Adi 349

Profile
NameHadi
Forum NickAdi 349
Handphone010-7700817
Companybisnestelco.net
WebsiteRM10 Modal Jana Pendapatan RM31K sebulan
URLbisnestelco.net
RegisteredSat 13/Aug/2016, 6:48pm
Topics by Hadi
1Sewa Bilik di Kondo Setapak Kuala Lumpur All in RM260 - Mon 6/Apr/2020 10:10am
2Bilik Sewa di Condo Setapak Kuala Lumpur All In - Fri 6/Mar/2020 10:13am
3Bantuan Modal Sebagai Agen/Pengedar Simkad TW Digi - Fri 31/Jan/2020 9:15am
4Anda Top Up RM50 Sebulan? Jom Tukar Simkad 89gb Sebulan dan Unlimited Call Serta Menangi Hadiah Berjumlah RM500000 - Thu 26/Dec/2019 11:20am
5Top Up RM50 Dapat Unlimited Call dan Data 85gb Serta Khairat Kematian RM2000 untuk Waris Anda! (1) - Fri 22/Nov/2019 9:57am
6Hanya Bulan Ini (Oktober 2019) Peluang Melancong ke Guangzhou China Percuma! - Mon 14/Oct/2019 2:21pm
7Perhatian: nak Bebas Kewangan? - Fri 15/Mar/2019 2:52pm
8Bantuan Modal Usahawan Biz Telco 2018/2019 - Sat 19/Jan/2019 2:24pm
9Nak RM10000? Wasap 010-7700817 - Sat 15/Dec/2018 7:09am
10Anda Ada RM10? Jom Saya Ajarkan Buat RM8000 Sebulan - Sat 1/Dec/2018 12:40am
11Cabutan Bertuah RM1500 Tunai untuk Dimenangi - Sat 10/Nov/2018 12:22am
12Peluang Pelaburan. Pulangan RM8k RM56k - Sat 3/Nov/2018 12:03am
13Tawaran Menjadi Rakan Niaga Biz Telco. Pulangan 8%-78% Setahun - Sat 27/Oct/2018 4:05am
14Funder Biz Telco Diperlukan. Jana Pendapatan Pasif RM4200 - RM12600 Setiap Bulan - Sat 6/Oct/2018 4:28am
15Anda Komited dan Proaktif? Jana Pendapatan RM31000 Dalam 12 Minggu (9) - Sat 22/Sep/2018 1:42am
16Jawatan Kosong Promoter Online RM20 - RM1080 Sehari - Fri 14/Sep/2018 9:23am
17Kerja Part Time @ Tambah Pendapatan @ Income Sampingan - Fri 7/Sep/2018 5:16am
18Promosi Merdeka! Merdeka! Merdeka! Jana Pendapatan RM31000 Dari Rumah - Fri 31/Aug/2018 1:14am
19Anda Ingin Berniaga? Jana Pendapatan RM200 - RM1050 Sehari - Thu 23/Aug/2018 6:46pm
20Bantuan Modal Sebagai Usahawan Biz Telco (80) - Thu 16/Aug/2018 9:54pm
21Jana Pendapatan RM200 - RM1050 Sehari. Promoter Online Diperlukan. Daftar Link Id Anda Percuma (2) - Thu 9/Aug/2018 10:04pm
22Jana Pendapatan RM31000 Sebulan Dari Rumah (1) - Thu 2/Aug/2018 9:32am
23Mampukah Anda? Biz Top Up Hanya Dengan Rekrut 4 Agen Anda Bakal Menikmati RM31000 Setiap Bulan (2) - Wed 25/Jul/2018 10:55am
24Jana Pendapatan RM31000 Sebulan Sebagai Agen Top Up. Mulakan Biz Kecil Ini Dari Rumah. (2) - Sat 9/Jun/2018 12:13am
25Bantuan Modal Pendaftaran Biz Telco: Pemandu Teksi Grab dan Uber Diutamakan (1) - Sat 2/Jun/2018 12:27am
26Bantuan Modal Pendaftaran Biz Telco Top Up & Peluang Menangi RM1,000,000 (2) - Fri 22/Sep/2017 4:26pm
27Kempen 1 Rumah 2 Cabutan Bertuah RM1,000,000 (Jutawan Segera) - Mon 22/May/2017 8:56am
28Bantuan Modal Usahawan Biz Telco - Thu 30/Mar/2017 11:53am
29Sel Sihat Badan Sihat (1) - Sun 12/Feb/2017 1:34am
30Online Promoter @ Dropship (1) - Sat 4/Feb/2017 10:29pm
31Minuman Kesihatan Cellmaxx Penawar Segala Penyakit. InsyaAllah (1) - Sat 28/Jan/2017 8:20am
32Minuman Kesihatan Powerrrr! - Tue 16/Aug/2016 1:12pm
Comments by Hadi
