Peluang Menjadi Usahawan Perniagaan Dobi Layan Diri Laundrybar (24 Hours Coin Operated Laundry) di Bawah Skim Pembiayaan SME Bank Dengan Kerjasama..
Khairuddin 11 - Wed 2/Apr/2014 12:18pm [Last Comment]
Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia.

Peluang kini dibuka kepada semua semua usahawan yang ingin menceburi dalam perniagaan dobi layan diri (24 Hours Coin Operated Laundry) di bawah jenama LaundryBar. Perniagaan Dobi LaundryBar telah berkembang pesat di seluruh Malaysia dan kini mempunyai lebih dari 40 buah ?outlet? di seluruh Malaysia.

Sebanyak 200 buah lagi cawangan akan dibuka di bandar-bandar diseluruh Malaysia.

Kelebihan menyertai perniagaan Dobi LaundryBar:

1) Perniagaan yang mudah dimiliki, ditadbir dan diawasi. Hanya memerlukan seorang pekerja atau pengurus bagi menjalankan urusan perniagaan seharian.

2) Perniagaan yang telah terbukti mendapat perhatian dan tumpuan para pelanggan di seluruh Malaysia kerana cara perkhidmatan dobi layan diri 24 jam yang efisen, murah dan keadaan persekitaran yang bersih, tenang dan selamat.

3) Perniagaan LaundryBar menggunakan mesin-mesin basuh keluaran Alliance Laundry dari USA yang terkenal dengan teknologi mesin basuh yang terbaru dan berteknologi tinggi.

3) Perniagaan Dobi Layan Diri LaundryBar adalah yang pertama di Malaysia yang mendapat pengiktirafan Halal dari JAKIM dari segi penggunaan bahan-bahan pencuci atau sabun yang digunakan.

4) Pembiayaan Perniagaan sehingga RM500,000.00 dari SME Bank, MARA , Bank Rakyat dan PUNB.

5) Kami akan menguruskan semua urusan termasuk pembiayaan perniagaan, pengubahsuaian premis perniagaan, pemasangan alat-alat dan mesin basuh dan pengering, dekorasi premis perniagaan dan kelengkapan alat seperti CCTV, kipas angin, mesin penukar wang, alat pengesan pergerakan pelanggan dan lain-lain.

6) Latihan pengurusan perniagaan dan pengendalian mesin basuh akan diberikan secara percuma selama seminggu di premis perniagaan apabila memulakan perniagaan.

7) Bantuan penyediaan Kertas-kerja untuk permohonan pinjaman.

8) Bantuan nasihat dan kajiselidik tentang lokasi tempat perniagaan yang ingin dipilih.

9) Bantuan perkhidmatan lepas jualan dari segi penyelenggaraan mesin dan peralatan perniagaan

10) Bantuan perkhidmatan jualan dan pemasaran bagi memperkenalkan perkhidmatan dobi di kawasan setempat dan persekitaran melalui media cetak dan elektronik serta banner atau iklan Papan Tanda.

11) Satu perniagaan yang cukup menguntungkan serta mempunyai potensi pulangan yang tinggi dengan pengawasan yang mudah dan minima.

12) Terbuka kepada pelajar lepasan universiti atau institusi pengajian tinggi dan mereka yang masih bekerja dan ingin mempunyai perniagaan sendiri yang mudah diuruskan atau diselia-kawal.

13) Peluang membuka cawangan yang kedua, ketiga dan seterusnya apabila perniagaan yang pertama telah berjaya dan berjalan dengan sendiri.


Utk maklumat lanjut dan perjumpaan sila hubungi:

H/P: 017-5506748 / 012-6291901 - Khairuddin Abu Hanifah

Website: www.laundrybar.com.my

Facebook: https://www.facebook.com/laundrybar2013?ref=br_tf

Showroom: 2-18A, Jalan Desa 1/3, Desa Aman Puri, Kepong, 52100 Kuala Lumpur.

