Manhas Enterprise

Profile
Forum NickManhas Enterprise
Handphone0124787401
CompanyManhas Enterprise
RegisteredWed 28/Nov/2012, 1:13am
Topics by Manhas Enterprise
1Printing and Signboard Service - Pulau Pinang - Wed 29/Jul/2015 1:40pm
2Printing and Signboard Service (1) - Tue 2/Dec/2014 9:22am
3Printing and Signboard Service (1) - Wed 15/Oct/2014 1:47pm
4Printing and Signboard Service - Tue 2/Sep/2014 11:23am
5Signboard and Printing Service - Penang (1) - Tue 25/Feb/2014 2:59pm
6Printing and Signboard - Penang (1) - Thu 23/Jan/2014 12:11pm
7Signboard and Printing Service - P.Pinang - Wed 11/Dec/2013 12:09pm
8Printing dan Signboard (2) - Fri 8/Nov/2013 10:51am
9Printing And Signboard Service - Wed 9/Oct/2013 11:56am
10Signboard And Printing Service (2) - Mon 29/Jul/2013 1:16pm
11Printing And Signboard Service (2) - Sat 22/Jun/2013 11:37am
12Printing And Signboard Service (2) - Tue 26/Mar/2013 11:56am
13Printing And Signboard Service (4) - Fri 22/Feb/2013 11:13am
14Printing And Signboard Service (2) - Mon 21/Jan/2013 1:20pm
15Printing And Signboard Service (2) - Thu 29/Nov/2012 12:07pm
Comments by Manhas Enterprise
1Kami Pemborong Pakaian Lelaki Berjenama (T-Shirt (Berkolar/Raund Neck), Kemeja, Hackett) - Sun 24/Feb/2019 9:19am
send katalog boss izzdhyacollection@gmail.com..bagi list harga sekali coz sy nak ambik borong
2Projek Perumahan Scarlet Villa Uda Land (North) Taman Pauh Jaya, Prai - Wed 29/Jul/2015 1:56pm
Cetak banner serendah rm1.00 sqft juga membuat Papan iklan Call/sms/whatsapp 012-4787401
3Pusat Terapi - Bekam, Acupunture, Full Body Massage & Kiropraktik - Kepala Batas, P.Pinang - Wed 29/Jul/2015 1:52pm
Print baner dgn harga RM 1.00 sqft Utk tempahan boleh hubungi sy di: 012-4787401
4Kotak Air Mineral Readystock di Regal Box Outlet - Wed 29/Jul/2015 1:48pm
Percetakkan baner dgn harga RM 1.00 sqft serta membuat Papan Iklan Utk tempahan boleh hubungi sy di: 012-4787401
5Membekalkan Vitamin C Dengan Harga Borong. - Wed 15/Oct/2014 2:07pm
Perkhidmatan membuat signboard dan printing..sebarang pertanyaan boleh hubungi sy: 012-4787401
6Tempahan Menjahit Pakaian - Seberang Jaya, P. Pinang - Wed 15/Oct/2014 2:02pm
menyediakan perkhidmatan printing dan sinage..jika ada keperluan bole hubungi sy 012-4787401
7Perkhidmatan Mencuci Rumah/Pejabat dan Dobi Termurah - P.Pinang - Wed 15/Oct/2014 1:53pm
Assalam, kami menyediakan perkhidmatan membuat signboard serta printing..sekiranya ada keperluan boleh call/sms/whatsapp/wechat di no: 012-4787401 atau email ke: man_has4u@yahoo.com
8Anna Iris Enterprise Pemborong Pakaian Kanak-Kanak Termurah - Tue 2/Sep/2014 12:05pm
ada catalog tak..email sy di man_has4u@yahoo.com
9Agen Jualan Susu Berperisa Coklat Diperlukan Segera - Fri 15/Aug/2014 6:51pm
mahu dapatkn perkhidmatan printing dan signboard?..sila call/sms/whatsapp di 012-4787401
10New Year Promotion! - Fri 15/Aug/2014 6:48pm
menyediakan perkhidmatan printing dan signboard..boleh call/sms/whatsapp di 012-4787401
11Perkhidmatan Mencetak T-Shirt (Harga Senyum-Senyum!) - Fri 15/Aug/2014 6:46pm
Menyediakan perkhidmatan printing dan signboard..call/sms/whatsapp di 0124787401
12Mudahnya Hasilkan Produk Jenama Sendiri. Tak Perlu Buka Kilang dan Modal Besar Pun utk Dijual - Fri 15/Aug/2014 6:41pm
perkhidmatan printing dan signboard disediakan utk premis perniagaan anda, maklumat lanjut boleh hubungi/sms/whatsapp di 0124787401 atau email man_has4u@yahoo.com
13Pemborong Bundle - Fri 15/Aug/2014 6:29pm
Perkhidmatan kami: Signboard Sinage Billboard backdrop Banner bunting flayer Name Card Poster Bill Book latter head envelop money pocket Packaging(paper, plastic) pre ink booklet, magazine, cenderahati(pelbagai) Print label dan pelbagai lagi.untuk maklumat lanjut boleh hubungi saya ditalian 012-4787401 atau email ke: man_has4u@yahoo.com TEMPAHLAH SEKARANG!!! (utk kawasan penang shj) u/p: utk lain2 negeri boleh dipertimbangkan mengikut oder
14Projek Memasang Papan Tanda Kempen (Kontraktor) - Tue 5/Aug/2014 3:05am
Email kat sy sekali..
