Salam 17

Profile
NameAbdul Salam
Forum NickSalam 17
Handphone011-20979928
CompanyKMS Wellness Centre
URLhttps://kangenklia.com
RegisteredMon 28/Oct/2013, 12:47pm
Topics by Abdul Salam
1Masalah Gout? (1) - Wed 16/Sep/2020 10:00pm
2Dah Lebih 2 Tahun Memiliki Mesin Kangen? - Fri 4/Sep/2020 3:22pm
3Perkhidmatan Servis Deep Cleaning Mesin Kangen (1) - Wed 26/Aug/2020 3:16am
4Lot Ofis 5 Bilik utk Dijual Di Kosmopleks Salak Tinggi, Sepang, Selangor. (3) - Fri 7/Aug/2020 11:54pm
5Gout? Kami Pilih Mesin Kangen - Wed 15/Jul/2020 7:55am
6Servis Deep Cleaning Mesin Kangen Water - Wed 20/May/2020 2:33pm
7Masalah Tak Boleh Tidur Malam? - Sat 14/Mar/2020 11:30am
8Ingin Memiliki Mesin Kangen Secara Percuma (1) - Thu 20/Feb/2020 9:53pm
9Berminat Home Demo Kebaikan Air Kangen? (1) - Thu 16/Jan/2020 10:46pm
10Percuma Home Demo Kebaikan Fresh Air Kangen Drp Mesin - Sun 22/Dec/2019 10:55pm
11Bercadang Memiliki Mesin Kangen Water? - Thu 12/Dec/2019 6:49pm
12Pemasangan Percuma Mesin Kangen di Seluruh Malaysia - Mon 2/Dec/2019 11:55am
13Pemasangan Mesin ke Seluruh Malaysia (1) - Sat 23/Nov/2019 4:54pm
14Mencari Leader Bisnes Kangen - Fri 15/Nov/2019 4:34pm
15Mencari Rakan Home Demo Kebaikan Air Sihat - Wed 30/Oct/2019 12:57pm
16Jom Bina Bisnes Dengan Budaya Bersedekah - Sat 12/Oct/2019 11:06pm
1710 Kelebihan Memiliki Mesin Kangen (6) - Fri 4/Oct/2019 11:02am
18Kangen Water Home Demo Percuma (3) - Sat 21/Sep/2019 11:38am
19Weekly Kangen Preview (3) - Sat 14/Sep/2019 4:11pm
20Preview Kangen Weekly di Sepang, Selangor (3) - Fri 6/Sep/2019 10:29pm
21Mencari Rakan Bisnes Kangen Water (5) - Tue 20/Aug/2019 4:58pm
22Perkhidmtan Servis Deep Cleaning Mesin Kangen (4) - Sat 10/Aug/2019 7:10am
Comments by Abdul Salam
1Mencari Rakan Bisnes Kangen Water - Mon 26/Oct/2020 6:48am
Topic closed
2Masalah Gout? - Mon 26/Oct/2020 6:46am
Topic closed
3Lot Ofis 5 Bilik utk Dijual Di Kosmopleks Salak Tinggi, Sepang, Selangor. - Sat 4/Jul/2020 7:57am
Direct owner
4Berminat Home Demo Kebaikan Air Kangen? - Thu 13/Feb/2020 9:14am
#install percuma #perundingan percuma #servis deep cleaning percuma setahun pertama.
5OEM Jenama Anda Sendiri (Kosmetik & Produk Penjagaan Diri) - Tue 22/Oct/2019 6:04pm
Pihak tuan perlu mesin kangen untuk industri... Boleh contact saya 011-2097 9928 Salam Yusof https://kangenklia.com
6Bina Produk Jenama Sendiri Terus Dari Kilang OEM - Tue 22/Oct/2019 6:00pm
Pihak tuan perlu mesin kangen untuk industri... Boleh contact saya 011-2097 9928 Salam Yusof https://kangenklia.com
7Pemasangan Mesin ke Seluruh Malaysia - Sat 19/Oct/2019 11:24pm
Pengalaman minum kangen water: 1. Kurang stres bila asid tidak terlalu tinggi dalam badan. 2. Anak senang tidur malam dan senang bangun pagi. 3. Ulser mulut pun kurang terjadi. 4. Makan pulut pun dah tak kembung perut. 5. Anak kurang demam.
