Funder/Penyumbang Modal
Nurhidayu 23 - Wed 18/Dec/2019 1:19pm [Last Comment]
Assalamualaikum warga Majalah.com

Syarikat saya menjalankan aktiviti perniagaan fizikal dan bukannya pelaburan atau skim cepat kaya bagai. Bisnes saya mempunyai peminat yang obses dengan barang yg saya jual dan terhad kuantitinya dsebabkan faktor modal.

Saya memerlukan funder/penyumbang modal (seorang sahaja) bagi mengembangkan dan pelbagaikan produk untuk memenuhi citarasa pengguana yang sedia ada.

* Perjanjian disediakan oleh Syarikat saya atas persefahaman kedua belah pihak
* Modal Dapat semula selepas tamat kontrak (minimum 1tahun)
* Margin Produk yang sentiasa tinggi dgn permintaan semasa
* TERHAD KEPADA SEORANG SAHAJA PENYUMBANG MODAL.

Untuk makluman lanjut boleh berbincang melalui call/wasap atau terus berjumpa.

Boleh hubungi saya trus di talian
018-4011466
(PUAN AYU)

Niche: Mencari Pelabur
 
1. Faizulazlee Johar - Thu 19/Dec/2019, 9:08pm
Syarikat saya menyediakan platform untuk menjana income 4angka sebulan.modal RM6ribu sahaja.income bulanan RM10ribu sebulan.hanya suntikkan modal sekali sahaja seumur hidup.berminat hendak mengetahui lebih lanjut wasap saya azlee 016-9362575.  
2. Nurhidayu 23 - Thu 26/Dec/2019, 9:36am
Assalamualaikum kepada semua warga Majalah.com, DISINI saya ingin tegaskan kepada semua bahawa iklan yang saya buat adalah untuk mencari FUNDER/PENYUMBANG MODAL dan bukan nya:

1.ramai yang col tya pasal funder tapi harapan mereka seolah pulangan dan hasilnya seperti menggali emas...tolong lah orang melayu kita jangan beranggapan begitu dan harapkan pulangan yang xmasuk akal, patut la skim cepat kaya masih ada wujud di malaysia sbb adanya org sebegini nakkan pulangan yang xmasuk akal...BANK pun bagi persen(%) tak sampai 10% setahun.

2. Ada juga yang col niat nak AMBIL KESEMPATAN...tolong respect org juga dan jangan ambil kesempatan kepada kesusahan orang lain yang betul2 memerlukan pertolongan.

3. dan ada juga yang col dan nak keuntungan lebih dari owner bisnes, yang col tu kena la faham fungsi funder/penyumbang modal ni. funder ni adalah pemberi modal untuk owner bisnes rolling bisnes so funder akan dapat jumlah yang dia fund termasuk sedikit imbuhan seperti persetujuan kedua-dua belah pihak...harap faham...ni ada yang pertikai modal dia tpi dapat pulangan sedikit...nak untung banyak buat bisnes sendiri semua jalan sendiri bru lah betul nak untung lebih.

4. ADMIN TOLONG PANTAU ADA FUNDER YANG SCAMMER dalam ni...takut yang lain pula kena.Alhamdulillah saya xkena dan hampir terkena.

sekian luahan saya, saya mencari yang serius sahaja untuk menjadi funder/penyumbang modal dalam bisnes saya. harap ada ihsan yang betul2 serius dalam hal ini. sekian AS SALAM.....  
3. Nurhidayu 23 - Fri 10/Jan/2020, 10:47am
SALAM JUMAAT SERIUS MENCARI FUNDER UNTUK KEMBANGKAN LAGI PERNIAGAAN....  
4. Rizal21 4 - Sun 12/Jan/2020, 11:10pm
Wasap 01111226011  
5. Ellysr Property - Tue 14/Jan/2020, 12:47am
💰PELANCARAN BANK DIGITAL !!💰


✅Terbuka kepada pendeposit sedia ada atau pendeposit baru

✅Pendeposit Simpanan Tetap akan menerima 5% - 10% setiap bulan

✅ Internasional Bank

✅ Internasional Bank Dividen sehingga 5% 7% 10% ( Sebulan ) dan boleh buat pengeluaran dimana2 sahaja ATM Machines yang mempunyai MEPS

✅*
DEPOSIT~500USDA-4999USDA
Kadar dividen bulanan =5%

✅*
DEPOSIT~ 5000USDA-9999USDA
Kadar dividen bulanan =7%


DEPOSIT~ 10,000 USDA & ke atas
Kadar dividen bulanan =10%

Maklumat Lanjut:

Ellys Razali
0108003811
Consultants Munics Bank
Digital Banking Plan  
6. Nurhidayu 23 - Mon 27/Jan/2020, 12:23pm
MASIH MENCARI FUNDER YANG SERIUS  
7. Nurhidayu 23 - Sun 16/Feb/2020, 1:54pm
MASIH MENCARI FUNDER YANG SERIUS
WASAP.MY/60184011466  
8. Nurhidayu 23 - Fri 21/Feb/2020, 4:07pm
MASIH MENCARI FUNDER YANG SERIUS
WASAP.MY/60184011466  

Page 1   (Total 8 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..