Niche: Bisnes Dobi | Pakej Perniagaan
 
1. Ali Imram - Wed 2/Apr/2014, 12:43pm
saya berminat.

email detail

crazytrain1211@yahoo.com  
2. Aini Suhada Binti Amer - Wed 2/Apr/2014, 12:48pm
saya berminat?email saya...crystallady82@yahoo.com  
3. Lynn82 - Wed 2/Apr/2014, 7:21pm
Tolong email saya ke smartlife909@gmail.com  
4. Izat Abd Wahab - Thu 3/Apr/2014, 12:43am
Salam,

Saya berminat...mohon emailkan details mengenai laundrybar ni ke izat.imanproperties@gmail.com

TQ  
5. Anismazura - Thu 3/Apr/2014, 1:52am
saya berminat. email ke saya repat2011@yahoo.com.

or call saya 0104396455  
6. Liz Chan - Thu 3/Apr/2014, 2:31am
Email mizzlizchan@gmail.com  
7. Zaid83 - Thu 3/Apr/2014, 10:09am
Salam saya berminat...tolong hantarkan detail kepada saya terima kasih  
8. Zaid83 - Thu 3/Apr/2014, 10:11am
Salam saya berminat tolong emailkan kepada saya detail nya terima kasih...
zahed_unifi@yahoo.co.uk  
9. Shafiza 3 - Thu 3/Apr/2014, 11:06am
Sy berminat

patrick_waterfallcutez@yahoo.com  
10. Mieyoi07 - Thu 3/Apr/2014, 5:17pm
tlg email sy izaqshoppe@yahoo.com  
11. Muhammad Adham Firdaus - Thu 3/Apr/2014, 6:38pm
mohon hubungi saya,saya berminat. mamatosburgerbakar@yahoo.com  
12. Asrie - Thu 3/Apr/2014, 9:22pm
khidmat melahirkan usahawan yg baik..saya bermint utk tahu lbh lnjut.tlg email info kpd asrie1978@yahoo.com.  
13. Amirul 278 - Thu 3/Apr/2014, 9:55pm
saya berminat, e-mail saya detail di
amirulshakirrahmat@gmail.com  
14. Wan Azril - Fri 4/Apr/2014, 5:41pm
Assalam saya berminat, sila e-mail saya detail di asyraf185@gmail.com  
15. Syafiq 151 - Fri 4/Apr/2014, 9:07pm
Berminat perniagaan tiada risiko
Boleh runding
Projek francais & retail
100% money back gurantee
Keuntungan avg 30-50% sebulan
Lokasi Klang Valley
Hubungi
0129150549
Faizal  
16. Shazwani 16 - Sat 5/Apr/2014, 8:24am
Saya sangat berminat,,
Boleh emailkan detail ke wanie_epi@yahoo.com

Terima kasih tuan  
17. Yon 3 - Sat 5/Apr/2014, 10:54pm
mohon isi survey tntg dobi ni & sebarkan linknya: http://www.surveys-engine.com/survey-50-53305cc93d2dd.html. TQ.  
18. Khairuddin 11 - Mon 7/Apr/2014, 12:40pm
Assalamualaikum Saudara dan Saudari Bakal Usahawan LaundryBar.

Pihak syarikat LaundryBar dengan berbesar hati ingin menjemput saudara dan saudari ke Majlis Taklimat Perniagaan LaundryBar anjuran bersama Kelab Usahawan Selangor (KUSEL) dan SME Bank pada tarikh berikut:

Tarikh: 9hb April 2014 (Rabu)

Masa: 3:00 - 6:00 Petang

Lokasi: Tingkat 9, Bangunan UMNO Selangor, Persiaran Bandaran, Seksyen 14, 40000 Shah Alam Selangor (Bersebelahan Bluewave Hotel dan di atas CIMB Bank)
Google Maps/GPS : 3.073614, 101.522050

Sila bawa rakan-rakan perniagaan yang turut berminat dengan perniagaan Laundrybar ini.

Sila sahkan kedatangan melalui SMS 0175506748 atau Whatapps - 0126291901.

