Ikan Bilis Sabah
Ikan Bilis Sabah 2 @ DNS Ventures - Thu 4/Aug/2011 10:53am [Last Comment]
Menerima order untuk 500g dan 1kg consumer....
Penghantaran ditanggung pembeli.
Sila emailkan ke untuk sebarang pertanyaan.

baikerdenz_den@yahoo.com

Niche: Pembekal Ikan Kering | Pembekal Barang Runcit
     
  1. Amy 85 - Thu 4/Aug/2011, 2:39pm
    berapa harga sekg? emailkan ke emmynieza@yahoo.com  
  2. Hasrin 2 - Thu 4/Aug/2011, 2:43pm
    mohdhasrinkhalid@yahoo.com.my
    minta harga  
  3. Rohanajanal - Sat 6/Aug/2011, 11:28am
    berapa harga dan jenis2nye
    rohana_janal@yahoo.co.uk  
  4. Are Peace 2 - Sat 6/Aug/2011, 7:13pm
    berapa harga? jenisnye?
    hartar detail kat:
    h85_a88@rocketmail.com  
  5. Ayuku Nanako - Mon 8/Aug/2011, 9:58am
    nk detail dan harga
    gulerguler1283@yahoo.com  
  6. Sumber Alam - Wed 10/Aug/2011, 12:48am
    Salam..brp hrg bilis kopek gred a & bilis kopek gred standard.
    email : krf_biz@yahoo.com  
  7. Taufik 13 - Sun 14/Aug/2011, 2:29pm
    tumpang iklan
    ikan bilis thailand untuk dijual ade 4 gred.
    - kupas A RM15.50
    - kupas B RM 14.50
    -tak kupas halus RM 14.00
    -tak kupas besar RM 13.00
    miniumum oder 1kg. boleh campur2. maksimum tiada.tp kalu nk bayak tu kene tunggu skit lah..
    penghantaran sekitar kuala selangor,meru,klang,shah alam dan sekitar perjalanan tu..kalu jauh2 x mampu nk isi minyak..bisnes kecik je...
    kalu nk oder email kn ke atis_enter@hotmail.com
    terima kasih..  
  8. Sumber Alam - Thu 18/Aug/2011, 12:30am
    Salam..taufik13 klau ada gambar bleh email saya....krf_biz@yahoo.com  
  9. Abg Ann - Sat 10/Sep/2011, 10:02am
    Membekal ikan bilis gred A
    1. bilis belah rm 13/kg
    2.bilis biasa rm10/kg

    demand banyak2 harga boleh kurang lagi.. tempahan hingga 3 ton..

    berminat sila buat tempahan di... mt_azim@yahoo.com..  
  10. Dyla 2 - Mon 19/Sep/2011, 3:57pm
    salam semua maaf ye cik tuan rumah saya tumpang iklan..
    saya pembekal ikan bilis dan ikan masin dari sabah.berminat boleh call atau sms atau email kepada saya jenis2 yang ada kehendaki.berkenaan dengan arga mengikut harga pasaran ye.tapi kalau ambil banyak harga bole runding..penghantaran percuma tetapi T&C la ye..tempo pengoderan 1minggu sebelum dikehendaki ikan2nye ye..ikan bilis n ikan masin sahaja..bukan anak ikan ye..;)

    suraya:0172582537/0192781408.
    selyeo@yahoo.com.

    (kepada yang seriuse nak membeli sahaja)  
  11. Ikan Bilis Sabah 2 - Tue 11/Oct/2011, 12:27pm
    Our website http://www.bilisonline.x3dia.com/
    Facebook
    DNS VENTURES  
  12. Alias 13 - Sun 29/Sep/2013, 12:45am
    Salam Taufik 13..sy berminat,kalau ada gambar boleh emailkan dan bagi no tel tuan sekali nanti senang utk dihubungi.  
Page 1   (Total 12 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.