Adi 349

Profile
NameHadi
Forum NickAdi 349
Handphone010-7700817
Companybisnestelco.net
WebsiteRM10 Modal Jana Pendapatan RM31K sebulan
URLbisnestelco.net
RegisteredSat 13/Aug/2016, 6:48pm
Topics by Hadi
1Perhatian: nak Bebas Kewangan? - Fri 15/Mar/2019 2:52pm
2Bantuan Modal Usahawan Biz Telco 2018/2019 - Sat 19/Jan/2019 2:24pm
3Nak RM10000? Wasap 010-7700817 - Sat 15/Dec/2018 7:09am
4Anda Ada RM10? Jom Saya Ajarkan Buat RM8000 Sebulan - Sat 1/Dec/2018 12:40am
5Cabutan Bertuah RM1500 Tunai untuk Dimenangi - Sat 10/Nov/2018 12:22am
6Peluang Pelaburan. Pulangan RM8k RM56k - Sat 3/Nov/2018 12:03am
7Tawaran Menjadi Rakan Niaga Biz Telco. Pulangan 8%-78% Setahun - Sat 27/Oct/2018 4:05am
8Funder Biz Telco Diperlukan. Jana Pendapatan Pasif RM4200 - RM12600 Setiap Bulan - Sat 6/Oct/2018 4:28am
9Anda Komited dan Proaktif? Jana Pendapatan RM31000 Dalam 12 Minggu (9) - Sat 22/Sep/2018 1:42am
10Jawatan Kosong Promoter Online RM20 - RM1080 Sehari - Fri 14/Sep/2018 9:23am
11Kerja Part Time @ Tambah Pendapatan @ Income Sampingan - Fri 7/Sep/2018 5:16am
12Promosi Merdeka! Merdeka! Merdeka! Jana Pendapatan RM31000 Dari Rumah - Fri 31/Aug/2018 1:14am
13Anda Ingin Berniaga? Jana Pendapatan RM200 - RM1050 Sehari - Thu 23/Aug/2018 6:46pm
14Bantuan Modal Sebagai Usahawan Biz Telco (80) - Thu 16/Aug/2018 9:54pm
15Jana Pendapatan RM200 - RM1050 Sehari. Promoter Online Diperlukan. Daftar Link Id Anda Percuma (2) - Thu 9/Aug/2018 10:04pm
16Jana Pendapatan RM31000 Sebulan Dari Rumah (1) - Thu 2/Aug/2018 9:32am
17Mampukah Anda? Biz Top Up Hanya Dengan Rekrut 4 Agen Anda Bakal Menikmati RM31000 Setiap Bulan (2) - Wed 25/Jul/2018 10:55am
18Jana Pendapatan RM31000 Sebulan Sebagai Agen Top Up. Mulakan Biz Kecil Ini Dari Rumah. (2) - Sat 9/Jun/2018 12:13am
19Bantuan Modal Pendaftaran Biz Telco: Pemandu Teksi Grab dan Uber Diutamakan (1) - Sat 2/Jun/2018 12:27am
20Bantuan Modal Pendaftaran Biz Telco Top Up & Peluang Menangi RM1,000,000 (2) - Fri 22/Sep/2017 4:26pm
21Kempen 1 Rumah 2 Cabutan Bertuah RM1,000,000 (Jutawan Segera) - Mon 22/May/2017 8:56am
22Bantuan Modal Usahawan Biz Telco - Thu 30/Mar/2017 11:53am
23Sel Sihat Badan Sihat (1) - Sun 12/Feb/2017 1:34am
24Online Promoter @ Dropship (1) - Sat 4/Feb/2017 10:29pm
25Minuman Kesihatan Cellmaxx Penawar Segala Penyakit. InsyaAllah (1) - Sat 28/Jan/2017 8:20am
26Minuman Kesihatan Powerrrr! - Tue 16/Aug/2016 1:12pm
