Aishah Mnr

Profile
Forum NickAishah Mnr
CompanyMentor Niaga Resources
URLwww.myceo.com.my
RegisteredTue 19/Aug/2014, 12:33pm
Topics by Aishah Mnr
1Baru Mula Bisnes? Nak Sewa Pejabat Mahal? Gunakan Servis Virtual Ofis Hanya RM50 Sebulan - Wed 13/Feb/2019 9:34am
2Baru Mula Bisnes? Nak Sewa Pejabat Mahal? Gunakan Servis Virtual Ofis Hanya RM50 Sebulan - Tue 27/Nov/2018 11:11am
3Servis Virtual Ofis Serendah RM50 Sebulan (Kota Damansara) - Fri 6/Jul/2018 10:23am
4Baru Mula Bisnes? Nak Sewa Pejabat Mahal? Gunakan Servis Virtual Ofis Hanya RM50 Sebulan (1) - Wed 23/May/2018 2:27pm
5Baru Mula Bisnes? Nak Sewa Pejabat Mahal? Gunakan Servis Virtual Ofis Hanya RM50 Sebulan (1) - Tue 10/Apr/2018 10:30am
6Servis Virtual Ofis Serendah RM50 Sebulan (Kota Damansara) - Thu 4/Jan/2018 2:20pm
7Mulakan Perniagaan Dengan Kos Serendah RM50 Sebulan! - Tue 29/Aug/2017 1:15pm
8Servis Virtual Ofis Serendah RM50 Sebulan (Kota Damansara) (1) - Thu 27/Jul/2017 11:06am
9Jimatkan Kos Perniagaan Dengan Servis Virtual Ofis Serendah RM50 Sebulan - Mon 5/Jun/2017 9:20am
10Jimatkan Kos Perniagaan Dengan Servis Virtual Ofis - Thu 4/May/2017 12:56pm
11Virtual Ofis Serendah RM50 Sebulan (Kota Damansara) - Fri 31/Mar/2017 2:50pm
12Servis Virtual Ofis Serendah RM50 Sebulan (Kota Damansara) - Tue 28/Feb/2017 2:36pm
13Virtual Ofis Servis Serendah RM50 Sebulan! - Wed 4/Jan/2017 11:02am
14Servis Virtual Ofis serendah RM50 Sebulan - Fri 14/Oct/2016 10:11am
15Agen Diperlukan - Produk Kanak-Kanak Senang Jual Keuntungan Maksima 45%! - Fri 19/Aug/2016 11:54am
16Adakah Anda yang Kami Cari? - Wed 1/Jun/2016 10:04am
17Usahawan Pendidikan - Jemputan Stokis dan Ejen Rasmi - Thu 14/Apr/2016 10:14am
18Program Cuti Sekolah - Money Smart Kids Workshop (1) - Thu 3/Mar/2016 12:52pm
19Jawatan Kosong : Marketing Executive (Urgent) - Fri 15/Jan/2016 10:25am
20Jawatan Kosong: Part Time Promoter (Urgent) - Tue 27/Oct/2015 12:24pm
21Aidilfitri Gathering & Networking (AFGAN) 2014 - Tue 19/Aug/2014 12:39pm
Comments by Aishah Mnr
1Mencari Kerja Part Time (Cuti Semester) - Wed 2/Aug/2017 10:51am
Boleh whatsapp 012-4220677 (Aisya). Kami cari student part time untuk bantu dalam projek Karnival Usahawan Cilik.
2Mencari Kerja Part Time Sabtu dan Ahad untuk 3 Bulan - Wed 2/Aug/2017 10:47am
kami dari Mentor Niaga sedang mencari pelajar part time untuk bantu kami di dalam projek Karnival Usahawan Cilik. Whatsapp 012-4220677 untuk details.
3Mencari Kerja Part Time. Urgent! - Wed 2/Aug/2017 10:44am
kami sedang mencari pelajar part time untuk bantu kami di dalam projek Karnival Usahawan Cilik. Boleh contact 012-4220677 (Aisya) untuk maklumat lanjut.
