Mencari Rakan Jamming Area Senawang, Seremban atau Port Dickson
Dramatica Acoustica - Sat 18/Jul/2020 11:02am [Last Comment]
Salam..

Kami mencari rakan jamming sekitar area senawang, seremban atau port dickson (Untuk mudahkan urusan jamm kalau dari 3 kawasan nie)

Kami perlukan :
1 Drummer
1 Bassist
1 2nd Gitaris

Untuk sesi jamming, kami akan bagi list lagu dulu, boleh study.. xsusah lagu nk jamm utk jamming, asal ada minat dan skill.

1. Janji Kita - Spin
2. Penunggu - Sweet Charity
3. You Give Love a Bad Name - Bonjovi
4. Long Train Runnin' - Doobie Brothers
5. Hallowed be Thy Name - Iron Maiden

Ini list lagu utk salam perkenalan sesi jamm pertama, ikutkan bnyak lagi lagu lain, tapi untuk sesi pertama, kita layan lagu nie dulu.. Bila dah kenal, kita akan bincang lagu2 lain.. Boleh study list lagu nie dulu.

Boleh tinggalkan no di komen, sy akan contact, kalau ada video contoh pon ok.

Niche: Studio Muzik | Studio Model Penyanyi Pelakon
 
  1. Md Mubeen - Sun 9/Aug/2020, 12:56am
    nak cuba dulu boleh 0199680015  
Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..