Telekung Sulam Indonesia Serendah RM34
Nurkasih 2 @ Amirul Collection - Tue 17/Aug/2010 5:34pm [Last Comment]
Sedia membekal telekung sulam indonesia.

minimum of order = 1 kodi (20psg)
1psg= RM35.00

HARGA RUNCIT = RM70.00
sangat-sangat laris.

Pembelian kurang 20psg = less 30% dari harga runcit.
sila tinggalkan email untuk gambar.
terima kasih.

Niche: Pemborong Telekung Dan Songkok | Produk Dari Indonesia
     
  1. Nurkasih 2 - Tue 17/Aug/2010, 5:38pm
    maaf, salah info:

    1psg :RM34. bukan RM35.  
  2. Liena222 - Tue 17/Aug/2010, 5:43pm
    emel gambar kat saya yek..thanks

    liena222@yahoo.com  
  3. Niniey 2 - Tue 17/Aug/2010, 6:39pm
    sy jg, tq.........

    niniey2000@yahoo.com  
  4. Mrs Firdaus 2 - Tue 17/Aug/2010, 7:26pm
    Salam, email pada saya juga ya: syurganiaga@gmail.com. Terima kasih.  
  5. Iraz 2 - Tue 17/Aug/2010, 8:31pm
    kaning_cuty@yahoo.com  
  6. Nurulna - Tue 17/Aug/2010, 8:44pm
    emaikan pada saya yer...rulus87@yahoo.com  
  7. Hartini Bt Harun - Tue 17/Aug/2010, 10:07pm
    tolong emailkan pada saya yer.. makna_79@yahoo.com... skali ngan telekong 2layer tu.. sertakan size skali yer...  
  8. Noraida - Tue 17/Aug/2010, 10:23pm
    Emailkan kt sy juga : noraidan@gmail.com
    thanks  
  9. Jay - Tue 17/Aug/2010, 10:36pm
    email jayrahmat@gmail.com  
  10. Fizza - Wed 18/Aug/2010, 1:03am
    Pls emel katlog ke box1811@yahoo.com
    tq  
  11. Otai Babe - Wed 18/Aug/2010, 9:26am
    sya juger...
    easteamaywereku@yahoo.com  
  12. Djell - Wed 18/Aug/2010, 9:29am
    email saya
    djell888@gmail.com
    thanks  
  13. Shapida Azliza - Wed 18/Aug/2010, 9:33am
    email catalog izz_dania2@yahoo.com  
  14. Khairul 22 - Wed 18/Aug/2010, 9:53am
    emailkan kepada saya
    anuarcsu@gmail.com  
  15. Zila 6 - Wed 18/Aug/2010, 10:36am
    Email ke azilayasin@gmail.com  
  16. Muhd Nazri Ismail - Wed 18/Aug/2010, 11:17am
    sy pn nk juger.email kt sy
    tokguruent@yahoo.com  
  17. Ayyla - Wed 18/Aug/2010, 11:41am
    emel gambar kat saya yek..thanks

    ayylacollections@yahoo.com  
  18. Rasafah - Wed 18/Aug/2010, 12:43pm
    sy pn

    nazifamazni@yahoo.com  
  19. Idah - Wed 18/Aug/2010, 1:30pm
    email kat kisa2893@yahoo.com

    TQ  
  20. Fauziah 5 - Wed 18/Aug/2010, 9:12pm
    sila e-mel saya di sitifauziahmdshah@yahoo.com atau sms 017-3398975  
  21. Alongd2 - Thu 19/Aug/2010, 5:58am
    email saya
    alongd287@gmail.com  
  22. Yart - Thu 19/Aug/2010, 9:36am
    sy pun nak....cilokdaa@yahoo.com  
  23. Hisyam 5 - Thu 19/Aug/2010, 12:35pm
    email kat hisyarm@gmail.com  
  24. Sleepy - Sun 22/Aug/2010, 12:06am
    please email me at junctiontropic@yahoo.com

    thanx so much  
  25. Amelia - Mon 23/Aug/2010, 8:29pm
    please email me at amelia082@yahoo.com

    thanx so much  
  26. Alfa Al Ghazali - Wed 25/Aug/2010, 12:20pm
    askum, tlg email kat saya harga, gambar dan alamat,.. thanks. email: cute_babeimanina@yahoo.com  
  27. Isza - Wed 25/Aug/2010, 12:53pm
    email pada sy ye intanshahiza@yahoo.com.my  
  28. Amelia - Wed 25/Aug/2010, 11:43pm
    Bila boleh email? dah 2hari tunggu. My email : amelia082@yahoo.com  
  29. Azad - Mon 30/Aug/2010, 12:54am
    salam, tlg email info lanjut kepada saya
    youhei_7@yahoo.com  
  30. Lilly - Mon 30/Aug/2010, 4:35pm
    emailkan detail  
  31. Masayu 4 - Wed 1/Sep/2010, 5:31pm
    emelkan saya quotation telekung dan gambarnya sekali.kalau ada set sembahyang yg lain,sila emelkan juga.tq.
    radmaszib@yahoo.com  
  32. Hana Lee - Sun 5/Sep/2010, 12:41am
    emailkan gambar/katalog kpd sy.
    hana294@gmail.com

