma Kreatif Sdn Bhd
1Print Kotak, Paperbag, Sticker Dengan Harga Kilang + Design Free (1) - Mon 29/Oct/2018 12:06pm
2Print Kotak, Paperbag, Sticker Dengan Harga Kilang + Design Free - Sat 25/Aug/2018 9:15am
3Pakej Kad Kahwin Murah! - Thu 16/Aug/2018 11:53am
4Kilang Printing Kotak, Paperbag, Sampul Raya, Sticker & Dll Bagi Usahawan! - Mon 28/May/2018 10:39am
5Tempahan Sampul Raya 2018 - Fri 4/May/2018 11:32am
6Kilang Printing Sticker Serendah 8sen! (1) - Mon 23/Apr/2018 9:36am
7Kilang Printing Kotak/Packaging Kurma! - Thu 12/Apr/2018 10:50am
8Kilang Printing Kotak/Packaging - Thu 5/Apr/2018 2:22pm
9Kilang Printing Box Packaging. - Wed 28/Mar/2018 9:16am
10Custom Money Pocket (Sampul Raya) - Thu 15/Mar/2018 3:39pm
11Kilang Printing Paperbag! - Fri 2/Mar/2018 12:02pm
12Kilang Printing Kotak Pelbagai Jenis Saiz dan Material. (1) - Fri 26/Jan/2018 4:21pm
13Print Kotak Customade Harga Kilang - Sat 6/Jan/2018 11:50am
14Kilang Printing Kotak/Packaging, Sticker, Paperbag, Calendar Table & Dll - Tue 12/Dec/2017 12:33pm
15Kilang Printing Kotak/Packaging. - Fri 17/Nov/2017 11:05am
16Kilang Printing Kotak, Sticker, Flyer, Wedding Card & Dll. - Sat 4/Nov/2017 10:43am
17Kilang Printing Kotak/Packaging Kosmetik, Serum, Lipmatte, Paperbag & Dll. (2) - Mon 16/Oct/2017 10:16am
18Kilang Printing Kotak Kosmetik, Sticker, Flyers, File Pocket, Diari, Calendar & Dsb - Sat 7/Oct/2017 11:48am
19Kilang Printing Kotak Termurah Malaysia - Wed 13/Sep/2017 1:55pm
20Kilang Printing Kotak Kosmetik, Pakaian, Shawl, Paperbag, Kotak Cenderamata, Sticker, Wedding Card, Flyers & Dll Dengan Harga Murah!! - Thu 24/Aug/2017 11:38am
21Kilang Membuat Kotak, Paperbag, Labelling, File Pocket, Certificate Holder, Diary & Calendar. - Tue 15/Aug/2017 11:58am
22Kilang Printing Kotak, Paperbag, Sticker, Wedding Card, File Pocket, Certificate Holder, Diary & Calendar. (4) - Mon 7/Aug/2017 4:24pm
23Cetak Box/Packaging & Paperbag Jenama Sendiri yang Exclusive! - Mon 31/Jul/2017 12:24pm
24Kilang Printing Kotak/Packaging & Paperbag! - Sat 22/Jul/2017 9:28am
25Kotak/Packaging Cantik! Kotak/Packaging Berkualiti! (2) - Fri 14/Jul/2017 4:11pm
26Kini Usahawan Produk Lebih Bergaya Dengan Kotak Custom Baru (2) - Fri 7/Jul/2017 9:55am
27Print Kotak Kosmetik/Paperbag/Flyer Dengan Harga Kilang! - Thu 29/Jun/2017 11:23am
28Custom Kotak Shawl/Tudung/Jubah/Telekung/Baju Melayu/Kurta. - Fri 16/Jun/2017 12:52pm
29Kotak/Packaging Custom Dengan Harga Direct Kilang! Paperbag Flyer - Fri 9/Jun/2017 10:06am
30Kilang Pembuat Kotak, Paperbag, Sticker & Kad Kahwin. - Thu 1/Jun/2017 9:46am
31Pembuat Plastik Kotak Botol (2) - Wed 24/May/2017 5:39pm
Comments by Firma Kreatif Sdn Bhd
1Anda Ingin Membuat Produk Susu Kambing Jenama Sendiri Terus Dari Kilang? - Sun 21/Oct/2018 2:54pm
