Otai Babe

Profile
Forum NickOtai Babe
RegisteredMon 26/Jul/2010, 2:06pm
Topics by Otai Babe
1Pembantu Rumah/Maid - Jawa (1) - Thu 13/Aug/2020 1:06pm
2Pembantu Rumah/Maid Cari Majikan (1) - Wed 17/Oct/2018 2:38pm
3Pembantu Rumah Mencari Majikan (Jaga Orang Tua) (2) - Fri 9/Mar/2018 12:46pm
4Pembantu Rumah Maid Jawa Mencari Majikan (4) - Mon 18/Dec/2017 1:57pm
5Mencari Majikan untuk Maid/Pembantu Rumah (4) - Fri 15/Sep/2017 1:26pm
6Maid Pembantu Rumah Perlukan Majikan Khusus Jaga Orang Tua (1) - Tue 16/May/2017 11:53am
7Pembantu Rumah/Maid Dari Jawa Mencari Majikan - Khusus Jaga Orang Tua (2) - Wed 12/Apr/2017 2:57pm
8Pembantu Rumah @ Maid Jawa Baru Sampai Cari Majikan (2) - Fri 3/Feb/2017 2:42pm
9Pembantu Rumah Mencari Majikan (10) - Sat 27/Aug/2016 1:41pm
10Pembantu Rumah Dari Jawa Barat Mencari Majikan (1) - Wed 13/Apr/2016 2:57pm
11Pembantu Rumah/Maid Dari Jawa Mencari Majikan (1) - Wed 24/Feb/2016 2:25pm
12Pembantu Rumah (Maid) Mencari Majikan - Segera (3) - Wed 21/Aug/2013 2:54pm
13Pembantu Rumah Dari Jawa (6) - Fri 4/Jan/2013 2:02pm
Comments by Otai Babe
1Macamana nak Buat Kiriman Wang ke Indonesia Waktu PKP - Sat 25/Apr/2020 12:23am
Area sana pun sama. Yg kedai semua tutup. Mujur adik ipar bg contact. Boleh deal direct dgn dia ya. +60 17-268 4311 Sekarang mewar2kan sebab ada yg bertanya.
2Pembantu Rumah Diperlukan Segera - Thu 14/Sep/2017 3:03pm
Assalam, Seorang pembantu rumah baru sampai dari Jawa berumur 40an sedang mencari majikan untuk memberi khidmat beliau sebagai pembantu rumah. Maid ini tidak pernah ke Malaysia sebelum ini danvisa masih hidup. Gaji sebulan RM 900 Potongan gaji selama 3 bulan pertama (jadi, kos ambil maid hanya 3k shj) Bayaran = RM 6000 Ada pasport dan visa Sesiapa yang berminat boleh menghubungi : Pn sri 016-679 6012/ 03-6137 3053 (call sahaja) 011-23147669 (whatssapp) Kalau tak puas hati dengan perkhidmatan yang diberikan, majikan x sesuai dgn maid, @ maid x sesuai dgn majikan, kita akan tukar maid @ wang dikembalikan. Warranty 3 bulan. Sekarang maid tinggal 1 orang sahaja lagi. So, 1st come 1st serve. Jemput datang ke rumah untuk perbincangan lebih lanjut. Minta tolong majikan bermasalah seperti tak nak bayar gaji maid tolong jangan contact kami. p/s : Tak perlu risau kena tipu, boleh trace kat Telekom dan Digi Centre nombor fon tu dah brapa lama pakai. Rumah kat Selayang, dah berpuluh tahun duduk sini. Boleh datang tengok maid dan berbincang mengenai maid tersebut. Terima kasih.
