Mencari Funder Untuk Projek Balak di Sarawak
Zakaria Bin Jais - Fri 11/Oct/2013 12:08pm [Last Comment]
Salam.
Saya mencari funder untuk projek balak di Sarawak.
Kerja-kerja pembalakan dilakukan sendiri oleh owner
Modal diperlukan RM 3 juta .
Sila e-mail saya untuk detail
zakariajais@gmail.com

Niche: Mencari Pelabur | Kontraktor Balak Dan Kayu
 
1. Zakaria Bin Jais - Sun 13/Oct/2013, 10:03am
Tambahan informasi. Owner akan membuat bayaran bagi pelaburan rm 3 juta tersebut selepas loan dikeluarkan oleh bank ( 45 hari kerja). Keuntungan 15% dibayar sepanjang tempoh pembalakan anggaran 10 tahun utk 40 ribu ekar.  
2. Ray Lim - Thu 17/Oct/2013, 1:43pm
Saya ada modal RM4 juta untuk tolong kamu. Call 016-461 9933 atau email saya melalui www.malaysialoan.net.
Terima Kasih.  
3. Kim 22 - Fri 18/Oct/2013, 5:17pm
emailkan detail ke kimimus@yahoo.com  
4. Rosli 179 - Fri 25/Oct/2013, 7:46pm
sayA Boleh dptkn pinjaman 1j keatas bgantung pd dokumen yg ada,..cal..0196655905 email"rlee905@yahoo.com.my  
5. Usahawan Bestari - Wed 30/Oct/2013, 4:18pm
Kami bersedia utk menawarkan loan bermula dari RM1J - RM50J kpd usahawan bumiputera yang kekurangan MODAL untuk menjalankan bisnes. Tel skg 0192352954 usahawanbestari@gmail.com  
6. Eni 2 - Mon 4/Nov/2013, 8:51pm
Tumpang iklan saya memerlukan patner untuk buat bisnes barangan baby di Kuching Sarawak diperlukan RM10.000 keuntungan 500-700 sebulan berminat hubungi saya 0128482711  
7. Zakaria Bin Jais - Thu 7/Nov/2013, 9:26am
Bagi yang berminat untuk pelaburan secara perseorangan mahupun berkumpulan juga dialu-alukan. Sila perform satu company atau tabung dana utk monitor pelaburan dalam syarikat kami. Lantik akauntan dan lawyer bertauliah untuk monitor pergerakan kewangan.  
8. Tender Resources - Sun 10/Nov/2013, 3:18pm
See my add..Kebenaran oleh BNM untuk Dana Kami...Venture capital.  
9. Sariy Syahmi - Wed 27/Nov/2013, 2:20pm
masih valid x...??email pd camie_2209@yahoo.com...tq  
10. Zakaria Bin Jais - Wed 27/Nov/2013, 5:19pm
Salam. Syahmie boleh email phone no pada saya. zakariajais@gmail.com  
11. Telusmayamarketing - Wed 16/Sep/2015, 1:15am
Memerlukan modal 1k-2k untuk membantu keluarga memulakan perniagaan kecil kecilan dirumah.iaitu perniagaan pampers d kelengkapan bayi di shah alam.
Saya juga berhasrat membuka kedai lampin kerana permintaan yg menggalkkn dri laman web.sekarang saya kekurangan modal u ntuk mrnambh stock.
Meminta jasa baik bumi serawak melabur d setwrusnya menjadi rakan partner perniagaan.boleh wassp terus saya di 012-2566880...(semoga di permudahkan)  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..