Nazzaitulhaida Mohd Ali

Profile
Forum NickNazzaitulhaida Mohd Ali
Handphone019-2015026
CompanyNazzaitulhaida Enterprise
RegisteredTue 4/Aug/2015, 2:32pm
Topics by Nazzaitulhaida Mohd Ali
1Unifi Wifi Internet Unlimited Data Hanya RM89 Sebulan. Gempak! - Fri 16/Oct/2020 12:00pm
2Jawatan Agent Internet (Unifi TM) - Tue 15/Sep/2020 11:14am
3Register Unifi - Package Unifi Terkini 2020 - Wed 8/Jul/2020 11:13am
4Perkhidmatan Perniagaan 2020 - KL/Selangor - Mon 10/Feb/2020 11:43am
5Pinjaman Perniagaan - Koperasi 1 Millennium (13) - Thu 2/Jan/2020 8:12am
6Pinjaman Perniagaan - Koperasi 1 Millennium (24) - Fri 29/Nov/2019 8:18am
7Perkhidmatan Perniagaan - KL (1) - Wed 10/Apr/2019 11:43am
8Perkhidmatan Perniagaan (2) - Wed 27/Feb/2019 2:50pm
9Agen/Reseller TM - Unifi & Streamyx Promosi Tahun 2019 (3) - Tue 8/Jan/2019 11:22am
10Daftar Internet Sekarang - Sat 17/Nov/2018 10:04am
11Perkhidmatan TM untuk Event/Booth - Tue 9/Oct/2018 1:25pm
12Unifi & Streamyx Promosi (1) - Mon 3/Sep/2018 12:46pm
13Kelas Usahawan (4) - Mon 23/Jul/2018 11:07am
14Pendaftran Internat Unifi & Stremat Percuma 2018 - Thu 26/Apr/2018 3:01pm
15Warisan Bumi Nusantara - Tue 12/Sep/2017 11:32am
16Daftar Unifi, Streamyx & Webe Mobile (5) - Wed 9/Aug/2017 10:51am
17Yayasan Gabungan Dato Dato Nusantara Malaysia - Wed 31/May/2017 2:47pm
18Daftar Unifi & Streamyx 1 Malaysia Secara Percuma - Thu 9/Mar/2017 9:18am
19Pendaftaran Percuma Unifi & Stremyx - Mon 16/Jan/2017 11:39am
20Pendaftran Percuma Unifi & Streamyx - Mon 28/Nov/2016 9:39am
21Agen Pekerjan & Suplier Pekerja Malaysia - Mon 24/Oct/2016 9:50am
22Register Streamyx/Unifi (4) - Fri 23/Sep/2016 9:51am
23Perkhidmatan Suplier Pekerja (2) - Sat 30/Jul/2016 2:00pm
24Kami Sedia Membantu Anda Semua (7) - Mon 27/Jun/2016 2:45pm
25Perkhidmatan - Mon 9/May/2016 12:00pm
26Mencari Pendapatan Lebih Dengan Cara Melabur Dalam Saham Emas (1) - Thu 31/Mar/2016 2:38pm
27Mencari Pendaptan Lebih Dengan Cara Main Kutu - Mon 29/Feb/2016 11:43am
28Bercuti Bersama-Sama Artis Pujan Anda - Thu 14/Jan/2016 10:49am
29Nazzaitulhaida Enteperies Berkejasama Dengan A & M Berkat Travel & Tours Sdn Bhd (2) - Mon 7/Dec/2015 12:22pm
30Data Tenaga Pekerja (2) - Thu 5/Nov/2015 1:19pm
31Mencari Rakan Perniagan (2) - Mon 5/Oct/2015 2:15pm
32Komunti Dana Niaga - Sat 5/Sep/2015 8:12am
33Agensi Perkejaan (5) - Tue 4/Aug/2015 2:55pm
Comments by Nazzaitulhaida Mohd Ali
1Komisen Minimum RM5+ K & Percutian Percuma Kerjaya Sebagai Perunding Hartanah - Sat 4/Apr/2020 7:26am
0192015026
2Vacancy: Event Crew - Gardens Kuala Lumpur - Sat 4/Apr/2020 7:23am
0192015026
3Permintaan Pelanggan Semakin Tinggi. Kami Memerlukan Egen Dropship Kasut Sneakers Dengan Segera! - Sat 4/Apr/2020 7:18am
0192015026
4Pinjaman Perniagaan - Koperasi 1 Millennium - Wed 18/Dec/2019 11:31pm
Ada perniagaan tapi modal x cukup. Anda berniaga sendiri ke kerajaan ke swarta mari join koperasi kami koperasi 1 millennium. Saya bantu anda semua Dokumen yang diperlukan : 1) SSM 2) penyata bank 6bulan 3) my kad pengarah 4) bil terkini premis 5) gambar produk2 perniagaan 6) gambar lokasi perniagaan 7) duit proses rm1,600.00 blh byr ansuran 2x shj Sila hantar kat saya call cik Aida 0192015026 @ e-mail semua dokumen kat saya terus nazzaitulhaida@gmail.com