15Pembekal Kain Sulam Bukit Tinggi. Harga Borong Terendah Dengan Kualiti Sulaman Terjamin - Thu 27/Feb/2014 12:10pm
Assalamualaikum..sy ada menyediakan perkhidmatan membuat signboard dan prtinting. Utk tempahan atau khidmat nasihat boleh call/sms/whatsapp: 0124787401 atau email: man_has4u@yahoo.com
16Pemborong dan Peruncit Hantaran - Tue 25/Feb/2014 3:24pm
Kami ada menyediakan perkhidmatan membuat dan membekal pelbagai jenis signboard serta printing termasuk membuat label dan sticker utk pertanyaan boleh call/sms/whatsapp/email: 012-4787401 man_has4u@yahoo.com
17Mudahnya Hasilkan Produk Jenama Sendiri.X Perlu Buka Kilang dan Modal Besar Pun - Tue 25/Feb/2014 3:20pm
Menyediakan perkhidmatan membuat signboard dan printing serta label..utk pertanyaan boleh call/sms/whatsapp/email: 0124787401 man_has4u@yahoo.com
18Tukang Jahit di Perlukan - Tue 25/Feb/2014 3:13pm
Assalamualaikum..sy ada menyediakan perkhidmatan membuat signboard dan prtinting. Utk tempahan atau khidmat nasihat boleh call/sms/whatsapp: 0124787401 atau email: man_has4u@yahoo.com
19Bisnes Mini Market utk Dijual - Kepala Batas, Pulau Pinang - Tue 25/Feb/2014 3:06pm
Salam..sy ada menyediakan perkhidmatan printing dan signboard. utk maklumat lanjut boleh call/sms/whatsapp/wechat: 0124787401 email'' man_has4u@yahoo.com
20Perlukan Consignment Baju Kurung, Baju Melayu Dewasa & Kanak-Kanak - Mon 11/Nov/2013 2:23pm
Menyediakan perkhidmatan Printing n signboard..utk tempahan dan pertanyaan sila hubungi atau email di: 0124787401-mann man_has4u@yahoo.com
21Agen dan Pemborong Untuk Gadget Elektronik - Mon 11/Nov/2013 2:18pm
Assalamualaikum..minta laluan seketika. sy ada menyediakan perkhidmatan printing dan signboard..sekiranya pihak tuan/ puan memerlukan perkhidmatan kami..boleh hubungi atau email pada saya
22Mencari Rakaniaga Bisness Jeruk dan Asam Kering - Wed 9/Oct/2013 12:12pm
Assalam, sy ada menyediakan perkhidmatan membuat sticker label utk pelbagai jenis sticker.berminat boleh hubungi sy di 0124787401-mann
23Hasilkan Produk Jenama Sendiri Tanpa Perlu Buka Kilang. Modal Rendah. - Wed 9/Oct/2013 12:06pm
Assalam, sy ada menyediakan perkhidmatan membuat label produk. mungkin pihak tuan menggunakan label utk packaging produk tuan, sekiranya berminat boleh hubungi sy di 012-4787401 atau email man_has4u@yahoo.com selain dr itu sy juga ada menyediakan perkhidmatan design, printing dan signboard. harap boleh kerjasama di masa akan datang
24Open Pre-Order Dress Baby & Kanak2 Perempuan Secara Borong - Sat 22/Jun/2013 11:49am
email detail pd sy: man_has4u@yahoo.com
25Borong dan Retails Baju Baby dan Kanak-Kanak - Sat 22/Jun/2013 11:46am
boleh email catalog pd sy..sy mmg sedang mencari suplier baju baby n kanak2..ni email sy: man_has4u@yahoo.com
26Bisnes Jus Buah2an Fresh Sgt Menguntungkan dan Mudah! - Sat 22/Jun/2013 11:35am
sy berminat dgn ebook tuan..sila email pada sy man_has4u@yahoo.com
27Printing And Signboard Service - Tue 12/Mar/2013 12:33pm
Baner 1ft RM2.00, jika kuantiti byk akan jd lagi kurang utk 3x10, 10pcs RM450