    tq  
  33. Lyn 5 - Sun 5/Sep/2010, 12:27pm
    Email kpd saya noraslindaz@yahoo.com  
  34. Masnizar - Sun 5/Sep/2010, 9:37pm
    email kn detail pd saya tq..
    galus_galus82@yahoo.com.my  
  35. Kamisah 2 - Tue 7/Sep/2010, 7:12pm
    tolong send kan ke email saya..
    lasa_sygku@yahoo.com..
    harap dapat send dgn cepat  
  36. Leelah Mansor - Tue 7/Sep/2010, 11:58pm
    email kan saya keterangan lanjut beserta gambar

    nleelahmansor@yahoo.com.my
    tq  
  37. Ustaz B - Wed 8/Sep/2010, 10:01am
    Sila emailkan detail dan gambar pada saya di ustazbn7@yahoo.com  
  38. Farid24 - Wed 15/Sep/2010, 10:10am
    berminat..boleh emel jenis beserta gmbr di gaban24@gmail.com..tima kaseh  
  39. Usna - Wed 15/Sep/2010, 9:19pm
    tlg email..pic skali..sayang.nor@gmail.com  
  40. Mrs Hakim - Fri 17/Sep/2010, 1:04pm
    emailkan kpd saya bersama gambarnye sekali.. terima kasih

    emalin_83@yahoo.com  
  41. Anne 15 - Fri 17/Sep/2010, 7:12pm
    tolong emailkan saya katalog yeah..

    imanfaith@gmail.com  
  42. Siti Zainirah - Sat 18/Sep/2010, 12:39am
    tlg email kat sy ok. zainirah@yahoo.com  
  43. Ririehidayah - Tue 21/Sep/2010, 5:18pm
    email gambar kat saya

    missfly01@gmail.com  
  44. Amy 7 - Wed 22/Sep/2010, 12:04pm
    raisins.sister@gmail.com  
  45. Nurkasih 2 - Wed 22/Sep/2010, 4:44pm
    Saya dah email pada semua. cek email please. mana yg terlambat minta maaf, sy bz urusan luar. terima kasih  
  46. Farah 24 - Wed 22/Sep/2010, 9:32pm
    email kan saya keterangan lanjut beserta gambar
    hanilatif_nur@yahoo.com.my
    tq  
  47. Fashah84 - Fri 24/Sep/2010, 1:48am
    saya berminat..mohon keterangan lanjut berserta gambar...fashah84@yahoo.com  
  48. Ujie 2 - Fri 24/Sep/2010, 10:19pm
    Saya juga berminat. Sila hntr keterangan lanjut beserta katalog @ gambar ke ujinawawi@yahoo.com
    terima kasih..  
  49. Syuhadah - Fri 24/Sep/2010, 10:21pm
    saya berminat..
    pls email...syuhadah81@yahoo.com
    tq..  
  50. Sazali 8 - Sun 26/Sep/2010, 11:16am
    saya berminat.tlg email saya...zali71@yahoo.com  
Start | Page 1 | Next >                  FirstPage ¤ LastPage   (Total 139 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Utara Popular di Bandar Baru Bangi dan Laksa Kelantan
Apa beza Laksa Utara dan Laksa Kelantan? Ada berapa jenis laksa di Malaysia? Kami ke Gerai Ridup Rimba di Bandar Baru Bangi untuk menikmati laksa utara yang sedap dengan cendol yg ohsem. Gabungan 2 menu ini sangat sesuai dijadikan pakej bisnes makanan. Kami juga senaraikan 5 lagi laksa di Malaysia untuk video seterusnya nanti.
Makan Lemang To'ki dan Bakar Lemak di Kolam Air Panas Bentong
Mari kita belajar dari Lemang To'ki di Bentong cara beliau berniaga. Bisnes ini sesuai untuk sesiapa yang mempunyai tanah di kampung yang dekat dengan jalan besar. Di Bentong juga terdapat Kolam Air Panas popular dengan 3 peringkat kepanasan. Berendam dalam kolam ini dipercayai boleh menyihatkan kulit dan badan. Juga boleh membakar lemak lemang yg baru dimakan tadi :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)