5Register Streamyx/Unifi - Tue 3/Dec/2019 3:23pm
Siapa nk daftar internet cepat
6Daftar Unifi, Streamyx & Webe Mobile - Tue 3/Dec/2019 3:21pm
Siapa nak daftar cepat sms saya cik Aida 0192015026
7Kelas Usahawan - Tue 3/Dec/2019 3:17pm
Siapa nak buat pinjam bank rakyat blh sms cik Aida 0192015026 @ e-mail nazzaitulhaida@gmail.com
8Kerja Kosong Cleaner untuk Ofis 1 Tingkat - Titiwangsa/Setapak - Mon 2/Dec/2019 12:38am
Sms 0192015026
9Immediate Hiring Customer Service Executive - Kuala Lumpur - Mon 2/Dec/2019 12:37am
Sms 0192015026
10Senior Executive/Executive - Jalan Sultan Ismail, KL - Mon 2/Dec/2019 12:35am
Pm sms 0192015026
11Pinjaman Perniagaan - Koperasi 1 Millennium - Fri 29/Nov/2019 10:13am
Mas 275 x bahaya lah. Saya dah bantu ramai org
12Berminat Ingin Menubuhkan Persatuan/NGO - Tue 16/Jul/2019 12:12am
Wasap maklumat lanjut 0192015026
13Perkhidmatan Perniagaan - KL - Fri 19/Apr/2019 11:59am
🔥🔥 PANASSS kan puasa pun belum tapi iklan Raya datang dulu 🔥🔥 . Gegar Gempak Raya buka peluang awal sebab last minute lagi lah mahal abam abam dan kakak kakak usahawan kita nak beli stok barang untuk meniaga nanti kan. . Yang jauh kita dekatkan yang dekat kita rapatkan! Yang paling penting sesama kita market kan semua keperluan rumah yang bukan beshe beshe dan tiada di tempat lain dengan jangkaan *500,000* pengunjung! . Dan pernah tak anda duduk memikirkan boleh ke untung dengan hanya 72 jam? Dan juga tak boleh bayar harga booth yang sebenar tapi teringin nak masuk festival Raya terbesar Malaysia? Ada caranya jangan risau kami bukan along, kami cuma nak tolong. . Antara yang perlu anda perlu tanya diri sendiri? . ✳️Di manakah tempat yang ada menyediakan terawih berjemaah bersama imam besar tapi bukan di masjid? ✳️Di manakah anda boleh jumpa tempat luas berbuka puasa tanpa perlu keluar ke tempat lain untuk berbuka dengan selesa? ✳️Di manakah anda dapat merasai pengalaman rewang memasak bubur lambuk bersama sama dan mengayam ketupat di festival Raya? . 3 hari di manakah anda boleh berkampung? 🏨 OYO 421 Ihome boutique hotel (6.3 km) 🏨 Le meridien putrajaya (6.5 km) 🏨 Palm garden hotel (6.6 km) 🏨 Putrajaya marriot hotel (6.8 km) 🏨 Hazana boutique hotel (6.9 km) 🏨 Deena homestay (7.8 km) 🏨 Najwa homestay (8.0 km) 🏨 Raisya homestay putrajaya (8.5 km) 🏨 Fathi haziq homestay (8.7 km) 🏨 Tun homestay (8.8 km) 🏨 Pulse grande hotel (8.8 km) 🏨 Homestay warisan hajjah zainab (9.6 km) 🏨 Sun inns hotel equine park (9.6 km) 🏨 Mihrab hotel (9.7 km) 🏨 The everly putrajaya (10.0 km) 🏨 Hotel wonderful equine (10.4 km) 🏨 Tune hotel cyberjaya (13.0 km) Ini peluang terakhir sebelum puasa kita penuhkan 150 booth terakhir bukan je baju raya, kasut raya, langsir raya, carpet raya tapi semua barang rumah raya di bawah satu bumbung. Jangan risauuuu harga sesuci lebaran kita bagi! 📳 Aida: wasap.my/60192015026/GGR #gegargempakraya2019 #ggr2k19 #ggrmaeps #gilergempakarghh....
