Jom Buka Stesen Minyak Petronas, Shell, Petron
Oil Stesen - Thu 6/Aug/2015 11:10am [Last Comment]
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Terbuka kepada 10 pemohon yang berkelayakkan dan pasang cita-cita hendak buka stesen minyak. kami sedia membantu kepada mereka yang masih baru untuk buka stesen atau kepada mereka yang gagal semasa memohon. Jangan lepaskan peluang ini hanya 10 yang layak sahaja.
Siapa cepat dia dapat.

email : oilstesen77@gmail.com

Niche: Bisnes Stesen Minyak
     
  1. Suhaimi 44 - Thu 6/Aug/2015, 2:12pm
    salam..
    saya berminat..0196131019 suhaimi
    tq.  
  2. Rafi Che Man - Fri 7/Aug/2015, 12:13am
    Salam saya berminat hubungi saya 0193609001 rafi  
  3. Hsa - Fri 7/Aug/2015, 11:17pm
    Saya berminat 0102565993  
  4. Jian 3 - Sat 8/Aug/2015, 12:09pm
    sy berminat
    dah send email

    cek my email
    julie_msan@yahoo.com

    0162153635  
  5. Salam Jai - Sat 8/Aug/2015, 2:16pm
    Asalamualaikum saya berminat untuk membuka perniagaan stesen mnyak ni.
    boleh tahu apa syarat2nya?

    salam : 017 3365 334

    email : jssalam88@gmail.com  
  6. Arictham - Sat 8/Aug/2015, 4:38pm
    salam, sy berminat buka stesen minyak tapi nak tahu jg caranya.
    emel: arictham81@gmail.com
    tq  
  7. Ram63 - Sat 8/Aug/2015, 8:43pm
    saya minat jg email sy : ramelikamal@yahoo.com.my  
  8. Ibrahim Mohd Noh - Sun 9/Aug/2015, 8:33pm
    Saya Juga berminat tapi tak tahu caranya.

    Tolong bantu, email saya yem112@gmail.com

    terima Kasih  
  9. Shahrun 3 - Mon 10/Aug/2015, 10:28am
    sy berminat..boleh jelaskan -no contat 0129654627  
  10. Mohd Mazuki Awang - Mon 10/Aug/2015, 11:33am
    Telegram 0102425804  
  11. Futal - Tue 11/Aug/2015, 11:38am
    Saya berminat untuk ketahui lebin lanjut.. Harap boleh berkongsi 012-3955103  
  12. Isketambola - Tue 11/Aug/2015, 11:51am
    incik,,, klo nak anjurkan kursus,,, kena letak name,,,, no tel,,, opis,, alamat opis,,, baru kurang kesangsian,,,,, klu setakat no emel jer,,, kalo incik lari lepas kutip deposit,,, susah kamik nk cari,,,,!!  
  13. Azrin 106 - Tue 11/Aug/2015, 12:47pm
    Saya berminat. azrinabdul@yahoo.com  
  14. Abg Joe56 - Wed 12/Aug/2015, 9:42am
    minat

    ayoubfx_3383@yahoo.com  
  15. Hafiezzah - Wed 12/Aug/2015, 7:38pm
    Saya berminat boleh saya tau dengan lebih detail email sy di fiezahdzal870122@gmail.com  
  16. Profitlink - Tue 18/Aug/2015, 8:26am
    tolong detail ke hafismalaysian@gmail.com  
  17. Kamal Rahim 2 - Tue 18/Aug/2015, 1:01pm
    Saya berminat...mohon bantuan dan pencerahan...
    email:AbdKamalAbdRahim@gmail.com
    hp:0137274785  
  18. Nik 202 - Tue 25/Aug/2015, 4:55pm
    saya berminat email saya nikkie1965@gmail.com  
  19. Shamayu - Wed 26/Aug/2015, 11:36am
    saya berminat mohon pencerahan. Email : ayuzakaria11@yahoo.com & hp: 012-3682169  
  20. Kuliketif - Fri 28/Aug/2015, 9:47am
    Minat

    Email: kuliketif2k3@yahoo.com  
  21. Zawawi 20 - Tue 1/Sep/2015, 8:18am
    minat
    zawawikarim@gmail.com  
  22. Amir 582 - Thu 3/Sep/2015, 2:08am
    tlg email tuan

    amirstss27@gmail.com
    tq...  
  23. Mystyzs - Thu 3/Sep/2015, 4:32pm
    saya berminat

    tni_daini@hotmail.com  
  24. Nurul Syuhada 11 - Sat 5/Sep/2015, 3:51pm
    Saya berminat

