Pemborong Bantal Panas/Tungku Elektrik
Liza 54 @ Online-biz - Mon 3/Jan/2011 5:41pm [Last Comment]
Salam..

Kami menjual bantal panas 1st quality 900watt secara borong:

HANYA RM20/pcs bg pembelian = 10pcs ke atas (percuma sarung).

RM25/pcs.


Bg mendapatkan maklumat lanjut boleh ke laman blog kami http://www.jombisnes-online.blogspot.com/
atau
hubungi kami liza (012-7295308) / edy (017-2081886) atau emel pd jombisnes.online@gmail.com
tq

Niche: Kedai Ibu Dan Bayi | Pengedar Produk Kesihatan
     
  1. Ayang 2 - Wed 5/Jan/2011, 7:52pm
    klau beli 1 unit pun u terima ker?
    mcm nk try..  
  2. Liza 54 - Thu 6/Jan/2011, 2:08pm
    kalo nk beli 1 pn boleh xde masalah..area mane ye? boleh msg sy utk deal k..tq  
  3. Siti 94 - Sat 8/Jan/2011, 12:45pm
    tungku elektrik/bantal panas harga borong rm25seunit...jual rm60seunit..hubungi 0139741006(sya)  
  4. Liza 57 - Sat 8/Jan/2011, 10:37pm
    Sy juga pemborong tungku elektrik/bantal panas 1st quality 900watt.

    Beli 10 unit ke atas = HANYA RM20 shj(percuma sarung)
    Beli seunit = RM25

    Magnet:
    Beli 10unit ke atas = RM26 (percuma sarung)
    Beli seunit RM30

    tq  
  5. Nie 2010 - Mon 17/Jan/2011, 4:33pm
    Tmpg iklan : Sapu pada perut pulak sgt sesuai untuk sesiapa yg sakit senggugut, period tak teratur dan membantu tuk menyegarkan rahim especially tuk wanita yg baru lepas bersalin. Haa..bab2 rahim / peranakan ni memang la penting. So yg baru kawin..yg anak baru masuk sorang...jagalah dr sekarang. Oh ya..satu lagi kalu dah sapu kat perut tuk segarkan rahim kita..jgn lupa sapu juga pada celah kelangkang. Kesannya..membantu merapatkan vagina n segarkan pada alat sulit. Hubungi saya 012-2482334  
  6. Mudiki - Sat 22/Jan/2011, 2:30pm
    apa beza bantal biasa dgn bantal magnet?
    kalau nk beli 1 biji bantal..kos pos by skynet berapa?
    info>> email ke>> mudiki_ent@yahoo.com.my  
  7. Syed 40 - Mon 24/Jan/2011, 3:33pm
    harga siap pos ke ??  
  8. Aisya 4 - Tue 25/Jan/2011, 12:46pm
    Mudiki: function dia lebih kurang je cuma beza yg magnet masa kita guna tempat yg ada magnet tu lebih panas. kalo beli sebji rm25 (percuma sarung).
    Pos biasa RM10 - seminggu brg smpai
    Pos laju RM14 - keesokan hari brg smpai
    sila kunjungi blog sy ye utk mengetahui secara detail http://www.jombisnes-online.blogspot.com/
    tk  
  9. Myaura 2 - Wed 26/Jan/2011, 1:17pm
    klu hantar ke Sabah bagaimana kos pghantaran. rahsiaprima@yahoo.com  
  10. Amie s - Wed 26/Jan/2011, 1:21pm
    sy ader services penghantran brg ke sabah melalui kapal atau kapal terbang
    details:amee.saliza@yahoo.com.my  
  11. Liza 40 - Wed 26/Jan/2011, 1:56pm
    Myaura : biasa yg sy pos caj ke Sabah dan Sarawak RM22/unit.  
  12. Rahayu 5 - Wed 26/Jan/2011, 11:44pm
    saya berminat..self collect boleh ker? saya dekat seri kembangan  
  13. Liza 40 - Thu 27/Jan/2011, 11:05am
    kalo nk dtg amek pn boleh kt setapak, nk jmpa kt mane2 pn ok..kalo jumpa kt serdang pn xde masalah..berminat msg sy ye.  
  14. Ainna - Sun 30/Jan/2011, 10:29am
    sy berminat utk beli tungku elektrik tu..bleh sms atau email sy tak?
    0102630281-ainna
    ain01na@yahoo.com  
  15. Livenloud - Mon 31/Jan/2011, 1:05pm
    tungku yg biasa ni plugnya 2 pin or 3 pin?  
  16. Zuraidi - Mon 31/Jan/2011, 2:29pm
    Yg sy jual ni plug 2 pin yg 1st quality 900watt.  
  17. Syukurlagi - Sat 5/Feb/2011, 7:53pm
    sy ada jual electro magnetic steamer dgn harga rendah...dah ramai mnjadi pembeli....call 017-4169594 Syukur  
  18. Syukurlagi - Sat 5/Feb/2011, 8:01pm
    sila call sy jika berminat menjadi penjual tunku electro magnetic steamer dgn harga murah....harga akn dibincangkn kemudian...harga terendam...017-4169594 Syukur  
  19. Syukurlagi - Sat 5/Feb/2011, 8:06pm
    sikat vibrate RM 12 sahaja, body massager RM 15 sahaja...penghantaran ke seluruh msia..call 017-4169594 Syukur  
  20. Ct 25 - Sun 6/Feb/2011, 10:11am
    kalau pos ke seri manjung, berapa kos penghantaran?  
  21. Zuraidi - Sun 6/Feb/2011, 11:28pm
    ct 25: nk bpe unit ye? sy ada pengedar kt area manjung..sila hubungi Rosma 019-9215517 utk dapatkan tungku elektrik tu k.tq  
  22. Nik Rohaida - Thu 10/Feb/2011, 3:55pm
    tunku ni made in..?  
  23. Zuraidi - Fri 11/Feb/2011, 4:49pm
    nik rohaida: tungku ni made china.  
  24. Azey - Wed 6/Apr/2011, 3:49pm
    dropship ade? klu ade leh la email kt azey88@gmail.com tuk katelog  
  25. Dzilla - Wed 6/Apr/2011, 4:03pm
    nak beli 1 je boleh ke??  
  26. Tkah - Wed 6/Apr/2011, 4:39pm
    SESAPE NK BIO AURA RM500 SY ADE 4 UNIT... NK GUNE DUIT SEGERA... JIKA MINAT EMAIL.. emelyn_qistina02@yahoo.com.my  
  27. Aisya 4 - Wed 6/Apr/2011, 5:00pm
    Dzilla: boleh..harga sebiji RM22.
    area mane ye?  
  28. Master Lan - Wed 6/Apr/2011, 5:12pm
    tikah sila sms saya ,,jika nak jual bio lara tu
    019-3589920  
  29. Yahya Black - Thu 21/Apr/2011, 11:17pm
    boleh tunjukkan gmbr bantal x..klau blh email kat sy nisaaniq@yahoo.com  
  30. Cikfen - Fri 22/Apr/2011, 5:36pm
    Tumpang lalu Hari Jumaat,

