Fendrie 2

Profile
NameFendrie
Forum NickFendrie 2
RegisteredTue 7/Feb/2017, 3:28pm
Topics by Fendrie
1Mencari Investor untuk Pengurusan Maid - Mon 31/Dec/2018 11:30am
2Maid Jawa Terbaik Terjamin Pengurusan Lansung Dari Rumah Keluarga Disember 2018/2019 (3) - Wed 12/Dec/2018 1:04pm
36 Maid Jawa Terpilih Memerlukan Majikan (2) - Fri 12/Oct/2018 9:52am
48 Pembantu Rumah Jawa di Kenali Dari Latar Belakang Memerlukan Majikan Baik Bertanggungjawab Sept 2018 (2) - Sat 1/Sep/2018 1:56pm
5Pembantu Rumah Jawa Terbaik dan Pekerja Asing Memerlukan Majikan July - Ogos-Sept 2018 (4) - Sat 21/Jul/2018 1:22pm
6Maid Jawa di Kenali Latar Belakang Keluarga Mencari Majikan Bertanggungjawab (Aidilfitri 2018) (2) - Wed 20/Jun/2018 10:38am
7Pembantu Rumah Jawa Terpilih dan Pekerja Perkhidmatan Jawa Bersedia Berkhidmat (5) - Fri 2/Mar/2018 2:57pm
8Pembantu di Ambil Dari Izin Keluarga Perlu Majikan Bertanggungjawab (7) - Tue 26/Dec/2017 10:52am
9Pembantu Rumah Jawa Batch Nov - Dec 2017 (Pekerja Asing) (1) - Mon 13/Nov/2017 8:26am
10Pembantu Rumah Jawa Sept - Oktober 2017 (3) - Tue 19/Sep/2017 1:21pm
118 Pembantu Jawa Terpilih untuk Majikan Bertanggungjawab @ Pekerja Asing (3) - Fri 28/Jul/2017 2:35pm
12Anda Perlukan Pembantu Jawa Jujur dan Bertanggungjawab (6) - Thu 22/Jun/2017 10:01am
135 Maid Jawa Terpilih Perlu Majikan Bertanggungjawab (3) - Mon 27/Mar/2017 1:06pm
14Pembantu Rumah Jawa Mac 2017 (6) - Wed 8/Feb/2017 12:21pm
Comments by Fendrie
1Kami Menyediakan Pembantu Rumah Berkelayakan Pada Harga Berpatutan - Mon 18/Feb/2019 6:21pm
Salam warga majalah. Bibik Jawa dari keluarga susah baru tiba 4 hari memerlukan majikan. bagi majikan berminat sila hantar butirn peribadi dan tugasan. Boleh ambil segera. Call | Whatapp : 017-2332 445 Sila lewati you tube kami : https://youtu.be/uUeWMEoRRww
2Pembantu Rumah Diperlukan di Kuala Lumpur - Gaji RM 1000 - Sun 17/Feb/2019 6:04pm
Perlukan maid jawa yang jujur dan amanah boleh hubungi : 017-2332 445 Video call for interview maids. https://youtu.be/uUeWMEoRRww
3Pembantu Rumah Tersedia Mencari Majikan Kos Berpatutan - Wed 13/Feb/2019 2:05pm
Assalamualaikum maid Jawa yang boleh mengajar mengaji. Menjaga bayi dan mendidik anak-anak juga urus kerjarumah. Berpengalaman. Boleh interview kepada majikan yang berminat boleh hubungi :- Email : mcitras701@gmail.com | 017-2332 445 (Call / Whatapp) Sila lewati youtube : https://youtu.be/uUeWMEoRRww
4Pembantu Rumah Sepenuh Masa Diperlukan - Ampang Jaya - Mon 31/Dec/2018 11:54am