8Mencari Rakan Bisnes Kangen Water - Fri 4/Oct/2019 12:06pm
Assalaamualaikum dan selamat sejahtera di pagi jumaat yang mulia ini. Apa khabar semua yang membaca blog saya? Saya mendoakan anda dan kami luar biasa baik, insyallah. Solat dhuha dan surah al-Kahfi tidak dilupakan pagi ini. 10 kelebihan membeli mesin kangen dengan kami: 1. Kami sponser PERCUMA untuk mendapat ID lesen bisnes kangen. 2. Menjadi rakan bisnes kami. Semua persoalan yang timbul boleh kami bantu sepenuh hati. 3. Segala aktiviti spt funride atau seminar perniagaan kangen KBS atau Away Day boleh libat bersama. 4. Servis mesin akan dibimbing sehingga pandai buat e-cleaning sendiri. Staf kami akan memberi tunjuk ajar off line atau online. 5. Kami bimbing strategi bagaimana nak jual mesin kangen secara simple sehingga mesin yang kita beli dikira P.E.R.C.U.M.A hakikatnya. 6. Boleh join Weekly Kangen Preview PERCUMA setiap minggu. Rabu malam khamis 9.00malam - 10.30 malam. 7. Dalam group kita ada doktor perubatan moden dan pengamal pengubatan Islam sebagai pakar rujuk. 8. Tiket PERCUMA diberikan oleh kami untuk hadiri seminar kangen water (KBS) yang selalu diadakan di Ballroom Garden Hotel di Mid Valley KL. 9. Boleh mengguna kemudahan bilik seminar di KMS Wellness Centre untuk membuat demo kangen water secara PERCUMA jika membeli mesin di bawah kami. 10. Boleh menjemput staff kami untuk membuat home demo jika diperlukan. Jika close sale mesin... boleh letak di bawah anda!! Best kan? NOTA PENTING: Disyorkan membeli mesin Kangen K8 jika nak buat bisnes. 019-4577765 Syafiq Salam 011-2097 9928 dRSalam #bisneskangen #bisnessimple #beranikaya #mesinK8 #kmsWellnessCentre #groupsukabersedekah #ikhlasdiutamakan #sukabantuorang #perubatanholistik #belimesindengankami #rezekimilikAllah....
9Preview Kangen Weekly di Sepang, Selangor - Fri 4/Oct/2019 12:05pm
Assalaamualaikum dan selamat sejahtera di pagi jumaat yang mulia ini. Apa khabar semua yang membaca blog saya? Saya mendoakan anda dan kami luar biasa baik, insyallah. Solat dhuha dan surah al-Kahfi tidak dilupakan pagi ini. 10 kelebihan membeli mesin kangen dengan kami: 1. Kami sponser PERCUMA untuk mendapat ID lesen bisnes kangen. 2. Menjadi rakan bisnes kami. Semua persoalan yang timbul boleh kami bantu sepenuh hati. 3. Segala aktiviti spt funride atau seminar perniagaan kangen KBS atau Away Day boleh libat bersama. 4. Servis mesin akan dibimbing sehingga pandai buat e-cleaning sendiri. Staf kami akan memberi tunjuk ajar off line atau online. 5. Kami bimbing strategi bagaimana nak jual mesin kangen secara simple sehingga mesin yang kita beli dikira P.E.R.C.U.M.A hakikatnya. 6. Boleh join Weekly Kangen Preview PERCUMA setiap minggu. Rabu malam khamis 9.00malam - 10.30 malam. 7. Dalam group kita ada doktor perubatan moden dan pengamal pengubatan Islam sebagai pakar rujuk. 8. Tiket PERCUMA diberikan oleh kami untuk hadiri seminar kangen water (KBS) yang selalu diadakan di Ballroom Garden Hotel di Mid Valley KL. 9. Boleh mengguna kemudahan bilik seminar di KMS Wellness Centre untuk membuat demo kangen water secara PERCUMA jika membeli mesin di bawah kami. 10. Boleh menjemput staff kami untuk membuat home demo jika diperlukan. Jika close sale mesin... boleh letak di bawah anda!! Best kan? NOTA PENTING: Disyorkan membeli mesin Kangen K8 jika nak buat bisnes. 019-4577765 Syafiq Salam 011-2097 9928 dRSalam #bisneskangen #bisnessimple #beranikaya #mesinK8 #kmsWellnessCentre #groupsukabersedekah #ikhlasdiutamakan #sukabantuorang #perubatanholistik #belimesindengankami #rezekimilikAllah....