Comments by Hadi
1Jana Pendapatan RM200 - RM1050 Sehari. Promoter Online Diperlukan. Daftar Link Id Anda Percuma - Tue 14/Aug/2018 7:00pm
Saya dah PM Tuan Kamil 66
2Anda Komited dan Proaktif? Jana Pendapatan RM31000 Dalam 12 Minggu - Fri 3/Aug/2018 10:42pm
๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ KENAPA ANDA *WAJIB* DAFTAR LINK ID DI WEBSITEย bisnestelco.net/mahadirย dan mula *jana pendapatan RM200 โ€“ RM1050 setiap bulan* ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ *Anda sibuk sehariann bekerja?* ๐Ÿ˜“๐Ÿ˜ฒ *Anda sibuk uruskan anak2 di rumah?*๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆโ˜น๐Ÿ˜ซ *Anda tiada pekerjaan tetap?*๐Ÿ˜’๐Ÿ˜ง *Anda selalu dapat je gaji habis bayar hutang dan komitmen?*๐Ÿ˜”๐Ÿ˜Ÿ ๐Ÿค๐ŸปJika ini keadaan anda, anda *WAJIB* daftar di linkย bisnestelco.net/mahadir ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ’ป๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ป๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ’ป๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ป๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ’ป๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ป๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ’ป๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ป ๐Ÿค”๐Ÿค”Apa yang perlu tuan/puan buat hanya๐Ÿน๐Ÿน๐Ÿน๐Ÿน *kongsikan link ID kepada kawan2 famili dan di media sosial.* Makin ramai klik link anda dan masuk website anda makin bagus kerana kebarangkalian ๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€ nak join makin ramai. *TANGGUNGJAWAB ADMIN* bisnestelco.netย adalah seperti berikut ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป 1.ย ย ย ย ย ๐Ÿšจย ย ย  *uruskan proses penerangan pada prospek* 2.ย ย ย ย ย ๐Ÿšจย  *follow up prospek* 3.ย ย ย ย ย ๐Ÿšจย ย ย  *Close prospek* 4.ย ย ย ย ๐Ÿšจย ย ย ย  *Ambil bayaran pendaftaran RM110* 5.ย ย ย ๐Ÿšจย ย ย  *Daftar prospek dibawah ID TPA anda* 6.ย ย ย ๐Ÿšจย ย ย ย ย  *Sediakan bahan untuk poslaju kepada downline anda* 7.ย ย ย ๐Ÿšจย ย ย ย ย  *Bank in RM20 kepada anda setelah segala urusan 1-6 selesai sepenuhnya.* ๐Ÿ˜œJadi anda cuci tangan je, hanya ๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿปviralkan link anda dan dapatkan ramai orang masuk website andaย bisnestelco.net/ *username*ย itu sahaja tugas anda๐Ÿ˜‰ #kamibimbingandasehinggaberjaya....