Tumpang Iklan tuan, Print Kotak, Paperbag, Sticker Dengan Harga Kilang + Design Free - Firma Kreatif @ Firma Kreatif Sdn Bhd MOQ serendah 100pcs / 500pcs / 1,000pcs (bergantung pada jenis kotak dan saiz) Alamak....saya tak ada design lagi!! Macam mana ni... Jangan bimbang, kami akan CUSTOM DESIGN mengikut kehendak anda. Kami juga akan bantu anda membuat pilihan dengan UKURAN, JENIS KERTAS, KEKEMASAN PERMUKAAN KOTAK yang anda perlukan seperti lamination, foil stamping, emboss dan sebagainya. *** FREE DESIGN!!! *** Untuk tempahan 500pcs keatas. Kami sentiasa membantu anda menghassilkan PACKAGING yang CANTIK dan MENARIK serta BERKUALITI. ~ KOTAK KOSMETIK ~ KOTAK PERFUME ~ KOTAK LUNCH BOX ~ KOTAK MAKANAN ~ KOTAK CENDERAMATA PERKAHWINAN ~ KOTAK HARDCOVER ~ PAPERBAG ~ STICKER ~ FLYER ~ KALENDAR & DIARI ~ FAIL / CERTIFICATE FOLDER Kami mempunyai LESEN PERCETAKAN yang sah dibawah Kementerian Dalam Negeri No Permit : PQ 1780/4751 Call atau boleh klik link whatsapp di bawah ini 019-3885332 http://firmakreatif2.wasap.my 013-7455332 http://firmakreatif.wasap.my Atau boleh dtg ke Showroom kami di: FIRMA KREATIF SDN BHD No 14, Jalan Kancil, Off Jalan Pudu, 55100 Kuala Lumpur...
2Kilang Printing Kotak/Packaging Kosmetik, Serum, Lipmatte, Paperbag & Dll. - Fri 2/Mar/2018 12:07pm
Minimum 500/1000pcs bergantung pada jenis dan saiz kotak.
3Kilang Printing Kotak, Paperbag, Sticker, Wedding Card, File Pocket, Certificate Holder, Diary & Calendar. - Mon 7/Aug/2017 6:12pm
whatsapp number 013-7455332 untuk pertanyaan.
4Kini Usahawan Produk Lebih Bergaya Dengan Kotak Custom Baru - Fri 21/Jul/2017 11:15am
Boleh check email.
5Mencari Box Manufacturer - Sun 16/Nov/2014 11:10am
sila hubungi saya ditalian 017-9830301. Box manufacturer with custom design.
6Jadilah yang Terawal untuk Menjadi Stokis, Pengedar dan Agen untuk Produk Kami - Mon 4/Feb/2013 8:23pm
salam, boleh pm sy barang2 untuk cukur jambul seperti yassin, yassin dengan kotak, invitation card, da apa2 sahaja yang berkenaan dengan cukur jambul... min oder 100pcs.. email di firma_kreatif@hotmail.com
7Minta Tolong Semua Rakan-Rakan Majalah.com - Mon 4/Feb/2013 8:04pm
Syarikat saya di pudu. Firma kreatif sdn bhd. Hubungi saya zaidi 0179830301. Atau blh lawati laman blog kami firmakreatif.blogspot.com. insyallah blh tolong apa yg dimaksudkan.
8Mencari Pembekal Kotak Pvc Clear untuk Packaging Tasbih - Mon 4/Feb/2013 8:01pm
Contact saya di firma kreatif sdn bhd - 0179830301 zaidi. Atau lawati blog kami firmakreatif.blogspot.com-
9Soft Ice Cream: Beginners: Immediate Start Biz @ RM4,500.00 - Thu 16/Aug/2012 2:46am
make sure jgn tertipu dgn pompuan ni, order gempak tp bila brg dh siap xnak amik n xnak bayar. memg kami dah terkena Laila 47 - 03 May 2012, 8:20pm saya berminat email saya di suelaila.ali@gmail.com gambar & infos products
10Diapers Murah Giler! Stok Terhad. Cepat! - Wed 11/Jul/2012 2:25pm
Please becareful when you deal with Laila 47 @ suelaila.ali@gmail.com Kami dh kena!!!
