Mikey

Profile
Forum NickMikey
RegisteredThu 17/Dec/2015, 12:03pm
Topics by Mikey
1Eluang Percuma Dropship Jam Tangan 2020 (2) - Tue 15/Sep/2020 2:13pm
2Komisyen 'Unlimited' untuk Program Dropship Jam Tangan. Sertai Sekarang! - Fri 17/Jul/2020 10:22am
3Dropship Barang Laku Keras Diperlukan! (Agen Dropship Jam Tangan Tanpa Modal) - Wed 10/Jun/2020 8:29am
4Agen Dropship yang nak Buat RM2000-RM4000 Sebulan Diperlukan! (Produk Hot Market) - Thu 16/Apr/2020 7:56am
5Projek Duit Raya Sebagai Dropship Jam Tangan Gred & Original! - Fri 14/Feb/2020 2:48pm
6Projek Tahun 2020 Side Income Dropship Jam Tangan (3) - Wed 8/Jan/2020 1:51pm
7Coway Buat Hal Lagi! - Fri 8/Nov/2019 9:45am
8Peluang Dropship Jam Tangan - Tue 8/Oct/2019 2:15pm
9Penapis Air Tanpa Tangki Pertama di Malaysia SK Magic Jiksoo - Fri 9/Aug/2019 12:03pm
10Jana Pendapatan Menjadi Dropship Jam Tangan - Wed 3/Jul/2019 7:25am
11Pengambilan Dropship Jam Tangan - Tue 5/Mar/2019 1:49pm
12Mencari Kerja Part dan Full Time (3) - Mon 22/Feb/2016 2:26pm
13Bussiness Partner Needed. Part or Full Time (4) - Thu 21/Jan/2016 9:04am
14Mencari Kerja Part Time - KL (7) - Thu 17/Dec/2015 12:14pm
Comments by Mikey
1Eluang Percuma Dropship Jam Tangan 2020 - Tue 15/Sep/2020 2:18pm
Boleh terus klik link di sini untuk terus whatsapp http://www.wasap.my/601158793557/HiNakJadiDropshipJamTangan(M)
2Selamat Tahun Baru 2020! - Tue 31/Dec/2019 11:20am
PENCARIAN AGEN DROPSHIP JAM TANGAN GRED DAN ORIGINAL ⌚ Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera. PROJEK BUAT DUIT TAHUN 2020 !!🔥🔥 Kami masih lagi open pencarian agen dropship jam tangan secara besar-besaran untuk tahun 2020 ni. Moga tahun 2020 ni kita mampu untuk tingkatkan ekonomi kita dan berjaya bersama-sama. ✓Pendaftaran PERCUMA. Tiada yuran dikenakan ✓Barang direct supplier ✓Wajib ada Telegram ✓Group khas untuk marketing perniagaan turut disediakan untuk agen secara PERCUMA Agen tak perlu pos barang, packing barang dan simpan stock. Semua tu akan diuruskan oleh supplier sendiri Kenapa jam tangan ? 🤔 📌Jam tangan Hot Market. Produk laku keras 📌Senang untuk dijual 📌Pelbagai jenis design yg available. Customer boleh buat pilihan 📌Customer suka beli untuk dipakai sendiri, diberi hadiah First come first serve. Jika berminat, sila whatsapp no di bawah. Pendaftaran boleh closed bila² masa. 018-9747538 (Amirul) *sebarang komen di bawah tidak akan dilayan memandangkan page ini jarang dibuka. Terima Kasih. Selamat Tahun Baru 2020 ✨..
3Mencari Kerja Part Time Online - Mon 22/Feb/2016 12:19pm
Zeha ? Boleh tinggalkan nombor phone atau boleh terus whatsapp saya 0178711346. 100% business online. Bukan rolling money, bkn skim piramid, bkn skim cepat kaya dan sebgainya. Kami ada team dan nak tahu lebih lanjut boleh terus whatsapp saya.
