Lan 39

Profile
NameDstorm
Forum NickLan 39
RegisteredSun 1/May/2011, 12:59am
Topics by Dstorm
1Benih Pisang Abu dan Berangan (11) - Sat 22/Sep/2012 1:55pm
2Kerepek Pisang Sematu dan Nipah/Abu. Harga Terus dari Kilang (14) - Fri 3/Feb/2012 12:55pm
Comments by Dstorm
1Agent Kedai RM2 di Perlukan di Seluruh Negara! - Sun 18/Aug/2013 7:26pm
bleh email detail x? sy nak buka kdai ni tq.. stormdaredevil@gmail.com
2Pembekal Buah Buahan - Sat 15/Jun/2013 1:15am
bleh send sy detail arga terutama harga pisang... stormdaredevil@gmail.com... secepat mnkin.. tq
3Bisnes Ramadhan - Keronsang dan Butang Baju Melayu - Wed 5/Jun/2013 1:37am
bleh email ke sy.. stormdaredevil@gmail.com.. tq..
4Benih Pisang Abu dan Berangan - Fri 3/May/2013 2:33am
en aman.. utk pgetahuan en.. benih yg ada semua stok sulur.. kalau nak yg tisu dlm polybag.. boleh hubungi en fauzi di atas.. tq..
5Agent Tasty Vapor USA - Perisa Rokok Elektronik RM3000-Rm8000 Sebulan - Fri 3/May/2013 2:18am
email sy.. stormdaredevil@gmail.com
6Menjual Pisang Untuk Digoreng - Fri 1/Mar/2013 4:16am
bleh tau harga brp? tandan atau sisir? email sy stormdaredevil@gmail.com
7Benih Pisang Abu dan Berangan - Wed 23/Jan/2013 8:23am
en fauzi boleh bg email tak? sy hantar quotation. siap hantar dlm jumlah banyak pun..
8Pembekal Anak Pokok Dan Agen Barangan Terpakai - Mon 24/Dec/2012 1:53am
mesin bncuh simen ada tak? klu ada email harga ke ... stormdaredevil@gmail.com
9Kerepek Pisang Sematu dan Nipah/Abu. Harga Terus dari Kilang - Wed 19/Dec/2012 8:43pm
kepada sesiapa yg berminat dengan kerepek pisang berangan sila tgalkan email anda utk kami postkan quo... tq
10Bisnes Pisang - Membekal Pisang Tanduk, Berangan, Sematu, Pisang Siam & Pisang Nangka - Sat 8/Dec/2012 1:54am
try tgok skrg ada lg tak pisang???? pisang dah mahallllll.....
11Aiskrim Goreng Dan Frozen Food - Thu 6/Dec/2012 1:27am
bleh email sy detail hrga tak? stormdaredevil@gmail.com
12Pembekal Telur Ayam - Sun 25/Nov/2012 8:27pm
hantar quo ke... stormdaredevil@gmail.com... tq....
13Tumpang Letak Ikan Pekasam - Sun 18/Nov/2012 3:48pm
kat pahang tak nak ltak ke?
14Kepada Yang Berminat Untuk Menceburi Dalam Industri Perladangan Sarang Burung Walit Untuk 14 Buah Lokasi di Malaysia. - Sun 18/Nov/2012 3:46pm
email sy stormdaredevil@gmail.com
15Tempahan Ikan Bilis Borneo - Tue 13/Nov/2012 10:45am
email sy snarai harga utk ikan bilis... stormdaredevil@gmail.com
16Mencari Pengilang Keropok Goreng Terenganu 5 Kontena - Mon 29/Oct/2012 3:25pm
salam. bleh email sy .. stormdaredevil@gmail.com.. tq
17Benih Pisang Abu dan Berangan - Sun 23/Sep/2012 12:22pm
harga benih utk pisang abu rm1.50 n rm1.70 utk pisang berangan.lokasi di raub.kalau byk harga bole kurang.tiada penghantaran.penghantaran utk order 3000 ke atas sahaja.tq
18Pemborong Pisang dan Cili Merah Kulai Diperlukan (Pahang) - Tue 15/May/2012 3:03am
berapa harga per kg pisang brangan tu? tandan dan sisir? lokasi pahang kat mana?