11Supplier Kotak Packing Untuk Kek Lapis - Sat 7/Jul/2012 9:11am
contact saya di Firma Kreatif Sdn Bhd Kilang membuat kotak. layari firmakreatif.blogspot.com 0179830301 zaidi
12Kat Mana Nak Cari Kotak Untuk Simpan Laptop? - Wed 23/May/2012 7:11pm
kami pengilang kotak. Tapi Min qty 300 pcs keatas untuk kotak corrugated. Kalau printed on corrugated min order 500 pcs. Kami boleh design untuk anda. Hubungi kami di firma_kreatif@hotmail.com atau lawati firmakreatif.blogspot.com Tel : zaidi 0179830301
13Gold Bar Untuk Di Jual - Wed 23/May/2012 6:56pm
Milik bumiputera, berpengalaman selama 16 tahun dalam bidang percetakan & packaging. Kami boleh buat pelbagai jenis kotak yang anda kehendaki seperti kotak coklat 2 cavity, 3 cavity, 4 cavity, 6 cavity dan seterusnya. Juga terdapat kotak2 cupcake. Istimewanya anda boleh design mengikut citarasa yang dikehendaki atau meletakkan nama pengantin atau logo anda sendiri. Kotak perfume, kotak sabun, kotak kosmetik, kotak madu, kotak tudung, kotak footpatch, kotak kuih raya dan lain lain lagi kami sedia menerimanya. Untuk mereka yang baru nak buat packaging produk anda kami boleh design baru dan memberi khidmat nasihat untuk menambahkan kecantikan dan meningkatkan nilai produk anda. Nota: Harga kotak adalah subjektif. Bergantung kepada kuantiti, sais, material & finishing. Sekiranya nilai tempahan besar, design adalah percuma. Kalau upah designer luar biasanya charge dalam lingkungan RM450-RM900. Kini anda tidak lagi perlu ke Surabaya untuk menempah kad kahwin hard cover. Semuanya boleh dibuat di tempat kami dan menjimatkan kos penerbangan kesana. Tempah disana, anda terdedah kepada risiko tersalah cetak. Mempunyai kapasiti menyiapkan 10,000 kpg seminggu. Istimewanya setiap pasangan pengantin kami boleh design mengikut citarasa anda. Kad kahwin indonesia tidak boleh diubah corak dan sama antara satu sama lain. Sememangnya kami banyak membuat undangan VIP dan VVIP. Tentang harga jangan risau, anda boleh survey dahulu dan datang jumpa kami. Mempunyai showroom, kakitangan, kelengkapan dan mesin sendiri (Bukan Agen/Orang Tengah) yang beroperasi di No14, Jalan Kancil off Jalan Pudu, KL. atau lawati website sementara kami di www.firmakreatif.blogspot.com Hubungi kami 019- 232 5332 - Asma / 017-983 0301- Zaidi atau email: firma_kreatif@hotmail.com Temubual ekslusif & profil syarikat kami pernah disiarkan dlm rancangan IKS pada 29hb oktober 2011 menerusi RTM1.
14Mencari Pembekal Plastik Berbentuk Kon/Segitiga (Utk Doorgift) - Wed 25/Apr/2012 12:08am
sila nyatakan qty dan sais yang diperlukan. Kami di firma kreatif sdn bhd adalah pengeluar dan pengilang kotak. Sila lihat iklan diatas atau lawati laman blog kami www.firmakreatif.blogspot.com
15Mencari Kedai yang Menjual Kotak Pembungkusan di Sekitar Seremban. - Tue 24/Apr/2012 1:36pm
conact lah saya..firmakreatif.blogspot.com. kami pengilang dan pengeluar kotak bumiputera.
16Mencari Pembuat Tin Cookies/Kotak Kardboard Cookies - Wed 7/Mar/2012 12:45pm
Sila call Firma Kreatif Sdn Bhd. Pengeluar dan Pengilang Kotak Bumiputera. 019-2325332 Asma / 017-9830301-Zaidi
17Mencari Pembekal Kotak Coklat Dengan Harga Borong - Wed 29/Feb/2012 12:08pm
kami pengilang dan pembuat kotak bumiputera. (Bukan agen). sila hubungi kami di firma Kreatif sdn Bhd. 019-2325332 asma.
18Minat & Ingin Mula Berniaga (Pakej Perniagaan Mudah, Murah, Menguntungkan) - Fri 24/Feb/2012 10:20am
Salam En Zaidi40?.kalau customer anda mahukan perfume dipekkan dalam kotak dan jadikan jenama sendiri, anda boleh hubungi saya. www.firmakreatif.blogspot.com. Kami pembuat & pengilang kotak.