1Jana Pendapatan RM200 - RM1050 Sehari. Promoter Online Diperlukan. Daftar Link Id Anda Percuma - Tue 14/Aug/2018 7:00pm
Saya dah PM Tuan Kamil 66
2Anda Komited dan Proaktif? Jana Pendapatan RM31000 Dalam 12 Minggu - Fri 3/Aug/2018 10:42pm
💥💥💥💥💥💥💥💥 KENAPA ANDA *WAJIB* DAFTAR LINK ID DI WEBSITE bisnestelco.net/mahadir dan mula *jana pendapatan RM200 – RM1050 setiap bulan* 🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 *Anda sibuk sehariann bekerja?* 😓😲 *Anda sibuk uruskan anak2 di rumah?*👩‍👧‍👦☹😫 *Anda tiada pekerjaan tetap?*😒😧 *Anda selalu dapat je gaji habis bayar hutang dan komitmen?*😔😟 🤝🏻Jika ini keadaan anda, anda *WAJIB* daftar di link bisnestelco.net/mahadir 👩‍💻👨‍💻👩‍💻👨‍💻👩‍💻👨‍💻👩‍💻👨‍💻 🤔🤔Apa yang perlu tuan/puan buat hanya🏹🏹🏹🏹 *kongsikan link ID kepada kawan2 famili dan di media sosial.* Makin ramai klik link anda dan masuk website anda makin bagus kerana kebarangkalian 👀👀 nak join makin ramai. *TANGGUNGJAWAB ADMIN* bisnestelco.net adalah seperti berikut 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 1.     🚨    *uruskan proses penerangan pada prospek* 2.     🚨  *follow up prospek* 3.     🚨    *Close prospek* 4.    🚨     *Ambil bayaran pendaftaran RM110* 5.   🚨    *Daftar prospek dibawah ID TPA anda* 6.   🚨      *Sediakan bahan untuk poslaju kepada downline anda* 7.   🚨      *Bank in RM20 kepada anda setelah segala urusan 1-6 selesai sepenuhnya.* 😜Jadi anda cuci tangan je, hanya 👉🏻👉🏻👉🏻👇🏻👇🏻viralkan link anda dan dapatkan ramai orang masuk website anda bisnestelco.net/ *username* itu sahaja tugas anda😉 #kamibimbingandasehinggaberjaya....
3Mampukah Anda? Biz Top Up Hanya Dengan Rekrut 4 Agen Anda Bakal Menikmati RM31000 Setiap Bulan - Fri 3/Aug/2018 10:41pm
💥💥💥💥💥💥💥💥 KENAPA ANDA *WAJIB* DAFTAR LINK ID DI WEBSITE bisnestelco.net/mahadir dan mula *jana pendapatan RM200 – RM1050 setiap bulan* 🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 *Anda sibuk sehariann bekerja?* 😓😲 *Anda sibuk uruskan anak2 di rumah?*👩‍👧‍👦☹😫 *Anda tiada pekerjaan tetap?*😒😧 *Anda selalu dapat je gaji habis bayar hutang dan komitmen?*😔😟 🤝🏻Jika ini keadaan anda, anda *WAJIB* daftar di link bisnestelco.net/mahadir 👩‍💻👨‍💻👩‍💻👨‍💻👩‍💻👨‍💻👩‍💻👨‍💻 🤔🤔Apa yang perlu tuan/puan buat hanya🏹🏹🏹🏹 *kongsikan link ID kepada kawan2 famili dan di media sosial.* Makin ramai klik link anda dan masuk website anda makin bagus kerana kebarangkalian 👀👀 nak join makin ramai. *TANGGUNGJAWAB ADMIN* bisnestelco.net adalah seperti berikut 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 1.     🚨    *uruskan proses penerangan pada prospek* 2.     🚨  *follow up prospek* 3.     🚨    *Close prospek* 4.    🚨     *Ambil bayaran pendaftaran RM110* 5.   🚨    *Daftar prospek dibawah ID TPA anda* 6.   🚨      *Sediakan bahan untuk poslaju kepada downline anda* 7.   🚨      *Bank in RM20 kepada anda setelah segala urusan 1-6 selesai sepenuhnya.* 😜Jadi anda cuci tangan je, hanya 👉🏻👉🏻👉🏻👇🏻👇🏻viralkan link anda dan dapatkan ramai orang masuk website anda bisnestelco.net/ *username* itu sahaja tugas anda😉 #kamibimbingandasehinggaberjaya....