3Mampukah Anda? Biz Top Up Hanya Dengan Rekrut 4 Agen Anda Bakal Menikmati RM31000 Setiap Bulan - Fri 3/Aug/2018 10:41pm
๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ KENAPA ANDA *WAJIB* DAFTAR LINK ID DI WEBSITEย bisnestelco.net/mahadirย dan mula *jana pendapatan RM200 โ€“ RM1050 setiap bulan* ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ *Anda sibuk sehariann bekerja?* ๐Ÿ˜“๐Ÿ˜ฒ *Anda sibuk uruskan anak2 di rumah?*๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆโ˜น๐Ÿ˜ซ *Anda tiada pekerjaan tetap?*๐Ÿ˜’๐Ÿ˜ง *Anda selalu dapat je gaji habis bayar hutang dan komitmen?*๐Ÿ˜”๐Ÿ˜Ÿ ๐Ÿค๐ŸปJika ini keadaan anda, anda *WAJIB* daftar di linkย bisnestelco.net/mahadir ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ’ป๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ป๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ’ป๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ป๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ’ป๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ป๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ’ป๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ป ๐Ÿค”๐Ÿค”Apa yang perlu tuan/puan buat hanya๐Ÿน๐Ÿน๐Ÿน๐Ÿน *kongsikan link ID kepada kawan2 famili dan di media sosial.* Makin ramai klik link anda dan masuk website anda makin bagus kerana kebarangkalian ๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€ nak join makin ramai. *TANGGUNGJAWAB ADMIN* bisnestelco.netย adalah seperti berikut ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป 1.ย ย ย ย ย ๐Ÿšจย ย ย  *uruskan proses penerangan pada prospek* 2.ย ย ย ย ย ๐Ÿšจย  *follow up prospek* 3.ย ย ย ย ย ๐Ÿšจย ย ย  *Close prospek* 4.ย ย ย ย ๐Ÿšจย ย ย ย  *Ambil bayaran pendaftaran RM110* 5.ย ย ย ๐Ÿšจย ย ย  *Daftar prospek dibawah ID TPA anda* 6.ย ย ย ๐Ÿšจย ย ย ย ย  *Sediakan bahan untuk poslaju kepada downline anda* 7.ย ย ย ๐Ÿšจย ย ย ย ย  *Bank in RM20 kepada anda setelah segala urusan 1-6 selesai sepenuhnya.* ๐Ÿ˜œJadi anda cuci tangan je, hanya ๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿปviralkan link anda dan dapatkan ramai orang masuk website andaย bisnestelco.net/ *username*ย itu sahaja tugas anda๐Ÿ˜‰ #kamibimbingandasehinggaberjaya....
4Jana Pendapatan RM31000 Sebulan Dari Rumah - Fri 3/Aug/2018 10:40pm
๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ๐Ÿ’ฅ KENAPA ANDA *WAJIB* DAFTAR LINK ID DI WEBSITEย bisnestelco.net/mahadirย dan mula *jana pendapatan RM200 โ€“ RM1050 setiap bulan* ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ *Anda sibuk sehariann bekerja?* ๐Ÿ˜“๐Ÿ˜ฒ *Anda sibuk uruskan anak2 di rumah?*๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆโ˜น๐Ÿ˜ซ *Anda tiada pekerjaan tetap?*๐Ÿ˜’๐Ÿ˜ง *Anda selalu dapat je gaji habis bayar hutang dan komitmen?*๐Ÿ˜”๐Ÿ˜Ÿ ๐Ÿค๐ŸปJika ini keadaan anda, anda *WAJIB* daftar di linkย bisnestelco.net/mahadir ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ’ป๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ป๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ’ป๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ป๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ’ป๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ป๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ’ป๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ’ป ๐Ÿค”๐Ÿค”Apa yang perlu tuan/puan buat hanya๐Ÿน๐Ÿน๐Ÿน๐Ÿน *kongsikan link ID kepada kawan2 famili dan di media sosial.* Makin ramai klik link anda dan masuk website anda makin bagus kerana kebarangkalian ๐Ÿ‘€๐Ÿ‘€ nak join makin ramai. *TANGGUNGJAWAB ADMIN* bisnestelco.netย adalah seperti berikut ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป 1.ย ย ย ย ย ๐Ÿšจย ย ย  *uruskan proses penerangan pada prospek* 2.ย ย ย ย ย ๐Ÿšจย  *follow up prospek* 3.ย ย ย ย ย ๐Ÿšจย ย ย  *Close prospek* 4.ย ย ย ย ๐Ÿšจย ย ย ย  *Ambil bayaran pendaftaran RM110* 5.ย ย ย ๐Ÿšจย ย ย  *Daftar prospek dibawah ID TPA anda* 6.ย ย ย ๐Ÿšจย ย ย ย ย  *Sediakan bahan untuk poslaju kepada downline anda* 7.ย ย ย ๐Ÿšจย ย ย ย ย  *Bank in RM20 kepada anda setelah segala urusan 1-6 selesai sepenuhnya.* ๐Ÿ˜œJadi anda cuci tangan je, hanya ๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘‰๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿปviralkan link anda dan dapatkan ramai orang masuk website andaย bisnestelco.net/ *username*ย itu sahaja tugas anda๐Ÿ˜‰ #kamibimbingandasehinggaberjaya....