4Saya Sedang Mencari Peluang Pendapatan/Perniagaan Sampingan! - Thu 16/Mar/2017 10:17am
Peluang Menjadi Usahawan Pendidikan.. Insyaallah untung dunia..untung akhirat.. Jom sertai sesi taklimat Rakan Niaga MyCEO yang akan berlangsung pada : Tarikh : 27 Mac 2017 (Isnin) Masa : 2.00 - 6.00 petang Tempat : Grand Campbell Hotel, Kuala Lumpur Penyertaan adalah PERCUMA. Rebut peluang untuk mendidik anak-anak kecil ini agar pandai dalam kewangan, bijak menyimpan, bijak buat duit & bersedia nk jadi seorang CEO bila dah besar nanti. Anda dapat untung dunia..untung akhirat pun dapat dengan membantu anak-anak kecil ini..Insyallah.. Kalau nak tahu lebih lanjut tentang MyCEO jom sertai sesi taklimat pada 27hb ni. Bukan saja anda akan dapat ilmu baru, malah dapat juga bernetworking & mencari peluang business yang lain. Sambil sembang-sembang dan dengar taklimat tu, boleh lah makan makanan yang telah kami sediakan. Santai je majlis. Macam dah tak sabar je nk datang tu..Okey kalau berminat boleh hubungi terus 012-4220677 (Cik Aisya) untuk confirmkan tempat. Kalau ada rakan-rakan atau kenalan yang nak join sekali pun boleh sangat dialu-alukan. Jumpa anda di sana! Untuk info lanjut tentang MyCEO sila klik di link --> https://www.facebook.com/myceo2015/posts/1670800746555364
5Mencari Tempat Pratikal di Penang & KL/Selangor - Wed 11/Jan/2017 4:09pm
Boleh email resume ke myceo2015@gmail.com. Untuk details company www.myceo.com.my
6Searching for Internship Placement - KL - Thu 20/Oct/2016 3:11pm
boleh email resume ke myceo2015@gmail.com
7Mencari Tempat Praktikal Bahagian Pengurusan Perniagaan - Perak & KL - Thu 20/Oct/2016 3:08pm
email resume ke myceo2015@gmail.com ofis kami di Kota Damansara
8(IT) Mencari Tempat Practikal Sekitar Shah Alam, Selangor. - Thu 20/Oct/2016 3:06pm
email resume ke myceo2015@gmail.com
9Bakal Ibu yg Kecewa - Tue 23/Aug/2016 9:42am
salam puan sy simpati dengan nasib puan. Kalau puan berminat nk tambah pendapatan, kami ada produk pendidikan Kit Bijak Menabung dan sedang mencari agen dan dropship. Puan boleh rujuk post kat bawah ni dan boleh hubungi kami kalau berminat. terima kasih. http://www.majalah.com/?classified:agen-diperlukan-produk-kanak-kanak-senang-jual-keuntungan-maksima-45:FYTRWS89ND
10Program Cuti Sekolah - Money Smart Kids Workshop - Thu 3/Mar/2016 12:57pm
Money Smart Kids Workshop Hari : 16 & 17 Mac 2016 Masa : 2.00 - 5.00 petang Tempat : Kota Damansara Umur peserta : 9-12 tahun ''Saving Money Is Now Fun''
11Mencari Kerja - Fri 15/Jan/2016 10:47am
Jawatan kosong sebagai ''Marketing Executive'' di Mentor Niaga Resources bagi memperkenalkan produk & program di bawah nama MyCEO (Malaysia Children ENtrepreneurship Orientation Program) Kami amat mengalu-alukan sesiapa yang mempunyai pengalaman di dalam bidang sales & marketing. Boleh email resume ke mentorniaga.resources@gmail.com Rebut peluang untuk mendapat pengalaman dan komisen bulanan yang tinggi. Boleh hubungi 03-61516555/012-4220677 atau www.myceo.com.my untuk info lanjut
12Mencari Kerja Kosong - Fri 15/Jan/2016 10:42am
http://www.majalah.com/?classified:jawatan-kosong-marketing-executive-urgent:FWMLR7XJBX
13Mencari Pekerjaan - Area PJ - Fri 15/Jan/2016 10:36am
Jawatan kosong di Mentor Niaga Resources sebagai ''Marketing Executive'' bagi memperkenalkan produk & program pendidikan di bawah nama MyCEO. Jika berminat sila hantar resume ke mentorniaga.resources@gmail.com Untuk info lanjut 03-61516555/012-4220677 atau layari www.myceo.com.my