4Mencari Dropshipper Pakaian Murah - Fri 12/Feb/2016 4:28pm
Whatsapp 0178711346 -Amirul
5Ketahuilah, Rahsia Sebenar Bagaimana untuk Memperolehi ^Pendapatan Tambahan^ yang Bakal Diperkatakan. Cepat! Jangan Ketinggalan. - Thu 11/Feb/2016 9:37am
Sehingga kini 90% masih belum bertindak dan hanya mengharapkan Gaji bulat2.. Yg menjadi masalah ialah 24 @ 29 hb Gaji x sampai 1hb dah hbs tinggal Rm50.00 dlm Poket.. Adakah ini yg dibanggakan? Sila lihat atau keluar sikit dari Dunia khayalan dan face the reality.. Gaji x pernah dan xkan cukup tuk buat Simpanan.. Kini ada jalan mudah dan tak perlu risau, Saving Plan 2016 100% gerenti Pulangan 74% dan bukannya 7% yg anda tunggu setahun baru dpt tu.. Kalau btl2 nak keluar dari masalah dan tambahkan Saving pilihlah yg cepat pulangan.. Dah tahu lambat kat sana buat apa pergi lg.. Boleh whatsapp saya untuk di invite dalam group. 0178711346 ( Amirul ) 0178711346 ( Amirul ) Jangan buat andaian kalau masih tidak tahu apa2. Bukan skim cepat kaya, bukan skim piramid, bukan jual sim card.
6Menjana Income Tambahan - Tue 9/Feb/2016 4:05pm
📢📢📢📢📢📢📢📢📢 WAJIB BACA KALAU NAK JADI JUTAWAN❗❗❗ 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 CIRI2 NETWORKER YG HEBAT 1)👉 BERANI 2) 👉SABAR 3) 👉FOKUS 4) 👉SANGGUP 5) 👉JIWA KENTAL 6) 👉CEKAL 7)👉 TIDAK BANYAK ALASAN 8) 👉TIDAK SALAHKAN ORG LAIN 9) 👉FIGHTER KATA2 AZIMAT SEORANG LEADER NETWORK YG HEBAT 💬💬💬💬💬💬💬💬 Biar org dengki kita, Biar org pandang rendah pd kita, Biar org ketawakan kita, Biar org menolak tawaran kita, Tapi kita tetap yakin dan percaya, Rezeki pergi dan datang dari Allah. Kita tetap teruskan, 1 orang lari, 10 org ku sharing,💪🏽 10 orang lari, 100 org ku cerita,💪🏽 100 orang lari, 1000 org kita tolong.💪🏽 Orang luar cuma pandai cakap dan peduli apa orang cakap.😊 Kita susah bukan dia tolong🙍, Kita xde duit💆 bukan dia bagi pinjam, Kita sakit bukan dia bayar bil ubat 🏥kita, Rumah🏡 kita bukan dia beli, Kereta🚙 kita bukan di bayar, Duit 💰belanja kita bukan dia bagi, Peduli🙅🏻 apa dia nak cakap, Yang penting kita tetap teruskan, Teruskan💪🏽 teruskan💪🏽 teruskan,💪🏽 SETAKAT MULUT💋 NEGATIF. HANYA SEMUT 🐜KECIL SAHAJA... ✨✨💪💪💪💪💪💪✨✨✨ Membujur lalu melintang Patah.. Lawan tetap lawan.. Lawan sampai Jutawan.. Genggam Sampai Jd Bara Api..... Alang alang dah buat...buat sampai Jadi JUTAWAN...... ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ Lagi banyak Cabaran, lagi banyak Dugaan, lagi banyak kesusahan..lagi 'AKU' lawan.. ✨✨✨✨👍👍👍👍👍👍 Kerana itu semua tiket utk aku Berjaya SEMAKIN HAMPIR.. ✨✨👍👍👍 Ikut Sistem.. Follow Sistem.. Akhirnya Berjaya.. ✨✨✨✨✨💪💪💪💪💪🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Jumpa anda di puncak KEJAYAAN... apa kita lakukan hari ni hasilnya apa yg kita ada dihadapan hari... kalau kita teruskan buang masa hari2 tak ttahu apa dilakukan jgn salahkan orang lain. Saya mencari 50 terawal kpda yg berminat untuk menambah income mereka. Jangan kata business yang saya jalankan ini mengarut dan menipu. Saya akan buktikan testimoni kejayaan yang sudah join dan saya nak awak buktikan kepada saya dgn segera kalau saya menipu. Boleh ? Untuk lebih lanjut, boleh whatsapp dengan segera: +60178711346 +60178711346 Amirul
7Kami Pbekal Bag Borong Pd Harga Tmurah - Dropship Agent Diperlukan, Xpyah Kluarkan Pepa Modal Pun, Hanya Mpromosi Produk Kami! - Mon 25/Jan/2016 12:05pm
I'm interested. email me amirulasrafmk@gmail.com
8Bussiness Partner Needed. Part or Full Time - Sun 24/Jan/2016 2:39pm
wslm digit. boleh whatsapp saya dengan lebih details or leave your number here. Saya jrg buka majalah.com nie. Ia adalah business bole buat dri rumah.
