Nita 4

Profile
NameNita
Forum NickNita 4
Handphone0126825704
RegisteredTue 13/Jul/2010, 9:48pm
Topics by Nita
1Mencari Toyota Unser untuk Sambung Bayar (2) - Tue 5/Oct/2010 2:33pm
2Membekal Barang Pertanian Fertigasi Di Melaka (3) - Tue 20/Jul/2010 11:02am
Comments by Nita
1Mencari Pembekal Plastik Berpelekat - Fri 13/May/2011 7:18pm
Hai Mofiz, Kalau utk detox biasanya kita pakai saiz 6x9. Kalau nak boleh confirmkan dengan saya. Sms ke 017-6200699
2Mencari Pembekal Plastik Berpelekat - Tue 22/Mar/2011 2:03pm
Kami ada membekal pelbagai jenis plastik siap pelekat untuk pelbagai guna. Bagitau saiz dan kuantiti dan kami akan bagi sebutharga. Email ke mercuanggun@yahoo.com
3Pemborong Kasut, Selipar dan Sandal Berjenama Dengan Harga Paling Murah! - Tue 22/Mar/2011 1:50pm
Email ke mercuanggun@yahoo.com
4Barang Borong Dari China. Untuk Peniaga Malaysia - Tue 22/Mar/2011 1:41pm
Berminat. Boleh tahu lokasi? sms 012-682 5704 email - mercuanggun@yahoo.com
5Mencari Pembekal/Pemborong Baju Pakaian dan Aksesori Lelaki Dibawah RM10 - Tue 22/Mar/2011 1:32pm
Xump Tlg email katalog ke mercuanggun@yahoo.com
6Biz Online Pakaian Wanita Tanpa Mengeluarkan Modal - Thu 24/Feb/2011 10:17am
minat. email ke mercuanggun@yahoo.com
7Refferal Reward RM50.00 - Wed 23/Feb/2011 10:47am
mercuanggun@yahoo.com
8Berbual Sampai Lebam! Percuma! RM10 Bakal Menjadi RM1000 Hanya Dalam Seminggu! - Wed 16/Feb/2011 10:31am
minat boleh email details ke mercuanggun@yahoo.com
9Perbezaan Antara Dr Azizan dgn Dr Ibrahim (MMP) - Mon 14/Feb/2011 10:41pm
Hai Cik Idayanti, kalau tak tau apa2 jgn menuduh tak tentu pasal. Rasanya u ni katak bawah tempurung kot. Dah lama dlm suratkhabar dok promosi pasal kursus MMP ni RM50.00 je. U yg ketinggalan zaman.
10Mencari Kursus Cili Fertigasi Pada Hujung Minggu untuk 2011 - Mon 14/Feb/2011 10:19pm
sila sms nama, alamat dan no kp ke 012-654 9474 atau 012-682 5704. Kursus cili Fertigasi diadakan pada Hari Sabtu di Kajang atau Mardi Melaka anjuran EZR Niaga Group Sdn Bhd
11Mencari Kursus Pertanian - Mon 14/Feb/2011 10:13pm
Sila sms nama penuh, alamat dan No k/p ke 012-682 5704 untuk kursus pertanian fertigasi di Melaka anjuran EZR Niaga Group Sdn Bhd dan Mardi Melaka.
12Seminar & Kursus Perniagaan untuk Buat Produk Jenama Anda Sendiri - Wed 27/Oct/2010 5:34pm
email ke mercuanggun@yahoo.com
13Ingin Cari Rakan Niaga untuk Pasarkan PES Mee Bandung Muar! - Thu 14/Oct/2010 6:49pm
minat. email ke mecuanggun@yahoo.com
14Mencari Pengedar Kryolan, Loreal, Simplyct, Silkygirl - Sun 10/Oct/2010 6:50pm
minat brg kryolan juga. email ke mercuanggun@yahoo.com
15Bersedia Menjadi Rakanniaga/Pemodal Perniagaan Sah dan Halal. - Wed 6/Oct/2010 6:40pm
sya menyewa kiosk di dalam pasaraya dan menjual produk kesihatan dan kecantikkan. Ingin membesarkan perniagaan dengan membuka beberapa cawangan di dalam pasaraya yg lain dan bercadang mengeluarkan produk berjenama sendiri. Harap dapat membantu sya.