https://youtu.be/2xOJLMBv9yc Sila lewati youtube channel kami maid jawa berkualiti dari pelosok desa jawa timur. Terbaru 7 pembantu jawa terpilih memerlukan majikan bertanggungjawab bagi menjaga amanah keluarga mereka. Berminat sila hubungi : 017-2332 445 / mcitras701@gmail.com https://mcitras701.wixsite.com/bestmaids
5Pembantu Rumah Indonesia Kos Berpatutan Sedia di Ambil Harini. Majikan Serius Sahaja. - Mon 31/Dec/2018 11:48am
https://mcitras701.wixsite.com/bestmaids Pembantu rumah jawa berkualiti. Latar belakang di kenal pasti dari pelosok desa jawa timur. Majikan yg berminat dan boleh memenuhi syarat adalah di alu-alukan. Di sertakan website dan you tube channel kami. Sila hubungi : 017-2332 445 mcitras701@gmail.com https://youtu.be/2xOJLMBv9yc
6Pembantu Rumah Indonesia Sedia di Ambik Sekarang. Majikan yang Serius dan Urgent Sahaja. - Mon 31/Dec/2018 11:44am
https://youtu.be/2xOJLMBv9yc Pembantu rumah Jawa terpilih 7 org memerlukan majikan bertanggungjawab bagi menggunakan khidmat mereka boleh menghantar butiran peribadi bagi job scope dan requirement. Maid yg berkualiti dari pelosok desa ada jaminan. Berminat boleh lewati website dan hubungi kami di : https://mcitras701.wixsite.com/bestmaids mcitras701@gmail.com 017-2332 445
7Pembantu Rumah Sepenuh Masa Diperlukan di Duyong, Melaka - Mon 31/Dec/2018 11:38am
https://mcitras701.wixsite.com/bestmaids Ada 7 pembantu rumah jawa skrg memerlukan majikan baik dan bertanggungjawab. Sila hubungi kami di : mcitras701@gmail.com 017-2332 445 (call/whatapp) https://youtu.be/2xOJLMBv9yc
8Pembantu Rumah Jaga Budak atau Orang Tua Kos Murah Available - Sat 15/Sep/2018 12:31pm
Jika anda memerlukan pekerja asing mahupun pembantu rumah boleh hubungi kami. Kelebihan pekerja ini di ambil lansung dari keluarga dan desa mereka dengan rekomend dari keluarga dan ketua kampung setempat. Majikan perlu sertakan tawaran gaji, fasalities, jadual kerja dan maklumat bergambar seperti tempat penginapan, tempat kerja dan lain-lain. Bagi pembantu rumah pula majikan perlu menyediakan butiran peribadi majikan sebagai jaminan tanggungjawab dan boleh bekerjasama dengan agensi penyalur. Sila hubungi kami di talian di bawah ini: - 017-2332 445 (Call) 011-3569 5311(Whatapp) Website : https://mcitras701.wixsite.com/bestmaids Youtube : https://youtu.be/VjPxgZn8u28
9Pembantu Rumah Gaji RM1000 Diperlukan - Damansara Damai - Sat 15/Sep/2018 12:25pm
Assalamualaikum w.b.h dan Salam sejahtera buat warga majalah semua. Kami membekal pembantu rumah yang di ambil terus dari keluarga dan kampung mereka. Mengetahui latar belakang bakal calon pembantu yang berniat benar mau bekerja bagi membantu meringankan beban keluarga besar mereka. Bagi majikan yang benar berminat boleh menghantar butiran lengkap majikan bagi proses pengurusan yang lebih telus. Sila hubungi :- 017-2332 445 (Call) 011-3569 5311(Whatapp) Website : https://mcitras701.wixsite.com/bestmaids Youtube : https://youtu.be/VjPxgZn8u28