10Weekly Kangen Preview - Fri 4/Oct/2019 12:04pm
Assalaamualaikum dan selamat sejahtera di pagi jumaat yang mulia ini. Apa khabar semua yang membaca iklan saya? Saya mendoakan anda dan kami luar biasa baik, insyallah. Solat dhuha dan surah al-Kahfi tidak dilupakan pagi ini. 10 kelebihan membeli mesin kangen dengan kami: 1. Kami sponser PERCUMA untuk mendapat ID lesen bisnes kangen. 2. Menjadi rakan bisnes kami. Semua persoalan yang timbul boleh kami bantu sepenuh hati. 3. Segala aktiviti spt funride atau seminar perniagaan kangen KBS atau Away Day boleh libat bersama. 4. Servis mesin akan dibimbing sehingga pandai buat e-cleaning sendiri. Staf kami akan memberi tunjuk ajar off line atau online. 5. Kami bimbing strategi bagaimana nak jual mesin kangen secara simple sehingga mesin yang kita beli dikira P.E.R.C.U.M.A hakikatnya. 6. Boleh join Weekly Kangen Preview PERCUMA setiap minggu. Rabu malam khamis 9.00malam - 10.30 malam. 7. Dalam group kita ada doktor perubatan moden dan pengamal pengubatan Islam sebagai pakar rujuk. 8. Tiket PERCUMA diberikan oleh kami untuk hadiri seminar kangen water (KBS) yang selalu diadakan di Ballroom Garden Hotel di Mid Valley KL. 9. Boleh mengguna kemudahan bilik seminar di KMS Wellness Centre untuk membuat demo kangen water secara PERCUMA jika membeli mesin di bawah kami. 10. Boleh menjemput staff kami untuk membuat home demo jika diperlukan. Jika close sale mesin... boleh letak di bawah anda!! Best kan? NOTA PENTING: Disyorkan membeli mesin Kangen K8 jika nak buat bisnes. 019-4577765 Syafiq Salam 011-2097 9928 dRSalam #bisneskangen #bisnessimple #beranikaya #mesinK8 #kmsWellnessCentre #groupsukabersedekah #ikhlasdiutamakan #sukabantuorang #perubatanholistik #belimesindengankami #rezekimilikAllah....
11Kangen Water Home Demo Percuma - Fri 4/Oct/2019 12:03pm
Assalaamualaikum dan selamat sejahtera di pagi jumaat yang mulia ini. Apa khabar semua yang membaca iklan saya? Saya mendoakan anda dan kami luar biasa baik, insyallah. Solat dhuha dan surah al-Kahfi tidak dilupakan pagi ini. 10 kelebihan membeli mesin kangen dengan kami: 1. Kami sponser PERCUMA untuk mendapat ID lesen bisnes kangen. 2. Menjadi rakan bisnes kami. Semua persoalan yang timbul boleh kami bantu sepenuh hati. 3. Segala aktiviti spt funride atau seminar perniagaan kangen KBS atau Away Day boleh libat bersama. 4. Servis mesin akan dibimbing sehingga pandai buat e-cleaning sendiri. Staf kami akan memberi tunjuk ajar off line atau online. 5. Kami bimbing strategi bagaimana nak jual mesin kangen secara simple sehingga mesin yang kita beli dikira P.E.R.C.U.M.A hakikatnya. 6. Boleh join Weekly Kangen Preview PERCUMA setiap minggu. Rabu malam khamis 9.00malam - 10.30 malam. 7. Dalam group kita ada doktor perubatan moden dan pengamal pengubatan Islam sebagai pakar rujuk. 8. Tiket PERCUMA diberikan oleh kami untuk hadiri seminar kangen water (KBS) yang selalu diadakan di Ballroom Garden Hotel di Mid Valley KL. 9. Boleh mengguna kemudahan bilik seminar di KMS Wellness Centre untuk membuat demo kangen water secara PERCUMA jika membeli mesin di bawah kami. 10. Boleh menjemput staff kami untuk membuat home demo jika diperlukan. Jika close sale mesin... boleh letak di bawah anda!! Best kan? NOTA PENTING: Disyorkan membeli mesin Kangen K8 jika nak buat bisnes. 019-4577765 Syafiq Salam 011-2097 9928 dRSalam #bisneskangen #bisnessimple #beranikaya #mesinK8 #kmsWellnessCentre #groupsukabersedekah #ikhlasdiutamakan #sukabantuorang #perubatanholistik #belimesindengankami #rezekimilikAllah....
