Fasha 50

Profile
NameFasha
Forum NickFasha 50
RegisteredFri 12/Aug/2016, 4:49pm
Topics by Fasha
1Jus Che Rose - Mon 6/Nov/2017 1:31pm
2RM30 utk 6 Bln Shj @ RM20,000 X Percaya. - Tue 15/Aug/2017 11:44am
Comments by Fasha
1Peluang Bisnes Menjual Simkad - Sun 29/Oct/2017 10:17am
AsSalam semua, saya ada jual produk JUS CHE ROSE ANGGUN. Skg tengah hangat dipasaran..Sape2 yang tengah cari produk ni boleh PM saya ya 019-3107968. Saya beri harga member2 kasih sayang. Terima kasih.” Sebotol RM48 Promosi dua botol RM80 termasuk pos... Jika nak jadi agen amat dialu-alukan....
2Fresh Graduates Degree Jangan Memilih Kerja Sangat - Mon 7/Aug/2017 5:56pm
Ya anak2 muda...aunty yg da 50 ni pun masih cari rezeki....dgn hanya menjadi perunding kewangan islam dan wasiat....allhamdulillah rezeki tu sentiasa dtg tanpa disangka2....sekiranya ada yg berminat untuk join blh lah mencuba...kerana tak salah untuk kita mencuba dahulu....blh la hubungi 018-6448597
3Group Whtsapp Cari Kerja Melayu Shj - Mon 7/Aug/2017 5:36pm
Kami mencari lepasan diploma...suri rumah....ibu tunggal dan mereka yang ingin berpendapatan bulanan untuk bersama kami....pejabat di wangsa maju dan kajang selangor...WA 019-3107968
4Kedai Gmart Masa - Sat 15/Jul/2017 11:15am
Hanya sekali RM30 utk tempoh 6 bln shj...ws utk keterangan lanjut...019-3107968
5Pembantu Am Harian - Fri 14/Jul/2017 9:29pm
Saya nk share dgn semua network agro...myrezki hanya blh join sekali sahaja utk tempoh 6 bulan... Biz MyRezki Lain Macam ! . *Baca dn Faham betul2* 1.Klu x Cari Downline/ x menaja, kite dpt pakej basic shj yg bernilai rm19,530. 2.Klu Cari Downline sendiri tapi x cukup 12 downline dlm Masa 6 bln, kite Akan dpt pakej basic+bonus tajaan seorg rm10. 3.Klu menaja 12 Downline n tolak rm50 Dr e wallet, kite Akan dapat pakej basic+bonus tajaan+pakej premium berjumlah rm49,200. *Mencari Downline Atau tidak ....* Itu Pilihan masing2 Tiada paksaan.... *ahli sudah melebihi 30ribu ! Jika berminat hendak menyertai kami. bank in di bank berikut ???????????????????????? Pernama:MYR REZEKI RESOURCES no akaun: 8602974438 Cimb bank. *CARA MENDAFTAR KEALIAN* *klik http://myrezki.com/Fasha *Klik Daftar sekarang* *Isi borang keahlian* *Dah daftar klik hantar pendaftan* *pastikan diborang itu username atau pun nama jangan ada tanda koma atau space* *selepas itu hantar bank slip ke no 013-4679077* *Dilarang hantar banyak kali boleh melambatkan kerja2 pengaktifan* *PERINGATAN SELEPAS BANK IN SILA HANTAR RESIT KE NO 013-4679077* seperti di bawah Myrezki - bank - rm30 - tarikh - masa - username
6Peluang Perniagaan Khusus Buat Bumiputera - Sat 8/Jul/2017 2:44pm
*kepada yang ingin mengubah hidup daripada tak ada kepada ada...Sesi Temuduga dan Latihan Intensif untuk anda membina kerjaya sebagai Perunding Takaful & Perancang Harta Pusaka (wasiat) bersama kami ... _*Hubungi*_ H/P: 019-279 7574 @ 019-310 7968 Email: hudahakimandpartners@gmail.com
7Anda/Keluarga/Sahabat2 Mempunyai Masalah Kesihatan? Ingin Join Group ^Sembang Sihat^ yang Menghimpunkan Para Doktor2, Pengamal Perubatan Alternatif, Dll - Wed 28/Jun/2017 9:44pm
Pm 019-3107968
8Group Telegram Promot Biz/Servis/Investment - Wed 28/Jun/2017 9:42pm
019-3107968
9Group Whtsp Rakyat Selangor - Wed 28/Jun/2017 9:40pm
Kajang 019-3107968
10Group Whatsapp Kerja - Wed 28/Jun/2017 9:28pm
Add saya 019-3107968
11Jom Join Telegram Group untuk Iklan Bisnes - Wed 28/Jun/2017 9:21pm
Blh add saya 019-3107968
12Peluang Berkerja Selepas Raya - (Jawatan Kosong) - Tue 20/Jun/2017 12:08pm
Tumpang iklan.. Jika masih tiada kerja atau mencari kerja ...sila hantar resume ke fashashahar@gmail.com
13Mencari Kerja Kosong Sekitar Bangi - Tue 20/Jun/2017 12:05pm
Sila email resume ke fashshahar@gmail.com
14Mencari Kerja Boleh Mula Selepas Raya. Urgent! - Tue 20/Jun/2017 6:29am
Kami sedang mencari rakyat malaysia yang tiada pekerjaan untuk bersama kami sebagai perundibg PruBSN takaful dan Penulis Wasiat...berumur 18 tahun ke atas....kerja mengikut waktu sendiri syarikat kami terletak dikajang...sila hantar resume ke fashashahar@gmail.com arau whatsapp 019-3107968 segera...pastikan anda yang terawal sebelum orang lain mendahului kita....
15Mencari Peluang Pekerjaan Sekitar Bangi, Putrajaya atau Nilai. - Tue 20/Jun/2017 6:22am
Kami mencari agen untuk PruBsn takaful dan Penulisan Wasiat...pendapatan berganda-ganda...sila email fashashahar@gmail.com atau whatsapp 019-3107968
16Mesin Industri utk Dijual - Fri 12/Aug/2016 5:09pm
Tumpang iklan Generator untuk dijual MEG 2900 Mitsubishi 2KVA - RM1500 Yamaha ET-1 650 Watt - RM650 pakai 2 bulan projek dah siap