14Agen/Reseller TM - Unifi & Streamyx Promosi Tahun 2019 - Wed 13/Mar/2019 11:08am
aris faizal plz cal @ wasap sy 0192015026
15Perkhidmatan Perniagaan - Tue 12/Mar/2019 12:33pm
SAYA BUKAN PJJ
16Unifi & Streamyx Promosi - Tue 9/Oct/2018 1:27pm
Anda pengguna unifi?atau streamyx?? Nak tmbah pendapatan??.Kami menawarkan anda pendapatan sehingga rm5000 sebulan dengan menjadi agen kami.Tugas hanya copy paste dan upload gmbar pakej tm di fb,instagram,caroussell dan lain lain applikasi bagi setiap pelanggan yang anda berjaya daftarkan kami akan berikan anda rm100. Berminat wasap sy 0192015026 & komen kat bawah
17Kelas Usahawan - Tue 14/Aug/2018 5:42pm
sudah pm
18Daftar Unifi, Streamyx & Webe Mobile - Tue 26/Sep/2017 6:50pm
SILA WASAP @ CAL SY 0192015026
19Daftar Unifi, Streamyx & Webe Mobile - Tue 12/Sep/2017 10:41am
sila wasap sy ic dpn belakang, email, ssm kt wasap
20Daftar Unifi atau Streamyx Secara Percuma & Dapatkan Rebate Tunai - Mon 6/Feb/2017 10:03am
tawaran dibuka kepada yg ingin buat duit lebih cuma duduk shj atau sesiapa yg ingin melanggan unifi & streamyx buat duit dengan mudah.student amat digalak kan.sila hubungi saya untuk penerangan lebih lanjut di 0192015026. setiap sales yang berjaya akan dapat komison rm100.
