Razak 3

Profile
NameRazak
Forum NickRazak 3
RegisteredMon 18/Oct/2010, 4:58pm
Topics by Razak
1Tanah Buang untuk Tambun - Tue 1/Mar/2011 9:43pm
2Tanah Tepi Sungai Sesuai utk River Eco Resort di Pagoh (1) - Mon 25/Oct/2010 1:40pm
Comments by Razak
1Membeli Kayu Getah Dari Suku Ekar dan Keatas - Negeri Sembilan dan Melaka - Mon 20/Feb/2012 8:41pm
kalau dekat hutan perak berapa harga satu ekar u boleh ambik...?? ada 4000 ekar.
2Mencari Pembeli Minyak Masak untuk Pasaran Export - Mon 20/Feb/2012 8:36pm
bekalan sentiasa ada ker..dan harga setan kekal ke..??..sms saya untuk maklumat...0126548527. tq
3Mencari Tempat Berniaga Ayam Golek - Lembah Kelang - Thu 15/Sep/2011 10:40am
mesej saya untuk bincang 0126548527 area medan idaman gombak ( ong tai kim ) segera.
4Memerlukan Gerai atau Kiosk, Food Court nak Sewa - Thu 15/Sep/2011 10:28am
saya pun nak cari tempt jualan di bawah kompleks atau flat yg sebok , nk jual top up dan lain2. kalau ada meseg saya 0126548527 area ampang dan wangsa maju atau yg terdekat.
5Syarikat Pengurusan Pekerja Asing Mencari Pekerja. Outsourcing Company Looking for Foreign Workers in All Sector. - Wed 27/Jul/2011 5:41pm
kami ada buat urusan pemutihan yang terkini kawasan gombak n setapak kuala lumpur.....rate sama gan orang lain..kalau tak de majikan kita akan sediakan sekali.dengan tambahan rm300 service caj...call 0126548527.
6Mencari Tanah untuk Disewa - Area Perak @ Selangor - Wed 27/Jul/2011 5:34pm
nak guna tanah untuk buat aper...????call saya 0126548527....zek
7Nak Import Lembu Dari Thailand Hubungi Kami - Tue 14/Jun/2011 11:49am
ariff3...sya sedang mohon AP untuk bekalan hari raya korban...boleh bantu sya ker...zbiztrad@gmail.com...sertakan no contact u sekali ...tk
8Program Pemutihan (Free Register, Tiada Risiko) - Tue 14/Jun/2011 11:04am
boleh ke hantar term detail kat zbiztrad@gmail.com....tk.
9Tempahan Cheese Tart Dan Agen Untuk Hari Raya 2011 - Thu 9/Jun/2011 11:53am
tlg hantar detail kat....zbiztrad@gmail.com...
10Peluang Perniagaan Terbaru dan Menguntungkan - Kiosk Lokcing Mobile dan Agent Diperlukan - Thu 9/Jun/2011 11:51am
boleh email detail kat ....zbiztrad@gmail.com.....saya kat danau kota setapak....kuala lumpur
11Ejen Mencari Pemilik Rumah dan Tanah (Jual/Sewa) - Sun 29/May/2011 11:58am
pandan cahaya shopappartment tkt 3, 626 ka prsg. 2+1 bilik 1 bilik air, dekat pndn cahaya LRT stn {5 minit jalankaki},rm75 000.00 jika minat kall sya 0126548527, t.k
12Part Time Aku Cari Member Baru. - Fri 20/May/2011 6:08pm
sya minat leh sms saya ker 0175530593.
13Bilik Kosong untuk di Sewa - Tmn Cahaya, Ampang - Fri 20/May/2011 6:02pm
NAK JUAL. tmn cahaya ampg tkt 3, bawah nya kedai, keluasan 626 sq ft. bilik 2 + 1 bilik air 1, end lot, dkat stsn LRT cahaya, harga rm75 k....sms 0126548527.
14Cari Keje Sebagai Kerani di Area Gombak or Seremban - Fri 20/May/2011 5:51pm
kami nak cari kerani sykt binaan sepenuh masa di medan idaman gombak...SPM minimam pandai komputer dan bahasa2....sms kat 0126548527...untuk detail.
15Mencari CPO 10,000 Tan - Fri 20/May/2011 5:44pm
apa dia CPO.?? iklan tak jelas...