10Pengasuh Bayi Diperlukan Sekitar Kg Kebun Baru Teluk Panglima Garang - Dec 2018 - Sat 15/Sep/2018 12:14pm
Maid jawa yang di kenali latar belakang keluarga, desa dan status boleh berkhidmat dengan majikan terpilih. Sila hubungi : 017-2332 445 (Call) 011-3569 5311 (Whatapp) mcitras73@gmail.com | mcitras701@gmail.com https://mcitras701.wixsite.com/bestmaids You ( https://youtu.be/VjPxgZn8u28 )
118 Pembantu Jawa Terpilih untuk Majikan Bertanggungjawab @ Pekerja Asing - Thu 13/Sep/2018 4:01pm
Buat Bedah Lempoyang akal cetek ni saya nasihat kan supaya kaji dulu berita yang anda dengar jangan di sebabkan dia artis maknanya maksum ahli syurga. Kalu dia berbohong pun anda percaya. Saya sudah simpan semua video tuduhan x berasas dia pada saya tunggu waktu yang sesuai sahaja dan boleh saya katakan semua tuduhan yang di tuju pada saya itu adalah fitnah yang di buat sendiri asal sedap nak jadi bahan dia dan jatuhkan air muka org. Boleh saman malu ni artis tu. Kerja 1 tahun lebih x pernah bagi cuti as motivation dan lain-lain. Awak tahu apa mungkin awk juga seorang majikan yang x berhati perut dan saya yakin siapa pun yang anda deal anda akan hadapi agen dan maid yang lebih teruk dari 2 pasangan artis yang baru mula ambil maid tapi dah poyo sebab mereka belum lagi bertemu buku dan ruasnya. Seharusnya mereka tu bersyukur dan tidak menfitnah saya atas alasan poyo saya bawa lari maid dan mereka yang hantar maid balik tanpa pengetahuan saya. Itu tipu ke? Bedah....bedah mmg patut bedah otak awak ni. Video lain baik awk kirim sini so ramai yang boleh nilai sendiri dan saya pun boleh jelaskan salah mereka di mana. Benefit buat saya gak makin popular la kena tuduh cam tu.......
128 Pembantu Jawa Terpilih untuk Majikan Bertanggungjawab @ Pekerja Asing - Thu 13/Sep/2018 3:54pm
Hi Bedah Lempoyang citer Dephne Iking yang menyatakan saya tipu itu adalah fitnah. Jika anda waras akal masih berfungsi fikir pakai logik la. Maid saya bekerja dengan dia sudah 1 tahun setengah dan dalam vlog Dephne beliau dan suami yang hantar ke airport tanpa pengetahuan saya pun. Boleh lihat bukti di you tube tentang kebodohan 2 pasangan artis ini yang menuduh saya tanpa bukti. Beliau yang hantar maid pulang maid lari aku yg kena. Anda membangkitkan semangat saya untuk menyaman 2 artis tersebut biarpun sudah 2 tahun berlalu. Nama pun bedah lempoyang tengok video tapi otak taruh di tempat najis patutlah cara berfikir pun macam tahi ha...ha...ha....