21Daftar Unifi atau Streamyx Secara Percuma & Dapatkan Rebate Tunai - Thu 2/Feb/2017 11:21am
salam. 1 malaysia. sy cik aida. kepada siapa yg nak pasang daftar unifi & stremry sila wasapa saya 0192015026
22(Terhad) Kerja Sambilan di Rumah Sebagai Penterjemah - Thu 1/Dec/2016 1:37pm
nazzaitulhaida@gmail.com pm @ wasap 0192015026
23Mencari Agen Menjual Product Broadband dan Internet Tm/Celcom Dll. - Thu 1/Dec/2016 1:25pm
PERKHIDMATAN BIZ ONLINE : - 1. AGENSI PERKHIDMATAN PEJABAT & PERNIAGAN • PERUNDING SYARIKAT & PERNIAGAAN • DROPSHIP • TYPING / KERTAS KERJA • DATA ENTRY 2. KELENGKAPAN ALAT-ALATAN TULISAN • BINDING • PHOTOSTAT • KAD BIZ • PRINTING • DAN LAIN – LAIN 3. AGENSI & SUPLIER PERKERJA MALAYSIA 4. SUPLIER BARANG – BARANG • MINYAK KERETA • MINYAK HERBA • SELUAR PELEKAT • DAN LAIN-LAIN 5. AGENSI TELEKOMUNIKASI • TELEKOM MALAYSIA • ASTRO • MAXIS SILA WASAP SY CIK Aida 0192015026
24Register Streamyx/Unifi - Tue 27/Sep/2016 6:45pm
ar badut & wahmarketings.com = masih ada lg pakej 2 unifi vip30 - rm 199, biz 5 - rm 199
25Mencari Agen Menjual Product Broadband dan Internet Tm/Celcom Dll. - Thu 25/Aug/2016 6:55pm
saya berminat sila cal sy cik nazzaitulhaida 0192015026. sy ada hantar email tp di tolak balik email sy 2. email x btl ke. sy btl2 nak
26Group Wassap Usahawan. 0167000940 - Wed 3/Aug/2016 8:44am
0192015026
27Perkhidmatan Suplier Pekerja - Tue 2/Aug/2016 9:58am
kami menyediakan org malaysia shj
28Memerlukan Pekerjaan, 2 Tahun Dalam Bidang Photografi Mempunyai Diploma Dalam Pengurusan Produksi Muzik - Fri 22/Jul/2016 9:00am
Perkhidmatan yg disediakan biz online : - 1-Agensi perkhidmatan pejabat dan perniagaan 2-Tempahan alat-alatan pejabat & perniagaan 3- Suplier pekerja dan barang 4-Tempahan jahit langsir 5- Jual seluar pelekat Berminat sila wasap sy 0192015026 @ pm sy terus kt sini Waktu operasi -: Isnin - jumat 830pg - 6ptg Sabtu 830pg - 3ptg
29Kami Sedia Membantu Anda Semua - Wed 13/Jul/2016 2:27pm
hotel gulshan - blh bg email. ayu shaimi - email kt sy resume anda
30Kami Sedia Membantu Anda Semua - Wed 29/Jun/2016 8:57am
PUAN ROS JUIMIZA - blh bg email kt sy nak bg borang utk daftar. ENCIK AZRIEM - sila bg resume anda blh kt email sy ok
31Mencari Pekerja Untuk Rps - Mon 6/Jun/2016 10:22am
Company sy sediakan membantu orang ramai memperlukan:~ PERKHIDMATAN YANG DISEDIAKAN : - 1. AGENSI PERKHIDMATAN PEJABAT DAN PERNIAGAAN 2. MEMBUAT TEMPAHAN ALAT-ALATAN PEJABAT 3. MEMBUAT TEMPAHAN LANGSIR SELUAR PELETAK DAN LAIN 4. AGENSI MEMBANTU MENCARI PENDAPATAN LEBIH 5. AGENSI MEMBANTU COMPANY @ PERNIAGAAN CARIKAN PEKERJA 6. AGENSI PELANCONGAN siapa berminat sila cal @ wasap sy 0192015026
32Mencari Rakan Kongsi Perniagaan Dlm Sektor Perlancongan. - Wed 25/May/2016 9:35am
0192015026
33Mencari Kerja Kosong Disekitar Putrajaya - Wed 25/May/2016 9:24am
bg resume kt email nazzaitulhaida@gmail.com / 0192015026
34Servis Buat Akaun Syarikat, Kira Tax dan Audit - Harga Berpatutan - Wed 23/Mar/2016 6:38pm