9Saya Memerlukan Pinjaman - Thu 21/Jan/2016 4:16pm
Salam Muhd. Ingin membuat perniagaan melalui business networking ? Produk kami ialah double stem cell from syarikat Phytoscience. Phytoscience sudah melahirkan jutawan muda. Tidak percaya ? Saya boleh tunjuk teknik, bukti yang berkesan. Anda bole lihat di instagram, facebook, google pelbagai kejayaan sesorg yg menceburi business nie. Kami team sangat membantu yg lain sebab kami nak kejayaan nie bersama-sama. Kalau diantara kami sorg je yg succes, rasa macam terpinggir even duit banyak. So kami ingin melahirkan team yg berjaya. Segala tunjuk ajar akan diajar kepada yg newbie. Sudah banyak org muda menceburi business nie. Kerja adalah senang. Anda bole buat business nie di mana2 sahaja. Yg penting ada rangkaian internet. Saya bukan bermanis mulut, bukan paksa awak join, just share peluang. Nak tahu lebih lanjug boleh whatsapp saya. Saya akan explain :) 0178711346 0178711346
10Program Jutawan 2016. Terhad Pada 1000 yg Terawal. Bisnes Antarabangsa. - Thu 21/Jan/2016 4:01pm
Tumpang iklan yee. Kepada surirumah sepenuh masa, student yang ingin cari income tambahan, golongan bekerja. Saya nak tunjuk anda tentang business networking. Di group nanti, anda akan diajar cara, bukti yang berkesan. Double stem cell adalah produk kesihatan dan kecantikan. Banyak kelebihan yg tidak bole dinafikan lagi. Pada tahun lepas, Timbalan Menteri Kesihatan Malaysia, Dato Seri Dr Hilmi bin Yahaya menyokong produk kesihatan nie. Macam mana nak tahu buat duit dengan produk nie ? Saya boleh terangkan, bukti yang jelas. Niat saya nak share peluang, tak paksa anda join. Peluang depan mata we should grab immediately. Sudah terbukti banyak melahirkan jutawan muda. Paling muda yang buat business nie ialah budak 17 tahun. Boleh whatsapp saya 0178711346 0178711346 ( Amirul )
11Bussiness Partner Needed. Part or Full Time - Thu 21/Jan/2016 12:47pm
Setakat nie baru 3 orang sudah whatsapp saya. Saya bercadang akan buat group di whatsapp. Di situ saya akan terang, segala teknik, bukti, yang berkesan. Tak tahu bole cuba dulu. Anda bole leave group kalau tidak berminat. saya memerlukan 28 orang lagi. Boleh whatsapp saya or tinggalkan nombor telefon, nanti saya invite. 0178711346
12Mencari Agent dan Dropship Produk Bumiputera - Wed 20/Jan/2016 9:21pm
amirulasrafmk@gmail.com . Saya berminat ingin tahu.
13Mencari Kerja Part Time/Full Time. Gaji Hari @ Minggu - Gombak/KL - Tue 19/Jan/2016 9:03pm
Haz Yusoff. Bole bagi details tentang keje tu ? email me amirulasrafmk@gmail.com
14Whatsapp Group Jual Beli Brg Terpakai - Sun 17/Jan/2016 3:30am
0178711346. Amirul. Invite ye
15Dropship Pakaian - Sat 16/Jan/2016 12:50am
0178711346 . I'm interested