4Jana Pendapatan RM31000 Sebulan Dari Rumah - Fri 3/Aug/2018 10:40pm
💥💥💥💥💥💥💥💥 KENAPA ANDA *WAJIB* DAFTAR LINK ID DI WEBSITE bisnestelco.net/mahadir dan mula *jana pendapatan RM200 – RM1050 setiap bulan* 🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 *Anda sibuk sehariann bekerja?* 😓😲 *Anda sibuk uruskan anak2 di rumah?*👩‍👧‍👦☹😫 *Anda tiada pekerjaan tetap?*😒😧 *Anda selalu dapat je gaji habis bayar hutang dan komitmen?*😔😟 🤝🏻Jika ini keadaan anda, anda *WAJIB* daftar di link bisnestelco.net/mahadir 👩‍💻👨‍💻👩‍💻👨‍💻👩‍💻👨‍💻👩‍💻👨‍💻 🤔🤔Apa yang perlu tuan/puan buat hanya🏹🏹🏹🏹 *kongsikan link ID kepada kawan2 famili dan di media sosial.* Makin ramai klik link anda dan masuk website anda makin bagus kerana kebarangkalian 👀👀 nak join makin ramai. *TANGGUNGJAWAB ADMIN* bisnestelco.net adalah seperti berikut 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 1.     🚨    *uruskan proses penerangan pada prospek* 2.     🚨  *follow up prospek* 3.     🚨    *Close prospek* 4.    🚨     *Ambil bayaran pendaftaran RM110* 5.   🚨    *Daftar prospek dibawah ID TPA anda* 6.   🚨      *Sediakan bahan untuk poslaju kepada downline anda* 7.   🚨      *Bank in RM20 kepada anda setelah segala urusan 1-6 selesai sepenuhnya.* 😜Jadi anda cuci tangan je, hanya 👉🏻👉🏻👉🏻👇🏻👇🏻viralkan link anda dan dapatkan ramai orang masuk website anda bisnestelco.net/ *username* itu sahaja tugas anda😉 #kamibimbingandasehinggaberjaya....
5Anda Komited dan Proaktif? Jana Pendapatan RM31000 Dalam 12 Minggu - Fri 27/Jul/2018 12:12am
Nak buat bisnes yang perlu jumpa orang tapi malu atau malas jumpa orang sebab tak pandai explain? Jangan risau..sekarang semua online..sistem yang tolong..tugas anda hanya daftar,sistem akan bagi i.d dan affiliate url khas untuk anda..promote saja link khas ke media sosial anda di fb page yang anda suka. Bisnes modal bayar sekali seumur hidup. Kalau berminat,layari link: http://bisnestelco.net/mahadir
6Mampukah Anda? Biz Top Up Hanya Dengan Rekrut 4 Agen Anda Bakal Menikmati RM31000 Setiap Bulan - Fri 27/Jul/2018 12:11am
Nak buat bisnes yang perlu jumpa orang tapi malu atau malas jumpa orang sebab tak pandai explain? Jangan risau..sekarang semua online..sistem yang tolong..tugas anda hanya daftar,sistem akan bagi i.d dan affiliate url khas untuk anda..promote saja link khas ke media sosial anda di fb page yang anda suka. Bisnes modal bayar sekali seumur hidup. Kalau berminat,layari link: http://bisnestelco.net/mahadir
7Bantuan Modal Sebagai Usahawan Biz Telco - Fri 27/Jul/2018 12:09am
Nak buat bisnes yang perlu jumpa orang tapi malu atau malas jumpa orang sebab tak pandai explain? Jangan risau..sekarang semua online..sistem yang tolong..tugas anda hanya daftar,sistem akan bagi i.d dan affiliate url khas untuk anda..promote saja link khas ke media sosial anda di fb page yang anda suka. Bisnes modal bayar sekali seumur hidup. Kalau berminat,layari link: http://bisnestelco.net/mahadir
8Bantuan Modal Sebagai Usahawan Biz Telco - Sat 16/Jun/2018 6:48am
Jangan tinggalkan no wasap anda di page ini. wasap terus detail jika berminat Bantuan Biz Telco : 1. Nama Penuh : 2. No IC : 3. Alamat Pos laju : 4. No HP : 5. Telco sekarang (Maxis/Digi/Celcom/U Mobile/Dll) : 6. Emel jika ada : 7. ***Gambar Kad Pengenalan (bahagian hadapan sahaja) * Pendaftaran hanya melalui whatsapp sahaja. Whatsapp detail anda ke (klik link ni) www.wasap.my/60107700817
9Anda Komited dan Proaktif? Jana Pendapatan RM31000 Dalam 12 Minggu - Mon 5/Mar/2018 10:24pm