1210 Kelebihan Memiliki Mesin Kangen - Fri 4/Oct/2019 12:02pm
Assalaamualaikum dan selamat sejahtera di pagi jumaat yang mulia ini. Apa khabar semua yang membaca blog saya? Saya mendoakan anda dan kami luar biasa baik, insyallah. Solat dhuha dan surah al-Kahfi tidak dilupakan pagi ini. 10 kelebihan membeli mesin kangen dengan kami: 1. Kami sponser PERCUMA untuk mendapat ID lesen bisnes kangen. 2. Menjadi rakan bisnes kami. Semua persoalan yang timbul boleh kami bantu sepenuh hati. 3. Segala aktiviti spt funride atau seminar perniagaan kangen KBS atau Away Day boleh libat bersama. 4. Servis mesin akan dibimbing sehingga pandai buat e-cleaning sendiri. Staf kami akan memberi tunjuk ajar off line atau online. 5. Kami bimbing strategi bagaimana nak jual mesin kangen secara simple sehingga mesin yang kita beli dikira P.E.R.C.U.M.A hakikatnya. 6. Boleh join Weekly Kangen Preview PERCUMA setiap minggu. Rabu malam khamis 9.00malam - 10.30 malam. 7. Dalam group kita ada doktor perubatan moden dan pengamal pengubatan Islam sebagai pakar rujuk. 8. Tiket PERCUMA diberikan oleh kami untuk hadiri seminar kangen water (KBS) yang selalu diadakan di Ballroom Garden Hotel di Mid Valley KL. 9. Boleh mengguna kemudahan bilik seminar di KMS Wellness Centre untuk membuat demo kangen water secara PERCUMA jika membeli mesin di bawah kami. 10. Boleh menjemput staff kami untuk membuat home demo jika diperlukan. Jika close sale mesin... boleh letak di bawah anda!! Best kan? NOTA PENTING: Disyorkan membeli mesin Kangen K8 jika nak buat bisnes. 019-4577765 Syafiq Salam 011-2097 9928 dRSalam #bisneskangen #bisnessimple #beranikaya #mesinK8 #kmsWellnessCentre #groupsukabersedekah #ikhlasdiutamakan #sukabantuorang #perubatanholistik #belimesindengankami #rezekimilikAllah....
13Perkhidmtan Servis Deep Cleaning Mesin Kangen - Fri 4/Oct/2019 12:00pm
Assalaamualaikum dan selamat sejahtera di pagi jumaat yang mulia ini. Apa khabar semua yang membaca iklan saya? Saya mendoakan anda dan kami luar biasa baik, insyallah. Solat dhuha dan surah al-Kahfi tidak dilupakan pagi ini. 10 kelebihan membeli mesin kangen dengan kami: 1. Kami sponser PERCUMA untuk mendapat ID lesen bisnes kangen. 2. Menjadi rakan bisnes kami. Semua persoalan yang timbul boleh kami bantu sepenuh hati. 3. Segala aktiviti spt funride atau seminar perniagaan kangen KBS atau Away Day boleh libat bersama. 4. Servis mesin akan dibimbing sehingga pandai buat e-cleaning sendiri. Staf kami akan memberi tunjuk ajar off line atau online. 5. Kami bimbing strategi bagaimana nak jual mesin kangen secara simple sehingga mesin yang kita beli dikira P.E.R.C.U.M.A hakikatnya. 6. Boleh join Weekly Kangen Preview PERCUMA setiap minggu. Rabu malam khamis 9.00malam - 10.30 malam. 7. Dalam group kita ada doktor perubatan moden dan pengamal pengubatan Islam sebagai pakar rujuk. 8. Tiket PERCUMA diberikan oleh kami untuk hadiri seminar kangen water (KBS) yang selalu diadakan di Ballroom Garden Hotel di Mid Valley KL. 9. Boleh mengguna kemudahan bilik seminar di KMS Wellness Centre untuk membuat demo kangen water secara PERCUMA jika membeli mesin di bawah kami. 10. Boleh menjemput staff kami untuk membuat home demo jika diperlukan. Jika close sale mesin... boleh letak di bawah anda!! Best kan? NOTA PENTING: Disyorkan membeli mesin Kangen K8 jika nak buat bisnes. 019-4577765 Syafiq Salam 011-2097 9928 dRSalam #bisneskangen #bisnessimple #beranikaya #mesinK8 #kmsWellnessCentre #groupsukabersedekah #ikhlasdiutamakan #sukabantuorang #perubatanholistik #belimesindengankami #rezekimilikAllah....