16Saya Sediakan Modal untuk Perniagaan Anda. Genuine Sahaja. - Wed 6/Oct/2010 6:34pm
sya kini membuka kiosk menjual produk kesihatan dan kecantikkan. ingin membesarkan perniagaan dengan mendapatkan tempat di pasaraya besar dan mengeluarkan produk berjenama sendiri. Sya memerlukan lebih kurang RM50k. Bolehkah tuan membantu sya.
17Khidmat Menyediakan Kertas Kerja Perniagaan Pertanian - Wed 6/Oct/2010 6:21pm
sya pengusaha cili fertigasi dan berminat nak memperbesarkan perniagaan saya. biasanya berape kos yang dikenakan untuk kertas kerja pinjaman tersebut dan biasanya berapa jumlah pinjaman yang diluluskan. email detail ke mercuanggun@yahoo.com
18Kryolan - Wed 6/Oct/2010 10:40am
email ke mercuanggun@yahoo.com
19Kursus Kecantikan Diri dan Mekap Borong utk yg Serius nak Bisnes dan Mengubah Gaya Personaliti! - Wed 29/Sep/2010 3:08pm
ada wat kursus kat Melaka tak?
20Biz Tanpa Modal - nak Berniaga Tapi Xde Modal? - Tue 28/Sep/2010 11:11am
Saya ingin membesarkan perniagaan dan memerlukan RM10K. boleh bantu. email ke mercuanggun@yahoo.com
21Pinjaman Mudah dan Cepat/Blacklist Diterima/Lulus Segera/Pembiayaan Hingga RM 250,000 - Tue 28/Sep/2010 11:07am
sya berniaga kecil-kecilan dan bercadang membesarkan perniagaan saya. saya memerlukan lebih kurang RM10K. Adakah saya layak memohon. email ke mercuanggun@yahoo.com
22Catering Mee Bandung/Laksa Johor - Tue 28/Sep/2010 10:51am
berminat. boleh tlg sms no phone ke 012-6825704 (Ros)
23Sauna Pant. Harga Promosi Sempena Raya - Tue 28/Sep/2010 10:34am
berminat email ke mercuanggun@yahoo.com
24Whitening Pill - Gluthathione - Wed 22/Sep/2010 5:41pm
minat jadi pengedar. tapi sya sendiri nak cuba dulu. berapa lama boleh nampak kesan dan RM120.00 (60 kapsul tu utk makan berapa lama) email detail ke mercuanggun@yahoo.com
25Anda Mempunyai Kiosk atau Kedai? (Consignment Minyak Wangi, dll) - Wed 22/Sep/2010 12:49pm
untuk negeri Melaka tak boleh ke? kalau boleh email detail ke mercuanggun@yahoo.com
26Ingin Melabur Dalam Perniagaan - Wed 22/Sep/2010 12:17pm
sya membuka kedai menjual produk kesihatan dan kecantikan. Perlukan modal untuk membuka beberapa outlet lagi di dalam pasaraya. boleh email detail ke mercuanggun@yahoo.com atau hubungii Rose 012-6825704 (Melaka)
27Bengkel Kecantikan, Kesihatan Dan Peluang Kerjaya Menakjubkan! - Wed 22/Sep/2010 11:57am
kat melaka tak de ke. Kalau ada email jadual kursus ke mercuanggun@yahoo.com
28Kursus Intensif - Facial & Make Up - Wed 22/Sep/2010 11:49am
Cik Izza - kalau di melaka boleh ke? email ke mercuanggun@yahoo.com
29Keluarkan Produk Minuman Coklat & Kopi Pra-campuran 3 In 1 Sendiri - Tue 21/Sep/2010 2:03pm
tlg email detail ke mercuanggun@yahoo.com
30Pengedar dan Pemborong Diperlukan (Kopi Pra-Campuran Jenama ^Peladang^) - Tue 21/Sep/2010 1:53pm