13Pembantu Rumah Indonesia utk Majikan Urgent Sahaja - Tue 11/Sep/2018 10:41am
Pembantu rumah Jawa terpilih mencari majikan bertanggungjawab bagi menggunakan khidmat mereka untuk kerja rumah, pengasuh, menjaga dan menemani orang tua. Jika anda memerlukan khidmat pembantu jawa ini boleh hubungi kami di talian di bawah ini : 017-2332 445 (Call) 011-3569 5311 (Whatapp) Website : https://mcitras701.wixsite.com/bestmaids
14Pembantu Rumah Boleh Diambil Segera Kos Murah - Tue 11/Sep/2018 10:37am
Memerlukan pembantu rumah yang jujur, amanah dan boleh di percayai. Pembantu di ambil dari kampung halaman mereka sendiri di kenali latar belakang keluaarga dan kampung halaman mereka. Bagi majikan yang berminat boleh segera hubungi kami bagi maklumat lanjut di : 017-2332 445 (Call) 011-3569 5311 (Whatapp) Sila lewati website :- https://mcitras701.wixsite.com/bestmaids
15Pembantu Rumah Kos Rendah dan Tidak Memilih Kerja Ready - Sat 8/Sep/2018 12:57am
Jika anda memerlukan pembantu rumah Jawa dengan mengetahui latar belakang keluarga, kampung halaman dan lain-lain boleh hubungi saya bagi keterangan lanjut : 011-3569 5311 (Whatapp) 017-2332 445 (Call) Website : https://mcitras701.wixsite.com/bestmaids
16Program Pemutihan Pati atau Hantar Balik Pembantu Rumah Asing - Sat 8/Sep/2018 12:35am
Pengurusan hantar pulang secara legal ke kampung halaman pekerja atau maid boleh hubungi saya bagi khidmat ini. 017-2332 445 (Call) 011-3569 5311 (Whatapp) Sila lewati website : https://mcitras701.wixsite.com/bestmaids
17Pekerja Restoran (Bukit Bintang KL) dan Pembantu Rumah Diperlukan Segera - Sat 8/Sep/2018 12:31am
Memerlukan pekerja asing @ maid yang cekap dan amanah boleh hubungi kami : 011-3569 5311 (Whatapp) 017-2332 445 (Call) Sila lewati website : https://mcitras701.wixsite.com/bestmaids
18Pembantu Rumah Berkelayakan - Sat 8/Sep/2018 12:06am
Memerlukan pembantu rumah yang amanah juga cekap dalam melakukan kerja rumah menjaga anak, mangasuh, memasak, mencuci dan lain-lain. Boleh hubungi kami bagi detail pembantu pilihan anda ke : mcitras73@gmail.com | mcitras701@gmail.com 017-2332 445 (Call) 011-3569 5311 (Whatapp) Sila lewati youtube bagi pencerahan berkenaan pembantu rumah : ( https://www.youtube.com/watch?v=VjPxgZn8u28 )
19Graphics Designer (Lelaki Sahaja), Cheras. Segera - Thu 8/Mar/2018 1:46am
Graphic Designer Salary : RM1,200 - Rm1,800 Kami mencari Graphic Designer (LELAKI SAHAJA) yang berkelayakan untuk menyertai team kami. En.Hayat :012-387 7390 KELAYAKAN - Graduated (Diploma/Degree dankeatas) - Berpengalaman bekerja sebagai designer. - Mempunyai asas dalam seni grafik & fotografi - Boleh Berkomunikasi dengen baik - Bersifat ingin belajar / Independent - Bertanggungjawab / Pro Aktif / Agresif /Jujur / Amanah / Berdisiplin. -Mempuyai asas Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign, Flash & Premiere Pro KELAYAKAN LAIN - Mempunyai lessen B2,D - Mampu bekerja lebih masa / outstation (ada elaun tambahan) - Mempunyai kenderaan sendiri SALARY & WORKING HOURS - Gaji + EPF + SOCSO + Insantif - Gaji akan naik mengikut performance kerja - Waktukerja : Isnin–Jumaat : 8.00am-5.30pm : Rehat : 1.00pm – 2.00pm (lunch) :Sabtu : 8.00am -2.30 pm (2 minggu sekali) TUGASAN - Menghasilkan Design yang Kreatif untuk Buku/majalah/brouser/bunting/billboard/t-shirt - kerja-kerja Admin, Quatation & Attend meeting. Sekiranya Anda berminat dgn tawaran ini, Step 1 1.Sila emelkan : Emel : zhsinar@gmail.com - RESUME LENGKAP (Beserta Gambar) - PORTFOLIO (Our First Screening & Impression) Step 2 2. whatssap En Hayat : 012-3877390 nama, umur dan kelulusan Serta arrange tarikh interview Hanya MAKLUMAT LENGKAP & Mempunyai Portfolio akan di Temuduga. AlamatPremis : No 39-01&02,No 40-01&02 JalanMahkota Residence 1, Bandar MahkotaCheras, 43200 Cheras, Selanggor
20Kami Ada Membekal Pembantu Rumah Dari Indonesia - Wed 28/Feb/2018 3:58pm
Ada 6 orang maid Jawa Timur bakal turun dalam masa terdekat. Maid yang di bawa ini telah di pastikan latar belakang keluarga, kampung dan niat mereka. Majikan yang bertanggungjawab dan terpilih akan di beri updated detail pembantu bagi kebaikan kedua belah pihak dalam proses mengenali dan mengelakkan kejadian yang tidak di ingini. Berminat boleh hubungi nombor yang di beri : 017-2332 445 (CALL) | 011-2373 7259 (Whatapp) Website : https://mcitras701.wixsite.com/bestmaids
21Perlukan Maid Segera - Wed 28/Feb/2018 3:50pm
Ada 6 pembantu Jawa terpilih memerlukan majikan bertanggungjawab menjaga kebajikan mereka. Kepada majikan yang berminat menggunakan khidmat maid jawa boleh hubungi nombor yang tertera di bawah : 017-2332 445 (Call) | 011-2373 7259 (Whatapp) Website : https://mcitras701.wixsite.com/bestmaids
22Pembantu Rumah Indonesia Kos Murah Available - Fri 23/Feb/2018 12:37pm
Maid Jawa di kenali latar belakang keluarga, izin keluarga dan kampung halaman memerlukan majikan bertanggungjawab dlm menjaga kebajikan, keamanan pembantu ini. Majikan yang boleh memenuhi prasyarat adalah di alu-alukan untuk hubungi di nombor yang tertera atau lewati website : (Call - 017-2332 445 | Whatapp : 011-2373 7259 Website : https://mcitras701.wixsite.com/bestmaids/gallery
23Pembekal Pembantu Rumah Warga Indonesia/Kemboja/Tempatan - Wed 21/Feb/2018 3:33pm
Ada 6 pembantu rumah Jawa telah di uruskan dan lebih tepat di kenali secara peribadi, tahu latar belakang keluarga dan kampung halaman mereka mencari majikan bertanggungjawab menjaga kebajikan dan kemanan pembantu ini. Berminat boleh hubungi di nombor yang tertera: ( Call : 017-2332 445 | What app - 011-2373 7259 ) Website : https://mcitras701.wixsite.com/bestmaids
24Pembantu Rumah & Driver Harian Diperlukan di Cyberjaya - Tue 20/Feb/2018 3:46pm
Saya ada pasangan maid jawa dan suami memerlukan pekerjaan. Pasangan ini di ambil lansung dari kampung halaman dan keluarga mereka. Berminat boleh hubungi kami dan rujuk website kami seperti yang tertera di bawah ini : Call : 017-2332 445 | Whatapp : 011-2373 7259 Website : https://mcitras701.wixsite.com/bestmaids
25Pembantu Rumah Indonesia Boleh Ambik Harini. - Tue 20/Feb/2018 3:43pm
Maid Jawa memerlukan majikan. Kepada majikan yang berminat untuk permohonan maid jawa yang di ambil lansung dari kampung halaman dan keluarga mereka boleh hubungi kami seperti nombor yang tertera di bawah atau rujuk ke website kami. Call : 017-2332 445 | Whatapp : 011-2373 7259 Website : https://mcitras701.wixsite.com/bestmaids