19Inginkan Produk Berjenama Anda Sendiri? - Sat 18/Feb/2012 1:52am
Milik bumiputera, berpengalaman selama 16 tahun dalam bidang percetakan & packaging. Kami boleh buat pelbagai jenis kotak yang anda kehendaki seperti kotak coklat 2 cavity, 3 cavity, 4 cavity, 6 cavity dan seterusnya. Juga terdapat kotak2 cupcake. Istimewanya anda boleh design mengikut citarasa yang dikehendaki atau meletakkan nama pengantin atau logo anda sendiri. Kotak perfume, kotak sabun, kotak kosmetik, kotak madu, kotak tudung, kotak footpatch, kotak kuih raya dan lain lain lagi kami sedia menerimanya. Untuk mereka yang baru nak buat packaging produk anda kami boleh design baru dan memberi khidmat nasihat untuk menambahkan kecantikan dan meningkatkan nilai produk anda. Nota: Harga kotak adalah subjektif. Bergantung kepada kuantiti, sais, material & finishing. Charge design hanya dari rm50-rm200 sahaja. Kalau upah freelance designer biasanya charge dalam lingkungan RM450-RM900. UNTUK KAD KAHWIN HARDCOVER : Kini anda tidak lagi perlu ke Indonesia untuk menempah kad kahwin hard cover. Semuanya boleh dibuat di tempat kami dan menjimatkan kos penerbangan kesana. Tempah disana, anda terdedah kepada risiko tersalah cetak. Mempunyai kapasiti menyiapkan 10,000 kpg seminggu. Istimewanya setiap pasangan pengantin kami boleh design mengikut citarasa anda. Kad kahwin indonesia tidak boleh diubah corak dan sama antara satu sama lain. Sememangnya kami banyak membuat undangan VIP dan VVIP. Tentang harga jangan risau, anda boleh survey dahulu dan datang jumpa kami. Mempunyai showroom, kakitangan, kelengkapan dan mesin sendiri (Bukan Agen/Orang Tengah) yang beroperasi di No14, Jalan Kancil off Jalan Pudu, KL. atau lawati website sementara kami di www.firmakreatif.blogspot.com Hubungi kami 019- 232 5332 - Asma / 017-983 0301- Zaidi atau email: firma_kreatif@hotmail.com Temubual eksklusif Firma Kreatif Sdn Bhd pernah disiarkan dalam rancangan IKS di TV1 pada 29hb October 2011.
20Mencari Supplier Survenior untuk Perkahwinan - Sat 10/Dec/2011 3:17pm
Kami adalah Pengilang & Pengeluar pelbagai jenis kotak seperti kotak pembungkusan produk, kotak perkahwinan, kotak cupcake, kotak coklat (termasuk chocolate tray), kotak lutsinar, kotak kordial, e-flute /corrugated dan juga kotak hardcover. Mempunyai in-house designer untuk kemudahan tuan/puan membuat rekabentuk mengikut citarasa sendiri. Pelbagai jenis kertas dan warna tersedia untuk pilihan anda. Mempunyai mesin cetak dan mesin membuat kotak sendiri (Bukan Agen). Berpengalaman selama 15 tahun membolehkan kami memberi nasihat kepada anda tentang "latest packaging technique" untuk menceriakan produk anda disamping membantu bumiputera menaikkan taraf kaedah pembungkusan, Untuk customised design min order 500pcs. tetapi kotak cupcake & coklat min order 100 pcs (ready made stock). Lokasi kami di No 14, Jalan Kancil off Jalan Pudu, Kuala Lumpur. Sebarang pertanyaan hubungi kami di firma_kreatif@hotmail.com atau asma' 019 232 5332 atau zaidi 017 983 0301
21Memerlukan Custome Made Wooden Box - Mon 29/Aug/2011 3:23pm
sila contact saya lepas raya.. di Firma Kreatif Sdn Bhd. Tel 017-9830301 - zaidi. Kami adalah pengilang kotak harcover dan kotak kayu (MDF Box - 3mm thickness). Tapi min order 100 pcs.