Kedatangan saudara-saudari amat kami alu-alukan. Sekian. Terima kasih.  
19. Khairuddin 11 - Mon 7/Apr/2014, 2:39pm
Assalamualaikum Saudara dan Saudari Bakal Usahawan LaundryBar.

Sila sahkan kedatangan dengan memberikan nama penuh, No. I/C., No. Contact atau H/P, e-mail address dan cadangan lokasi perniagaan untuk rujukan pihak LaundryBar melalui SMS 0175506748 atau Whatapps - 0126291901.

Sekian. Terima kasih.  
20. Mohd Fadzil Kasbola - Mon 7/Apr/2014, 3:10pm
Saya berminat...mohon emailkan details mengenai laundrybar ni ke fadz78@gmail.com  
21. Noorhayati Thalhah - Mon 7/Apr/2014, 3:36pm
Salam, saya berminat boleh emailkan detail ke

noorhayatithalhah@gmail.com / nazriyazid85@g.mail.com

or call saya 017-232 3975 / 017-381 6524  
22. Khairuddin 11 - Mon 7/Apr/2014, 5:37pm
Salam. Kepada semua yang betul-betul serious dan berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang perniagaan LaundryBar, sila beri cadangan lokasi dan tarikh perjumpaan untuk pernbincangan lebih lanjut.

Hubungi saya : Melalui SMS 0175506748 atau Whatapps - 0126291901 - Khairuddin Abu Hanifah

Terima kasih.  
23. Ady 126 - Mon 7/Apr/2014, 6:16pm
email saya Muliady_Libra@yahoo.com.my / call / sms di talian 013-8484894 dan 0128471409... sy berminat... kawasan bintulu sarawak  
24. Mohd Kalmizi - Mon 7/Apr/2014, 11:22pm
Berminat...emaiil detail..kalmizi1606@gmail.com  
25. Eni 2 - Tue 8/Apr/2014, 3:12am
salam anda berminat mencari income lebih boleh hubungi saya berniaga beg inspired jenama terkenal seperti prada ,mk,mark Jacob ,lv dan banyak lagi modal permulaan hanya rm500 anda akan dapat 13 beg berjenama dan anda sudah boleh menjadi usahawan margin keuntungan 50 to 100% sebab harga anda yang tentukan berminat boleh hubungi 0128482711 terhad untuk 10 orang sahaja  
26. Anim 15 - Tue 8/Apr/2014, 1:14pm
saya berminat...email aniem73@yahoo.com
Area JB boleh set appointment ke?  
27. Tajudin Abdwahab - Thu 10/Apr/2014, 12:26pm
Tuan boleh hantar detail ke:
mtj3232@yahoo.com  
28. S Tan 2 - Thu 10/Apr/2014, 2:15pm
Berminat sham6611@yahoo.com  
29. Akkay - Thu 10/Apr/2014, 4:28pm
salam
saya berminat boleh berikan detail mengenai modal yang diperlukan , jika boleh membuat dgn sme apa condition nya. sila hantar detail ke azacck@hotmail.com  
30. Encheckam - Fri 11/Apr/2014, 5:52pm
Salam.. Tuan, sy berminat boleh email kan details kt email sy.
pirate.vc4001@gmail.com  
31. Eg 2 - Fri 11/Apr/2014, 6:11pm
Berminat.email kan.detail
rzjay@yahoo.com  
32. Awal Naqiuddin - Tue 15/Apr/2014, 11:45am
Pm..sy berminay email chanhonam1985@gmail.com  
33. Khairuddin 11 - Wed 16/Apr/2014, 11:00am
Assalamualaikum Saudara dan Saudari Bakal Usahawan LaundryBar.

Hari ini 16.4 2014 saya akan berada di Bangunan UMNO Selangor Shah Alam (Bersebelahan Bluewave Hotel Shah Alam) dari pukul 3 - 6 ptg.

Sesiapa yang berminat untuk membuat perjumpaan dan perbincangan tentang perniagaan LaundryBar ini boleh datang berjumpa dengan saya di sini.