26Pembantu Rumah Berpengalaman Kos Murah - Tue 20/Feb/2018 3:19pm
Jika anda memerlukan maid jawa yang boleh di percaya di kenal dari latar belakang keluarga serta kampung halaman mereka. Yang berminat boleh hubungi nombor yang tertera di bawah atau rujuk ke website kami : Call : 017 - 2332 445 | Call : 011-2373 7259 Website : https://mcitras701.wixsite.com/bestmaids
27Kami Menyediakan Pembantu Rumah Indonesia - Tue 20/Feb/2018 3:16pm
Memerlukan maid jawa yang berkualiti dan di percaya bagi jangka masa kerja yang lama. Boleh rujuk web site kami dan call ke nombor tertera bagi pertanyaan lanjut. Call : 017-2332 445 | What app : 011-2373 7259 Website : https://mcitras701.wixsite.com/bestmaids
28Pembantu Rumah Indonesia - Mon 19/Feb/2018 5:14pm
Perlukan maid yang berrkualiti dan niat bekerja bantu keluarga. Majikan boleh hantar resume dan requirement ke : mcitras701@gmail.com | Whatapp (011-2373 7259) | Call : 017-2332 445 Sila lewati web bagi keterangan lanjut : https://mcitras701.wixsite.com/bestmaids
29Pembantu Rumah Ready Dari Jawa untuk Majikan Muslim dan Non Muslim - Thu 8/Feb/2018 8:55am
Jika anda perlu pembantu yang berpengalaman dan ada jaminan boleh whatapp atau call me: Please reffer at blog or web below : ( https://mcitras701.wixsite.com/bestmaids ) 011-2373 7259 (Whatapp) | 017-2332 445 (Call)
30Adakah Anda Mencari Pembantu Rumah? - Thu 8/Feb/2018 8:51am
Maid jawa available ada warranty : ( https://mcitras701.wixsite.com/bestmaids ) Intrested please whatapp or call at number below : 011-2373 7259 (Whatapp) | 017-2332 445 (Call)
31Pembantu di Ambil Dari Izin Keluarga Perlu Majikan Bertanggungjawab - Thu 8/Feb/2018 8:28am
Boleh rujuk blog atau web kami bagi sebarang pencerahan :- https://mcitras701.wixsite.com/bestmaids 011-2373 7259 (Whatapp) | 017-2332 445 (Call)
32Pembantu di Ambil Dari Izin Keluarga Perlu Majikan Bertanggungjawab - Fri 19/Jan/2018 4:37pm
Pembantu berbangsa Jawa Indonesia
33Agensi Pekerjaan Together Licensed Maid Recruitment Agency - Johor - Wed 20/Dec/2017 4:10pm
Pembantu rumah yang di kenali latar belakang dan keluarga memerlukan majikan bertanggungjawab bagi menjaga kebajikan dan keselamatan bagi pembantu ini. Wulan janda anak satu. Ada waranty dan jaminan pembantu bagus dan baik. Berminat boleh email butiran atau whatapp ke :- mcitras73@gmail.com / 011-2373 7259 (https://pembanturumahterbaik2013.blogspot.my/)
34Pembantu Rumah - Fri 11/Aug/2017 11:39am
Takut di tipu dan dapat maid tidak jujur. Saya ada 8 maid jawa memerlukan majikan baik dan bertanggungjawab. Maid di pilih sendiri dan di kenal dari sikap yang baik, kenal latar belakang keluarga dan kampung halaman mereka. Berminat boleh hubungi kami di : 011-2373 7259 / 011-3569 5311 (http://pembanturumahterbaik2013.blogspot.my/)
35Pembantu Rumah Indonesia Kos Berpatutan - Fri 11/Aug/2017 10:48am
Takut di tipu dan perlu maid jujur sila text saya. Urus maid sendiri dengan tahu latarbelakang maid, kampung halaman dan keluarga mereka. Ada 2 maid sediaada available masuk tarikh 5 hb Ogos tempohari dan 8 maid Jawa bakal memnyusul dalam masa terdekat. Kepada majikan yang prihatin, baik dan bertanggungjawab adalah di alu-alukan. Yang berminat sila hubungi saya bagi pencerahan atau rujuk blog. (www.pembanturumahterbaik2013.blogspot.com) 011-2373 7259 / 011-3569 5311