22Mencari Botol Kecil utk Isi Madu. - Sun 12/Jun/2011 12:14am
Salam, Contact saya asma' 0192325332 saya order direct dari factory from China utk FAMA, klu u nak skrg saya tgh buat order so gtau cepat
23Urgent! Mencari Pembekal Kotak untuk Majlis2. - Sun 12/Jun/2011 12:12am
Salam, Kami dari Firma Kreatif, memang buat kotak sendiri dan bukan supplier, ade kilang sendiri dan boleh buat ape jenis kotak & customade jugak firma_kreatif@hotmail.com zaidi 0179830301 / asma' 0192325332
24Borong Pati Minyak Wangi Terus Dari Kilang - Sun 15/May/2011 2:38am
Kami syarikat bumiputera yang membuat kotak. Berpengalam membuat kotak perfume dan kosmetik. Mempunyai mesin cetak dan kelengkapan membuat kotak sendiri. (Bukan agen/org tengah). Mempunyai in-house designer untuk sebarang design yang dikehendaki tanpa bayaran. Hubungi kami zaidi 0179830301 atau asma 0192325332
25Mencari Pemborong Paper Bag - Sun 15/May/2011 1:16am
Kami syarikat percetakan yang berpengalaman selama 16 tahun dan mempunyai mesin cetak serta in-house designer sendiri. (Bukan agen/org tengah) Design FOC.
26Mencari Syarikat Printing (Kotak Mengikut Design Sendiri) - Fri 13/May/2011 2:05am
Salam, Kami dari Firma Kreatif Sdn Bhd, adalah pembuat kotak bumiputera yang mempunyai kilang, mesin dan kelengkapan sendiri. (Bukan agen/org tengah). Harga kilang dengan design yang direkabentuk oleh kami. Berpengalaman selama 16 tahun kami berupaya memberi khidmat nasihat kepada tuan bagi menambahkan nilai kepada produk anda. Hubungi kami 017-983 0301-zaidi atau 019-232 5332-Asma, atau lawati blog kami www.firmakreatif.blogspot.com. Kami juga mengalu-alukan kedatangan anda ke showroom kami di No14, Jalan Kancil off Jalan Pudu, KL. Kami sedia membantu IKS bumiputera seperti anda.
27Mencari Membuat Kotak - Thu 12/May/2011 2:19pm
firmakreatif.blogspot.com
28Mencari Kerja Kerani & Grafik - Diploma in Graphic - Sun 24/Apr/2011 12:38am
sila hantar resume & contoh hasil kerja ke firma_keartif@hotmail.com
29NDZ Kosmetik Kecantikan (017-732 3789) - Sun 24/Apr/2011 12:25am
Kami adalah pembekal & pembuat kotak bumiputera. Mempunyai kelengkapan dan mesin membuat kotak sendiri (Bukan Agen/org tengah). Kami boleh membuat design untuk kotak anda mengikut citarasa sendiri. Memberi khidmat nasihat untuk menambahkan nilai produk anda. Menyediakan mockup sebelum production. Anda boleh melawat showroom kami di No14, Jalan kancil off Jalan Pudu, 55100 Kuala Lumpur. atau hubungi : asma 019 2325332 atau zaidi 0179830301
30Produk Kosmetik, Kecantikan dan Kesihatan Giffarine - Mon 18/Apr/2011 11:03pm
Kami adalah Pengilang & Pengeluar pelbagai jenis kotak seperti kotak pembungkusan produk, kotak perkahwinan, kotak cupcake, kotak coklat (termasuk chocolate tray), kotak lutsinar, kotak kordial, e-flute /corrugated dan juga kotak hardcover. Mempunyai in-house designer untuk kemudahan tuan/puan membuat rekabentuk mengikut citarasa sendiri. Pelbagai jenis kertas dan warna tersedia untuk pilihan anda. Mempunyai mesin cetak dan mesin membuat kotak sendiri (Bukan Agen/Orang Tengah). Berpengalaman selama 15 tahun membolehkan kami memberi nasihat kepada anda tentang "latest packaging technique" untuk menceriakan produk anda disamping membantu bumiputera menaikkan taraf kaedah pembungkusan, Untuk customised design min order 500pcs. tetapi kotak cupcake & coklat min order 100 pcs (ready made stock). Harga bergantung kepada sais, jenis kertas, finishing dan kuantiti. Jadi anda digalakkan datang dan berjumpa dengan saya untuk perbincangan harga. Lokasi kami di No 14, Jalan Kancil off Jalan Pudu, Kuala Lumpur. Sebarang pertanyaan hubungi kami di firma_kreatif@hotmail.com atau asma' 019 232 5332 atau zaidi 017 983 0301 Sample kotak boleh tengok di blog kami firmakreatif.blogspot.com
31Pelbagai Perencah Masakan Johor - Mon 18/Apr/2011 10:48pm
