Eni 2

Profile
NameEni
Forum NickEni 2
RegisteredWed 8/Aug/2012 5:50pm
Topics by Eni
1Pemborong Beg Replika RM35 (5) - Mon 12/May/2014 11:51am
2Pemborong Beg Raplika Jenama LV, Mk, Prada, RM33 (28) - Tue 11/Mar/2014 2:54pm
3Pemborong Pakaian Kanak2 Berbagai Dress, Kasut Serendah RM (17) - Fri 7/Feb/2014 2:48pm
4Borong Baju Kanak dan Kasut untuk Anak2 (6) - Mon 6/Jan/2014 11:57am
5Lelong Tudung Harga Borong (1) - Tue 5/Nov/2013 11:54am
6Jual Kasut Fiftlop Mampu Milik RM68 (14) - Wed 14/Nov/2012 1:03pm
7Produk Butik Muslimah @ Kuching Untuk di Jual (2) - Mon 1/Oct/2012 2:54pm
8Produk Butik Untuk Dijual Harga Sangat Murah! (4) - Thu 9/Aug/2012 10:00am
Comments by Eni
1Memerlukan Pemborong Pakaian Wanita dan Kanak-Kanak - Sun 1/Jun/2014 6:54pm
pemborong baju kanak2 berminat wassapp 0128482711
2Mencari Dropship/Borong Prewalker - Tue 13/May/2014 1:53am
Boleh hubungi says 0128482711 prewalker brrbagai jenama borong sahaja rm42 1 lot ads 3 size
3Pemborong Beg Replika RM35 - Tue 13/May/2014 1:15am
Boleh sis
4Diskaun 35%! Tudung Rafiqa Hijab Eksklusif Dimalaysia - Tue 8/Apr/2014 3:37pm
salam tumpang iklan tuan Tanah ,,,,, saya pemborong handbag replica berbagai jwenama lv ,Gucci,bonia ,prada ,mk,jimy choo dari gred A hingga gred 3AAA high quality dari Thailand n Indonesia ... if ada sesiapa nak cari pendapatan lebih ini adalah peluan yang bagus hanya bermodalkan serendah RM300 anda dah jadi seorang usahawan bak kata pepatah sikit2 lama2 jadi bukit ... dengan hanya modal Paling minimum 300 anda sudah mendapat 8 beg untuk diniagakan margin keuntungan sehingga 100% ,, kepada sesiapa yang berminat boleh hubungi saya 0128482711
5Peluang Menjadi Usahawan Perniagaan Dobi Layan Diri Laundrybar (24 Hours Coin Operated Laundry) di Bawah Skim Pembiayaan SME Bank Dengan Kerjasama.. - Tue 8/Apr/2014 3:12am
salam anda berminat mencari income lebih boleh hubungi saya berniaga beg inspired jenama terkenal seperti prada ,mk,mark Jacob ,lv dan banyak lagi modal permulaan hanya rm500 anda akan dapat 13 beg berjenama dan anda sudah boleh menjadi usahawan margin keuntungan 50 to 100% sebab harga anda yang tentukan berminat boleh hubungi 0128482711 terhad untuk 10 orang sahaja
6Side Income Dengan Drophip Handbag Berjenama Dengan Harga Murah - Tue 8/Apr/2014 2:52am
tumpang iklan tuan Tanah jom berniaga handbag dengan modal yang minimum hanya rm500 dapat 13 handbag inspired macm lv,prada,jimy choo ,Gucci mk zara dan banyak lagi productmargin keuntungan sehingga 100 %berminat boleh hubungi 0128482711 free postage seluruh Malaysia
7Peluang Memulakan Bisnes dgn Kos Serendah RM1k! - Tue 8/Apr/2014 2:44am
email saya
8Pemborong Beg Raplika Jenama LV, Mk, Prada, RM33 - Thu 13/Mar/2014 7:25pm
sory yer all tak boleh email boleh tengok sample beg kat fb Ridz Alya Babyland tq setiap sabtu ada stock baru