164H3M Bandung: Pakej Shopping Sakan RM1280 Siap Flight Garuda - Fri 20/May/2011 5:41pm
tlg sent schedule ni kat saya. zbiztrad@gmail.com...tq
17Membekal Makanan Bermasak utk Kilang, Sekolah, Pejabat dan Orang Perseorangan - Fri 20/May/2011 5:35pm
PUAN CHAH boleh ke hantar menu semua dan harga sekali pada saya....zbiztrad@gmail.com...kak ada kawasan mana..? tq
18Baja Organik untuk Tanah yang Bermasalah & Hasil Tani yg Tidak Meningkat - Mon 16/May/2011 2:12pm
kami nk buat analisa tanah di kedah u ada contact lab kat kedah/perlis ker...0126548527....untuk kerja tender kerajaan...jika ada sms kat saya..tq.
19Memerlukan Papan Iklan Station Minyak - Sun 24/Apr/2011 10:58pm
saya ada 9 kawasan papan iklan pada jejantas bandar kuala lumpur. syarikat2 yg nak iklankan product untuk sewa selama 3 tahun sila hubungi sya untuk bincang,,,0126548527, kadar segera.
20Billboard untuk Disewa - Sun 24/Apr/2011 10:44pm
kami ada 9 tempat iklan di jejantas kawasan kuala lumpur, jika nak sewa kita bincang....0126548527 kadar segera.
21Memerlukan Penyewa/Pemajak untuk Tanah Seluas 1000 Ekar di Johor dan 1000 Ekar di N9 - Fri 22/Apr/2011 3:11pm
ada tnh nak sewa jngka pendek kat pulau indah 90 ekar.zbiztrad@gmail.com...0126548527.kita bincang....tq
22Menyelesaikan Masalah Kebun dan Tanah Terbiar - Fri 22/Apr/2011 3:02pm
ada 90 ekar tapi nak sewa jangka pendek...area pulau indah selangor .boleh bincang untuk tanaman jagong atau rumput...0126548527...
23Mencari Tanah Pertanian untuk Disewa - Gombak - Fri 22/Apr/2011 2:56pm
kall 0126548527...ada 90 ekar kat pulau indah...kita bincang....tq.
24Membekal Rumput utk Lanskap - Fri 22/Apr/2011 2:50pm
kami ada tnh yg sesuai untuk tanam rumput dll nya....untuk di sewa 90 ekar area pulau indah selangor...berminat hubungi saya ...zbiztrad@gmail.com...0126548527....segera.
25Membekal Pelbagai Sayur Secara Konsistant - Fri 22/Apr/2011 2:42pm
klau ada tanah anggrn 90 ekar nak bagi sewa u nak ker,,dekat pulau indah,selangor...tanam sayur dsb nya....zbiztrad@gmail.com...0126548527....kita bincang...tq
26Mencari Tanah untuk Disewa (Untuk Tapak Semaian/Nursery) - Area Bandar Saujana Putra - Fri 22/Apr/2011 2:32pm
saya di tawarkan untuk menyewa dalam 80 ekar kat pulau indah...untuk pertanian atau tanam rumput...atau jagong manis, atau apa2 yg sesuai tepi sungei...nak bincang ,,,zbiztrad@gmail.com.atau semak no h/p saya di laman.
27Anda Ingin Mencari Tanah di Sekitar Gombak, Selayang, Rawang dan Ulu Kelang? - Sun 17/Apr/2011 11:54am
sharul 3... tuan tau ker sesiapa yg pegang opsyen tanah lot 14259 & 14251 di melawati sebelah MRR2 , berhampiran dgn showroom honda, kall saya 0126548527..atau send ke ...zbiztrad@gmail.com kadar segera..tk
28Tanah 5,000 Ekar Status Pertanian Dikehendaki - Sun 17/Apr/2011 11:36am
ada ke sesiapa tahu siapa pemegang opsyen tanah lot 14250 & 14251 di melawati sebelah jalan MRR2 berhampiran dgn showroom honda ...kita share komisyen...sms saya 0126548527 atau send ke zbiztrad@gmail.com...kadar segera..tk.
29Perunding Hartanah - Sun 17/Apr/2011 11:15am
ada sesiapa ke tau siapa pemegang opsyen bagi tanah lot no 14250 & 14251 tepi jalan MRR2 dekat HONDA showroom melawati , dalam selangor..kita share sebahagian komisyen. sms saya 0126548527 atau send ke zbiztrad@gmail.com. TK.
30Urusan Jual/Beli Hartanah - Sun 17/Apr/2011 11:00am
ada sesiapa tau siapa pemegang opsyen untuk tanah lot no 14250 & 14251 , dekat MRR2 melawati , dalam area selangor berhampiran showroom Honda , minta sms saya 0126548527 atau hantar ke zbiztrad@gmail.com kadar segera.