Kami adalah pembekal & pembuat kotak bumiputera. Mempunyai kelengkapan dan mesin membuat kotak sendiri (Bukan Agen/org tengah). Kami boleh membuat design untuk kotak anda mengikut citarasa sendiri. Memberi khidmat nasihat untuk menambahkan nilai produk anda. Menyediakan mockup sebelum production. Anda boleh melawat showroom kami di No14, Jalan kancil off Jalan Pudu, 55100 Kuala Lumpur. atau hubungi : asma 019 2325332 atau zaidi 0179830301
32Pemborong Detoxpatch Original Jun Gong Terbesar Negeri Kedah. - Sun 17/Apr/2011 5:48pm
Kami adalah pembekal & pembuat kotak bumiputera. Sekiranya anda berminat untuk membuat kotak footpatch berjenama sendiri, kami boleh membantu. Telah ramai peniaga footpatch membuat tempahan kotak dengan kami dan menjual semula di internet. Mempunyai kelengkapan dan mesin membuat kotak sendiri (Bukan Agen/org tengah). Kami boleh membuat design untuk kotak anda mengikut citarasa sendiri. Memberi khidmat nasihat untuk menambahkan nilai produk anda. Menyediakan mockup sebelum production. Anda boleh melawat showroom kami di No14, Jalan kancil off Jalan Pudu, 55100 Kuala Lumpur. atau hubungi : asma 019 2325332 atau zaidi 0179830301
33Butik Pengantin & Spa & Salon - Macamana nak Upgrade? Patut Tutup ke? - Sat 16/Apr/2011 4:13pm
Saya rasa anda juga patut jual kad kad undangan perkahwinan. Saya pembuat kad kahwin hard cover sama seperti yang dia org beli kat indon. So bakal pengantin atau famili x perlu susah payah ke sana lagi. Kami design dan cetak sendiri. mempunyai kelengkapan dan mesin yang mencukupi. Bukan agen/org tengah. Boleh bincang untuk dapatkan sample sample. Lokasi saya di No 14, Jalan Kancil off Jalan Pudu. 55100. Atau call saya 0179830301-zaidi.
34Mencari Membuat Kotak - Sat 16/Apr/2011 4:03pm
Kami adalah pembekal & pembuat kotak bumiputera. Mempunyai kelengkapan dan mesin membuat kotak sendiri (Bukan Agen/org tengah). Kami boleh membuat design untuk kotak anda mengikut citarasa sendiri. Memberi khidmat nasihat untuk menambahkan nilai produk anda. Menyediakan mockup sebelum production. Anda boleh melawat showroom kami di No14, Jalan kancil off Jalan Pudu, 55100 Kuala Lumpur. atau hubungi : asma 019 2325332 atau zaidi 0179830301
35Mencari Supplier Kad Kahwin - Melaka - Sat 16/Apr/2011 3:26pm
kemi pembuat kad kahwin hardcover sama seperti di indonesia. Boleh design sendiri dan dicetak disini. kami mempuanyai mesin cetak dan kelengkapan mencukupi. Bukan agen/org tengah. sila call asma 0192325332 atau zaidi 0179830301
36Bisness Perfume Baubau (Tm) - Mencari Rakan Kongsi @ Funder - Sat 16/Apr/2011 9:11am
Salam, saya hanya boleh membantu dari segi packaging semula produk anda. Membuat kotak sebaik dan secantik mungkin. Orang beli sekiranya packaging nampak gah dan menarik. saya mempunyai kelengkapan dan mesin sendiri untuk membuat kotak (bukan agen/org tengah). Khidmat nasihat dan design percuma saya berikan. call 0179830301 zaidi atau 019-232 5332 asma
37Mencari Egen & Penjual Minyak Wangi. - Sat 16/Apr/2011 9:06am
Salam, kami adalah pembuat dan pengilang kotak kotak produk. mempunyai kelengkapan, mesin dan designer sendiri. (Bukan agen/org tengah). Kami boleh design mengikut citarasa anda. Khidmat nasihat untuk meningkatkan kualiti produk akan diberikan. Hubungi kami 019-232 5332 asma/ 017983 0301- zaidi. Lawati firmakreatif,blogspot.com atau email : firma_kreatif@hotmail.com
38Mencari Pemborong Kotak Kecil Cenderahati - Fri 15/Apr/2011 11:47am
Kami adalah pengeluar & pengilang kotak bumiputera. mempunyai mesin sendiri (bukan agen/org tengah). membuat design mengikut citarasa anda, membuat mockup sebelum production. Anda boleh melawat showroom kami untuk melihat pelbagai contoh kotak yang telah dibuat. Sila hubungi 019-232 5332 asma atau 017-983 0301 zaidi. Lokasi No 14, Jalan kancil off Jalan Pudu. KL.
