Mariah 15

Profile
NameMariah
Forum NickMariah 15
RegisteredThu 9/Oct/2014, 10:59am
Topics by Mariah
1Pembantu Kedai Diperlukan di Bulan Puasa 2019 - Cheras (1) - Mon 29/Apr/2019 12:55pm
2Kerja Kosong - Pekerja Diperlukan di Pasar Tani Area KL (1) - Thu 14/Mar/2019 9:38am
3Pembantu Gerai Diperlukan (2) - Tue 17/Jul/2018 2:26pm
4Mencari Pekerja atau Pembantu Gerai Niaga Makanan Pantai Timur - Fri 9/Mar/2018 10:29am
5Lokcing/Sate Ikan Fresh Dari Kelantan - Wed 6/Sep/2017 11:53am
6Aneka Pantai Timur - Kawasan KL/Sel - Fri 9/Oct/2015 2:38pm
7Di Kehendaki Pembantu (6) - Mon 17/Aug/2015 11:47am
8Mencari Kedai/Gerai utk Berniaga Masakan Makanan Pantai Timur - Wed 22/Apr/2015 12:21pm
9Kereta Kancil Ex850cc Auto Tahun 1998 utk di Jual (4) - Thu 9/Oct/2014 11:07am
Comments by Mariah
1Mencari Kerja Kosong Bermula April 2019 - KL - Mon 25/Mar/2019 5:01pm
MAAF TUMPANG IKLAN Saya mencari pembantu gerai makanan...yang betul2 perlukan kerja ...bantu saya berniaga di pasar tani yang rajin boleh watsup - 017 - 3078606 yang betul ingin bekerja sahaja ...
2Mencari Pekerjaan Sekitar Hulu Langat/Cheras/Ampang dan Berdekatan - Mon 18/Mar/2019 11:31am
maaf tumpang iklan Saya mencari pekerja yang boleh membantu saya berniaga di pasar tani - kerja ikut saya meniaga nasi masakan kelantan . stat dari rabu sampai ahad (isnin & selasa ct ) berminat boleh watsup 017- 3078606 yang betul2 rajin berminat nk belajar niaga ...ada pengalaman lagi bgus.. ada transport motor pun ok
3Mencari Penyewa untuk Food Court di Jakel Kuala Lumpur - Thu 13/Sep/2018 9:56am
sewa berapa 1 bulan
4Samosa Frozen - Lembah Klang - Wed 18/Jul/2018 11:46am
minimum brape pcs delivery
5Pembantu Gerai Diperlukan - Wed 18/Jul/2018 11:44am
pasar tani kwasan kl
6Bantuan Perniagaan RM500 - Terhad Kepada 5 Peserta Shj - Fri 17/Nov/2017 12:49pm
salam adi363 -saya tiggal di cheras .sya berminat bisnes ni ,asih ada lg ...boleh email macamne detail2 mariah@kenangacity.com.my....watsup 0173078606
7Membekal Frozen Food - Fri 17/Nov/2017 12:41pm
salam ni area mne yer emailkan mariah@kenangacity.com.my - watsup 0173078606 saya dekat kl
8Halal Food and Catering Services - Wed 20/Sep/2017 10:06am
Assalam, Tumpang iklan ,,,,,, kami ada supply satay ikan/ lokcing frozen untuk pelbagai majlis 1 paket (100 batang) + sos manis sekiranya anda nak berniaga satay ikan. kami juga blh bekalkn stok untk anda. email kan ke mariah@kenangacity.com.my watsup 0173078606
9Menyediakan Catering Bajet dan Mengambil Tempahan - Wed 20/Sep/2017 10:00am
tumpang iklan!!!! Assalam, Kami ada menyediakan lokcing / satay ikan fresh untuk semua majlis majlis dengan harga yang berpatutan . Jika berminat boleh watsup 017 3078606 atau email mariah@kenangacity.com.my
10Mencari Katering Majlis Pertunangan - Wed 20/Sep/2017 9:56am
Assalam, Saya menyediakan lokcing untuk majlis perkahwinan, bertunang, hari jadi dan sebagainya. boleh hubungi watsu 017 3078606 email mariah@kenangacity.com.my Harga boleh di bancang dengan belian yang bn=anyak...