9Pemborong Pakaian Kanak2 Berbagai Dress, Kasut Serendah RM - Sun 9/Mar/2014 6:17pm
salam semua kalu nak borong pakaian kanak2 boleh tengok sample di fb Ridz Alya Babyland
10Hi nak Jual Stok Murah2 - Mon 17/Feb/2014 4:38pm
salam saya ada 30 beg berjenama prada . lv ,mk ,zara ,high quality harga pasaran RM100 lebih saya nak jual sebab nak bz uruskan anak n family saya jual 1100 je untuk 30 pcs bag boleh jual balik dalam 3000 lebih berminat hubungi saya 0128482711
11Mencari Pemborong Barangan Bayi dan Pampers - Mon 17/Feb/2014 1:47pm
saya ada menjual dress baby borong rm18 dan juga bermacam kasut hubungi 0128482711
12Pemborong Pakaian Kanak2 Berbagai Dress, Kasut Serendah RM - Tue 11/Feb/2014 7:02pm
salam semua dah saya email ye kalu serius nak borong boleh sms or call 0128482711
13Kancil 850 (M) Untuk Disewa - Fri 7/Feb/2014 3:10pm
SALAM SAYA ADA KERETA VIVA UNTUK DI SEWA DI AREA KUCHING SARAWAK DEKAT DENGAN UNIMAS DAN UITM BERMINAT HUBUNGI 0128482711
14Pemborong/Pembekal Beg Tangan - Fri 7/Feb/2014 3:04pm
SALAM SAYA ADA MEBEKALKAN BEG REPLIKA PRADA ,JIMMY CHOO, GUCI,CHANEL HARGA BORONG RM25 MIN ORDER 10 PCS BERMINAT HUBUNGI 0128482711
15Termurah!! Baju Wanita Serendah RM6. Utk Harga Borong! - Thu 6/Feb/2014 5:01pm
salam saya memborong berbagai pakaian kanak2 seperti dress ,romper dan lain sebagainya dengan harga serendah rm 5 berminat hubungi saya 0128482711
16Pembekal Barut, Kain Bedung & Pelbagai Barang Bayi - Tue 4/Feb/2014 6:26pm
salam saya memekal berbagai pakaian baby sampai kanak2 umur 6 tahun berminat boleh hubungi saya di0128482711
17Mencari Pembekal Kasut Dari Thailand dan Indonesia - Mon 3/Feb/2014 11:32am
salam sis saya boleh bekalkan kasun yang sis nak dengan harga serendah RM90/lot 1 lot ada 12 pasang dari kasut budak sampai dewasa flet sampai highheel berminat hubungi saya 0128482711
18Mencari Pelabur untuk Memajukan Perniagaan Barangan Kraf Bayi - Mon 3/Feb/2014 9:11am
tumpang iklan tuan Tanah saya ada membekal dress kanak2 2 hingga 6 tahun serendah RM18 retail rm35 berminat boleh hubungi saya eni 0128482711
19Legging Comel Kanak-Kanak Utk Diborong - Mon 3/Feb/2014 9:02am
salam tumpang iklan tuan Tanah saya ada membekallkan dress serendah RM18 sepasang berminat 0128482711
20Kancil untuk di Sambung Bayar - Kuching Sarawak - Sat 1/Feb/2014 5:55pm
tumpang iklan sewa kereta viva auto RM100 /day berminat hubungi 0128482711
21Viva Elite Auto Kuala Lumpur - Sat 1/Feb/2014 5:48pm
Tumpang iklan viva auto di Kuching 1 hari RM100 sila hubungi 0128482711
22Tart Buah-Buahan Untuk Dijual - Sat 1/Feb/2014 4:49pm
salam tumpang iklan CREAM PI KANG SUANG SANGAT MUJARAB UNTUK PENYAKIT KULIT SEPERTI KURAP, PANAU ,ALERGI TERUK ,JERAWAT BERNANAH DAN PENYAKIT KULIT LAINYA JUGA BILEH MENGHILANGKAN BEKAS PARUT DENGAN CEPAT ,,,,, BERMINAT BOLEH HUBUNGI SAYA 0128482711