36Pembantu Rumah Baru Tiba untuk Majikan Non Muslim - Fri 28/Jul/2017 2:42pm
Takut di tipu dengan pembantu yang tidak benar???. Kami ada solusi. Ada 8 pembantu Jawa yang di urus secara personal kenal latar belakang dan desa atau kampung mereka. Tidak melalui orang perantaraan negara asal yang boleh memberi masaalah akhirnya. Hanya majikan yang sudah pasti bertanggungjawab boleh bekerjasama bagi mendapatkan khidmat pembantu ini. Sila email butiran @ whatapp ke : mcitras73@gmail.com / 011-3569 5311 Sila lewati blog : https://pembanturumahterbaik2013.blogspot.my/
37Pembantu Rumah Indonesia Berpengalaman - Thu 27/Jul/2017 3:08pm
Takut kerana selalu di tipu Pembantu x betul Dan jujur bekerja?. Hubungi kami bagi mendapatkan maid yg boleh di percayai kerana telah di pantau dr sikap dan niat bekerja. Latar belakang kpg dan keluarga di kenal pasti. Sila lewati blog : www.pembanturumahterbaik2013.blogspot.com / 011-3569 5311 (whatapp) Email: mcitras73@gmail.com
38Pembantu Rumah Jawa/Medan/Sumatera/Lombok/Thailand - Fri 21/Jul/2017 3:04pm
Sering di tipu?. Dapatkan maid yang berkualiti dan di kenal dari latar belakang kampung, keluarga dan desa di mana maid berada. Kami juga akan beri majikan garis pandu dalam pemilihan maid yang betul berdasar pembantu yang terpilih nanti. Kepada majikan yang berminat boleh menghantar butiran lengkap bagi permohonan 8 maid terpilih. maid rata-rata dari Jawa Timur dan Kendari. email : mcitras73@gmail.com / 011-3569 5311 (Whatapp) Sila lewati blog : (https://pembanturumahterbaik2013.blogspot.my/)
39Pembantu Rumah Murah Berkualiti - Thu 20/Jul/2017 4:49pm
Takut di tipu dan sering mendapat maid yang tidak benar?. Kami ada solusi berbekal pengalaman dalam memantau dan memilih juga menguruskan sendiri pembantu yang telah di kenal pasti latar belakang keluarga, kampung, daerah dan keluarga mereka ada perjanjian. Ada 8 pembantuperlu majikan bertanggungjawab untuk menjaga kebajikan mereka. bagi yang berminat boleh menghantar detail butiran ke : mcitras73@gmail.com / 011-3569 5311 Sila lawati blog : (https://pembanturumahterbaik2013.blogspot.my/)
40Pembantu Rumah Asing dan Journey Performed Visa (Jp Visa) - Thu 20/Jul/2017 4:43pm
Sering terkena? Di tipu?. Perlu maid yang terpilih jujur dan boleh di percayai. Boleh hubungi kami dengan kadar segera!. Ada 8 pembantu yang terpilih dan di pantau. Latar belakang keluarga juga telah di maklum. Keterangan lanjut boleh hubungi : mcitras73@gmail.com / 011-3569 5311 (Whatapp) Sila lawati blog : (https://pembanturumahterbaik2013.blogspot.my/)
41Pembantu Rumah Asing, Permit Jp Visa dan Kuota Approval - Thu 20/Jul/2017 4:39pm
Salam buat warga. Anda mencari pembantu yang jujur dan boleh di percayai?. Melalui pengalaman sediada kami menyediakan pembantu yang telah di pasti latar belakang dan tujuan mereka. Kepada para majikan yang bertanggungjawab adalah di alu-alukan untuk bekerjasama dan menghantar butiran anda ke : mcitras73@gmail.com / 011-3569 5311 (Whatapp) Lihat blog : (https://pembanturumahterbaik2013.blogspot.my/)