email ke mercuanggun@yahoo.com
31G93 Produk Pelansingan Badan - Terbaru, Berkesan dan Mudah! - Tue 21/Sep/2010 1:50pm
boleh email detail dan quotation untuk jadi dealer ke mercuanggun@yahoo.com
32Jun Gong Detox Foot Patch Semurah 28 Sen Loose Pack Berkotak Dan - Tue 21/Sep/2010 1:42pm
hai yatie, boleh email gambar detox yg dlm kotak ke mercuanggun@yahoo.com. sebelum ini sya jual yg loose. kalau ada kotak lg cantik. Rose Aziz - Melaka
33Komisen RM80 Diberi untuk Setiap Jualan. Tak Perlu Modal - Tue 21/Sep/2010 1:32pm
tlg email ke mercuanggun@yahoo.com
34White Lady Skincare – Mini Travel Pack - New - Tue 21/Sep/2010 1:06pm
email detail ke mercuanggun@yahoo.com
35Pinjaman Pantas. - Fri 17/Sep/2010 7:34am
boleh email detail ke mercuanggun@yahoo.com
36Keluarkan Produk Minuman Coklat & Kopi Pra-campuran 3 In 1 Sendiri - Fri 27/Aug/2010 8:43am
email detail kat saya mercuanggun@yahoo.com
37Peluang Perniagaan (Produk Pelangsingan) - Sat 21/Aug/2010 7:34am
minta jadi dealer. Hantar details ke mercuanggun@yahoo.com
38Sijil Kecantikan yang Akan Mengubah Hidup Anda! - Sat 21/Aug/2010 7:32am
berminat. sila email details ke mercuanggun@yahoo.com
39Gempal, Gemok, Selulit, Mcm2 Lg La yg Merimaskan! - Sat 14/Aug/2010 12:33pm
email ke mercuanggun@yahoo.com
40Produk Kecantikan BB Cream Skin79 (Blemish Balm Cream) - Sat 14/Aug/2010 12:31pm
minat jadi pengedar. email detail ke mercuanggun@yahoo.com
41Supplier Produk Putih - Glutathione (Pil Putih Berkesan) - Sat 14/Aug/2010 11:41am
boleh email catalog dan sebutharga ke mercuanggun@yahoo.com
42Produk Kesihatan & Kecantikan Untuk Dilelong, Harga Amat Rendah - Sat 14/Aug/2010 11:37am
boleh saya tahu apa produk yg akan dilelong. Email ke mercuanggun@yahoo.com
43Detox Foot Patch RM 0.45 Sahaja - Wed 11/Aug/2010 7:44am
Adakah produk ini di datang loose atau besama kotak skali
44Krim Kecantikan Natural Vitamin C Plus - Wajah Kembali Muda - Wed 4/Aug/2010 5:39pm
minat jadi pengedar. email details ke mercuanggun@yahoo.com
45Aksesori Wanita Dan Lelaki - Tue 27/Jul/2010 3:32pm
boleh email katalog atau quotation
46Bisnes Minyak Wangi - Tue 27/Jul/2010 9:58am
email quotation dan katalog kat mercuanggun@yahoo.com
47Namecard, Flyer, Letterhead, Banner & Bunting Murah! - Tue 27/Jul/2010 9:56am
Ada buat sticker untuk produk tak. Tlg email details kat mercuanggun@yahoo.com
48Kiosk And Booth Designer - Tue 27/Jul/2010 9:55am
bole email contoh atau catalog. Saya ada bukak kiosk produk kecantikan.
49Mencari Pengedar Daerah - Pewangi Udara - Tue 27/Jul/2010 9:53am
tlg email details kat mercuanggun@yahoo.com
50Macam-macam Ada Di Healthy & Beauty Center. - Sun 25/Jul/2010 9:33am
boleh email sebutharga atau catalog