31Sapa Sapa Ada Simpan Duit Hancur - Fri 15/Apr/2011 3:17pm
kwn sya nk jual burung cenderawasih harga 70k ono....zbiztrad@gmail.com. kalau minat hubumgi sya.
32Kedai Serbaneka RM2 - Fri 15/Apr/2011 3:05pm
tlg anta kat saya....zbiztrad@gmail.com...zak
33Perlukan Pembantu Rumah dgn Segera - Tue 12/Apr/2011 12:50pm
sya ada maid indon umur 38 , biasa kerja kat arab saudi , segera jika mahu 0126548527 sms ajer ye
34Mencari Pembantu Rumah - Tue 12/Apr/2011 12:43pm
puan dh dapt pembantu umah ker. kalau belum sms sya 0126548527 segera
35Projek untuk Kontraktor Kelas A - Tue 5/Apr/2011 8:45pm
saya ada projek besar di sabah, anggaran projek kira2 1billion pada yg berminat sila hantar latar belakang syarikat dan pengalaman projek lalu pada zbiztrad@gmail.com ( kadar segera )
36Tanah Kelapa Sawit untuk di Jual di Kawasan Jelai N9 - Sun 13/Mar/2011 1:41pm
bole bagi detail kat sy...zbiztrad@gmail.com...harga dan status tanah....tq
37Ladang Kelapa Sawit 60 Ekar di Labis, Johor - Sun 13/Mar/2011 1:29pm
tlg bagi detail...zbiztrad@gmail.com...tq
38Supply Anak Pokok Kayu Geharu - Sun 13/Mar/2011 12:52pm
bole anta detail & swebutharga kat...zbiztrad@gmail.com...tq
39Mencari Partner untuk HVAC/Building Maintenance Services - Sun 13/Mar/2011 12:35pm
hisham...kalau ada projek lebih2 cal saya 0126548527...z, sy ada kat area gombak/stapak...tq
40Mencari Sesiapa yg Ingin Tambah Duit Poket. Bekerja Part Time or Full Time. - Fri 11/Mar/2011 5:55pm
tlg send kat sy...zbiztrad@gmail.com...tq segera
41Membekal Kueh Mueh dan Nasi - Fri 11/Mar/2011 4:17pm
boleh bagi detail n contact no kat sya....zbiztrad@gmail.com.....tq
42Peluang utk Buka Spa & Beauty - Fri 11/Mar/2011 3:26pm
bro boleh email saya kat...zbiztrad@gmail.com.... sertakan no h/p u sekali...tq
43Kami Sediakan Kelapa Mawar. untuk Dijual - Wed 9/Mar/2011 10:38am
boleh ke anta sebutharga ke zbiztrad@gmail.com....tq sy kat Kuala lumpur.....setapak.
44Mencari Agen untuk Memasarkan Barangan Pc dan Laptop - Tue 8/Mar/2011 1:42pm
tolg hantar detail kat zbiztrad@gmail.com...tq anak saya pelajar kolej minat nak buat...tq
45Mencari Lesen PKK Kelas D atau E - Fri 4/Mar/2011 11:32am
sya pernah ada lesen kelas D....tapi tuari sy gi masuk keja gan projek klas A, kalau u sanggup back up ..kita buka satu company...pakai nama saya dan bekerja sama....kalau minat kall saya ...0126548527...Z ..kita bincang.
46Anda Ingin Mencari Tanah di Sekitar Gombak, Selayang, Rawang dan Ulu Kelang? - Wed 2/Mar/2011 11:21am
client sy nak tanah rendah/ paya area lembah kelang seluas 10-17 acre...kalau rendah leh tambak...bujet dlm 160-180k se ekar...kall 0126548527...z . kita bincang
47Mencari Tanah Dengan Segera! KL, Johor, Perak dan Selangor - Wed 2/Mar/2011 11:07am
ada kat bukit tinggi pahang 19 ac leassed hold sampai 2107....lulus untuk pembangunan.hampir gan selesa hillhome dan pekan bukit tinggi.harga25j .klu.minat kall saya 0126548527...z kita bincang dulu.
48Pemborong Building Material - Tue 1/Mar/2011 9:49pm
nak pasir kawasan mana.saya kat gombak..anta detail..kat zbiztrad@gmail.com...
49Ada Sesiapa Tahu Tentang Kbox (Karaoke Box). - Mon 28/Feb/2011 3:03pm
kal kl...kalau mina letak no hp kat...zbiztrad@gmail.com...sy kall u..tq
50Mencari Orang yang Berminat untuk Run Spa (Kota Bharu) - Sun 27/Feb/2011 10:35pm
saya cari pengendali yg berminat kat pucung.selangor...hantar detail ke ..zbiztrad@gmail.com....segera..tq