5Anda Komited dan Proaktif? Jana Pendapatan RM31000 Dalam 12 Minggu - Fri 27/Jul/2018 12:12am
Nak buat bisnes yang perlu jumpa orang tapi malu atau malas jumpa orang sebab tak pandai explain? Jangan risau..sekarang semua online..sistem yang tolong..tugas anda hanya daftar,sistem akan bagi i.d dan affiliate url khas untuk anda..promote saja link khas ke media sosial anda di fb page yang anda suka. Bisnes modal bayar sekali seumur hidup. Kalau berminat,layari link: http://bisnestelco.net/mahadir
6Mampukah Anda? Biz Top Up Hanya Dengan Rekrut 4 Agen Anda Bakal Menikmati RM31000 Setiap Bulan - Fri 27/Jul/2018 12:11am
Nak buat bisnes yang perlu jumpa orang tapi malu atau malas jumpa orang sebab tak pandai explain? Jangan risau..sekarang semua online..sistem yang tolong..tugas anda hanya daftar,sistem akan bagi i.d dan affiliate url khas untuk anda..promote saja link khas ke media sosial anda di fb page yang anda suka. Bisnes modal bayar sekali seumur hidup. Kalau berminat,layari link: http://bisnestelco.net/mahadir
7Bantuan Modal Sebagai Usahawan Biz Telco - Fri 27/Jul/2018 12:09am
Nak buat bisnes yang perlu jumpa orang tapi malu atau malas jumpa orang sebab tak pandai explain? Jangan risau..sekarang semua online..sistem yang tolong..tugas anda hanya daftar,sistem akan bagi i.d dan affiliate url khas untuk anda..promote saja link khas ke media sosial anda di fb page yang anda suka. Bisnes modal bayar sekali seumur hidup. Kalau berminat,layari link: http://bisnestelco.net/mahadir
8Bantuan Modal Sebagai Usahawan Biz Telco - Sat 16/Jun/2018 6:48am
Jangan tinggalkan no wasap anda di page ini. wasap terus detail jika berminat Bantuan Biz Telco : 1. Nama Penuh : 2. No IC : 3. Alamat Pos laju : 4. No HP : 5. Telco sekarang (Maxis/Digi/Celcom/U Mobile/Dll) : 6. Emel jika ada : 7. ***Gambar Kad Pengenalan (bahagian hadapan sahaja) * Pendaftaran hanya melalui whatsapp sahaja. Whatsapp detail anda ke (klik link ni) www.wasap.my/60107700817
9Anda Komited dan Proaktif? Jana Pendapatan RM31000 Dalam 12 Minggu - Mon 5/Mar/2018 10:24pm
Jika kita guna henfon sejak umur 17 tahun, kini umur kita mencecah 27 tahun. Bermakna hampir 10 tahun kita menggunakan henfon. Jika sebulan dpt komisyen rm100, bermakna setahun dah ada simpanan RM1,200. ????? Jika guna henfon selama 10 tahun, bukankah kita sudah menyimpan sebanyak Rm12,000????????????????? Bukankah dengan RM12,000 itu kita boleh buat belanja kahwin? Umur pun dah 27 tahun..ok lah tu kahwin..???? ???? ???? ???? ???? ________________________ Jika kita guna henfon sejak umur 15 tahun, kini umur kita mencecah 35 tahun. Bermakna hampir 20 tahun kita menggunakan henfon. Jika sebulan kita dpt komisyen RM200, bermakna selama 20 tahun, kita dpt simpanan