    Saya juga menjual :

    1. Produk Lelaki - Power Oil VCO 31, Lotion Brutal, Pacak Langit Pearl Plus, Minyak Belacak, Kopi Kelapa Dara
    2. Produk Wanita - Minyak Mariam, Sabun Herba, Breast Firming Cream, Cocoa Colagen, Miracle Mask, 99 Face Cleanser, Jamu, Herba Resdung, Kamar Sutra Lotion, Tongkat Ajimat Madura

    3. Produk Kerepek/Rempeyek Pelbagai jenis
    4. Produk Komputer - External Hardisk & Pendrive
    5.
    6. Pelaburan Unit Trust Guna KWSP.

    Msg me at 013-3480876 atau e-mail saya di sideincome07@yahoo.com untuk maklumat lanjut.  
  31. Zira 9 - Tue 26/Apr/2011, 1:16pm
    boleh e-mail - ziradee@yahoo.com.
    Camne pakai, kena panaskan dulu dengan apa?  
  32. Miey 5 - Tue 26/Apr/2011, 9:23pm
    tungku panas magnet harga sebiji rm 18.area shah alam 0199328784  
  33. Noor Firdaus - Sat 30/Apr/2011, 3:49pm
    metalic_hippo@yahoo.com.sg  
  34. Safiah2020 - Thu 12/May/2011, 10:49am
    apa beza bantal panas biasa dan yang bermagnet email saya kat safiah2020@gmail.com  
  35. Rusimin - Fri 27/May/2011, 6:58am
    berminat... emailkan ke rusimins@yahoo.com  
  36. Zaharibj - Mon 30/May/2011, 2:20pm
    layari http://murahdanmudah.blogspot.com/
    Pengedar diperlukan di selurah Malaysia  
  37. Zaharibj - Mon 30/May/2011, 2:22pm
    layari http://leatherworld2u.blogspot.com/
    dapatkan harga termurah bag tangan kulit. Pengedar diperlukan.  
  38. Nor Asikin Zakaria - Thu 2/Jun/2011, 2:25pm
    berminat ... info & catalog pls 2 inazma2010@gmail.com  
  39. Liza Ishak - Thu 7/Jul/2011, 11:59am
    check emel ye..tq  
  40. Liza Ishak - Fri 8/Jul/2011, 10:50am
    HARGA TERBARU :

    Bantal Panas Biasa:
    1 unit = RM20/pcs
    10 uni = RM14/pcs
    20 unit = RM13/pcs
    50 unit = RM12/pcs
    100 unit= RM11/pcs

    Bantal Panas Magnet:
    1 unit = RM25/pcs
    10 unit = RM18/pcs
    25 unit = RM17/pcs
    50 unit = RM16/pcs

    berminat sila msg sy: Liza (012-7295308)
    tq  
  41. Lee 30 - Sun 24/Nov/2013, 12:49am
    masih berminat atau memerlukan bantal panas @ tunku elektrik negeri kedah / perlis.( harga murah ) ...hubungi saya....  
  42. Rizz6933 - Wed 3/Jan/2018, 3:41pm
    produk terbaru untuk baby2,
    najlaa baby skincare... 0142445904  
Page 1   (Total 42 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cuti Putrajaya Naik Basikal Memang Epic!
Kami ke tepi tasik di Putrajaya berhampiran Masjid Besi. Asalnya nak mencuba menu masakan panas di restoran Umai Cafe. Makanan disana sedap belaka. Di sebelah cafe ada Monumen Alaf Baru yang unik. Kemudian kami mengelilingi Pulau Putrajaya menaiki basikal dgn pemandangan yg amat mempesonakan dan menyusup dibawah 8 jambatan ikonik :-)
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)