Anda Ingin Membuat Produk Susu Kambing Jenama Sendiri Terus Dari Kilang?
Kopi3g @ Cipta Success Marketing
Sun 22/Aug/2021 6:38pm [Last Comment]
Kami adalah KILANG PENGELUAR produk minuman berasaskan susu kambing, koko dan kopi jenama Tok' Ali
Kilang kami adalah kilang OEM susu kambing terkenal di Malaysia.
Produk susu kambing keluaran dari kilang kami telah 10 tahun berada di pasaran dan telah di percayai oleh pengguna...

KILANG SUSU KAMBING JENAMA SENDIRI

KILANG OEM SUSU KAMBING TERBAIK

KILANG OEM SUSU KAMBING POPULAR

https://m.facebook.com/Oemprodukjenamasendiri

https://m.facebook.com/Oemprodukjenamasendiri

https://m.facebook.com/Oemprodukjenamasendiri

https://m.facebook.com/Oemprodukjenamasendiri

KILANG OEM SUSU KAMBING TERKENAL

KILANG OEM CIPTA SUCCESS MARKETING

Selain itu, kami masih membuka peluang kepada usahawan yang berminat mengeluarkan produk OEM dari kilang kami...

Buat masa ini, bilangan usahawan muda yang mengeluarkan produk susu kambing jenama sendiri dari kilang kami makin meningkat!!

Tahniah kepada usahawan yang telah berjaya!!

Anda bila lagi??

Anda tidak perlu risau kerana....

- Segala bahan mentah produk

- Formulasi ( campuran madu, kismis, kurma, koko)

- Reka bentuk kotak dan pembungkusan produk

Kami sedia berbincang dan mengeluarkan produk tersebut yang telah tersedia untuk di jual!!!

Kilang kami beroperasi di Seremban, Negeri Sembilan.

CONTOH PRODUK KELUARAN DARI KILANG KAMI ADALAH:

- Susu Kambing Asli atau Coklat 500g (kotak)

- Susu Kambing Asli atau Coklat 1kg (softpack)

- Kopi Tongkat Sauda (bentuk kotak dan sachet)

- Kopi Tok? Ali (bentuk papan dan sachet)

Berminat sila hubungi:

https://m.facebook.com/Oemprodukjenamasendiri

https://m.facebook.com/Oemprodukjenamasendiri

https://m.facebook.com/Oemprodukjenamasendiri

https://m.facebook.com/Oemprodukjenamasendiri

https://m.facebook.com/Oemprodukjenamasendiri


http://www.csm2u.com.my

Niche: Pakej Perniagaan | Bisnes Minuman
 
1. Nor Haslina - Sun 20/Jan/2013, 5:49pm
kopi pracampuran sachet ada?modal?email saya nasfira3@yahoo.com.my  
2. Ainshah 2 - Wed 6/Feb/2013, 11:51pm
kopi pracampur sachet ke? email sy detail modal di ain_shah017@hotmail.com @ call sy 0122162439  
3. Kopi3g - Fri 8/Feb/2013, 6:16pm
Nor Haslina, Ainshah 2,

Kami sudah hubungi anda.
Terima kasih kerana berminat.  
4. Syimanis - Fri 8/Feb/2013, 8:28pm
Saya nak dapatkan detail harga dan pakej ditawarkan boleh? Minta emel ke syimanis@gmail.com  
5. Lagimy - Fri 8/Feb/2013, 8:55pm
Assalamualaikum....