42Maid Jawa Timur (Surabaya) dan Jakarta Available - Thu 20/Jul/2017 4:34pm
Ada 8 pembantu terpilih dan pengurusan telah di buat pada ramadhan kelmarin. Kami mempelawa majikan yang bertanggungjawab bagi menjaga kebajikan pembantu ini. Yang berminat boleh hubungi di email atau nombor tertera di bawah: Note : Sila lawati blog kami mcitras73@gmail.com / 011-3569 5311 (Whatapp) (https://pembanturumahterbaik2013.blogspot.my/)
43Membekal Pembantu Rumah yang Berpengalaman - Tue 18/Jul/2017 10:09am
Salam warga majalah. Saya ada 8 maid Jawa yang bakal turun akhir minggu ini. Kepada majikan berminat boleh menghantar butiran peribadi ke :- mcitras73@gmail.com / 011-3569 5311 (https://pembanturumahterbaik2013.blogspot.my/)
44Membekal Pembantu Rumah Berpengalaman - Fri 14/Jul/2017 4:52pm
Berminat mendapatkan khidmat maid jawa?. Boleh hubungi saya bagi pengambilan maid dengan kadar segera. 011-3569 5311 (https://pembanturumahterbaik2013.blogspot.my/)
45Mencari Pembantu Rumah Sepenuh Masa - Tue 11/Jul/2017 4:27pm
Salam perlu pembantu jawa boleh hubungi saya - 011-3569 5311 (https://pembanturumahterbaik2013.blogspot.my/)
46Pembantu Rumah - Thu 22/Jun/2017 9:18am
Jika perlu pembantu telah di kenal latar belakang keluarga dan telah di pantau boleh hubungi saya di :- mcitras73@gmail.com / 011-3569 5311 (http://pembanturumahterbaik2013.blogspot.my/)
47Pembantu Rumah Diperlukan - Mon 19/Jun/2017 7:22pm
Salam kak saya ada maid. Boleh call atau whatapp saya di : 011-2373 7259 @ mcitras73@gmail.com (http://pembanturumahterbaik2013.blogspot.my/)
48Pembantu Rumah Dari Jawa Surabaya/Bandung/Jakarta dan Urusan Permit Serra Urusan-Urusan Berkaitan Dengan Warga Asing - Mon 17/Apr/2017 4:15pm
Salam muhibbah buat warga majalah.com. Berikut ini ada 3 pembantu jawa yang di pilih bagi keperluan majikan disini. Kepada mana-mana majikan yang berminat dengan khidmat maid kami boleh hantar butiran detail majikan seperti pengenalan, job scope kerja, keluarga dan lain-lain. Sebarang pertanyaan boleh lewati blog atau email ke :- (http://pembanturumahterbaik2013.blogspot.my/) ;- email :- mcitras73@gmail.com 011-2373 7259 (whtapp)
49Pembantu Rumah Rajin dan Terlatih dgn Kos Berpatutan - Thu 6/Apr/2017 4:22pm
Memerlukan maid yang jujur amanah dan bertanggungjawab. Sila hubungi kami bagi pemilihan pembantu rumah Jawa 2017. Bulan ini adalah batch terakhir yang akan masuk dan selepas itu KIV bagi ramadhan dan aidilfitri 1@2 bulan selepas itu. Bagi majikan yang benar-benar serius dan berminta adalah di alu-alukan untuk lewati blog dan hantar detail butiran majikan beserta skop kerja di :- (http://pembanturumahterbaik2013.blogspot.my/) mcitras73@gmail.com 011-2373 7259 (Whatapp)
50Foreign Worker, Pekerja Asing, Pembantu Rumah. - Thu 6/Apr/2017 4:17pm
Salam buat warga. Pada yang berminat dengan pembantu rumah Jawa di minta untuk memberi detail tugasan dan perbadi majikan bagi mengenal pasti maid yang bersesuaian dengan permintaan majikan ke atau sila lewati blog :- (http://pembanturumahterbaik2013.blogspot.my/) mcitras73@gmail.com 011-2373 7259 (Whatapp)