39Menjual dan Membekal Wangi-Wangian dan Botol-Botol Wangian - Fri 15/Apr/2011 11:39am
Kami adalah pembekal & pembuat kotak bumiputera. Mempunyai kelengkapan dan mesin membuat kotak sendiri (Bukan Agen/org tengah). Kami boleh membuat design untuk kotak anda mengikut citarasa sendiri. Anda boleh melawat showroom kami di No14, Jalan kancil off Jalan Pudu, 55100 Kuala Lumpur. atau hubungi : asma 019 2325332 atau zaidi 0179830301
40Mencari Pembekal Kotak utk Doorgift & Cenderahati - Fri 15/Apr/2011 9:49am
Salam kepada semua usahawan, Kami adalah Pengilang & Pengeluar pelbagai jenis kotak seperti kotak pembungkusan produk, kotak perkahwinan, kotak cupcake, kotak coklat (termasuk chocolate tray), kotak lutsinar, kotak kordial, e-flute /corrugated dan juga kotak hardcover. Mempunyai in-house designer untuk kemudahan tuan/puan membuat rekabentuk mengikut citarasa sendiri. Pelbagai jenis kertas dan warna tersedia untuk pilihan anda. Mempunyai mesin cetak dan mesin membuat kotak sendiri (Bukan Agen). Berpengalaman selama 15 tahun membolehkan kami memberi nasihat kepada anda tentang "latest packaging technique" untuk menceriakan produk anda disamping membantu bumiputera menaikkan taraf kaedah pembungkusan, Untuk customised design min order 500pcs. tetapi kotak cupcake & coklat min order 100 pcs (ready made stock). Harga bergantung kepada sais, jenis kertas, finishing dan kuantiti. Jadi anda digalakkan datang dan berjumpa dengan saya untuk perbincangan harga. Lokasi kami di No 14, Jalan Kancil off Jalan Pudu, Kuala Lumpur. Sebarang pertanyaan hubungi kami di firma_kreatif@hotmail.com atau asma 019 232 5332 atau zaidi 017 983 0301 Sample kotak boleh tengok di blog kami firmakreatif.blogspot.com
41Memerlukan Printing Fail Keras untuk Scroll (Ijazah) - Sun 20/Mar/2011 9:04pm
Hubungi kami di Firma Kreatif Sdn Bhd. Beroperasi di Pudu dan mempunyai mesin cetak dan membuat fail kulit keras yang dilipat secara automatik. (bukan Agen) Untuk 3000 pcs siap dlm masa 2-3 hari. Sila hubungi saya Zaidi 017-9830301 atau Asma 0192325332. Anda boleh melawat kilang kami.