11Menyewakan Baju untuk Sanding/Nikah/Tunang/Event/Custome, Pelamin, Canopy & Catering - Wed 20/Sep/2017 9:51am
Assalam,,, Tumpang iklan,, Kami Menyediakan lokcing / satay ikan untuk majlis perkahwinan, hari jadi dan sebagainya. Dengan harga yang berpatutan. Berminat boleh wartsup 017 3078606 Email ,ariah@kenangacity.com.my
12Katering Majlis Perkahwinan Termurah & Khidmat JV Bersama Bridal Sekitar Lembah Klang - Wed 20/Sep/2017 9:47am
Tumpang iklan yer,,, Assalamualaikum,, Kami Menyediakan Lokcing / satay ikan untuk majlis perkahwinan, hari jadi anak anak dan sebagainya dengan harga yang berpatutan Berminat boleh watsup 017 3078606 Email mariah@kenangacity.com.my
13Mencari Rakan Kolaborasi Bagi Pakej Lengkap Watin Catering and Services Urgent! - Wed 20/Sep/2017 9:42am
Assalamualaikum Saya menyediakan lokcing / satay ikan untuk perhidmatan hari jadi / kenduri kahwin dan sebagainya. Harga boleh dirunding .Berminat boleh hubungi saya di watsup 017-3078606 dan hp 012 6723066 atau email mariah@kenangacity.com.my
14Doorgift Khawin, Tunang, Akikah, Birthday dan Lain-Lain - Wed 13/Sep/2017 12:06pm
tumpang iklan yer... Klau berminat dengan lokcing / satay ikan dari kelantan boleh email saya di mariah@kenangacity.com.my ..satay ikan sesuai untuk kanak- kanak ,sedap rasanya cuba sekali pasti mahu lagi ..hargaborong akan saya bagi murah2 jer :)
15Pakej Perniagaan Ayam Goreng CFC - Mon 17/Jul/2017 11:02am
saya berminat boleh watsup 0173078606
16Gerai Food Court Puchong Permai utk Disewa - Wed 23/Nov/2016 9:45am
masih ada lg ke kedai kosong 0173078606
17Info Ekspo, Karnival & CBS 1 Malaysia - Fri 26/Aug/2016 3:32pm
0173078606 mariah
18Kiosk Milo Baru - RM3000 - Mon 25/Jul/2016 11:03am
saya juga mariah ksgreceptionist@kenangacity.com.my
19Zon21 Mara - Terbuka Kepada Semua Peniaga Seluruh Malaysia! - Mon 16/May/2016 12:29pm
watsapp 0173078606 mariah
20Tapak Niaga Hot Spot di Kuala Lumpur (2016) - Wed 27/Apr/2016 9:22am
pm detail mariah@kenangacity.com.my
21Temasya Keusahawanan dan Kerjaya Dewanita Selangor - UITM - Wed 27/Apr/2016 9:18am
pm details -mariah@kenangacity.com.my /watsup 0173078606
22Tempahan Booth De - Up 2016 - UITM Shah Alam - Thu 21/Apr/2016 3:43pm
- Tumpang Iklan saya ada menjual vitagen dengan harga kilang ,,,, boleh watsap saya 0173078606 or email mariah@kenangacity.com.my COD area kl sahaja event pn boleh oder ...comission untuk yang memborong banayk vitagen...