19Mencari Bekalan Pisang Emas, Berangan - Kawasan Utara - Tue 15/May/2012 2:49am
harga mcm mana? kwsan tuan tu dimana?
20Kerepek Pisang Sematu dan Nipah/Abu. Harga Terus dari Kilang - Sun 26/Feb/2012 9:13pm
utk makluman semua.. kami adalah pegeluar kerepek pisang.. harga gerenti puas ati.. anda jual sekilo RM12. kami bleh jual murah lg.. berminat hubungi cepat.....
21Kerepek Pisang Sematu dan Nipah/Abu. Harga Terus dari Kilang - Fri 24/Feb/2012 10:46pm
mohd rozi sy dh email..tq
22Kerepek Pisang Sematu dan Nipah/Abu. Harga Terus dari Kilang - Sat 18/Feb/2012 6:06pm
cik Rosmimi sy dah email quotation..pe2 bole hubungi hp sy
23Kerepek Pisang Sematu dan Nipah/Abu. Harga Terus dari Kilang - Thu 16/Feb/2012 6:15pm
produk kami telah dianalisis oleh MARDI dan disahkan 100% selamat.no kod MARDI Ts4/048/12.bole hubungi kami utk dptkan harga murah..
24Kerepek Pisang Sematu dan Nipah/Abu. Harga Terus dari Kilang - Fri 3/Feb/2012 7:13pm
kami akn antar ke rumah cuma berikan alamat sahaja sample akn sampai.kalo beli borong kami pack besar2.pe2 hal cik ika bole contact sy sendiri.tq
25Bisnes Pisang - Membekal Pisang Tanduk, Berangan, Sematu, Pisang Siam & Pisang Nangka - Fri 2/Dec/2011 8:50pm
pisang nipah yg kulit tebal tu bnyk nak ke? oder cepat sblum sy ikat kntrk dgn 1 cmpany ni.
26Bisnes Pisang - Membekal Pisang Tanduk, Berangan, Sematu, Pisang Siam & Pisang Nangka - Fri 28/Oct/2011 5:09pm
sy pon ada jual pisang mcm kat ats tu...........
27Tempurung Kelapa Sawit untuk Dijual - Thu 20/Oct/2011 11:45am
salam.... encik ada kt area mna?
28Menjual Lembu dan Kambing utk Raya Korban 2011 - Thu 13/Oct/2011 4:17pm
sy memerlukan 500 ekor lembu utk raya haji ni.. lembu jantan cukup umur.. harga brp utk 1 ekor. tel sy atau email.. 0145484200. LAN,, email - stormdaredevil@gmail.com
29Gandakan KWSP Anda Tanpa Modal - Fri 5/Aug/2011 1:48am
email sy - stormdaredevil@gmail.com
30Membeli Buku-Buku Terpakai - Sat 30/Jul/2011 11:13pm
boleh email sy harga utk buku yg encik beli.. stormdaredevil@gmail.com
31Kenderaan di Sita Oleh Majlis Perbandaran? - Sun 24/Jul/2011 11:48pm
kalau u boleh bagi komisyen tinggi. i deal dengan owner sampai jadi. u datang bayar pada owner, ambil kereta dan bagi surat jual beli. kalau ok u email sy kita boleh bincang.. TQ.. stormdaredevil@gmail.com.
32Kenderaan di Sita Oleh Majlis Perbandaran? - Sun 24/Jul/2011 11:16pm
kalau kereta yg tak ada dokumen macam mana pulak? u beli juga ke? banyak kereta lama yg tak ada dokumen sekarang ni.. owner nak jual. contoh kereta lama. owner ni beli pada orang lain tanpa dokumen.. bila dah tak pakai nak jual dokumen tak ada.. macam mana tu?