PERKHIDMATAN YANG DISEDIAKAN : - 1. AGENSI PERKHIDMATAN PEJABAT DAN PERNIAGAAN ? KERANI / KERANI DATA ? WAKIL @ AGEN @ PERUNDING SYARIKAT DAN PERNIAGAAN ? CUSTMER SERVICES ? AKUAN SYARIKAT DAN BERNIAGA 2. MEMBUAT TEMPAHAN ALAT-ALATAN PEJABAT & TULISAN ? BINDING ? PHOTOSTAT ? KAD BIZ ? KAD PERKAHWINAN ? PRINTING ? COP SYARIKAT ? DAN LAIN - LAIN 3. AGENSI TELEKOMUNIKASI ? CELCOM ? MAXIS ? U-MOBIL ? TELEFON MALAYSIA 4. AGENSI MEMBANTU MENCARI PENDAPATAN LEBIH 5. AGENSI PERKEJAAN 6. AGENSI PELANCONGAN
35Mencari Agent Dropship untuk Baju Kurung Bermanik dan Exclusive - Wed 23/Mar/2016 4:01pm
0192015026
36Jawatan Kosong di Syarikat Pelancongan - Ampang - Wed 16/Mar/2016 7:38pm
Sy berminat plz cal 0192015025
37Jawatan Kosong di Area Ampang - Reservation & Ticketing - Wed 16/Mar/2016 7:25pm
0192015026
38Peluang Pekerjaan/Pendapatan - Agen Pemasaran Syarikat Travel Agency Berdaftar - Wed 16/Mar/2016 7:22pm
Sy berminat ke agensi pelancongan cal 0192015026
39Menjadi Agen Pelancongan utk Umrah dan Haji, Outbound, Inbound Dll - Wed 16/Mar/2016 7:20pm
Saya berminat jd agenperlancong sila cal 0192015026
40Kerjaya Pelancongan - Wed 16/Mar/2016 7:06pm
Sy berminat sila cal 0192015026
41Agent Tour & Travel Diperlukan Bagi Setiap Negeri. - Thu 28/Jan/2016 10:22am
email nazzaitulhaida@gmail.com. whatsapp 0192015026
42Peluang Perniagaan Dalam Travelling & Vacation Tanpa Modal - Thu 28/Jan/2016 10:10am
sila email saya nazzaitulhaida@gmail.com
43Full Pakej Pulau Perhentian Kecil RM285 (3 Hari 2 Malam) - Wed 20/Jan/2016 12:13pm
blh saya tahu kt mana pejabat
44Mencari Partner Baru untuk Travel Agency - Tue 19/Jan/2016 2:58pm
Berkembara 10 destinasi bersama dengan artis puajan ramai remy ishak sila wasap cik aida 0192015026 beritahu pakej apa nak ok.. ni bkn tipu 100% adalah btl 10 destinasi : - 1 - pakej sabah 2 - pakej sarawak 3 - pakej pulau langkawi 4 - pakej pulau perhentian 5 - pakej turkey 6 - pakej hong kong 7 - pakej korea 8 - pakej lombok, indonsia 9 - pakej vietam 10 - pakej singapora
45Nazzaitulhaida Enteperies Berkejasama Dengan A & M Berkat Travel & Tours Sdn Bhd - Fri 8/Jan/2016 6:12pm
Berkembara 10 destinasi bersama dengan artis puajan ramai remy ishak sila wasap cik aida 0192015026 beritahu pakej apa nak ok. 10 destinasi : - 1 - pakej sabah 2 - pakej sarawak 3 - pakej pulau langkawi 4 - pakej pulau perhentian 5 - pakej turkey 6 - pakej hong kong 7 - pakej korea 8 - pakej jakata & bandung 9 - pakej vietam 10 - pakej singapora
46Data Tenaga Pekerja - Tue 15/Dec/2015 11:37am
bg email kt sy nazzaitulhaida@gmail.com
47Group Whatsapp/Telegram untuk Pelaburan Saham. - Thu 10/Dec/2015 10:57am
0192015026
48Mencari Agent Percutian Hujung Tahun! PELUANG Kepada Agent/Student/Kakitangan Awam/Suri Rumah - Thu 10/Dec/2015 10:50am
pm detail email nazzaitulhaida@gmail.com @ wasap 0192015026
49(Terhad) Kerja Sambilan di Rumah Sebagai Penterjemah - Thu 5/Nov/2015 2:57pm
nazzaitulhaida@gmail.com
50Mencari Rakan Perniagan - Thu 8/Oct/2015 3:00pm
salam. sory x blh whatsap ada masalah dngn whatsap. plz cal 0192015026
!