Mencari Pemborong Paper Bag
Lily Omar - Fri 13/May/2011 1:58pm [Last Comment]
sy nak cari pemborong paper bag

Niche: Pembuat Plastik Kotak Botol | Kedai Cenderahati Dan Kraf
     
  1. Anis 36 - Fri 13/May/2011, 3:25pm
    nak saiz apa n paten mana
    zaidy771121@yahoo.com.my  
  2. Ijja1912 - Sat 14/May/2011, 4:00pm
    Salam,

    Hantarkan maklumat :

    1- Design paper bag yang saudari mahu, kuantiti, dan ukuran saiz & Bajet harga saudari ke : ifast99@gmail.com

    Terima kasih, Wassalam.  
  3. Khairul Nizam Isa - Sat 14/May/2011, 9:00pm
    Sila email size, kuantiti ke kysuccessrich@gmail.com  
  4. Firma Kreatif - Sun 15/May/2011, 1:16am
    Kami syarikat percetakan yang berpengalaman selama 16 tahun dan mempunyai mesin cetak serta in-house designer sendiri. (Bukan agen/org tengah) Design FOC.  
  5. Hasz - Sun 15/May/2011, 12:38pm
    Sedang Tercari-cari Paper Bag atau Kotak untuk dijadikan sebagai bekas Cenderahati Majlis Anda??

    - Pakej Memenuhi Budget Anda
    - Design Yang Menarik dan Terkini
    - Full Color 100%
    - Free Gift

    CEPAT2..MURAH2 Macam anda beli di kedai borong..
    CANTIK2 DAN TERKINI..SESUAI UNTUK SEMUA MAJLIS,

    Tempahan Untuk seluruh Negeri

    Sebarang pertanyaan sila email :
    indai_biz@yahoo.com
    http://www.studionsgift.com/index.php?ref=indai

    Tq  
  6. Syahyakin - Tue 17/May/2011, 9:22pm
    Cik lily saya ada banyak paper bag nak jual. contact saya bagi range harga yang dikehendaki dan jumlah. harga boleh runding. emel syahyakin@gmail.com  
  7. Wanzz - Sun 29/May/2011, 10:25pm
    Jika cik lily berminat dgn paper bag import dan ada keinginan utk design sendiri paper bag dialu-alukan. Bayaran kos sample 1 pcs-3 pcs = RM465. Tempahan mesti 1000 keping ke atas. Harga bergantung kpd kuantiti kertas. Kualiti import. omo_bus@yahoo.com.my  
  8. Hasz - Fri 3/Jun/2011, 1:28pm
    salam,

    sila klik di web kami mungkin ada antara koleksi kami yang sdri cari-cari itu :
    http://www.studionsgift.com/index.php?ref=indai  
  9. Amir Saifuddin Bin Mohd Fauzi - Mon 6/Jun/2011, 5:42pm
    sy mencari pembekal beg plastik utk diapers.saiz 20pcs,40pcs
    email : gen_wu82@yahoo.com  
  10. Farhan 38 - Tue 29/Nov/2011, 1:36pm
    aslm ...
    sy berminat untuk berniaga menjual paper bag untuk perkahwinan...

    modus operandi sy nk sampel paper bag setiap company dan sy nk jd display dkt kedai sy supya cus leh tgok dan melihat..
    sekiranya ad tempahan bru sy order n sy nk harga borong juz sy mencari pembeli dan pihak tuan membekalkan...sy nk rekaan yg terkini dan moden...

    kedua-dua pihak dpt untung...kalo sesiapa setuju leh email pada saya
    mohdfarhanalias@yahoo.com  
  11. Lyna 19 - Sun 3/Jun/2012, 5:17pm
    salam...warga majalah..
    ada sesiapa yang sudi menjadi pembekal paper beg saiz untuk bahulu kemboja (pecah 8) dialu2kan...

    pls emailkan qua + pic dengan quantiti 100 above.... (supaya cus sy leh lihat sample)

    boleh saya tlg promotkan sekali kpada customer saya...majority customer saya ramai yang mahukan produk saya bersama2 paper beg...

    pls email saya reka_bungatelur@yahoo.com  
  12. Aannsj - Wed 5/Sep/2012, 6:38pm
    tau tak maner2 penjual borong paper bag.. saye nak paper bag kosong jer... sbb nak deco sendiri... kalu ader sesiapa pembekal nyer emilkan saye @ leogardenshop@gmail.com

    sangat memerlukan  
  13. Azza 22 - Mon 7/Jan/2013, 2:12pm
    : sya nk m'cari pemborong yg boleh buat paper bag MNG (MANGO)..plss pm sya kat email nie..asap...azza_bintang87@yahoo.com  
  14. Erma Nazlin - Mon 3/Mar/2014, 4:00am
    saya nak cari paper beg coklat dlm 100pek
    boleh whatsap saya bgi thu harga murah tq 0133619085  
Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)