23Mencari Pemborong Selipar dan Kasut Bayi - Fri 31/Jan/2014 5:18pm
salam cik azira saya ada membekal barang yang cik nak dengan harga serendah Rm5 sepasang bolh hubungi saya 0128482711
24Pemborong Baju Kurung Kanak-Kanak Cotton untuk Musim - Fri 31/Jan/2014 5:15pm
salam tumpang iklan tuan Tanah saya ada membekal dress 1 lot harga rm90 ada 6 pasang berminat boleh sms 0128482711 tq
25Mencari Pemborong Barangan Bayi/Kanak2/Dewasa/Kasut & Handbag Berjenama. Dan Apa Saja Dlm Bentuk Borong - Sun 12/Jan/2014 4:09pm
salam saya ada jual kasut baby n dress berminat hubungi 0128482711
26Broker Perodua Diperlukan (RM800 - RM1000) - Sun 12/Jan/2014 3:32pm
kat mana ni yer Kuching boleh ke
27Kereta Sewa di Putrajaya/Serdang/Bangi/Bukit Jalil - Fri 10/Jan/2014 8:09pm
tumapang iklan nak sewa keta di Kuching boleh hubungi saya 0128482711
28Homestay dan Kereta Sewa Pandu Sendiri - Kuching, Sarawak - Thu 9/Jan/2014 9:03pm
tumpang iklan car for rent di Kuching & samarahan viva auto RM120/DAY RM600/WEEKLY BERMINAT HUB 0128482711
29Kereta Sewa Shah Alam Berbaloi. - Thu 9/Jan/2014 8:36pm
tumpang iklan saya menyediakan kereta untuk di sewa area Kuching dan samarahan Sarawak viva auto RM120/day RM600/weekly berminat hubungi saya 0128482711
30Heat Press Number - Thu 9/Jan/2014 7:29pm
tumpang iklan saya menyediaka pakerja asing berbagai sector berminat hubungi saya 0128482711
31Asia Herbal Biotech - Thu 9/Jan/2014 7:17pm
Tumpang iklan saya menyediakan kereta sewa viva auto area Kuching dan samarahan RM120/day RM600/week berminat hubungi saya 0128482711
32Peluang Baru Tambah Pendapatan Luar Biasa Tahun 2014 - Thu 9/Jan/2014 6:38pm
salam tumpang iklan..saya ada buat borong baju baby kalu ada yang berminat nak buat bisnes modal RM500 Romper baby cater 5in 1 :5 pack stokin cartoon :1 pack (12 pcs) bib : 10 pcs dress :8 pcs berminat hubungi 0128482711
33Pembantu Rumah Indonesia Berpengalaman Dari Jawa Timur - Wed 8/Jan/2014 8:17pm
tumpang iklan saya juga ada menyediakan pembantu rumah tangga area Kuching Sarawak cost 5000 warranty 3 bulan gaji 700 berminat sila hubungi say 0128482711
34Assalam Kpd Sesiapa yg Memerlukn Suntikan Modal RM5 Ribu - Tue 7/Jan/2014 3:32pm
Salam en saya ada buka kedai baby keuntungan bulanan lumayan kalu en nak saya boleh bagi 30% di bayar selama 6 bulan berminat blh hubungi saya 0128482711
35Studio Muzik Untuk Dijual di Jalan Reko, Kajang - Tue 7/Jan/2014 3:14pm
Salam tumpang iklan ye saya nak lelong jubah jenama butik mama harga sangat berpatutan RM 65 sehelai berminat blh hubungi saya 0128482711
36Hotel Budget / Homestay / Kereta Sewa di Kuching - Tue 7/Jan/2014 2:58pm
Tumpang iklan tuan tana ... saya ada menyediakan sewa kereta viva RM120/day RM70/ weekly berminat sila hubungi 0128482711 tq
37Menerima Tempahan Menjahit Shawl (Bangi) - Mon 6/Jan/2014 11:52am