Tuan-puan dipelawa iklankan produk atau apa-apa iklan barang ingin dijual di www.lagi.my

TQ  
6. Muhd 4 - Sat 9/Feb/2013, 11:50am
emailkan butiran lengkap kesemua produk, pic beserta modal ke muhd.email@yahoo.com  
7. Kopi3g - Sat 9/Feb/2013, 8:41pm
Syimanis,
Muhd 4,

Saya sudah emel..
Terima kasih kerana berminat  
8. Mbs - Sat 9/Feb/2013, 9:32pm
email - mbashid@yahoo.com.my  
9. Anwar 27 - Sun 10/Feb/2013, 12:01am
menarik.
tlg email tuan.
anwarhasani@gmail.com  
10. Mohd Hafiz Bin Mokhtar - Sun 10/Feb/2013, 12:18pm
Emailkan..
chulax12@gmail.com  
11. Nazman 7 - Sun 10/Feb/2013, 12:44pm
tumpamg sesiapa berminat untuk jadi ejen dropship rumpai laut PMC dengan jualan murah dan komisen tinggi hubungi 0196215358 atau add fb nazt trading  
12. Ramlan Ramli - Mon 11/Feb/2013, 2:04am
tuan tlg email bojol_gemini@yahoo.com  
13. Kopi3g - Mon 11/Feb/2013, 7:48am
Mbs,
Anwar 27,
Mohd Hafiz,
Ramlan,

Harap anda sasarkan (matlamatkan)
produk yang ingin dibuat sama ada kopi,
susu kambing atau koko.  
14. Iera 24 - Tue 12/Feb/2013, 7:31pm
tlg email : ierabecks@yahoo.com.my  
15. Kopi3g - Tue 12/Feb/2013, 9:17pm
Iera 24,

Terima kasih kerana menghubungi kami.  
16. Zull 7 - Wed 13/Feb/2013, 1:06pm
KALAU NAK BUAT 3 IN 1 WHITE KOPI ADA TAK?

TQ  
17. Kopi3g - Wed 13/Feb/2013, 3:29pm
Zull 7

Sudah emel...  
18. Rijal 3 - Wed 13/Feb/2013, 8:37pm
Salah satu kelebihan yang terdapat pada web NegoNego.Com adalah fungsi Total Views. Jumlah 'total views' menunjukkan berapa ramai orang telah klik dan melihat iklan anda

Jadi apa tunggu lagi jom ke

www.negonego.com  
19. Tekun79 - Fri 15/Feb/2013, 7:31pm
emailkan yer
mindajutawan79@gmail.com  
20. Lagimy - Fri 15/Feb/2013, 8:11pm
Ingin jual produk @ barangan?? Iklankan produk anda di www.lagi.my

LAGI.MY - Easy Going Malaysia's Marketplaces
TQ  
21. Targetmobileads - Fri 15/Feb/2013, 10:58pm
boleh promosikan produk/servis dgn teknik marketing tools -- www.targetmobileads.com  
22. Mnz - Sat 16/Feb/2013, 12:43am
email kt sy : ebundaenterprise@yahoo.com  
23. Ridzuansaad - Sat 16/Feb/2013, 1:36am
salam tuan tanah,

mohon emailkan kepada saya butiran modal untuk kopi di ridzuansaad@yahoo.com  
24. Hamizan - Sat 16/Feb/2013, 1:38am
maaf timpang iklan..
Salam semua warga majalah.com,Saya merupakan Konsultan Hartanah Profesional Gold Realty Sdn. Bhd bersedia memberi perkhidmatan yg terbaik untuk urusan jual beli hartanah anda. Kawasan tumpuan saya adalah Cheras, Bandar Tun Razak, Bandar Tasik Selatan, Bandar Tun Hussein Onn, Cheras Perdana, Ulu Langat, Kajang, Bangi dan lain-lain lagi. Segala urusan PEGUAM dan PINJAMAN BANK disediakan. Kepantasan dan kejujuran adalah keutamaan saya.?Sila hubungi saya untuk pertanyaan lanjut @ 016-6045017 Mizan Zakaria_Your Property ConsultantUntuk yg gemar Facebook boleh LIKE page sy MZ World PropertyTerima kasih  
25. Razali Bin Osman - Sat 16/Feb/2013, 12:03pm
kopi pracampuran sachet ada?modal?email saya zali954@yahoo.com.my  
26. Kopi3g - Sat 16/Feb/2013, 6:22pm
Ridzuan...

