Mencari Pembekal untuk Kasut, Leather Beg, New Jacket for Women
Wida 2 @ Small Business - Mon 15/Nov/2010 2:32am [Last Comment]
mencari pemborong atau pembekal untuk kasut,leather beg,new jacket for women..

please email me:
nurwida88@gmail.com..

Niche: Pemborong Kasut Dan Sandal | Pemborong Beg Tangan
 
1. Azufa - Tue 23/Nov/2010, 4:14pm
kami ada menjual handbag tapi bukan full leather... Leather + PU... kalau cik wida berminat, sila lah layari blog kami

http://azufa2u.blogspot.com  
2. Such And Such - Wed 1/Dec/2010, 9:11pm
kami ada menjual kasut /sandal wanita berkualiti (export quality). kalau minat, sila layari:

http://be-scandalicious.blogspot.com

emel : be.scandalicious@gmail.com

minimum order 6 pasang (saiz 35-40)  
3. Adira - Sat 18/Dec/2010, 12:38pm
Pihak kami merupakan pembekal utama barangan dari china, hongkong, europe, indonesia, thailand, singapore, dan vietnam terus dari kilang. Kami juga menawarkan brgn berjenama spt leather bag, t-shirt, jeans, shoes, jackets, heels, jam tgn, sunglasses, caps, bag laptop, etc. Jika berminat, sila sms emel anda ke nombor sy dan sy akn emel anda tentang pakej borong yg pihak kami tawarkan. Sykt kami telah hampir 5 tahun menjalankan perniagaan ini. Berminat, sila emel di prettypinkygallery@gmail.com  
4. 14allgarage - Sun 7/Oct/2012, 2:03pm
Kami pembekal barangan leather terus dr Indonesia...emaol ke one4all_garage@yahoo.com  
5. Cucut 2 - Tue 23/Jan/2018, 1:58pm
Sy ada kasut kulit my own brand...boleh whatsapp for details 0177857772  
6. Wan Amiera - Tue 2/Oct/2018, 10:47am
Saya pemborong kasut wanita area shah alam. Harga kasut rm19 per pasang. Call/wasap Amiera 0149444173  

Page 1   (Total 6 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..