3Borong Baju Kurung RM15 Sahaja Sehelai! Boleh Buat untuk Jualan atau Zakat di Rumah Orang Tua - Tue 21/Jun/2016 2:54am
pm 01123147669.. serious buyer.. tq
4Pembantu Rumah Kos Berpatutan - Fri 19/Feb/2016 6:33pm
Maaf, tumpang iklan ye... sebab x leh buat thread baru waktu ni, kena tunggu esok. As Salam, Wanita baru sampai di Malaysia sedang mencari majikan untuk memberi khidmat beliau sebagai pembantu rumah. Asal / Keturunan : Jawa Barat / Sunda Umur : 30 tahun & 25 tahun Pasport pelancong baru sampai 4 hari Jaga anak, orang tua, kemas rumah @ yang bersesuaian Gaji sebulan RM 800, potong gaji 3 bulan. Deal = RM 6800 Gerenti 3 bulan (Dlm tempoh gerenti, kalau antara majikan dan maid X SESUAI, wang akan dikembalikan @ diganti dengan maid yg lain kalau ada) Kontrak 2 tahun Sesiapa yang berminat boleh menghubungi Kak Sri di talian 016-679 6012 / 03-6137 3053.... Apa-apa hal boleh bincang OK. Sekarang maid tinggal 2 orang sahaja lagi. So, 1st come 1st serve. Urgent. p/s : Tak yah risau kene tipu, boleh trace kat Telekom nombor rumah tu dah brapa lama pakai n Digi Centre. Rumah kat Selayang, boleh datang tengok dan berbincang mengenai maid tersebut. Untuk urusan ini, sila telefon directly.. Sekiranya x dijawab, baru tinggalkan sms. Terima kasih.
5Group Whatsapp Event KL/Sel - Sat 22/Aug/2015 4:33pm
01123147669 aini
6Kelasi Kapal - Sertai Kursus (BSOM) - Sun 6/Oct/2013 7:31pm
blh emailkan detail easteamaywereku@yahoo.com
7Memberi Consignment Baju Kurung Pahang Cotton Vietnam Bermanik - Thu 18/Jul/2013 5:47pm
emel sy easteamaywereku@yahoo.com 0199565707... dah emel, inform sy ye.. TQ
8Pembantu Rumah Dikehendaki - Subang Jaya. - Thu 16/May/2013 4:37pm
As Salam, Seorang wanita telah sampai ke Malaysia sedang mencari majikan untuk memberi khidmat beliau sebagai pembantu rumah. Berasal dari jawa, berumur 38 thn dan berpengalaman. Gaji sebulan RM 700, potong gaji 3 bulan. Sesiapa yang berminat boleh menghubungi Pn Sri di talian 016-679 6012 / 03-6137 3053.... Apa-apa hal boleh bincang OK. Kalau tak puas hati dengan perkhidmatan yang diberikan, kita akan tukar maid. Sekarang maid tinggal 1 orang sahaja lagi. So, 1st come 1st serve. p/s : Tak yah risau kene tipu, boleh trace kat Telekom nombor rumah tu dah brapa lama pakai n Digi Centre. Rumah kat Selayang, boleh datang tengok dan berbincang mengenai maid tersebut. Terima kasih.
9Sewaan Lot Perniagaan di Hypermarket Mydin Jasin, Melaka - Sun 17/Mar/2013 9:09pm
email me detail : easteamaywereku@yahoo.com
10Sewaan Lot di Hypermarket Mydin Jasin, Melaka - Sun 17/Mar/2013 8:55pm
email detail easteamaywereku@yahoo.com
11Sesiapa Yang Ingin Bisnes Mesin Terminal Top Up/Kirim Wang/Byr Bil Dengan Cara yang Mudah dan Pasti Menguntungkan - Thu 14/Mar/2013 8:49pm
email detail: easteamaywereku@yahoo.com
12Usahawan Wanita Berminat & Berkomitment Dikehendaki Segera Pinjaman Usahawan Kecil Diuruskan Kepada Berkelayakkan Sahaja Insaallah - Wed 20/Feb/2013 8:29pm
Maaf mencelah... sekadar pandangan x seberapa.... nape x cakap straight to the point.... Dari atas smpi bawah ceramah panjang..... Bukan nak pertikaikan kenapa dan mengapa, tapi kan senang bagitau detail pasal tajuk yang ditulis.... p/s : bukan nak pertikai soal agama, tapi rasa x sesuai sgt..... =) ~ aman tanpa perang ~
13Cybercafe Setup Ikut Budget - Tue 19/Feb/2013 6:50pm
email detail : easteamaywereku@yahoo.com
14Cybercafe Setup Ikut Budget - Sun 18/Nov/2012 9:50pm
send quo ke easteamaywereku@yahoo.com.tq
15Ingin Menjalankan Perniagaan Sendiri Tapi Tiada Modal. Kami Boleh Membantu. (Area Damansara) - Thu 26/Jul/2012 1:46pm
saya sgt berminat..ibu tunggal...duduk berhampiran... boleh bg detail : easteamaywereku@yahoo.com / 019-9565 707... tqvm
16Kursus Komputer Autocad di Pusat Giatmara Titiwangsa Pada Mac 2012 Ini - Wed 25/Jan/2012 11:44am
boleh emailkan detail ?? easteamaywereku@yahoo.com
17Program Motivasi = Lubuk Duit (untuk Sesi Sekolah 2012) - Fri 23/Dec/2011 2:33pm
sila email easteamaywereku@yahoo.com
18Portable Ice Maker - Tue 13/Dec/2011 2:01pm
emailkan sebutharga
19Pelajari Bagaimana Membina Laman Web E-Commerce Tanpa Perlu Pengetahuan Asas - Sun 11/Dec/2011 3:49am
Salam, ada beberapa soalan yang nak ditanya: 1) Apa beza website dan web e-commerce? 2) Apa untung website/web e-commerce dengan blog?
