Kama 18

Profile
NameKamal
Forum NickKama 18
Handphone011-21906429
RegisteredWed 12/Nov/2014, 10:42am
Topics by Kamal
1Saya Perlukan Bantuan Siasatan (1) - Wed 19/May/2021 6:09am
2Saya nak Buat Website - Wed 3/Feb/2021 9:56am
3Perlukan Pengurus Bisnes untuk Perniagaan Cetakkan - Fri 11/Sep/2020 1:34pm
4Mencari Ruang Niaga Roti Canai - Area Rawang (1) - Fri 5/Jun/2020 12:23pm
Comments by Kamal
1Mencari Gerai utk Menempatkan Kuih-Muih - Thu 27/May/2021 11:37am
Area Sungai Besi, near Desa Tasik - saya cari pembekal kuih secara consignment untuk jualan dari pukul 12 tgh hari sampai 5ptg. Hubungi saya deen https://wa.me/601132994153
2Website Sendiri untuk Jual Barang Online - Wed 19/May/2021 6:12am
Kalau brand sendiri, bagus ada website online shopping sendiri. Kalo bukan produk sendiri, better jual kat app sedia ada macam lazada, shoppee, zalora etc..
3Mencari Rakan Usahasama di Dalam Biznes Online - Wed 20/Jan/2021 10:37pm
Saya pun cari rakan kongsi untuk bisnes printing baju (lelaki/perempuan), syer modal bersama dan manage bersama. tiap partner punya tanggungjawab handle department masing-masing, ada 2 depart: a. Management - sales dept, akaun n servis b. Operation - production, quality n delivery Tapi kedua partner tetap saling berkongsi idea, strategi, plan or any suggestion yg terbaik untuk kemajuan bisnes. Cadangan lokasi di area Pandan atau Ampang, Selangor. Yang serius, berminat dan betul nak kerja keras majukan bisnes ini bersama saya, whatsapp deen https://wa.me/601132994153
4Mencari Founder utk Buka Kedai Emas - KL/Selangor - Mon 17/Aug/2020 5:03pm
saya pun cari funder untuk bisnes percetakan baju. but saya pun ada modal saya sendiri. kira partner lah nanti. saya ada beberapa plan n strategi yg tak pernah dibuat pengusaha bisnes ni yg lain..yg saya yakin potensi cukup besar untuk kukuhkan bisnes ni berbanding pesaing yg lain. boleh hubungi saya https://wa.me/601132994153 Dino
5Mencari Kedai Sewa di Sekitar Kuala Lumpur untuk Bisnes Bundle - Mon 17/Aug/2020 3:01pm
saya cari space kat restoran untuk jual roti canai...sesiapa yg ada kasi tau saya https://wa.me/601132994153 dino
6Kafe Universiti untuk Dilepaskan di Selangor - Mon 17/Aug/2020 2:45pm
kalau masih ada lot kedai universiti kolej untuk disewa murah contact saya https://wa.me/601132994153
7Tanah Lot Rumah Pinggiran KL untuk Dijual - Mon 17/Aug/2020 2:31pm
yang tepi jalan ada tak...yg harga dalam 120k ke 130k ke...yg boleh saya tambah buka kedai kecik ke..https://wa.me/601132994153
8Perniagaan Hotel untuk Dijual di Berhadapan HUSM Kubang Kerian, Kelantan - Mon 17/Aug/2020 2:29pm
kalau saya bayar bulan2 boleh tak? saya bagi deposit rm15 ke rm20 k dulu...kita bincang elok2. contact saya ye dino https://wa.me/601132994153
9Berhati-Hati Jika Anda Mencari Funder/Pelabur/Pinjaman - Mon 17/Aug/2020 2:26pm
Rozana Binti Haji Ismail - INI NAMA TIPU NI.... kemain setan ni bela mempertahankan kerja haram dilaknat oleh tuhan menipu orang. Dasar manusia pemalas....tau nak duit orang. Mati besok, tersepit dihimpit tanah n bumi. Kepada kaki setan penipu, mana maruah diri kau sendiri sampai nak mentedarah makan pun kau menipu duit orang lain? kesian..