    email ke nurulsyuhada165@gmail.com

    tq..  
  25. Taufik 97 - Sun 6/Sep/2015, 12:00am
    Emel saya
    ogawa_shun441@yahoo.com  
  26. Putraumat - Mon 7/Sep/2015, 9:55am
    Assalamualaikum, saye pun berminat, Putra 019-2492048  
  27. Arra 8 - Tue 8/Sep/2015, 3:25pm
    Salam
    Saya pun berminat juga,
    Hubungi saya Arra 019-3283249  
  28. Salim 25 - Mon 14/Sep/2015, 2:44pm
    saya berada dlm pool list shell dah hampir 4 tahun...dah lulus semua ujian tapi belum mendapat peluang...  
  29. Mohamed Rizal - Thu 1/Oct/2015, 9:56am
    SAYA BERMINAT...0142247459  
  30. Mirazmah Binti Omar - Thu 19/Nov/2015, 8:57pm
    Saya berminat hp:01125318507  
  31. Rizal 218 - Mon 23/Nov/2015, 8:23pm
    Saya ingin mengetahui lebih lanjut. Sila hubungi saya. semangatmedina@gmail.com.tq  
  32. Mamat 137 - Tue 15/Dec/2015, 5:07pm
    Tanah di bukit kayu hitam kedah seluas 2ekar dari arah kl to thailand hanya beberapa kilometer dari pintu thailand tanah tepi haiway untuk dipajak membuat station Minyak..sebelah kawasan perindustrian bukit kayu hitam..kepada yang berminat boleh hubungi saya untuk bincang lebih lanjut..019 307 6067 mohammad..jom rebut peluang yang ada..  
  33. L Y 6 - Thu 17/Dec/2015, 4:58pm
    saya berminat . sila hubungi saya .
    tdctrading1@yahoo.com  
  34. Nazmi 46 - Mon 28/Dec/2015, 1:11pm
    saya berminat..email sy ahmadnazmi8@yahoo.com  
  35. Saifulnizam36 - Tue 5/Jan/2016, 3:39am
    Salam/salam sejahtera.. tumpang iklan

    Tanah area seremban 2 (direct owner)

    1) Loaction; Taman mantau indah, mukim rasah seremban

    Lot, 5619 (0.2915 hektar)
    Lot 35647 (0.5647 hektar)
    Lot 5618 (0.4073 hektar)

    Rm1,800,000 (nego)
    3.1209 ekar
    Rm 13.5 psqft
    (Bumi lot)
    (Freehold)
    Beside main road dr bandar seremban, seremban 2 to bandar baru sendayan..

    Location tanah:
    -10 mint bandar seremban
    - 5 mint highway utara selatan
    - 5 mint seremban 2 / seremban heigth
    - 5 mint taman nusri bayu/sri aman
    - 7 kilometer, bdr baru sri sendayan, sendayan high tech valley dan Pusat latihan tentera udara malaysia (dalam pembinaan)
    - 35 mint K.L.I.A

    -Kawasan sekeliling pembangunan
    - Sgt Strategik utk pembinaan stesen minyak / shop lot..
    -bemula dr susur keluar highway utara selatan menghala ke bandar sri sendayan menuju bandar enstek, nilai hingga klia belum ada stesen pam 24jam sepanjang jalan ini.. dr arah bertentangan hanya satu petro pam terletak di bandar baru sri sendayan shj..

    Contact no; 0123630612 call/wassup
    En. Saiful

    Looking for serius buyrs..  
  36. Amir Haziq 3 - Mon 28/Mar/2016, 1:16pm
    HAHAHA
    JGN KENE KENCIN SUDA
    XPENA DGR SYARIKAT MYK ANJUR PD 3RD PARTY BUAT SEMINAR ATAU LOAN.  
  37. Adib 48 - Mon 9/May/2016, 11:16am
    sebuah petrol station PETRON untuk dilepaskan...

    area simpang empat Alor Gajah Melaka..

    petrol station yang pertama yang akan anda jumpa selepas turun highway simpang empat....

    harga 4.5 million

    berminat sila hubungi Adib 0122177040  
  38. Pakcu Hartanah - Wed 22/Feb/2017, 12:34am
    salam.sy ada tanah untuk bina stesyen minyak di pasir pekan.
    tanah keluasan 700depa.
    status tanah sudah siap berstatus untuk stesen minyak.
    harga buka rm780k.

    jike berminat untuk melihat tapak atau urusan jual beli,boleh terus call saya.
    lesen untuk.membuka stesen minyak.pon sy boleh bg sewa atau jual terus.
    014-8133505  
  39. Zakaria Bin Ibrahim - Wed 3/May/2017, 3:17pm
    Saya berminat, wassap saya 01132420358  
  40. Nordin 51 - Mon 19/Jun/2017, 8:26am
    saya berminat membeli tanah potensi stesyen utk perniagaan minyak, sila hubungi saya 0138222823  
  41. Pramle 2 - Sun 6/May/2018, 8:01am
    saya berminat  
  42. Addinil Fakhruddin Bin Sabarudin - Mon 27/Aug/2018, 10:42am
    1ekar setengah tepi jalan besar di bndar seri coalfield ..owner 0199114090 addinil boleh saya pnjgkn dokumntasi saya..wassap/call  
Page 1   (Total 42 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.