204x4 Offroads Aktivities. Berapa Ramai yg Minat Sukan Ini? - Fri 25/Nov/2011 6:19pm
yg sebenornya yeop, org pompuan nih yg minat sukan 4x4 nih org pompuan yang ganah2,,, tapi bajet ta de, angan2 bleh r macam me,,,, hikhikhik
21Mencari Pembantu Rumah Indonesia yang Beagama Islam - Tue 7/Jun/2011 11:57am
Boleh hubungi saya coz saya ada maid dari indonesia yang nak kerja jaga anak. nak buat pertukaran majikan. majikan pertama jaga org tua. urgent. boleh dtg rumah saya jmp maid trus dan guna. Maid yg pertama x blh tngu lagi. Tel : 019-9565 707
22Siapa Sudi Tukar Ilmu/Kemahiran/Produk Dengan Saya? - Sat 30/Apr/2011 11:04pm
blh ajar ay juga,, easteamaywereku@yahoo.com
23Kepada yg Tiada Modal Nk Bukak Gerai Berger. - Sat 30/Apr/2011 3:27am
saya nk gk easteamaywereku@yahoo.com
24Pekerja Part Time Diperlukan - Fri 29/Apr/2011 11:50pm
emel sy easteamaywereku@yahoo.com
25Diperlukan 50 Orang Despatch - Area Shah Alam - Fri 29/Apr/2011 11:37pm
mmg nk cari p/time.. cal ye 019-9565 707 urgent
26Pembantu Rumah Serta Menjaga Anak Diperlukan Segera - Fri 29/Apr/2011 8:23pm
Salam Geministar 004, awak dapat dari mana ye?? boleh share dgn saya? sy sgt2 perlukan sbb kesian kat mak saya jaga anak saya 2 orang.. kerja rumah x penting, yang penting boleh jaga anak saya 2 orang..email saya easteamaywereku@yahoo.com fon 019-9565 707
27Bagaimana Dapat Free Kedai Franchise? Sini Pernerangannya - Mon 30/Aug/2010 4:12pm
Sila Baca Notis Bahagian Korporat & Perundangan eCosway
28Rakan Kongsi Dalam Perniagaan Kulkulator & Event (Karnival & Kempen Semarak Satu Malaysia) - Thu 19/Aug/2010 9:02am
email detail tentang event kat saya easteamaywereku@yahoo.com
29Rumah Dijual dgn Harga Rendah! - Wed 18/Aug/2010 1:53pm
x ksah la kat mna2 tapi area kl & selangor easteamaywereku@yahoo.com
30Telekung Sulam Indonesia Serendah RM34 - Wed 18/Aug/2010 9:26am
sya juger... easteamaywereku@yahoo.com
31Pasar Tani Mobile Kiosk - Wed 18/Aug/2010 8:59am
saya pn berminat gak email kat easteamaywereku@yahoo.com
32Kiosk untuk Diambil Alih - Setiawangsa - Wed 11/Aug/2010 1:09pm
nape nak selit2 cmni? trs terang je..franchise ke, ape ke.. conpius2..