salam tumpang iklan tuan Tanah .... salam warga MC saya nak letgo tudung bawal nagn shawl 1 pcs RM10 berminat hubungi saya 0128482711 tq
38Mencari Kasut, Baju, Tudung Secara Borong. - Fri 8/Nov/2013 8:32pm
salam saya nak lelong tudung dan jubah butik brnd butik mama boleh hubungi saya 0128482711 harga sangat murah2
39Mengambil Tempahan Nasi Lemak dan Nasi Ambang - Sarawak - Mon 4/Nov/2013 11:50pm
salam tumpang iklan saya membekal nasi lemak n ayam penyet di Kuching berminat hubungi say 0128482711
40Mencari Funder Untuk Projek Balak di Sarawak - Mon 4/Nov/2013 8:51pm
Tumpang iklan saya memerlukan patner untuk buat bisnes barangan baby di Kuching Sarawak diperlukan RM10.000 keuntungan 500-700 sebulan berminat hubungi saya 0128482711
41Mencari Pembekal Jersi Bola Gred AAA (Thailand) Termurah - Sarawak - Mon 4/Nov/2013 8:39pm
Salam saya ada mebekal nasi lemak n ayam penyet di daerah Kuching jika berminat boleh hubungi saya 0128482711
42Dropship Agent Diperlukan, Xpyah Kluarkan Pepa Modal Pun, Hanya Mpromosi Produk Kami! - Thu 17/Jan/2013 8:44pm
tumpang iklan yer ............ saya nak jual lelong produk butik mama hanya rm5000 berminat hubungi saya di0128482711
43Samsung Galaxy Note 2 dan S3 Clone. Harga Terbaik. - Thu 10/Jan/2013 6:37pm
enihandayani1984@yahoo.com
44Selamat Tahun Baru 2013! - Mon 31/Dec/2012 4:21am
salam warga mc saya nak lelong produk butik mama outlet kuching ... berbagai jubah ngan tudung n blause ... nak tutup kedai sebab nak pindah semua RM 12000 dulu saya beli RM30000 berminat hubungi 0128482711 sms sahaja
45Jual Kasut Fiftlop Mampu Milik RM68 - Mon 31/Dec/2012 4:15am
Harga borong fiftlop 1 pasang RM35 berminat sms 0128482711
46Selamat Tahun Baru 2013! - Thu 27/Dec/2012 12:48am
salam warga mc ada sesiapa yang nak buka butik baju muslimah brand butik mama .... saya ada nak jual produk brand butik mama bernilai rm10k nak jual sebab outlet di kuching tak dapatsambutan sesiapa berminat boleh hubungi saya di 0128482711
47Iklan Percuma Online di Iklananeka.com - Sat 8/Dec/2012 1:14am
saya jual kasut fiftlop retail rm55 borong rm45 moq 10pcs berminat hubungi saya 0128482711
48Pakej Perniagaan Untuk Semua (Pakej Keuntungan) - Sat 1/Dec/2012 6:46pm
salam saya nak lelong produk muslimah bbrand butik mama baluse 6pcs jubah 10pcs tudung 15pcs semua rm2000 berminat boleh sms saya di 0128482711
49Ingin Menjadi Ejen Dropship - Sat 1/Dec/2012 6:20pm
nak jadi agen kasut fiftlop n tudung or jubah boleh tengok katalog di fb Butik Si Lawa or call 0128482711
50Saya Ada RM5k Nak Buat Bisnes Apa - Sat 1/Dec/2012 6:13pm
saya cadang jual kasut fiftlop mampu milik modal hanya rm2500 dapat 50 pasang kasut boleh jual balik 1 pasang rm70 ke 80.. sesuai di jual online ataupun offline ,,, jual kasut ni sangat menguntungkan cepat balik modal berinat hubungi saya 0128482711