42Mencari Pembekal Kotak Coklat Area Perak - Thu 24/Feb/2011 3:30pm
Kami adalah Pengilang & Pengeluar pelbagai jenis kotak (syt bumiputera) seperti kotak pembungkusan produk, kotak kosmetik, kotak perkahwinan, kotak cupcake, kotak coklat (termasuk chocolate tray), kotak lutsinar, kotak kordial, e-flute /corrugated dan juga kotak hardcover. Mempunyai in-house designer untuk kemudahan tuan/puan membuat rekabentuk mengikut citarasa sendiri. Pelbagai jenis kertas dan warna tersedia untuk pilihan anda. Mempunyai mesin cetak dan mesin membuat kotak sendiri (Bukan Agen). Berpengalaman selama 15 tahun membolehkan kami memberi nasihat kepada anda tentang "latest packaging technique" untuk menceriakan produk anda disamping membantu bumiputera menaikkan taraf kaedah pembungkusan, Untuk customised design min order 500pcs. tetapi kotak cupcake & coklat min order 100 pcs (ready made stock). Harga bergantung kepada sais, jenis kertas, finishing dan kuantiti. Jadi anda digalakkan datang dan berjumpa dengan saya untuk perbincangan harga. Lokasi kami di No 14, Jalan Kancil off Jalan Pudu, Kuala Lumpur. Sebarang pertanyaan hubungi kami di firma_kreatif@hotmail.com atau asma' 019 232 5332 atau zaidi 017 983 0301 atau lawati : www.firmakreatif.blogspot.com
43Mencari Packaging untuk Beauty Products - Sat 19/Feb/2011 1:22am
Kami ada pengilang dan pengeluar kotak produk bumiputera. mempunyai mesin sendiri (bukan agen) beroperasi di Pudu. K.L. Hubungi saya 019-2325332 Asma/ 0179830301 Zaidi atau email: firma_kreatif@hotmail.com
44Cosmetic Tube - Mencari Kilang di Malaysia - Wed 9/Feb/2011 2:45am
Kami adalah Pengilang & Pengeluar pelbagai jenis kotak seperti kotak pembungkusan produk, kotak perkahwinan, kotak cupcake, kotak coklat (termasuk chocolate tray), kotak lutsinar, kotak kordial, e-flute /corrugated dan juga kotak hardcover. Mempunyai in-house designer untuk kemudahan tuan/puan membuat rekabentuk mengikut citarasa sendiri. Pelbagai jenis kertas dan warna tersedia untuk pilihan anda. Mempunyai mesin cetak dan mesin membuat kotak sendiri (Bukan Agen). Berpengalaman selama 15 tahun membolehkan kami memberi nasihat kepada anda tentang "latest packaging technique" untuk menceriakan produk anda disamping membantu bumiputera menaikkan taraf kaedah pembungkusan, Untuk customised design min order 500pcs. tetapi kotak cupcake & coklat min order 100 pcs (ready made stock). Harga bergantung kepada sais, jenis kertas, finishing dan kuantiti. Jadi anda digalakkan datang dan berjumpa dengan saya untuk perbincangan harga. Lokasi kami di No 14, Jalan Kancil off Jalan Pudu, Kuala Lumpur. Sebarang pertanyaan hubungi kami di firma_kreatif@hotmail.com atau asma' 019 232 5332 atau zaidi 017 983 0301
45Mencari Pembuat Kotak Barang Souvenir - Wed 9/Feb/2011 2:28am
Hubungi kami di Firma Kreatif Sdn Bhd. Pengeluar dan Pengilang pelbagai jenis kotak. Mempunyai mesin offset dan mesin membuat kotak sendiri (Bukan agen). Hubungi 019-2325332 asma atau 017-9830301 zaidi. Tempat di Pudu, Kuala Lumpur.
46Coklat (Mana nak Dapat Box Coklat) - Wed 9/Feb/2011 2:26am
Kami adalah pengeluar dan pengilang kotak bumiputera beroperasi di Pudu, Kuala Lumpur. mempunyai mesin offset dan mesin membuat kotak sendiri (bukan agen). Sila call 019-2325332 asma atau 017-9830301 zaidi
47Mencari Supplier Self Adhesive Seal Plastic Bag - Wed 9/Feb/2011 2:21am
Dekat opis saya ada kedai plastik jual plastic mcm ni. Area Pudu, Jalan brunei utara. Atau boleh call saya 017-9830301. saya akan guidekan. anyway u jual brg apa? i pengeluar dan pengilang kotak.
48Mencari Pembekal Kotak Coklat & Pembuat Stiker Dengan Harga Kilang - Fri 4/Feb/2011 9:21pm
Kami dari syarikat percetakan, 100% melayu dan terletak di jalan kancil, off jalan pudu. kami memang ade mesin cetak sndri dan juga inhouse designer, berminat boleh hubungi kami di firma_kreatif@hotmail.com
49Mencari Pembekal Kad Kahwin dan Doorgift - Fri 4/Feb/2011 9:16pm
sila hubungi saya utk percetakan kad kahwin samada yang biasa @ hardcover, boleh customade size dan design firma_kreatif@hotmail.com
50Mencari Pembekal Wrapping Paper. - Thu 3/Feb/2011 5:46pm
kalau artpaper saya ade, boleh wat design ikut ur request contact me at firma_kreatif@hotmail.com