Jika kita guna henfon sejak umur 17 tahun, kini umur kita mencecah 27 tahun. Bermakna hampir 10 tahun kita menggunakan henfon. Jika sebulan dpt komisyen rm100, bermakna setahun dah ada simpanan RM1,200. ????? Jika guna henfon selama 10 tahun, bukankah kita sudah menyimpan sebanyak Rm12,000????????????????? Bukankah dengan RM12,000 itu kita boleh buat belanja kahwin? Umur pun dah 27 tahun..ok lah tu kahwin..???? ???? ???? ???? ???? ________________________ Jika kita guna henfon sejak umur 15 tahun, kini umur kita mencecah 35 tahun. Bermakna hampir 20 tahun kita menggunakan henfon. Jika sebulan kita dpt komisyen RM200, bermakna selama 20 tahun, kita dpt simpanan berjumlah RM48,000. Kan dah cukup duit utk beli sebuah kereta idaman myvi warna merah jambu? Betul tak?.??? ________________________ Jika kita guna henfon sejak umur 17 tahun, kini umur kita mencecah 60tahun. Bermakna hampir 43 tahun kita menggunakan henfon. Jika sebulan kita dpt komisyen RM200, bermakna selama 43 tahun, kita dpt simpanan berjumlah RM103,200. Sekurang2nya, apabila kita pencen, kita sudah ada simpanan RM103,200. Best tak dpt cash RM103,200 setelah bersara dari guru? Itu hasil dr tone plus. Gradualiti penjawat awam lagi? Jual beli cuti tahunan lagi? Ok tak RM103,200 tu? ________________________ Sebaik2 simkad, adalah simkad tone plus???????????? Jangan lihat saja...masa semakin berlalu. Jangan tunggu saja...masa tak suka tunggu kita. Jangan lihat saja...kalau asyik lihat, bila nak dpt komisyennya? *_pm saya utk pncerahan lanjut, sdia mmbntu_* ???? ???? 0107700817
10Bantuan Modal Sebagai Usahawan Biz Telco - Fri 26/Jan/2018 7:47am
Usat Ajang apa no HP tuan?
11Anda Komited dan Proaktif? Jana Pendapatan RM31000 Dalam 12 Minggu - Mon 22/Jan/2018 11:41am
Tuan MH Jaya Engineering saya dah wasap. Nanti isi maklumat anda untuk saya daftarkan bersama bonus.
12Bantuan Modal Sebagai Usahawan Biz Telco - Fri 19/Jan/2018 3:51pm
Jangan tinggalkan no anda disini. sila wasap terus ke 010-7700817
13Bantuan Modal Sebagai Usahawan Biz Telco - Thu 16/Nov/2017 11:45pm
lie 11, zuraini dan wataro saya dah wasap sila check dan isi maklumat berkaiatan untuk pendaftaran segera
14Bantuan Modal Sebagai Usahawan Biz Telco - Fri 3/Nov/2017 11:31am
Bantuan Biz Telco : 1. Nama Penuh : 2. No IC : 3. Alamat Pos laju : 4. No HP : 5. Telco sekarang (Maxis/Digi/Celcom/U Mobile/Dll) : 6. Emel jika ada : 7. ***Gambar Kad Pengenalan (bahagian hadapan sahaja) * Pendaftaran hanya melalui whatsapp sahaja. Whatsapp detail anda ke (klik link ni) www.wasap.my/60107700817
15Bantuan Modal Sebagai Usahawan Biz Telco - Wed 25/Oct/2017 10:44pm
saya dah wasap semua yang berminat. jika nak cepat sila anta maklumat tuan puan sekali ngan gambar IC untuk pendaftaran
16Bantuan Modal Sebagai Usahawan Biz Telco - Mon 12/Jun/2017 10:18am
Fatin saya dah whatsapp. reply dan isi maklumat Fatin
17Bantuan Modal Sebagai Usahawan Biz Telco - Sat 10/Jun/2017 12:33am
Nizam dan Ana saya dah whatsapp. Isi borang Maklumat sekiranya berminat dan nak cuba Program ini.
18Bantuan Modal Sebagai Usahawan Biz Telco - Wed 7/Jun/2017 7:23am
Tuan Rich Zuan, saya dah whatsapp. sila check yea. tkasih
19Bantuan Modal Sebagai Usahawan Biz Telco - Sun 7/May/2017 4:37pm
Tahniah Puan Zauyah saya dah daftarkan puan. No keahlian TPA254578.
20Bantuan Modal Sebagai Usahawan Biz Telco - Sat 6/May/2017 10:39am
assalam kak Zauyah. saya whatsapp akak
!