Hubungi saya : Melalui SMS 0175506748 atau SMS/Whatapps - 0126291901 - Khairuddin Abu Hanifah  
34. Yusniza 14 - Sat 19/Apr/2014, 8:22pm
pm saya berminat email najibmansor@gmail.com  
35. Doxuru - Sun 20/Apr/2014, 6:37pm
Income RM900 sehari tanpa modal. Tuan/Puan drpd kita berFB/berWECHAT/WHATSAPP xdapat hasil...apa kata sambil2 tu kita buat income nak?? Saya nak berkongsi 1 program dari US yg boleh buat income sampingan....FREE REGISTER tiada apa2 bayaran yang dikenakan. Tiada tipu muslihat (kalau anda rasa program ni menipu...anda x rugi apa2 pun...anda tak keluar modal pun kan??) Tak perlu cari orang...tak perlu jual atau beli barang...syarat kelayakan :- anda ada FACEBOOK/WHATSAPP/WECHAT/TAGGED dan tahu guna komputer sikit2...apa saja termasuk tweeter atau laman sosial yang lain. Anda perlu open link dibawah dan register sebagai member. Lepas register anda terus dapat 25usd x 3.4 = RM85.00...lepas tu anda akan dapat link anda sendiri...apa lagi copy link sendiri dan copy ayat2 saya ni paste kat fb / tweeter dan sebagainya. Setiap orang yg buka link anda, anda akan terima ganjaran sebanyak 10usd x 3.4 = RM34.00 mudahkan??? Duit anda boleh pilih samada duit masuk ke acc bank / cek akan dipos ke alamat rumah anda...Register PERCUMA sila isi kat sini http://pay4shares.com/?share=75260  
36. Aisyawan - Mon 21/Apr/2014, 12:38am
Sy brminat emailkn detail kt aisyawan84@gmail
.com  
37. Nour 10 - Wed 23/Apr/2014, 10:57am
Email sy di bai_78@yahoo.com  
38. Arshad Yahya - Thu 24/Apr/2014, 4:53pm
email saya di arshadyahya90@gmail.com  
39. Fauzi Dzaki 2 - Fri 25/Apr/2014, 10:21am
Salam. Saya berminat. fauzidzaki7@gmail.com atau 0128855277 tks  
40. Knaz - Fri 25/Apr/2014, 2:11pm
Assalam En. Khairuddin 11, boleh email kpd saya detail2? sy serius utk buka perniagaan!

knizad@yahoo.com

terima kasih.  
41. Fauzi 242 - Mon 28/Apr/2014, 1:16pm
email sy di fauzi.lre@gmail.com  
42. Nik Zulkifli - Wed 30/Apr/2014, 7:09pm
email details masnik80@yahoo.com..
sistem francais ke?  
43. Ima Shasima - Fri 2/May/2014, 12:14am
berminat!!rozaimah.pjj11@student.usm.my wassp 0194571305  
44. Shawn 2 - Sun 4/May/2014, 2:52pm
saya berminat nak tahu dgn lebih lanjut.....tlg email detail ke keluangman93@yahoo.com  
45. Murad 5 - Mon 5/May/2014, 7:58am
sy serius tk buka perniagaan di bandar perda bukit mertajam...boleh emil kpd saya detail2? qaisara2505@yahoo.com  
46. Nas 106 - Mon 5/May/2014, 1:47pm
say berminat..email detail2 nasnsm94@gmail.com  
47. Azn Global Enterprise - Mon 5/May/2014, 2:24pm
boleh email detail ke aznglobal@gmail.com  
48. Cari Peluang 2 - Mon 5/May/2014, 11:36pm
Email detail n.niaga@yahoo.com  
49. Azwander Group - Wed 7/May/2014, 4:53pm
Assalamualaikum..saya amat berminat Tuan..
kawasan saya banyak pusat2 pendidikan di sini..seperti Politeknik,UITM,IKM..

E-mail sy Tuan..
azwandergroup@gmail.com  
50. Aiman 242 - Wed 7/May/2014, 7:04pm
berminat..blh email saya
grifindous@yahoo.com
tq..  

Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 192 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..