14Tapak Niaga PKNS Shah Alam (8-14 Oct & 15-21 Oct 2019) - Fri 4/Oct/2019 11:51am
Di Putrajaya atau di Nilai atau di Kota Warisan ada tak spt ini? 011-2097 9928
15Perkhidmtan Servis Deep Cleaning Mesin Kangen - Fri 4/Oct/2019 11:45am
Hari ini sungguh berseri Jumaat dinama penghulu hari Air kangen mula dicari Banyak manfaatnya tak terperi. Orang pencen mula bertaubat Tidak sibuk tanpa musabab Air kangen bukan lah ubat Namun kesannya amat mujarab. Kasihnya ibu tidak terkelam Bahagia bersama keluarga direstu Jika anda migrain siang malam Cubalah air sihat banyak membantu. Wajah ayah nampak berseri Itulah hero di sana-sini Jika gout bemula di ibu jari Carilah air molekul halus berseni. dRSalam 011-2097 9928
1610 Kelebihan Memiliki Mesin Kangen - Fri 4/Oct/2019 11:45am
Hari ini sungguh berseri Jumaat dinama penghulu hari Air kangen mula dicari Banyak manfaatnya tak terperi. Orang pencen mula bertaubat Tidak sibuk tanpa musabab Air kangen bukan lah ubat Namun kesannya amat mujarab. Kasihnya ibu tidak terkelam Bahagia bersama keluarga direstu Jika anda migrain siang malam Cubalah air sihat banyak membantu. Wajah ayah nampak berseri Itulah hero di sana-sini Jika gout bemula di ibu jari Carilah air molekul halus berseni. dRSalam 011-2097 9928
17Mencari Rakan Bisnes Kangen Water - Fri 4/Oct/2019 11:44am
Hari ini sungguh berseri Jumaat dinama penghulu hari Air kangen mula dicari Banyak manfaatnya tak terperi. Orang pencen mula bertaubat Tidak sibuk tanpa musabab Air kangen bukan lah ubat Namun kesannya amat mujarab. Kasihnya ibu tidak terkelam Bahagia bersama keluarga direstu Jika anda migrain siang malam Cubalah air sihat banyak membantu. Wajah ayah nampak berseri Itulah hero di sana-sini Jika gout bemula di ibu jari Carilah air molekul halus berseni. dRSalam 011-2097 9928
18Preview Kangen Weekly di Sepang, Selangor - Fri 4/Oct/2019 11:42am
Hari ini sungguh berseri Jumaat dinama penghulu hari Air kangen mula dicari Banyak manfaatnya tak terperi. Orang pencen mula bertaubat Tidak sibuk tanpa musabab Air kangen bukan lah ubat Namun kesannya amat mujarab. Kasihnya ibu tidak terkelam Bahagia bersama keluarga direstu Jika anda migrain siang malam Cubalah air sihat banyak membantu. Wajah ayah nampak berseri Itulah hero di sana-sini Jika gout bemula di ibu jari Carilah air molekul halus berseni. dRSalam 011-2097 9928
19Weekly Kangen Preview - Fri 4/Oct/2019 11:42am
Hari ini sungguh berseri Jumaat dinama penghulu hari Air kangen mula dicari Banyak manfaatnya tak terperi. Orang pencen mula bertaubat Tidak sibuk tanpa musabab Air kangen bukan lah ubat Namun kesannya amat mujarab. Kasihnya ibu tidak terkelam Bahagia bersama keluarga direstu Jika anda migrain siang malam Cubalah air sihat banyak membantu. Wajah ayah nampak berseri Itulah hero di sana-sini Jika gout bemula di ibu jari Carilah air molekul halus berseni. dRSalam 011-2097 9928
20Kangen Water Home Demo Percuma - Fri 4/Oct/2019 11:41am
