Muhd Raj Iskandar Bin Abdullah

Profile
Forum NickMuhd Raj Iskandar Bin Abdullah
RegisteredMon 31/Oct/2011, 4:28pm
Topics by Muhd Raj Iskandar Bin Abdullah
Comments by Muhd Raj Iskandar Bin Abdullah
1Pengedar Aneka Kek Dan Durian Crepe - Mon 10/Jun/2013 2:44pm
Harga pengedar brape? Minimum berape pack kena beli? Jka ada yg dah rosak tau tmat tempoh boleh pulang balik ke? Contact I 0172641293 , I duk di hentian kjang
2Pengedar Aneka Kek Dan Durian Crepe - Mon 10/Jun/2013 2:36pm
Jka beli byk blh simpan berape lma?
3Kedai sewa Separuh Bandar Baru Bangi - Wed 8/May/2013 7:11am
muslimah yg tggal di bandar semenyih bermnat bekerje di kedai bundle i boleh mohon, kelayakn watak ceria,peramah dan rajin, gaji boleh bincg msa kita berjumpa ,no contact i 0172641293
4Kedai sewa Separuh Bandar Baru Bangi - Mon 6/May/2013 1:11pm
kedai i ni kedai bundle dan lokasi tepi jalan di bandar semenyih,jadi sentiasa org lalu lalang dan pasti akn beli topup tau accessories hp,jdi fikir jgn lambat nanti org lain dapat
5Kedai sewa Separuh Bandar Baru Bangi - Mon 6/May/2013 1:04pm
sesiapa yg merancang untuk berniaga touup dan accesories hp tapi takde tempat, sila hubungi saya 0172641293, kami ada sewa tapak rm 30 sehari(hanya tapak) di semenyih dan tempat 2 belum ada org jual toup dan accessories hp lgi,ruang tapak di depan kedai jdi org senang nampak,jka berminat call i
6Perkhidmatan Design dan Printing - Wed 29/Aug/2012 8:28am
salam kami ada buat printing kad kahwin dan sebgainye dgn harga murah dan berpatutan,jka berminat boleh email i tau contact i,design kmi boleh reka sendri tau ikut rsa cita rasa anda, tempahan buat stu blan sebelum acara anda muhd_raj@ yahoo.com.my
7Tudung Cotton Express Selesa di Pakai Harga Borong - Thu 28/Jun/2012 11:54pm
sekodi ada berape helai dlm 2?
8Pengedar Dan Pemborong Biskut Raya 2011 - Thu 28/Jun/2012 11:06pm
boleh i tahu stu carton ada berapa? boleh campur ke?
9Dapatkan Pampers Berkualiti Dengan Harga Terendah di Pasaran, Cuma RM9 Shj. - Thu 28/Jun/2012 10:53pm
tolong hantar jenama dan harganye sekali,terima kasih
10Stall Burger untuk Disewa/Dijual - Thu 3/Nov/2011 9:22am
I nak beli stall burger, ada ke sesiapa nak jual?i nnak cri sekitar bangi tau kjang, sekiranye ada blh call i 0172641293
11Stall Burger untuk Disewa/Dijual - Thu 3/Nov/2011 8:51am
I nak buka perniagaan burger kat jpj bangi , sesiapa nak jual store burger tlg call i 0172641293
12Stall Burger untuk Dijual. Urgent? - Wed 2/Nov/2011 9:12am
Sesiapa nak jual stor burger sekitar kwasan bangi tau kajang tlg call i 0172641293
13Mencari Part Time (Urgent) - Mon 31/Oct/2011 6:35pm
sya nak buka gerai burger dkat kwasan jpj bangi,skrg sya perlukan pekerja partme,jdi sesiapa berminat dan betul2 niat nak cri duit xtra serta tak ksah psal kje ape pun asalkn halal blh contact sya 0172641293, dri pkul 5ptg sampai 1 pgi, gaji permulaan rm600 sbb bru nak start bisnes insylh bisnes dah pickup gaji akn naik dan dpt benefit lain, mkan minum i tanggung sendri,gerai di kedai mkan, yg lain kta bincg pas jumpa face to face, syarat i nak pekerja yg rajin dan disiplin 2 je yg lain i tak ksah, klau blh i nak lelaki tak ksah lpas u ke,spm ke,msh bersekolah ke,pakck2 pun blh mohon janji rajin bekerje
14Mencari Part Time Area Putrajaya Kajang Bangi Serdang Equine dan Berhampiran - Mon 31/Oct/2011 5:35pm
i nak buka gerai burger di kwasan jpj bangi, jka u mnat call i 0172641293, yg lain kta bincg face to face
15Mencari Kerja P-Time - Mon 31/Oct/2011 5:25pm
sya nak buka grai burger, jka u mnat u call i 0172641293, lokasi di area jpj bangi, yg lain kta blh bincg face to face, i nak pekerja yg rajin dan disiplin dlm keje 2 je yg lain i tak ksah sgt
16Nak Cari Kerja Part Time di Sg Besi/Bangi/Kajang/Serdang/Putrajaya/Cyberjaya - Mon 31/Oct/2011 5:03pm
abang mnat keje dgn sya ke? jga gerai burger dri pkul 5ptg sampai 1 pgi, mkanan di beri percuma ,sya nak buka gerai dkat kdai mkan kwan i,kwasan di jpj bangi secton 7,jka mnat contact i 0172641293,gaji permulaan rm600 sbln insylh bisnes dah mju naik gaji serta lain benefit di beri