23Ruang Niaga Food Court untuk Disewa - Thu 14/Apr/2016 11:03am
pm detail 0173078606
24Metromall Nite Market Akan Dibuka di Cheras - Tue 23/Feb/2016 11:08am
email detail mariah@kenangacity.com.my watsup 0173078606
25Karnival Harga Patut Bersempena Petronas Cubprix 2016 - Wed 20/Jan/2016 9:58am
Izwan mali - kbagi detail mariah@kenangacity.com.my watsup 017-3078606
26Pakej Niaga Ekspo Feezabatikpelikat - Thu 14/Jan/2016 3:39pm
saya berminat 0173078606
27Booth Niaga @ Genting Bike Fest 2016 - Fri 8/Jan/2016 10:25am
mariah@kenangacity.com.my watsup 0173078606
28Kiosk Sotong Raja/Sotong Gunting - Tue 5/Jan/2016 2:59pm
watsup 0173078606 brape rega dia
29Generator Terpakai untuk Dijual - Tue 5/Jan/2016 2:51pm
salam beraper nk jual watsup 0173078606
30Event Politeknik Jan - Perak - Thu 31/Dec/2015 9:27am
salam bsgi detail sewa berape ..saya jual nasi kerabu ayam berempah dan nasi lemak
31Selangor Food Festival 2016 (Food Vendor Only) - Wed 30/Dec/2015 11:09am
bg detail rental berape? email mariah@kenangacity.com.my or watsup 0173078606 saya jual masakn pantai timur
32Lot Stall utk Disewakan 2016 - KL - Wed 30/Dec/2015 9:31am
salam ,berape sewa ? saya meniaga masakn pantai timur seperti nasi kerabu ayam berempah ,laksam, nsi dagang,, pandan indah area kt ner yer ?boleh watsup 0173078606 or email mariah@kenangacity.om.my
33Pembekal Cup Milo dan Barangan Berkaitan Dengan Milo - Tue 22/Dec/2015 11:42am
salam email detil tempat dekat maner yer : mariah@kenangacity.com.my
34Pakej Set Lengkap Milo - Tue 22/Dec/2015 10:05am
pm detail mariah@kenangacity.com.my
35Milo Ingin Menjadi Supplier Cup - Tue 22/Dec/2015 10:04am
email detail: mariah@kenangacity.com.my
36Selangor Food Festival 2016 - Shah Alam - Wed 16/Dec/2015 5:37pm
hantar detail saya berniaga nasi kerabu ayam berempah mariah@kenangacity.com.my watsup 0173078606
37Lot untuk Disewa di Uptown Puchong Night Bazaar - Wed 16/Dec/2015 9:58am
detail rm sewa berape yer watsup 0173078606 - email mariah@kenangacity.com.my
38Tapak Car Boot Sales Sri Gombak - Tue 15/Dec/2015 10:43am
meniaga nasi lemak n nasi erabu ok x watsup 0173078606
39Tapak Ekspo Karnival Sambutan Tahun Baru 2016 Tasik Titiwangsa KL - Thu 10/Dec/2015 10:20am
1 tapak berape?mariah@kenangacity.com.my watsup 0173078606
40Food Court di Taman Melawati - KL - Mon 7/Dec/2015 9:47am
pm detail sewa berape ..meniaga masakan pantai timur ..mariah@kenangacity.com.my
41Dari Makan Gaji Baik Meniaga Sendiri! Program Usahawan Vansales. Pinjaman Disediakan. Tempat Terhad. 10 Peserta Sahaja. - Wed 2/Dec/2015 9:42am
pm detail to mariah@kenangacity.com.my watsup 0173078606
42Vendor Makanan/Minuman Consignment - KL - Tue 1/Dec/2015 10:08am
send detail mariah@kenangacity.com.my or watsup 0173078606 sya meniaga nsi kerabu tumis ayam berempah ,laksam msakan pantai timur
43Tshirt Plus Size 2XL-9XL, Borong RM 7 - Tue 24/Nov/2015 12:27pm
email mariah@kenangacity.com.my watsup 0173078606
44Kerja Kosong Pemandu Sambilan KL Selangor RM1500 Hingga RM3000 - Tue 17/Nov/2015 4:48pm
012 6723066 fauzi
45Group Peniaga Katering/Khemah/Pelamin/DJ - Tue 17/Nov/2015 2:44pm
saya meniaga kecilan bukan katering tp sya nk joint.klau ada citarasa masakan pantai timur seperti nasi kerabu ,laksam kuih kelantan boleh try -0173078606
46Group Whatsapp Jualan Perodua 1 MALAYSIA - Tue 17/Nov/2015 2:40pm
0173078606
47Telegram Info Karnival & Ekspo - Tue 17/Nov/2015 2:36pm
0173078606
48Ruang Niaga untuk di Sewa di Shopping Mall Baru, Putrajaya! - Tue 17/Nov/2015 12:50pm
bg detail -mariah@kenangacity.com.my watsup 0173078606 sewa lot ?
49Tapak Uptown utk di Sewa - Salak Tinggi Selangor - Tue 17/Nov/2015 9:04am
salam maya 212- bg detail rm sewa sebulan mariah@kenangacity.com.my watsup 0173078606
50Tapak Jusco Wangsa Maju dan Jusco Rawang - Mon 16/Nov/2015 11:29am
aleesya 7- meniaga apa tu pakaian ker makanan - email mariah@kenangacity.com.my