berjumlah RM48,000. Kan dah cukup duit utk beli sebuah kereta idaman myvi warna merah jambu? Betul tak?.??? ________________________ Jika kita guna henfon sejak umur 17 tahun, kini umur kita mencecah 60tahun. Bermakna hampir 43 tahun kita menggunakan henfon. Jika sebulan kita dpt komisyen RM200, bermakna selama 43 tahun, kita dpt simpanan berjumlah RM103,200. Sekurang2nya, apabila kita pencen, kita sudah ada simpanan RM103,200. Best tak dpt cash RM103,200 setelah bersara dari guru? Itu hasil dr tone plus. Gradualiti penjawat awam lagi? Jual beli cuti tahunan lagi? Ok tak RM103,200 tu? ________________________ Sebaik2 simkad, adalah simkad tone plus???????????? Jangan lihat saja...masa semakin berlalu. Jangan tunggu saja...masa tak suka tunggu kita. Jangan lihat saja...kalau asyik lihat, bila nak dpt komisyennya? *_pm saya utk pncerahan lanjut, sdia mmbntu_* ???? ???? 0107700817
10Bantuan Modal Sebagai Usahawan Biz Telco - Fri 26/Jan/2018 7:47am
Usat Ajang apa no HP tuan?
11Anda Komited dan Proaktif? Jana Pendapatan RM31000 Dalam 12 Minggu - Mon 22/Jan/2018 11:41am
Tuan MH Jaya Engineering saya dah wasap. Nanti isi maklumat anda untuk saya daftarkan bersama bonus.
12Bantuan Modal Sebagai Usahawan Biz Telco - Fri 19/Jan/2018 3:51pm
Jangan tinggalkan no anda disini. sila wasap terus ke 010-7700817
13Bantuan Modal Sebagai Usahawan Biz Telco - Thu 16/Nov/2017 11:45pm
lie 11, zuraini dan wataro saya dah wasap sila check dan isi maklumat berkaiatan untuk pendaftaran segera
14Bantuan Modal Sebagai Usahawan Biz Telco - Fri 3/Nov/2017 11:31am
Bantuan Biz Telco : 1. Nama Penuh : 2. No IC : 3. Alamat Pos laju : 4. No HP : 5. Telco sekarang (Maxis/Digi/Celcom/U Mobile/Dll) : 6. Emel jika ada : 7. ***Gambar Kad Pengenalan (bahagian hadapan sahaja) * Pendaftaran hanya melalui whatsapp sahaja. Whatsapp detail anda ke (klik link ni) www.wasap.my/60107700817
15Bantuan Modal Sebagai Usahawan Biz Telco - Wed 25/Oct/2017 10:44pm
saya dah wasap semua yang berminat. jika nak cepat sila anta maklumat tuan puan sekali ngan gambar IC untuk pendaftaran
16Bantuan Modal Sebagai Usahawan Biz Telco - Mon 12/Jun/2017 10:18am
Fatin saya dah whatsapp. reply dan isi maklumat Fatin
17Bantuan Modal Sebagai Usahawan Biz Telco - Sat 10/Jun/2017 12:33am
Nizam dan Ana saya dah whatsapp. Isi borang Maklumat sekiranya berminat dan nak cuba Program ini.
18Bantuan Modal Sebagai Usahawan Biz Telco - Wed 7/Jun/2017 7:23am
Tuan Rich Zuan, saya dah whatsapp. sila check yea. tkasih
19Bantuan Modal Sebagai Usahawan Biz Telco - Sun 7/May/2017 4:37pm
Tahniah Puan Zauyah saya dah daftarkan puan. No keahlian TPA254578.
20Bantuan Modal Sebagai Usahawan Biz Telco - Sat 6/May/2017 10:39am
assalam kak Zauyah. saya whatsapp akak