Hari ini sungguh berseri Jumaat dinama penghulu hari Air kangen mula dicari Banyak manfaatnya tak terperi. Orang pencen mula bertaubat Tidak sibuk tanpa musabab Air kangen bukan lah ubat Namun kesannya amat mujarab. Kasihnya ibu tidak terkelam Bahagia bersama keluarga direstu Jika anda migrain siang malam Cubalah air sihat banyak membantu. Wajah ayah nampak berseri Itulah hero di sana-sini Jika gout bemula di ibu jari Carilah air molekul halus berseni. dRSalam 011-2097 9928
21Perkhidmtan Servis Deep Cleaning Mesin Kangen - Fri 4/Oct/2019 11:36am
Nak beli mesin kangen? Mai jumpa kami. Welcome.... Sebelum tu cuba try minum kangen water 10 liter dulu PERCUMA dari kami. Bestkan? Tengok demo dulu mana air2 yang terbaik untuk diminum. Tanya apa saya. Dah ok baru beli dengan kami... Cash atau guna kad kredit. Just beri salinan ic utk kami daftar. Simple shj
2210 Kelebihan Memiliki Mesin Kangen - Fri 4/Oct/2019 11:21am
Suami anda kena gout? Nak travel pun susah... Pasti dia kurang minum air kosong!! Asyik minum air berkarbonat spt 100 plussssss.... Suka benar minum air soya. Belilah satu mesin K8... Murah aje RM 18 980.00 Ia bukan penapis air ye puan!!! Ia adalah mesin kesihatan yang diiktiraf oleh kerajaan Jepun.
2310 Kelebihan Memiliki Mesin Kangen - Fri 4/Oct/2019 11:15am
Isteri anda migrain hari-hari? Belilah mesin kangen K8... Air kangen bukan ubat tapi air minum yang anti oksida sehingga -ORP 1200
2410 Kelebihan Memiliki Mesin Kangen - Fri 4/Oct/2019 11:07am
Nak sample air kangen PERCUMA 10 liter pun boleh sebelum membeli mesin kangen. Bestkan?
2510 Kelebihan Memiliki Mesin Kangen - Fri 4/Oct/2019 11:05am
Boleh jemput staf kami membuat home demo di rumah anda secara PERCUMA!! Bestkan?
26Kangen Water Home Demo Percuma - Sat 21/Sep/2019 11:46am
''Kawan ada cakap... Air kangen water bagus untuk sihat. Tapi tak tahu nak tengok sendiri penerangannya... '' ''Pak cik saya dah share air kangen kepada saya, tapi saya nak beli mesinnya. Saya pun nak buat bisnes ini.'' ''Pengalaman kami... Anda akan beli mesin ini dari kami jika ada pihak ketiga yang mengesyorkannya.'' ''Change your water, change your life''
27Mencari Rakan Bisnes Kangen Water - Sat 14/Sep/2019 4:36pm
''Mesin ini tahan 20-25 tahun... Menghasilkan 5 jenis air... Murahkan bila tahu value added nya.''
28Weekly Kangen Preview - Sat 14/Sep/2019 4:32pm
Nak tahu cara nak dapatkan mesin kangen secara pecuma... Ada rahsianya. ''Kami syorkan anda memilikinya dan amat berbaloi.''
29Preview Kangen Weekly di Sepang, Selangor - Fri 6/Sep/2019 10:35pm
Agenda: 1. Demo saintifik air terbaik: anti oksida, mikro cluster dan alkalise. 2. Nilai tambah mesin kangen 3. Testimoni life 4. Soal jawab apa saja tentang kangen. 5. Jamuan ringan. Change your water, change your life.
30Perkhidmtan Servis Deep Cleaning Mesin Kangen - Sun 11/Aug/2019 6:58pm
Dekat KLIA Dekat Putrajaya Dekat Cyberjaya Dekat Nilai Negeri Sembilan
!