33Kenderaan di Sita Oleh Majlis Perbandaran? - Fri 22/Jul/2011 6:36pm
berapa komisyen utk 1 kereta? kalau ok 1 hari 5 kereta pun bleh.....
34Batu Nilam Siapa Miliki Pasti Kebal Telah di Uji Terbukti - Mon 27/Jun/2011 4:22pm
najib 12 anda boleh suruh kawan anda bawa batu tu ke KL tak? kalau betul la org yg pegang batu tu leh kebal. boleh diurus niaga kan. syarat 3 kali uji. beminat email sy.. stormdaredevil@gmail.com
35Sesape Boleh Bekalkan Bawang Merah dan Putih yg Telah Dikopek Kulitnya - Memerlukan 2 Guni Seminggu utk Bln Ramadhan 2011 (Pahang) - Sat 11/Jun/2011 11:27pm
email sy dtail harga.. stormdaredevil@gmail.com
36Perkhidamatan Kerja2 Pertanian - Pengangkutan, Tanam Semula Getah/Sawit, Kontrak Ladang, Baja Dll - Mon 6/Jun/2011 2:18am
encik bleh hubungi sy 014-5484200 LAN. sy perlukan lori utk angkut BTS ke kilang.. di kawasan mentakab..
37Pembeli Barangan Kitar Semula - Colection Dari Pejabat Disediakan - Sat 28/May/2011 3:34am
berapa harga paling tinggi 1kg besi solid yang anda boleh beli? stok ada 1 juta tan.. urgent.. email sy. stormdaredevil@gmail.com
38Mencari Penjual Gaharu - Thu 19/May/2011 2:11am
salam azmi 39 sy akan hubungi saudara secepat mkin..
39Promosi Flyers Sehingga Diskaun 25% - Mon 16/May/2011 12:33am
email sy... stormdaredevil@gmail.com
40Mencari Penjual Gaharu - Mon 16/May/2011 12:16am
wasalam azmi 59.. sy email awak nti.. bleh bg phone no tak?
41Mencari Penjual Gaharu - Sat 14/May/2011 10:04pm
sy ada stok gaharu... gred A.. bleh email sy harga? dan urusan jual beli mcm mana? email sy... stormdaredevil@gmail.com
42Pembekal Kelapa Sabut Dari Sabah. - Sat 14/May/2011 9:54pm
nak tanya.. kelapa sabut atau sabut kelapa? sory nak tau ni.. sy nak beli sabut kelapa.. email sy... stormdaredevil@gmail.com.
43Pemborong2 Kelapa - Mon 2/May/2011 2:15am
email sy ........ stormdaredevil@gmail.com
44Membekal Coconut Fiber/Sabut Kelapa - Mon 2/May/2011 2:12am
email sy ..... stormdaredevil@gmail.com
45Sistem Penapisan Air di Luar Rumah untuk Menjamin Kebersihan Air di Rumah yang Anda Gunakan untuk Memasak, Membasuh dan Sebagainya - Mon 2/May/2011 2:10am
email sy... stormdaredevil@gmail.com
46Membekal Coconut Fiber/Sabut Kelapa - Sun 1/May/2011 1:54am
sy berminat tlong email sy.tq
47Khas untuk Pemilik2 Kereta! Part Time Income Sangat Lumayan Menanti Anda! - Sun 1/May/2011 1:27am
email sy segera....... tq
48Sistem Penapisan Air di Luar Rumah untuk Menjamin Kebersihan Air di Rumah yang Anda Gunakan untuk Memasak, Membasuh dan Sebagainya - Sun 1/May/2011 1:23am
sy berminat utk jd pengedar di negeri pahang.. mcm mana caranya? utk master filter... email sy.
49Dr Sukida Vending Machine Business - Sun 1/May/2011 1:20am
please send me information......
50Pemborong2 Kelapa - Sun 1/May/2011 1:14am
encik pembekal kelapa.. sy nak tanya sabut kelapa encik jual tak? sy nak beli sabut kelapa.. mana boleh sy dpt kan? email sy segera.....tq