Saya sudah jawap segala butiran anda.
Terima kasih.

.  
27. Zila 108 - Sun 17/Feb/2013, 5:05pm
salam leh email brochure kat saya berminat nak kelurakan minuman coklat dan kopi sendiri
qnineteenreources@gmail.com
tq  
28. Kopi3g - Mon 18/Feb/2013, 11:35am
Zila 108,

Terima kasih berminat.
Saya sudah hubungi anda.
Lawat produk kami di:

http://rajacafe.blogspot.com  
29. Asuh Mte - Mon 18/Feb/2013, 1:39pm
mohon detail modal permulaan dan pakej yang ditawarkan  
30. Kopi3g - Tue 19/Feb/2013, 7:44am
Asuh Mte

Apa produk yang ingin di buat?
Kopi, koko atau susu kambing?
Sachet atau softpack?
atau hubungi kami

019-2203025

Tiada pakej ditetapkan.
Modal permulaan ikut kemampuan.
Sila lawat:

http://rajacafe.blogspot.com  
31. Anuar 169 - Tue 19/Feb/2013, 10:04am
Emailkan detail produk dan harga beserta gambar ke anuar5611@yahoo.com.my  
32. Kopi3g - Tue 19/Feb/2013, 8:26pm
Anuar 169..

Terima kasih kerana ingin menjadi pengedar
produk jenama Tok' Ali dari syarikat kami.
Produk laris kami adalah susu kambing.
Produk kami anda boleh lihat di:

http://rajacafe.blogspot.com  
33. Anne 52 - Fri 22/Feb/2013, 8:53am
berminat email nzdah@hotmail.com  
34. Ainina Anuar - Sat 23/Feb/2013, 10:34am
salam,
email sy nienanua_taurs65@yahoo.com.
sy berminat utk kopi dan susu kambing.  
35. Roslan 45 - Sat 23/Feb/2013, 11:09am
sila email saya harga utk susu kambing dan susu kambing coklat dlm bentuk sachet,minimun qty order brp.. roslan.cm68@gmail.com. tq  
36. Kopi3g - Sun 24/Feb/2013, 7:18pm
Ainina Anuar,

Terima kasih kerana berminat.
Jika ingin menjadi agen produk jenama produk kami

Tok' Ali

Sila lawat:

http://rajacafe.blogspot.com  
37. Mohd Izham Bin Mat Nayan - Sun 24/Feb/2013, 7:29pm
detail mayrelic_89@yahoo.com  
38. Azu 6 - Sun 24/Feb/2013, 8:46pm
ingin cantik putih gebu menawan...

kami ada rahsianya, jom klik...

facebook.com/pages/cerah dan gebu dalam 2 minggu  
39. Kopi3g - Sun 24/Feb/2013, 9:39pm
Mohd Izham

Saya sudah bincang dengan anda.
Semuga anda berjaya dalam bisnes.
Produk kami ada di

http://rajacafe.blogspot.com  
40. Little shop - Sun 24/Feb/2013, 10:57pm
tumpang ANDA rasa kedutan kat muka makin jelas kelihatan? nk tegangkan balik?? nk kulit putih gebu?? dan yg pasti badan yg sihat...tanpa berbelanja besar... hanya dengan rumpai laut asli, ibu kolagen, ibu awet muda... semakin laris dipasaran, cantik, murah dan puas hati...  
41. Little shop - Sun 24/Feb/2013, 11:40pm
tumpang>> JOM ORDER PURE MARINE COLLAGEN, 100% ASLI DARI SEMPORNA,SABAH?TANPA SEBARANG BAHAN PENGAWET, masak dan cantikkan diri anda dirumah?♥ HARGA: GRADE A(KUNING+PUTIH) = 100g = RM15
GRADE AAA (VIOLET/UNGU) = 100g = RM20
PM/wapps or sms utk order..013-6582443(eita)
~BORONG lebih dari 5 pack dgn harga MURAH~
do add FB eita little?shop for more detail '____' tq  
42. Kopi3g - Tue 26/Feb/2013, 9:58am
Kilang kami boleh buatkan produk jenama syarikat anda.
Kombinasi produk adalah pilihan anda.
Contoh produk dalam blog adalah produk
keluaran jenama syarikat kami iaitu Tok' Ali.
Anda boleh lihat di


http://rajacafe.blogspot.com  
43. Nur Auni Sumayyah - Wed 27/Feb/2013, 1:30pm
saya berminat..
tlg hantarkan info dan maklumat kpd sy...
aunistore@yahoo.com  
44. Kopi3g - Wed 27/Feb/2013, 8:18pm
Nur Auni Sumayyah

Terima kasih kerana berminat.
Safian boleh lihat contoh
produk dan bungkusan kami di

http://rajacafe.blogspot.com  
45. Khamisah - Thu 28/Feb/2013, 8:50am
salam encik,
beminat tak nak jadi merchant supply produk2 encik di http://www.snb.my/kedai-e, jika encik berminat, boleh contact encik akmal 019-3393995 beritahu encik berminat supply produk melalui pasaraya online snb.  
46. Kopi3g - Thu 28/Feb/2013, 4:16pm
Khamisah

Terima kasih .
Usahawan lain yang berminat membuat produk jenama
sendiri, hubungi kami di

kopi3g@yahoo.com.my

atau anda boleh lihat produk kami di:

http://rajacafe.blogspot.com  
47. Jihad - Sun 3/Mar/2013, 9:52am
Assalamualaikom wrm.wbt.

khusus Kepada individu berkeupayaan yang ingin membuat pelaburan dengan pembelian sebidang tanah bagi pembinaan bangunan dapur dan kemudahan lain bertujuan untuk sewaan pada syarikat2 berkaitan yang sentiasa membawa jemaah sepanjang tahun bagi tujuan ibadah Umrah dan Haji.

InsyaALLAH dengan izinnya pelaburan dunia dan akhirat ini diberkati dan dalam jangka masa panjang dapat jua memperolehi 'Ighama' iaitu surat kebenaran menduduki tanah arab tanpa melanggar undang2 negara tersebut.

Dapat jua membantu membawa bersama sesiapa yang amat kurang berkemampuan untuk selain bertugas di bangunan tersebut, dapat jua melakukan ibadah Umrah dan Haji dan mudah-mudah Kita telah manfaat kan Nikmat Rezeki dan harta yang dipinjam sementara dalam kehidupan ini pada hamba2 ALLAH yang lain.

Jumlah Pelaburan RM6juta.

Jika ada kemampuan sila email saya razalichemat@yahoo.com.  
48. Aslinda - Sun 3/Mar/2013, 9:42pm
Email aslinda_mahabu@yahoo.com, tq  
49. Faruqee - Mon 4/Mar/2013, 12:31am
DI SINI ANDA BOLEH BIARKAN WANG ANDA BEKERJA UTK ANDA.

ANDA TAK PERLU MENAJA UTK MENDAPATKAN WANG.

ANDA AKAN MENERIMA BONUS TAJAAN YG LUMAYAN DGN SEGERA.

ANDA AKAN MENDAPAT RUANG DI LAMAN WEB INI UTK MENGIKLANKAN BISNES ANDA TANPA HAD.


ANDA AKAN BERPELUANG MENDAPAT WANG SEBANYAK RM600 SEHARI?

IANYA BUKAN MLM ATAU DIRECT-SELLING TAK PERLU RISAU.

MODAL YG SGT MURAH DAN HANYA SEKALI SAHAJA.


Layari di sini utk maklumat lanjut- http://goo.gl/J3Qhe  
50. Matt Don 3 - Mon 4/Mar/2013, 12:39am
Berikut ialah link2 yg percuma utk jana pendapatan secara online.

1. http://goo.gl/rXQn6

2. http://goo.gl/yBXx0

3. http://goo.gl/x1Li1  

Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 483 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..